«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η μεγαλύτερη προδοσία στην Ελληνική ιστορία φανερώνετε περίτρανα από τους προδότες και ανθέλληνες!

zaev_tusk

«Ράπισμα» Ζάεφ: Είμαστε σίγουροι για μια πλήρη και διεθνώς αναγνωρισμένη Μακεδονική εθνική ταυτότητα

Κοινή δήλωση Ζάεφ- Τουσκ λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής – Ο Τουσκ ευχαρίστησε τις «Αρχές της Μακεδονίας» για τη συνεργασία στο θέμα της μετανάστευσης

Κοινή δήλωση έδωσαν ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. 

Ο Πρόεδρος Τούσκ δήλωσε πως η συμφωνία με την Ελλάδα είναι ένα παράδειγμα για το πως κράτη μπορούν να επιλύσουν τις διαφορές τους και στη χθεσινή του επιστολή κάλεσε τα όλα τα κράτη μέλη να υποστηρίξουν τη συμφωνία μεταξύ Ζάεφ-Τσίπρα.

Στη συνέχεια δήλωσε πως η ΠΓΔΜ υπό τον Ζάεφ θα συνεχίσει με σταθερά βήματα τη πορεία της προς την ΕΕ.

Αναφερόμενος στη σημερινή διάταξη ο Πολωνός Πρόεδρος είπε πως από το 2015 οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί πολύ σημαντικά χάρη στις συνεργασίες τις ΕΕ με τρίτες χώρες (εννοώντας τη Τουρκία), συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως η οποιαδήποτε εναλλακτική θα ήταν «χαοτική».

Ο Πρόεδρος Τούσκ ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε τις «Αρχές της Μακεδονίας» για την εξαιρετική συνεργασία που επέδειξαν στο θέμα της μετανάστευσης. 

«Εξαιρετικά νέα ότι η ευρωπαϊκή προοπτική της πΓΔΜ συνεχίζεται» 

Από τη πλευρά του ο Ζόραν Ζάεφ δήλωσε πως είναι εξαιρετικά νέα πως η ευρωπαϊκή προοπτική της ΠΓΔΜ συνεχίζεται και πως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατάλαβε πως η χώρα του έχει αλλάξει σελίδα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αναφερόμενος στη θητεία του προηγούμενου εθνικιστή Πρωθυπουργού Γκρουέφσκι.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ συμπλήρωσε πως η χώρα του έχει κάνει μεγάλες μεταρρυθμίσεις και άξιζε να της δοθεί ημερομηνία έναρξης διαπραγματεύσεων.

Ολοκληρώνοντας δήλωσε πως η ημερομηνία έναρξης διαπραγματεύσεων είναι είναι μόνο η αρχή μιας διαδικασίας που συνήθως διαρκεί επτά χρόνια και δεσμεύτηκε για τη πλήρη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

«Αυτή η γενιά Μακεδόνων Πολιτών αποφάσισε να λύσει τις προκλήσεις για την ίδια, τις γενιές του μέλλοντος και το ίδιο το μέλλον.

Στις 17 Ιουνίου σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ευρώπης, υπογράψαμε μια συμφωνία με την Ελλάδα, δίνοντας τέλος σε μια διαμάχη τριών δεκαετιών, η Δημοκρατία της Μακεδονίας, στο πνεύμα των Ευρωπαϊκών δημοκρατικών αρχών, θα αποφασίσουμε σε δημοψήφισμα για το μέλλον της χώρας μας», τόνισε ο Τουσκ. 

Επίσης, ανέφερε ότι «είναι Ευρωπαϊκό το να δίνεις μια ευκαιρία σε μια προτεινόμενη λύση και χωρίς γραμμάρια αμφιβολίας είμαστε σίγουροι για μια πλήρη και διεθνώς αναγνωρισμένη Μακεδονική εθνική ταυτότητα, προστατευμένη και ενισχυμένη.

Μια και καλή φέρνουμε τη χώρα μας σε μια οικογένεια σταθερών και αναπτυγμένων κρατών».

Τσίπρας: Η Ιστορία θα δικαιώσει τις προοδευτικές δυνάμεις και στις δύο χώρες 

Σχόλιο για τη συμφωνία των Πρεσπών έκανε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι έγινε δεκτή «με ενθουσιασμό» από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. 

«Πιστεύω βαθιά ότι η Ιστορία θα δικαιώσει τις προοδευτικές δυνάμεις και στις δύο χώρες, που ξεπέρασαν τις διαφορές του παρελθόντος και συνδιαμορφώνουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας σε μήνυμά του στο twitter. 

https://www.protothema.gr/politics/article/800801/zaef-se-tousk-i-pgdm-axizei-na-tis-dothei-imerominia-enarxis-edaxiakon-diapragmateuseon/

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν είμαι νομικός, αλλά απλή πολίτης με αγωνιστικούς προβληματισμούς.

Έχω εντοπίσει έναν λόγο ακυρότητας της συμφωνίας των Πρεσπών που κατά την άποψή μου την καθιστά νομικά αίολη.

(«Η συμφωνία Κοτζιά-Δημητρόφ είναι νομικά αίολη!» Δες το Όλον)

Τουτέστιν «στον αέρα». αυτός ο αέρας οδηγεί κατ” ευθείαν στην ακύρωσή της, αν προσβληθεί σε ακυρωτικό δικαστήριο.

