«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΠΑΤΗ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.dε

         07.01.2018

ΡΑΓΙΑΣ Η

Ολοι οι λαοι και οι ρατσες στην Ε.Ε. οφειλαν να ειναι ισοι!

Δεν υφισταται ενας ιδιαιτερος ‘η υπερουσιος ‘η κυριαρχος λαος!

Καθε λαος και καθε ρατσα κατεχει το ιδιο δικαιωμα και την ιδια ευλαβεια της τιμης του.

Η τυχη ολων των λαων της Ε.Ε. πρεπει να βρισκεται στα χερια ολων των λαων αυτης.

Οποιος λαος της Ε.Ε. ληστευει οικονομικα την πατριδα ενος αλλου λαου μελος αυτης και απο επανω τον αποστερει απο το δικαιωμα της αυτοδιαθεσης, ο λαος αυτος ειναι επικινδυνος για την Ε.Ε. και η υποκρισια του να αυτοδιαφημιζεται ως σωτηρας και αντιρατσιστης γινεται ανυποφορη.

Ενας τετοιος λαος υπο την εξουσια πρωτα της σοσδιαλδημοκρατιας  (SPD) και μετα της χριστιανοδημοκρατιας (CDFU/CSU) εγινε ο γερμανικος λαος.

Μετα απο δυο αποτυχημενες πολεμικες προσπαθειες υποταγης της Ευρωπης, τουλαχιστον η νοτια Ευρωπη υποτασσεται σημερα  υποχθονια και επικινδυνα στην Γερμανια και οδηγειται στην ολοσχερη φτωχοποιηση της με κινδυνο να μην εξελθη ποτε απ’ αυτην.

Γ’ αυτο καθε νοτιοευρωπαιος πολιτης οφειλει να γνωριζει οτι ουδεποτε προκειται να εξελθη απο την κριση και να αντισταθη στελνοντας ενα μηνυμα στην γερμανικη ηγεσια.

Οτι η υπερασπιση της δικης του υπαρξης και αξιοπρεπειας τον αναγκαζει να λαβη ολα τα απαραιτητα μετρα κατα της απανθρωπης γερμανικης πολιτικης λιτοτητας η οποια θανατωνει κυριολεκτικα την νοτια Ευρωπη.

Ειναι δικαιωμα αυτοαμυνας καθε λαου της νοτιας Ευρωπης, να προστατευη τους νομους, τις παραδοσεις και τον τροπο σκεψεις και συμπεριφορας του, απο καθε καθε μορφης ξενων εισβολεων, Ευρωπαιων και μη, προσφυγων και αναζητωντων προστασιαν ασυλιας, οι οποιοι ομως αδυνατουν να κατανοησουν τις ιδιαιτεροτητες του λαου που τους προστατευει.

Tα μεγαλα δημοκρατικα και ελεγκτηκα ελλειμματα της Ε.Ε. ανοιξαν τους ασκους του Αιολου για εξουσιαστικες αυθαιρεσιες,  παρανομιες και σπαταλες πασης μορφης, και την ανεξελεκτη δραση των ομαδων λομπυ στον μηχανισμο λειτουργιας της.

Οι πολιτες της Ε.Ε. νοιωθουν τις απατες αυτες στο πετσι τους και εχασαν προ πολλου την πιστη τους στην δηθεν ανεξαρτητη και δικαια λειτουργια των  οργανων αυτης.

Φαινεται πλεον ξεκαθαρα οτι η σημερινη  Ευρωπη δεν ειναι η Ευρωπη των πατριδων αλλα η Ευρωπη των θυγατερων και υιων του Αβρααμ.

Οι δηθεν «δημοκρατικα εκλεγεντες» και εξιυσιαζοντες πολιτικοι στις χωρες μελη της Ε.Ε. δεν ελαβαν καμια εντολη απο τους ψηφοφορους τους για να διανυσουν τον δρομο προς την κατευθυνση της Ε.Ε., αλλα ως θυγατερες και υιοι του Αβρααμ που ειναι, εκτελεσαν πιστα τις εντολες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για ευοδωση των πραγματικων στοχων ιδρυσης της Ε.Ε. και απαγκιστρωση αυτης απο ολες τις αρχαιοελληνικες αρχες και αξιες.

ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΑΡΑ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ Α

Ως εκ τουτου η Ε.Ε. της σημερον πασχει απο μια μολυσματικη ασθενεια του πνευματος που μπορει να θεραπευθη μονο εαν οι πολιτες της, ειδικα της κεντρικης και βορειας Ευρωπης, ειναι ετιμοι να ασκησουν αυτοκριτικη και να υπερπηδησουν τις επιβληθεισες αντιξοωτητες, δηλαδη να παψουν να ψευδονται οπως παντοτε επρατταν.

Επειδη ειναι δειλοι πιστευουν απατηλα οτι ειναι ανδρειοι και κανουν τους εαυτους τους σπουδαιους.

Οποιος πολιτης της κεντρικης και βορειας Ευρωπης ειναι πραγματι ανδρειος και τολμα να πιασει με τα χερια του καυτο σιδερο οφειλει να διατυπωνει και να γραφη αυτα που το εξουσιαζων συστημα της Ευρωπης απαγορευει με εγκληματικους νομους να διατυπωνονται και να γραφονται.

Ο γραφων γνωριζει πολυ καλα  για ποιο πραγμα ομιλει.

Κατηγορηθηκε και μηνυθηκε πριν μερικα χρονια   για διεγερση λα’ι’κου μισους απο πραγματικους διεργητας λα’ι’κου μισους που παραχαραξαν τα πραγματικα γεγονοτα και δυσφημησαν ασυστολα την πατριδα του!

Οι ανθρωποι αυτοι δεν αλλαζουν με τιποτε.

Στόχος η δημιουργία ενός μοναδικού είδους ανθρώπου

Ως παραδειγμα, ο ετσι ονομασθεις πατερα της  Πανευρωπης κ. Κομης Codenhove – Kalergi, ο οποιος απειλουσε ασυστολα τους παντες και δη ως εξης:

       «Τυφλος ειναι οποιος παραβλεπει τους κινδυνους, οι οποιοι συνεχιζουν να απειλουν μια κατακερματισμενη Ευρωπη.

