«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κανιβαλισμός του σώματος και της ψυχής των Ελλήνων.

Η Ελλάδα δεν δέχεται απλώς μια γενοκτονία, δεν μπασταρδεύουν τον γηγενή Ελληνισμό, κανιβαλίζουν το σώμα του και την ψυχή του!

Στόχοι του εχθρού και των προδοτών είναι δυο, να πεθάνουν οι κινητές ιστορίες, η τρίτη ηλικία και οι νέοι να αποκοπούν από την ιστορία τους Κίσιγκερ – Καλλέργης, να μην τους επιτρέπεται να εργάζονται, να τους δίνουν επιδόματα πείνας, να διαλύουν το σώμα, να το αδρανοποιούν, να το κάνουν ανίκανο να εργαστεί με την πάροδο του χρόνου, εργατικά χέρια έχουν φροντίσει να έχουν, με μαύρη εργασία από τους αλλοδαπούς αλλόφυλους δολοφόνους!

Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν να σπείρουν την διχόνοια μέσα στην οικογένεια, τις τοπικές κοινωνίες, φτιάχνοντας νέους ζόμπι και ετοιμοθάνατους ένοχους, που ζουν ακόμα την τρίτη ηλικία!

Αυτοί φταίνε οι συνταξιούχοι για τα κακά της μοίρα μας, διαλαλούν οι νέοι, προσπερνώντας χωρίς ντροπή, ότι χάρις σε αυτούς ζουν ακόμα, προσπερνώντας ότι αυτοί οι ακόμα γονείς τους, τους ανέχονται και τους βοηθάνε, προσπερνώντας ότι αυτή η τρίτη ηλικία, αυτά τα πενιχρά που παίρνει τα έχει πληρωμένα με αίμα, κόπους και θυσίες!!!

Αυτά τα προδοτικά και ανθελληνικά αποβράσματα κατάφεραν αυτό που δεν κατάφεραν στην κατοχή, να διχάσουν και να κανιβαλίσουν την ψυχή των Ελλήνων!

Κάτσε σε μια πόλη και κοίτα έναν κεντρικό δρόμο, σε μια πλατεία και θα δεις μόνο ζόμπι να κινούνται με τα πόδια και με αυτοκίνητο!

Ρε νεαρέ πρόσεχε θα σε πατήσει το αυτοκίνητο, που κινήται ρομποτικά, διότι η-ο οδηγός κρατά ένα κινητό και βρίσκετε σε άλλο κόσμο και όποιον πάρει ο χάρος, χέσε μας ρε γέρο  θα ακούσεις, αν λάβεις το θάρρος να τους ειδοποιήσεις για τον χάρο που καραδοκεί, θα είσαι ευτυχής να σου απαντήσουν έστω και προσβλητικά, νέοι, νέες, διασταυρώνονται ανάμεσα στα αυτοκίνητα με ένα απλανές βλέμμα σε έναν άλλο κόσμο, δηλαδή φέρονται σαν πρωτόγονοι κανίβαλοι σε σύγχρονη πόλη!

Τα πολιτικά και θρησκευτικά κατακάθια κανιβαλίζουν τις πολιτικές και θρησκευτικές απόψεις του Ελληνικού λαού, ο καθένας για την δική του καρέκλα, ο Γεωργιάδης, ο Πολάκης, η Σβίγγου και πολλοί εθελοντικοί κανίβαλοι δεν τους αγγίζουν οι διαμαρτυρίες του λαού, που για άλλους είναι πατριώτες, λαοθάλασσα και άλλους φασίστες!!!

Και τα πολιτικά σκουπίδια, τα προδοτικά πολιτικά κατακάθια επιζούν σαν βδέλλες σε βάρος αυτού του λαού κανιβαλίζοντας στα σώματα τους και στην ψυχή τους, πως να ελευθερωθεί ένας τέτοιος λαός που τους ακολουθάει με ποδοσφαιρικούς αλαλαγμούς;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

‎Ο John Frum θα ξανάρθει;

Στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου έγινε κάτι θαυματουργό, στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού στα νησιά Βανουάτου (Vanuatou)
Οι απολύτως πρωτογονοι κάτοικοι είδαν ξαφνικά στο απομονωμένο και ξεχασμένο από το χρόνο νησί τους, να πετούν από πάνω σιδερένια πουλιά και να ρίχνουν στη γη τους όλα τα καλά της γης. Μεγάλα κουτιά με τρόφιμα, εργαλεία, ρούχα και ένα σωρό περίεργα πράγματα έπεφταν ξαφνικά από τον ουρανό, δίνοντας τους απρόσμενα πλούτη.
Ξαφνιασμενοι από τα ουράνια δώρα κατάλαβαν ότι ήταν ο εκλεκτός λαός. Ο Θεός τους είχε διαλέξει ως περιούσιο και τους είχε στείλει αυτό που ποθουσαν πάντα. Αφθονία από τον ουρανό.