Διότι: η συμφωνία αυτή παράγει νομικά, άρα έμπρακτα, αποτελέσματα, συγκεκριμένα την άρση της αρνησικυρίας της Ελλάδος στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της πΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, πριν ολοκληρωθεί η κύρωση της και από τις δύο χώρες.
Αυτό είναι νομικά απαράδεκτο. Είναι σαν να μην έχεις συμφωνία και όμως να υφίστασαι (λίαν δυσμενή για την Ελλάδα), αποτελέσματα, ΩΣ ΕΑΝ είχες συμφωνία. Οι Νομικοί όμως Κώδικες δεν επιτρέπουν μια συμφωνία να παράγει αποτελέσματα «ως εάν» είχε τεθεί σε ισχύ, ενώ δεν έχει τεθεί σε ισχύ!

Έχει και το ΝΑΤΟ ευθύνες να μην προχωρήσει σε ενέργειες βάσει μιας συμφωνίας που δεν έχει κυρωθεί, δηλαδή μιας συμφωνίας που είναι κυριολεκτικά «στον αέρα», τίποτ” άλλο παρά ένα φτερό στον άνεμο!
Έχουν εντοπιστεί και άλλοι λόγοι ακυρότητας από νομική ομάδα με επί κεφαλής τον κ. Γ.Κασιμάτη. Επίσης η Παμμακεδονική Ένωση Μελβούρνης εστιάζεται κυρίως ότι η συμφωνία αυτή αντίκειται στη συνθήκη του Βουκουρεστίου που προβλέπει άμεσα σύνορα Ελλάδος-Σερβίας, χωρίς δηλ. να παρεμβάλεται άλλο κρατίδιο. και θα προσφύγει και αυτή προς ακύρωσή της,
Για λεπτομέρειες εδώ: https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B4-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83.html

Παρεμπιπτόντως: μπορούν να υποβληθούν μηνύσεις στον Κοτζιά που επετίμησε δημοσιογράφο, γιατί δεν απεκάλεσε την πΓΔΜ «Βόρεια Μακεδονία», επειδή… τι ακριβώς κάνει; Προσπαθεί να επιβάλει de facto την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών (που φέρει και την υπογραφούλα του) πριν αυτή κυρωθεί (αν ποτέ κυρωθεί-και δε θα γίνει ποτέ αυτό γιατί οι Έλληνες σύσσωμοι θα το εμποδίσουν!) και καταστεί de jure.
Ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα έχει και «πρόωρη» άρση της αρνησικυρίας! Δημιουργεί de facto κύρωση της συμφωνίας!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

http://destoolon.gr/2018/06/19/η-συμφωνία-τσίπρα-ζάεφ-είναι-άκυρη/

4 comments to Η μεγαλύτερη προδοσία στην Ελληνική ιστορία φανερώνετε περίτρανα από τους προδότες και ανθέλληνες!

 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

  Σας ευχαριστώ για την ανάρτηση. Αλλά έχω και μια ένσταση: ενώ παραλείψατε να αναφέρετε το ιστολόγιο
  Δες το Όλον.gr στο οποίο έχει αναρτηθεί το άρθρο μου «Η συμφωνία Κοτζιό-Δημητρόφ είναι νομικά αίολη!» δημοσιεύσατε την ηλεκτρονική μου διεύθυνση. Μήπως γι αυτή τη δημοσίευση θα έπρεπε να ερωτηθώ;

  • Αγαπητή μου φίλη, επειδή εγώ δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω να βρω που το έχετε αναρτήσει, θα σας παρακαλούσα να δείτε επάνω στην μπάρα της ιστοσελίδας που το έχετε αναρτήσει τον σύνδεσμο και να τον αντιγράψετε και να μου τον στείλετε να τον αναφέρω! Δεν κάνω διαφημίσεις σε ιστοσελίδες, αν θέλετε να μου στέλνετε άρθρα σας, πολύ ευχαρίστως να τα ανεβάζω αφού μου στέλνετε το άρθρο σας κατευθείαν σε εμένα, ή τον σύνδεσμο που το έχετε ανεβάσει και όχι της ιστοσελίδας που το έχετε ανεβάσει. Πιστεύω επειδή δεν είμαι ιδικός να σε κατατόπισα. Ευχαριστώ και πάλι.

 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

  Το ιστολόγιο ήταν γραμμένο στο σχόλιο μου ακριβώς δίπλα στον τίτλο του άρθρου «Η συμφωνία Κορζιά-Δημητρόφ είναι νομικά αιολη!»
  Εσείς το σχόλιο μου το αναρτήσατε ως κύριο άρθρο, αλλά σβήσατε το Δες το Όλον.gr που ήταν στη συνέχεια του τίτλου του άρθρου. Παραπονέθηκα όχι γιατι με ενδιαφέρει η διαφήμηση, (εξ “ άλλου δε γράφω παρά σπάνια), αλλά επειδή αυτό είναι αντιδεοντολογικό.

  Παρακαλώ να σβήσετε άμεσα την ηλεκτρονική μου διεύθυνση, που την γράψατε αφ” εαυτού σας κάτω από το όνομά μου.