Εγκληματιας  ειναι οποιος δεν λαμβανει μετρα κατα των κινδυνων αυτων.

Προδοτης ειναι οποιος εργαζεται κατα της Ευρωπα’ι’κης Ενωσης (των  θυγατερων και υιων του Αβρααμ!) και αποδεικνυει ετσι οτι δεν αγαπα το εθνος του, δεν αγαπα την οικογενεια του και εγκατελειψε και τον  εαυτο του».

Με τον τροπο αυτο θα πρεπει οι αντιπαλοι της Συνθηκης του Μααστριχτ, της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, να γνωριζουν, τι ειναι στα ματια της ηγημονευουσας ταξης της Ευρωπης:

Οχι μονο Τυφλοι, μαλιστα και Εγκληματιες και ακομη το χειρωτερο και Προδοτες.

Ο δηθεν αυτος πατερας της Πανευρωπηπης σχεδιασε κατα την διαρκεια ακομη του 2. Παγκοσμιου Πολεμου μια  ταξη τριων επιπεδων για τον Κοσμον του αυριον:

  1. Ενα παγκοσμιο επιπεδο ενωμενων εθνων με ανεξαρτητη πολιτικη

(ΟΗΕ) που θα αγγαλιαζει ολο τον Κοσμο με τα οικονομικα, επιστημονικα, ιατρικα, ηθικα και τεχνικα προβληματα του και θα  αντικαταστατησει την παλαια ενωση εθνων.

  1. Ενα επιπεδο Ατλαντικης Ενωσης, οργανωμενο ως πολιτικο, οικονομικο, στρατιωτικο και χρματοπιστωτικο, συνεργαζομενο συστημα μεταξυ μιας μεταρρυθμιθεισης Παν-Αμερικης, μιας νεο-οργανωθεισης Βρεταννικης  Κοινοπολιτειας και μιας οργανωμενης Παν-Ευρωπης, το οποιο επιπεδο θα μεριμνει για την παγκοσμια ειρηνη και τον δυτικο πολιτισμο.

  1. Οι Ενωμενες Πολιτειες της Ευρωπης οι οποιες θα ενωσουν ολη την ευρωπα’ι’κη ηπειρο με τις αποικιες αυτης, ως εχει σημερα το δημοκρατικο πολιτικο συστημα της Ελβετιας.

Το σχεδιο αυτο του Παν-Ευρωπαιου κομη Coudenhoven-Kalergi, υπηρξε μονο μια τακτικως μεταμορφωμενη ενδιαμεση λυση, δηλαδη η προσπαθεια να ενωση μονο αυτα που ενωνονται, να ουδετεροποιηση αυτα που δεν ενωνονται και να κατακτηση με την επιβολη της δυσης αυτα που καταστρεφουν.

Για την επιτευξη των ως ανω, δηλαδη για την ενωση των φαινομενικα μη καταλληλων για ενωση και την μεταμορφωση αυτων που καταστρεφουν, εδρασεν αποφασιστικα ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με την σκηνοθεσια του 1989, με την «πτωση του τειχους του Βερολινου».

Το Ευρωπα’ι’κο Υπερ-Κρατος προβλεται να γινη ο πυρηνας για το παγκοσμιο κρατος του πλανητη Γη.

Εδω κρυβονται οι λογοι που προπαγαδιζεται, οτι μονο ετσι θα αποφευχθει μια οικονομικη, οικολογικη και στρατιωτικη καταστροφη του πλανητη μας.

Ο μεσος πολιτης της Ε.Ε. ακομη και σημερα, 2017/2018, δεν εχει κατανοησει οτι η Ε.Ε. ειναι μια εμμεση πρωτη βαθμιδα για τον Ενα Κοσμο.

Για την τραγικη αυτη κατασταη ευθυνεται ο «επιδεσμος των ματιων», δηλαδη η φαινομενικη τυφλοτητα. Δια αυτης που

αναγκαστικα φοραει ο πολιτης της Ε.Ε. εγινε αυτος πραγματι τυφλος και αναγκαστηκε να εγκαταλειψη τις δικες του ιδεες περι ελευθεριας.

Με την επικρατιση της νεας Λογικης του Μοργκενστερν «τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι», η οποια εκτοπισε την Λογικη του Αριστοτελη, κατωρθωσαν οι εξουσιαζοντες, τουλαχιστον εως σημερα, να θεμελιωσουν μια πολιτιστικο-ιστορικη μεταβολη του ανθρωπου που δεν εζησε μεχρι σημερα ο πλανητης μας.

Βαση της Λογικης του Αριστοτελη, αναγκαζονταν μεχρι προσφατα και χωρις καμια εξαιρεση, οι Ευρωπαιοι Πολιτες να σχηματιζουν μια εικονα της πραγματικοτητας χωρις καμια επιδραση εξωθεν, δηλαδη μονοι τους.

Με την νεα Λογικη του Μοργκενστερν, απαλλαχθηκαν οι Ευρωπαιοι Πολιτες  απο το να σκεφθονται βασανιστικα μονοι τους ,διοτι την ταλαιπορια αυτη την ανελαβαν αλλοι που λειτουργουν με την Αρχη του δογματος.

Οπως φαινεται, επιδη για την εφαρμογη της δογματικης Αρχης προ’υ’ποθεση ειναι η Λογικη του Μοργκενστερν, η οποια καθωριζει σε μεμονωμενες περιπτωσεις επισης και την ορθολογικη εφαρμογη της Αρχης της τυχαιοτητας, η νεα Λογικη οφειλει να ισχυη ως η βασικωτερη αρχη για την μοντερνα ιστορικη παρατηρηση.

Και ακομη βασικωτερη απο την Αρχη της τυχαιοτητας και της λογικης του Μοργκενστερν ειναι κυριως αναποφευκτη και η καθε ειδος θεωρια συνομωσιας!