Και έτσι έφτιαξαν μία καινούρια θρησκεία. Παρόμοιες θρησκείες έχουν πολλά νησιά του απομονωμένου Ειρηνικού. Είναι οι λεγόμενες cargo cults.
Ο Θεός τους λέγεται John Frum. Είναι λευκός, ψηλός, μοιάζει στους Αμερικανούς που έφτιαχναν βάση στα Vanuatou και θα έρθει κάποια στιγμή για να τους φέρει ξανά αφθονία και πλούτη. Τον περιμένουν κάθε χρόνο. Κάνουν τελετουργίες και παρελάσεις που ομοιαζουν με αυτές του στρατού. Φτιάχνουν Τοτέμ και ναούς με μπαμπού, που μοιάζουν με αεροπλάνα και πύργους ελέγχου. Πιστεύουν και ελπίζουν. Γιατί ξέρουν. Είναι σίγουροι. Είναι ο περιούσιος λαός. Έχουν ακόμα καλούδια από τότε.
Τη δεκαετία του 1980 συνέβη κάτι παρόμοιο, τηρουμένων των αναλογιών στη χώρα μας. Μια χώρα με πρωτόγονες κοινωνικές και οικονομικές δομές εξαιτίας μιας ευτυχούς πολιτικής συμπτωσεως είδε ξαφνικά να έρχονται τα πακέτα Ντελόρ και τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα. Ταυτόχρονα εξαιτίας της εισαγωγής της στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, απέκτησε πρόσβαση σε εύκολο και φθηνό δανεικό χρήμα ακριβώς γιατί ήταν μέλος μιας μεγάλης και ισχυρής οικονομικής οικογένειας.
Και σαν τον πρωτόγονο κάτοικο των νησιών Vanuatou που άνοιγε με λαχτάρα και αδημονία τα κουτιά που έπεφταν από τον ουρανό, άρχισε να δανείζεται και να καταναλώνει. Χωρίς να εκσυχρονίσει καθόλου τις δομές της. Η πίστη στο εύκολο χρήμα έφθανε. Αρκούσε. Αν οχι όλοι, οι περισσότεροι, περνούσαμε καλά. Τα κουτιά συνέχιζαν να πέφτουν από τον ουρανό. Και εμείς περνούσαμε όλο και καλύτερα. Αρκούσε που διοριζόμασταν και δανειζομασταν.
Έτσι η Ελλάδα απέκτησε τη θρησκεία του εύκολου χρήματος. Δεν χρειάζεται να παράγουμε τίποτα. Είμαστε ο περιούσιος λαός. Μπορεί να σταμάτησε να βρέχει χρήματα αλλά ολόκληρη γενιά έχει μεγαλώσει πια έτσι. Θα ξανάρθουν. Το ξέρουμε. Ο Θεός μας δεν θα μας εγκαταλείψει. Έχουμε ακόμα καλούδια από τότε.
Έχουμε φτιάξει τους ναούς μας και τα ιερά τοτέμ του δημοσίου και τα περιμένουμε. Και σαν τους ιθαγενείς των νησιών Vanuatu που κοιτούν προς τον ουρανό δίπλα από τα φτιαγμένα με μπαμπού τοτέμ – αεροπλάνα τους, κοιτάμε προς τον ουρανό.
Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα. ‎ Περιμένουμε τον επόμενο προφήτη των εύκολων δανεικων χρημάτων.
‎Ο John Frum θα ξανάρθει. Αρκεί να μην χάνουμε την πίστη μας.

Antonios Darzentas

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο κανιβαλισμός του σώματος και της ψυχής των Ελλήνων.

  • .
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
    .
    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
    .
    ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ………
    .
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ !
    .
    ΠΡΟΣΟΧΗ !
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ …………..
    .
    ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ !
    .
    ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !
    .
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ! ! !
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ …
    .
    .
    .
    .
    Η Ελλάδα μας αιμορραγεί μιας και οι φρουροί γινήκαν «εφιάλτες
    .
    http://i2.wp.com/www.filoumenos.com/images/stories/player.jpg?resize=578%2C321
    .
    Είτε είμαστε ορθόδοξοι , είτε πατριώτες
    που συνειδητοποιούμε πως η Ελλάδα μας αιμορραγεί μιας και οι φρουροί γινήκαν «εφιάλτες», είτε απλά ελεύθεροι άνθρωποι που νιώθουμε μέρα με την μέρα
    τον Μεγάλο Αδελφό να μπαίνει στην ζωή μας και να την ελέγχει,
    ας επαληθεύσουμε τα λόγια του Κίσινγκερ,
    σχετικά με το πόσο δυσκολοκυβέρνητοι και «αναρχικοί» είμαστε εμείς οι Έλληνες,
    κάνοντας ταυτόχρονα ανέφικτο τον στόχο να μας «συνετίσουν»
    χτυπώντας την Γλώσσα μας,
    την Πίστη μας,
    τα πνευματικά και ιστορικά μας αποθέματα.
    .
    http://www.filoumenos.com/
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2012/11/03/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%af-%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%86%cf%81%ce%bf/
    .
    .
    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>