Συνεπως η δογματικη Αρχη!

Ενα Δογμα δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα κτηνωδες σκλαβωμα του Πνευματος!

Διοτι, τι σκλαβωνει το Πνευμα των πολιτων της Ε.Ε. περισσοτερο απο την διαρκη προς αυτους κατευθυνομενη απαιτηση να σκεφθονται μονοι τους;

Τα δογματα της εποχης μας απαλλασσουν τους ανθρωπους απο τις αλυσιδες του να σκεφθονται ανεξαρτητα και μονοι τους.

Τιποτε αλλο δεν θα ηταν χειρωτερο, απο μια αρχαιοελληνικη κατασταση της ευρωπα’ι’κης κοινωνιας, στην οποια ο καθε πολιτης «χωρις καθοδηγηση απο εναν αλλον, δηλαδη χωρις την καθοδηγηση των ιστορικως ευφυων

μοντερνων Δογματιστων», θα χρησιμοποιουσε την ελλειπη του νοηση!

Οι μοντερνοι ιστορικοεπιστημονικοι Δογματιστες δια των γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ απελευθερωσαν τους Ευρωπαιους Πολιτες απο την σκλαβια να σκεφθονται ελευθερα μονοι τους.

Τα μεσα αυτα σε ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε. κατωρθωσαν με ολιγους Δογματιστες να επιβληθουν στην παραπλανιση ολων των εθνοτητων και να τις αποκλεισουν απο το να σκεφθονται μονες τους.

Οι ετσι ονομασθεισες ελευθεριες Γνωμης, Διατυπωσης,

Τυπου κ.α. στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ βασιζονται πανω στις μοντερνες Αρχες.

Η Υδρα της καταστασης αυτης εχει τοσα πολλα και διαφορετικα κεφαλια, που κανει μαρτυρικη και την σκεψη ακομη αποκεφαλισης αυτων.

Το καλυτερα καλυμενο μυστικο της ανθρωπινης ιστοριας ειναι η εξουσια του ειδωλα του Μαμωνα, της ευγενους ρατσας ελεω πνευματος, των αντιπαλων της δημιουργιας απο την αρχην, σε ολα τα πλουτη και εμπορευματα του πλανητη Γη!

Γιατι ειναι σημερα τοσες πολλες χωρες, επισης και στην Ε.Ε., χρεωμενες;

Σε ποιον ειναι χρεωμενες;

Η μοντερνα οικονομια χρηματος (τραπεζικα- και νομισματικα συστηματα) φαινεται να ειναι αυτα που κατα συνεχεια απατουν και σκλαβωνουν.

Πρεπει συνεπως να υπαρχει καποια εξουσια πισω απ’ αυτα στην οποια χρεωνονται ολα τα κρατη.

Αυτη εφαρμοζει σημερα μεν ενα νεο ειδος διεξαγωγης πολεμου, ακολουθει ομως την στρατηγικη των στρατιωτικων κατακτησεων του παρελθοντος.

Στοχευει στις κρατικες υποδομες και στην απαλλοτριωση ακινητων, εδαφων και αποθεματων στρατηγικων πρωτων υλων και ενεργειας.

Ως Υδρα των προσφατων τοπικων και διεθνων οικονομικων κρισεων επιβαλει δυσβαστακτους φορους υποτελειας και εξαναγκαζει τους λαους στην υπερχρεωση με τις κατωθι μανουβρες και τα τρικ:

  1. Η ετσι ονομασθεισα μοντερνα εργασιακη οικονομια εγκατελειψε προ πολλου την ευθυνη εργασιακης απασχολισης των ανθρωπων και συνεπως και της διατροφης τους.

  2. Αυτο που της ενδιαφερει ειναι η χρηματοποιηση των  παντων με πωληση των παραγομενων προ’ι’οντων και αποσβεση των κεφαλαιων επενδυσης για τις εγκαταστασεις παραγωγης με μεγιστοποιηση  του κερδους.

  3. Η ιδρυση σχεδον σε ολες τις χωρες της υφηλιου ανεξαρτητες απο αυτες κεντρικων τραπεζων που λειτουργουν και ελεγχονται απολυτα απο καθαρως ιδιωτικες εργασιακες τραπεζες στοχευει στον εκβιασμο των πολιτικων να υπερχρεωνουν τα κρατη τους για να πληρωνουν αυτα υπερογκα ποσα για τοκους αυξανοντας την φορολογια των πολιτων τους. Περαν αυτων καθε κεντρικη τραπεζα ειναι ανα πασα στιγμην σε θεση δημιουργιας κατα το δοκουν οικονομικων κρισεων αυξανοντας τα τοκοχρεωλυσια.

  4. Η εκδοση μετοχων και αλλων αξιοχαρτων πασης μορφης, οδηγει στην δημιουργια μεγαλων συγκροτηματων μετοχικων εταιρειων με συγκεντρωση τεραστιων ποσων ξενων κεφαλαιων χωρις να μπορουν οι ιδιοκτητες αυτων να επιρρεαζουν την διοικηση αυτων.

  1. Οι δραστηριοτητες των ΔΝΤ, της Παγκοσμιας Τραπεζας και των κεντρικων τραπεζων απανταχου του πλανητη μας, δεν καλυπτουν, οπως υποστηριζουν, παντου τις αναγκες ζωης των ανθρωπων και τον ελεγχο της πληθυσμιακης αναπτυξης του πλανητη μας, αλλα μονο εκει που αναμενουν μεγαλα κερδη.

  1. Απο την εποχη που επιτευχθει ο στοχος των ανευ συμβιβασμων λατρων του ειδωλου του Μαμμωνα, να ιδρυσουν στις περισσοτερες χωρες του πλανητη μας κεντρικες τραπεζες, που ελεγχουν, αυξηθηκαν κατακορυφα και τα  συναλλαγματικα μανιπολαρισματα νομισματων με μετακινηση αυτων απο εθνικο σε διεθνες επιπεδο,

  2. Οι κυκλικα εμφανιζομενες σε χωρες και ηπειρους οικονομικες υφεσεις δημιουργουνται και κατευθυνονται απο το παρασκηνιο απο τους λατρες του ειδωλος του Μαμμωνα.

  1. Η συμβαση του Μααστριχτ της Ε.Ε. το 1992 προεβλεπε σταθερες συναλλαγματικες τιμες των νομισματων της τοτε ΕΟΚ. Στις αρχες του 1993  ακυρωθηκε απο το Ευρωπα’ι’κο Νομισματικο Συστημα (EWS) η ως ανω  αποφαση χωρις καμια εξηγηση. Τι μεσολαβησε και απο ποιους;

  1. Ο πολεμος ειναι τοσο η συνεχιση της πολιτικης οσο και η συνεχιση της  κερδοφοριας των τραπεζων με αλλα μεσα. Δραστηριοποιηται μια τραπεζα στην ταυτοχρονη χρηματοδοτιση των εμπολεμων παραταξεων, τοτε  πολλαπλασιαζονται τα κερδη της.

  2. Απο το τελος του 2. Παγκοσμιου Πολεμου μεχρι σημερα ελαβαν χωρα περιπου 400 πολεμικες συρραξεις. Απο αυτες οι 38 ειχαν σχετικα μεγαλη ενταση εκ των οποιων οι 20  χαρακτηριστικα μεγαλου πολεμου.

  3. Η ως ανω κατασταση ενισχυσεν το εμποριο οπλων και την κερδοφορια των τραπεζων.

  4. Κατα σοβαρες  προβλεψεις μονο π.χ. για το 2010 ξοδεψαν οι 192 χωρες του πλανητη μας για εξοπλιστικα προγραμματα 1,6 Billionen δολαρια των ΗΠΑ, δηλαδη  2,6 % του παγκοσμιου ΑΕΠ.

  5. Παραλληλα με τις ως ανω στρατιωτικες  συρραξεις και το εμποριο οπλων εδραιωθηκε (αγνωστο απο ποιους!)  ως παγκοσμιοποιημενος παικτης και η Τρομοκρατια.

  6. Η κατασταση αυτη  δεν σημαινει τιποτε αλλο απο το οτι ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος βρισκεται ηδη σε ολικη εξελιξη!!!

  7. Ενας συμπληρωματικος δεικτης για  τον ως ανω ισχυρισμο αποτελει η αποδεδειγμενη υπαρξη ενος τεραστιου  εικονικου κοσμου εγκληματικων δραστηριοτητων.

  8. Κατα τις προβλεψεις  της παγκοσμιας τραπεζας δημιουργουνται ετησιως με την διαφθορα δαπανες αξιας περιπου 2,6 Billionen δολαριων των ΗΠΑ.

  9. Το εμποριο  ναρκωτικων καλυπτει εναν ετησιο τσιρο 100 δισεκατομμυριων δολαριων     των ΗΠΑ.

  10. Μονο για την Ευρωπη υπολογιζονται τα ετησια εσοδα απο την  πορνια με περιπου 3 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

  11. Τα εσοδα απο την  παρανομη διακινηση μεταναστων ετησιως ξεπερνουν τα 6,7  δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ. 

Οι ως ανω μανουβρες και τα τρικ της εξουσιας των ανευ συμβιβασμων λατρων του ειδωλου του Μαμμωνα, δημιουργουν ταυτοχρονα και τις κρατικες- και οικονομικες κρισεις με τις οποιες οδηγουνται μεγαλες πληθιασμιακες μαζες στην υπαρξιακη απογνωση.

Στην Ελλαδα π.χ. η ως ανω κατασταση εγινε ιδιαιτερα εμφανης και οφειλεται στα ιδια καθαρματα της ανθρωποτητας και του βανθρωπισμου.

Η μηπως πιστευει ο καθε ηλιθιος της κεντρικης- και βορειας ευρωπης, οτι ολοι οι Ελληνες ειναι κακοι ευρωπαιοι πολιτες;

Επισης και η ανευθηνη εκδοση δανειων σε χρεωστες που δεν ειναι οικονομικως σε θεση να ανταπεξελθουν στις τραπεζικες υποχρεωσεις τους, που εγκληματικα μεγιστοποιηθηκαν, πιστοποιει την ανευ οριων εγκληματικη εκμεταλλευση.

Τοσο οι εμφυλιοι σπαραγμοι της εποχης μας οσο και οι στρατιωτικες συρραξεις αλλα και οι οικονομικες κρισεις οδηγησαν μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων απο τις απανθρωπιες και τις λεηλασιες, κερδοσκοπιες και τοκογλυφιες στην απωλεια της κατοικιας και της πατριδας τους.

Στην Ελλαδα με τις ιδιες μεθοδους που γινονται μαλιστα ανεκτες απο την ηγεσια της Ε.Ε. χανουν οι πολιτες οχι μονο τις εργασιες τους αλλα και τα σπιτια ακομη και τις συνταξεις παρ’ ολου που επι δεκαετιες πληρωναν τις υποχρεωσεις τους.

Η κατασταση αυτη δεν αποτελει προοδο αποτελει τυφλη πτηση καο οδηγει στην ολοκληρωτικη καταστροφη. Η ψευδευλαβεια των υπευθυνων της Ε.Ε. δειχνει απο ποιο σκαρι αυτοι προερχονται.

Το πρωτο βημα συνεπως για την απαληψη της χρεοκοπιας των κρατων θα ηταν η εξουδετερωση της εξουσιας αυτης σε ολες τις εμφανισεις της.

Ολα τα κρατικα χρεη και οχι μονο αυτα, των μελων χωρων της Ε.Ε., καταχωρουνται κυριως στις ιδιοτικοποιημενες κεντρικες εθνικες τραπεζες και πισω απ’ αυτες ευρισκομενες ιδιοτικες Μεγαλοτραπεζες, που εισπρατουν και τους τοκους και πανωτοκια.

Η μυστικα ιδιοτικοποιημενη ΕΚΤ κατεχει στην Ε.Ε. μονοπωλιακη θεση με απολυτη οικονομικη και πολιτικη εξουσια οπως ειχαν εως το 1992 (Συνθηκη του Μααστριχτ) οι εθνικες κεντρικες τραπεζες των χωρων μελων αυτης.

Η  ανταλλαγη εμπορευματων και υπηρεσιων μεταξυ προσωπων και κρατων ονομαζεται Οικονομια.

Το χρημα, κατα την ιδεα δημιουργιας του, ειναι ενα σταναρτ ανταλλακτικο μεσο για ανθρωπινη εργασια, δηλαδη για τα προ’ι’οντα που παραγονται απ’ αυτην και σε καμια περιπτωση το ιδιο ενα εμπορευσιμο προ’ι’ον  Απλα εχει μια συμβολικη αξια και διευκολυνει την ανταλλαγη προ’ι’οντων εντος της Οικονομιας.

Πρεπει να εχει αξια περιορισμενης ποσοτικης υπαρξης για να διατηρη την ανταλλακτικη του αξια.

Οχι μονο την φυσικη περιορισμενη ποσοτικη υπαρξη του υλικου αλλα και την περιορισμενη ποσοτικη και απο το κρατος ελεγχομενη και πρακτικα μη αντιγραφομενη και νομικα προστατευομενη αξια του, αδιαφορο εαν αυτη καλυπτεται η’η οχι με την αξια ευγενων μεταλλων.

Πανω στην Αρχη αυτη βασιζεται και το χαρτινο χρημα.

Η αξια του χρηματος ειναι συνεπως συνδεδεμενη με την οικονομικη αξια, δηλαδη με την αξια της αποδοσης της ανθρωπινης εργασιας, ισοδυναμη με απο αυτην παραγομενα προ’ι’οντα, ετσι ωστε την θεση του ανταλλακτικου μεσου χρημα μπορει καλλιστα να λαβη τα ανταλλασσομενα προ’ι’οντα ‘η  ανταλλασσομενες αποδοσεις εργασιας.

Συνεπως οφειλε να απαγορευεται στην αγορα και στα Χρηματιστηρια η εμποροποιηση του χρηματος.

Το τυπωμενο χαρτινο χρημα χωρις καλυψη μιας παραγωγικης οικονομικης διαδικασιας εχει μονο την αξια ενος χαρτιου εφημεριδας.

Η χρηματικη αξια μπορει να μανιπουλαρεται πληθωριστικα και αντιπληθωριστικα.

Υπο κανονικες συνθηκες  η σχεση Ωρες εργασιας/ποσοτητα Χρηματος μιας Οικονομιας, που μετριεται σε ημερησιες Ωρες εργασιας/κυκλοφορουντες μοναδες Χρηματος, παραμενει 1/1.

Πληθωριστικο μανιπουλαρισμα της αξιας του χρηματος λαμβανει χωρα οταν α) αυξανεται η ποσοτητα των μοναδων του κυκλοφορουντος χρηματος ενω παραμενει σταθερος ο αριθμος των ημερησιως χρησιμοποιηθεντων Ωρων εργασιας και οταν β) μειωνονται οι καθημερινως χρησιμοποιηθεντες Ωρες εργασιας ενω παραμενει σταθερα η ποσοτητα των κυκλοφορουντος μοναδων χρηματος.

Αντιθετα το αντιπληθωριστικο μανιπουλαρισμα της αξιας του χρηματος λαμβανει χωρα οταν α) μειωνεται η ποσοτητα των μοναδων κυκλοφορουντος χρηματος ενω παραμενει σταθερος ο αριθμος των ημερησιως χρησιμοποιηθεντων Ωρων εργασιας και οαταν β) αυξανεται ο αριθμος των καθημερινως χρησιμοποιηθεντων Ωρων εργασια ενω παραμενει σταθερη η ποσοτητα των μοναδων κυκλοφορουντος χρηματος.

Μονο με την αποδοση της ανθρωπινης εργασιας αυξανεται η ανταλλακτικη αξια του χρηματος για την υψηλωτερη αξια χρησιμοποιησης του παραχθεντος προ’ι’οντως.

Η αυξηση της παραγωγικοτητας με ορθολογιστικα μετρα οργανωσης και τεχνολογικη εξελιξη δεν επιτρεπεται να θεωρειται ως αυξηση της οικονομικης αξιας των παραγωμενων με τον τροπο αυτο προ’ι’οντων.

Προκειται για μια συνδικαλιστικη  πλανη, οτι η υψηλωτερη παραγωγικοτητα της αποδοσης της ανθρωπινης εργασιας με τον τροπο αυτο εμμεσα επισης οφειλει να συντρεχει με μεγαλυτερη ωριακη πληρωμη της εργασιοας.

Για ολες τις Δυναμεις και τα Υλικα που λαμβανει ο ανθρωπος απο το φυσικο του περιβαλλον δεν απαιτει τιποτε τοσο ο αγαπητος Διας οσο και η μητερα Γη.

Του δεινονται ολα χωρις πληρωμη. Παιρνει ο ανθρωπος την αποφαση να θεση τις Δυναμεις και τα Υλικα της φυσης στην διαθεση του, μετατρεποντας αυτα σε χρησιμα προ’ι’οντα για να καλυψη τις αναγκες του, χρειαζεται για την μεταμορφωση αυτη μονο τις Δαπανες για την τοπικη και μορφωλογικη μεταβολη.

Μονο τις δαπανες αυτες μπορει να απαιτηση απο εναν αλλο ανθρωπο εαν αποφασισει να του παραχωριση την εκμεταλλευση εαν θελει να συμπεριφερεται κοινωνικο-οικονομικα αντικειμενικα και ηθικα σωστα.

 Το οτι ομως οι ανθρωποι ποτε δεν ησαν και δεν ειναι ακομη διαθεσιμοι να συμπεριφερονται κατα καιρους λογικα και να απωθουν στην ακρη καποιες οιανδηποτε φαινομενικα αντικειμενικες προδιαγραφες, αυτο ειναι πολυ   γνωστο και δεν επιτρεπεται να απορουμε, οτι σε ολες τις εποχες απαιτουσαν οι ανθρωποι τοσο για την ανεπεξεργαστη φυση οσο και για τις απλες μεταβολες περαν απο το ανταλλακτικο μεσο χρημα και επιπλεον χρημα, δηλαδη ανθρωπινη αποδοση εργασιας υπο μορφη αγοραστικων τιμων για οικοπεδα, για ερευνητικες και εργασιες εκμεταλλευσης, για ενοικιασεις στον γεωργικο, κυνηγιτικο και αλιευτικο τομεα, υπο μορφη τοκων για δανειζομενο χρημα κλπ.

Ταυτοχρονα εξαναγκαζαν αλλους ανθρωπους να πωλουν την αποδοση της εργασιας τους ‘η τα προ’ι’οντα απ’ αυτην κατω απο την αξια τους και να αγοραζουν τα προ’ι’οντα ξενης εργασιας με υπεραξια.

Εκμεταλλευομενοι τις αναγκες αλλων ανθρωπων μειωνουν τεχνικα την ποσοτητα αναγκαιων για την ζωη προ’ι’οντων για να τα πωλουν με οικονομικως αυμβιβαστη υπεραξια.

Αντιστροφως δημιουργουν  τεχνικα υπερπροσφορα ξενων προ’ι’οντων για να ριξουν τις τιμες των εγχωριων κατω απο την οικονομικοτητα παραγωγης των.

Επισης οι αφυσικες αυτες και παρανομες πρακτικες και τα ηθικως εκφυλιστικα φαινομενα στον οικονομικο τομεα, περαν των ηδη αναφερθεντων και πολλων αλλων, εδειξαν,  οτι ο νεοφιλελευθερος καπιταλιστικος δρομος οδηγει σε δικτατορικες, μαλιστα αλυπητες και τυραννικες παγκοσμιες οικονομικες κρισεις.  

Τα περι δικαια ανταλλαγης προ’ι’οντων ειναι παραμυθια της γιαγιας!

Οπου ισχυει η ισοτητα δεν υπαρχει κερδος (lukrum).

Οπου ομως επικρατει το κερδος, εκει γινεται για την αλλη πλευρα αναγκαια και του ιδιου μεγεθους απωλεια (damnum).

Το κερδος ‘η το οφελος, η αβαντσα και η μπαζα στην πραγματικη σημασια των λεξεων οφειλεν κατα τον ορισμο του χρηματος να μην παιζει κανενα ρολο στην βιοποριστικη ζωη του ανθρωπου.

Το κατα ποσο ο τοκος τραυματιζει βαρια την ταξη της ουσιας του χρηματος  αυτο μετριεται επισης στο οτι τα μεγιστα πνευματα της ανθρωποτητας παντοτε θεωρουσαν τον τοκο και τα πανωτοκια ως ανηθηκες πραξεις.

Ηδη τον 40 π.Χ. αιωνα ο Αριστοτελης στο εργο του «Πολιτεια» δηλωνει, οτι  το «επαγγελμα της τοκογλυφιας» δικαιως ειναι το ποιο «μισητο», διοτι την κτηση του αποκτα απο το ιδιο το χρημα ως εμπορευμα και οχι απο τα προ’ι’οντα που προκυπτουν απο την ανταλλακτικοτητα αυτου.

Κερδος σημαινε στην αρχη ως λαφυρο πολεμου το οποιο μονο με την απωλεια αλλων επιτυγχανονταν.

Οπως ομως ο πολεμος ειναι κατι το κανονικο και απαραιτητο ετσι ειναι και το κερδος κατι το απαραιτητο.

Οπως ο πολεμος με τα λαφυρα του ειναι κατι το ανηθηκο και βαρβαρο το ιδιο ειναι και η κερδοσκοπια και η τοκογλυφια.

Εδω βρισκονται οι λογοι γιατι σημερα παντου στον πλανητη μας υπαρχουν πολεμοι πασης μορφης και γιατι ανθρωποι πεθαινουν στις στρατιωτικες και τρομακτικες διενεξεις.

Σε πολλες χωρες του πλανητη μας επικρατουν καταστροφικοι εμφυλιοι πολεμοι.

Μια παγκοσμιοποιημενη εγκληματικοτητα μπο’υ’κοταρει υπογειως τα νομιμα συστηματα.

Ταυτοχρονα ταλαντιζουν κρατικες- και οικονομικες κρισεις τα θεμελια τωμν κοινωνιων και παραγουν δακρυα, πονο και φτωχεια.

Ο χρηματοπιστωτικος τομες της παγκοσμιας οικονομιας ελεγχει σημερα την πολιτικη και εφαρμοζει μια νεα μορφη εξασκισης πολμου ακολουθωντας παρομοια στρατηγικη οπως στο παρελθον οι στρατιωτικοι κατακτητες.

Ο χρηματοπιστωτικος κοσμος της Γερμανιας και της Γαλλιας στην Ε.Ε., οπως δειχνει το παραδειγμα Ελλας, στοχευει στην λεηλασια κρατικων υποδομων και στην κατασχεση οικοπεδων, οικιων και αποθεματων στρατηγικων πρωτων υλων, ενεργειας και ποσιμου νερου.

Ο εγκληματικος αυτος Κοσμος της Γερμανιας και Γαλλιας κατα απατηλο τροπο εξαναγκαζει τον ελληνικο λαο σε πληρωμες φορων υποτελειας και αυξανει κατα το δοκουν εγκληματικα το δημοσιο χρεος χωρις κανενα περιορτισμο.

Ενα μεγαλο μερος των δηθεν επενδυσεων στην Ελλαδα της Γερμανιας και Γαλλιας ρυθμιζεται απο μηχανισμους της εποχης, οπου ισχυεν το περιφημο και ζωωδες «καταβροχθιζε και καταβροχθιζεσαι».

Αγωνας, Επιθεση ‘η Υποχωριση ειναι τα ηδη συμπεριφορας της σημερον της Γερμανιας και Γαλλιας που επιδρουν αρνητικα σε ολες τις αλλες χωρες μελη της Ε.Ε. και αποδεικνυουν οτι τα περι ενισχυσης  της αλληλεγγυης μεταξυ των λαων της Ευρωπης ειναι φρασεολογιες χωρις περιεχομενο και μονο για αφελεις.

Παρ’ ολα αυτα η επομενη μεγαλη παγκοσμια οικονομικη κριση ειναι καθ’ οδον!

Δεκα χρονια μετα την παρ’ ολιγον καταρρευση του παγκοσμιου χρηματοπιστωτικου και οικονομικου συστηματος ,ομοιαζει αυτο παλι σαν ενα κερδοσκοπικο καζινο.

Για την σωτηρια του συστηματος αυτου παραχωρουνται παραλογα μεγαλα χρηματικα ποσα σχεδον ατοκα τα οποια ομως δεν καταληγουν στην πραγματικη οικονομια αλλα στην κερδοσκοπια και τοκογλυφια.

Η παραλογια αυτη επιταχυνει την καταρρευση!

Με τον ορο μεγαλη παγκοσμια οικονομικη κριση νοειται ενα μεγαλο ατυχημα της παγκοσμιας οικονομιας, δηλαδη το σκασιμο πολλων φουσκων ‘η μιας μεγαλης φουσκας και η ακολουθουμενη καταστροφη περιουσιων ακομη και εαν αυτη στην πρωτη φαση βασιζεται σε χαρτινες αξιες που περιοριζουν σοβαρα ‘η αναστελλουν τελεσιδηκα τις επενδυσεις.

Η περιφημη παγκοσμιοποιηση ειναι αυτη που δημιουργησε μια πολυ μεγαλη οικονομικη φουσκα που ειναι ετοιμη σε λιγο να σπαση.

Η σημερινη διαστολη παγκοσμιως των ποσων δανειων και κυκλοφορουντως χρηματος οδηγει σε πλημμυρα ρευστοτητας.

Η ποσοτητα του κυκλοφορουντως χρηματος παγκοσμια, σε συγκριση με την ποσοτητα των εμπορευματων στα τελευταια σαραντα χρονια ανυψωθηκε πολλαπλασια.

Συμπληρωματικα βρισκεται ο κοσμος μας εδω και περιπου τρεις δεκαετιες σε μια μεγαλης διαρκειας αντιπληθωριστικης καταστασης οπως παρομοια  ισχυεν τελευταια απο το 1870 εως το 1914.

Τα περισσοτερα προ’ι’οντα και εμπορευματα γινονται ολοενα καθι φθηνοτερα.

Ενα μεγαλο ομως μερος των προ’ι’οντων που καταναλωνεται σημερα στην Δυση παραγεται στην Ασια και ο αθυμητος ανταγωνισμος πιεζει τις τιμες προς τα κατω.

Εως προσφατα αντιμετωπιζονταν οι αντιπληθωριστικες δυναμεις με την υπερχρεωση των βιομηχανικων χωρων.

Μετα το τρομοκρατικο χτυπημα του Σεπτεμβριου 2001 στις ΗΠΑ, ανοιξεν η FED τους κρουνους του δολλαριου και υπερπλημμυρισε ολη την οικονομια των ΗΠΑ και τον υπολοιπο κοσμο με ρευστοτητα χρηματος η οποια συνεχιζεται.

Εως προσφατα μηδενιστηκαν σχεδον οι τοκοι.

Η κατασταση ομως αυτη δεν μπορει ννα συνεχισθη.

Με μια ξαφνικη ανοδο των τοκων, η οικονομια των ΗΠΑ θα μπλοκαρισθει.

Εαν πολυ συντομα κατι τετοιο συμβει δεν θα ειναι σε θεση πολλοι ληπτες δανειων να ανταποκριθουν στις υποχρεωσεις τους.

Η διαδικασια αυτη θα επεκταθει με ταχυτητα σε ολη την παγκοσμια οικονομια.

Μετα το σπασιμο της φουσκας  των ακινητων στις ΗΠΑ το 2007 αντεδρασαν οι κεντρικες τραπεζες με την απο παλαια μοναδικα και γνωστα τους μεσα για να αντιμετωπισουν την απειλουσα παγκοσμια αντιπληθωριστικη κριση.

Εντος ολιγων εβδομαδων δημιουργησαν απο το τιποτε νεο χρημα αξιας πολλων εκατονταδων εκατομμυριων δολλαριων των ΗΠΑ.

Η μεθοδος αυτη ομως δεν μπορει να λειτουργηση κατα συνεχεια και στο μελλον.

Οταν κλονιζεται η εμπιστοσυνη των συμμεχοντων στις οικονομικες διαδικασιες και στο  κατευθυντηριο νομισμα δολλαριο των ΗΠΑ απο την πτωση των αξιων που διεπουν μια δικαια οικονομια, τοτε ουτε το δολλαριο αλλα και ουτε το ευρω θα γινεται αποδεκτο.

Οι κυριωτερες προ’υ’ποθερσεις υποδομων του σημερινου και δηθεν μοντερνου νεοφιλελευθερου χρηματοπιστωτικου καπιταλιστικου συστηματος στην μορφη της κερδοσκοπιας και τοκογλυφιας προκυπτουν απο τις εξης δεδομενες πραγματικοτητες:

  1. Περιπου το 50 %, δηλαδη το ημισυ του ολικου παγκοσμιου ΑΕΠ των

      εκαστοτε καπιταλιστικων οικονομικων συστηματων καταβροχθιζεται απο

      τοκους κεφαλαιου και οικοπεδων. Περισσοτερο απο το ημισυ απο τους

      εργαζομενους ανθρωπους παραγομενο κρατικο εισοδημα χρονο με χρονο

      κλεβεται υπο μορφη τοκων και πανωτοκιων απο καθε μορφης

      κερδοσκοπους και τοκογλυφους. Μονο ο τοκος μπορεσε να εκτελεση το

     θαυμα συγκεντρωσης της μαζας του χρηματος και της εξουσιας στα χερια

     εκεινων των σιωνιστων οι οποιοι ανετρεψαν τους αυτοκρατορες, βασιλεις

      και ευγενεις της Δυσης και θεμελιωσαν την δικης τους ψευδομεσιανικη

     ηγεμονια μετα απο περιπου δυο χιλιετιες προσπαθειες οι οποιες συνεχιζονται

     για την παγκοσμια κυριαρχια. Ως δημιουργοι του χρηματος απο το τιποτε και

     τοκογλυφοι λειτουργουν ως επι το πλειστον ανεξαρτητα και κυριαρχουν

     μονοπωλιακα στον αρχαιοτερο τομεα τους της κερδοσκοπιας και

     τοκογλυφιας μεγαλης μορφης.

  1. Προ’υ’ποθετοντας ενα μεσο επιτοκιο 5 %, ρεει το ολικο εθνικο εισοδη

     των εκαστοτε λαων συμπεριλαμβανομενων του εδαφους και οτι παραγεται

     σε αυτο, ολων των μετακινουμενων και μη μετακινουμενων εμπορευματων

     εντος 15 χρονια στις τσεπες των τοκογλυφων.

  1. Περισσοτερο απο το ημισυ των τιμων ολων των εμπορευματων ειναι βαρη

     τοκων τα οποια περιεχονται στις τιμες ως τοκοι υποτελειας.

  1. Η νομισματικοτεχνικη καριερα του ευγενους μεταλλου χρυσου ως μεσο

     καλυψης των κυκλοφορουντων χαρτονομισματων αρχισε την 22.07.1816 και

     εληξε στην πρωτη φαση απο το 1931. Κατω απο την πιεση της παγκοσμιας

     οικονομικης κρισης αποδεσμευσε η Μεγαλη Βρεταννια το νομισμα της απο

     τον χρυσο. Λιγο αργοτερα την ακολουθησαν οι ΗΠΑ. Κατα της

     αποδεσμευσης αυτης αντεδρσεν δυναμικα το διεθνες συστημα κερδοσκοπιας

     που εβγαζε τεραστια ποσα απο την καλυψη των χαρτονομισματων με χρυσο.

     εως να βρεθη κατι το αντιβαρο υπο την μορφη του δολλαριου των ΗΠΑ ως

     κατευθυντηριο νομισμα. Απο την 1. εως 23. Ιουλιου 1944 αντιπροσωποι απο

    44 χωρες στο Bretton Wood των ΗΠΑ συμβιβαστηκαν σε μια συμφωνια, η

    οποια προεβλεπεν μεν σταθερες συναλλαγματικες τιμες για τα διαφορα

    νομισματα των μελων κρατων, ανοιγε ταυτοχρονα και την δυνατοτητα οι

    τιμες αυτες αναλογα με τις αναγκες και τα διαφορα προβληματα να

    προσαρμοζονται σε συμφωνια με στο Bretton Wood ταυτοχρονα ιδρυθεντες

    οργανισμοι ΔΝΤ και Παγκοσμια Τραπεζα. Το δολλαριο των ΗΠΑ εγινε

    το κατευθηντηριο νομισμα, και ολο το παγκοσμιο εμποριο διεξαγονταν με το

     δολλαριο παρ’ ολο που ο αμερικανικος ισολογισμος πληρωμων εγινε

     ελλειμματικος και επιδρουσε αρνητικα στις τιμες του χρυσου. Ο Γαλλος

     προεδρος Charles de Gaulle επιθετηκε το 1965 στην διασυνδεση δολλαριου-

     χρυσου η οποια μετα αυτη δεν αποκατασταθηκε πληρως με αποτελεσμα η

     παγκοσμια οικονομια να αποσυνδεεται ολο και περισσοτερο απο τον χρυσο.

     Στην πραγματικοτητα ομως η αποσυνδεση ηταν το αποτελεσμα δρασης των

     διεθνων τοκογλυφων για να μπορεσουν παλι να αναβλυζουν τεραστια ποσα

     απο συναλλαγματικες – κερδοσκοπικες δραστηριοτητες. Δια της ουσιαστικης

     καταργισης της καλυψης του νομισματος με χρυσο εδωσε η Τραπεζα της

     Αγγλιας στην FED την αδεια απο το 1969 να τυπωση ορισμενα ποσα

     δολλαρια για να υποτιμηθη το δολλαριο κατα 100 % εναντι των

     δυτικοευρωπα’ι’κων νομισματων.  Ως ιστορικα εκρηκτικη κατασταση για

     τον διαχωρισμο μεταξυ της  χρηματοπιστωτικης και εμπορευματικης

     οικονομιας λογω της μονομερους συγκεντρωσης σε βαση μεγιστοποιησης

     της αναπτυξης και του κερδους μπορουν να θεωρουνται η εγκαταλιψη της

     καλυψης του δολλαριου των ΗΠΑ με χρυσο απο την 15.08. 1971 απο τον

     προεδρο των ΗΠΑ Richard Nixon και η αποτυχια της συμφωνιας Bretton –

     Woods το 1973 ταυτοχρονα με την απελευθερωση των συναλλαγματικων

     τιμων των νομισματων. Η ξεζευση της χρηματοπιστωτικης- απο την

     οικονομια εμπορευματων προετοιμασε το εδαφος για μια εκθετικα

     αυξανουσα κερδοσκοπικη οικονομια η οποια κατεστρεψε την λογικη σχεση

     μεταξυ της ουμανιστικης και χρηματικης περιουσιας. Με την καταστροφη

     αυτη το χρημα μεταβληθηκε σε ενα ανεξαρτητο συμπαν. Η εννοια της

     περιουσιας περιορισθηκε δυστυχως σημερα στον διαχωρισμο μεταξυ της

     υλικης και της χρηματικης περιουσιας, ενω περιουσια ειναι και η πνευματικη

     συμπεριφορα και η πεποιθηση που ενωνει και η προσωπικη φιλοσοφια

     της ζωης που κατευθυνει τον ανθρωπο προς τα εκει που αυτος επιθυμει. Με

     τις αδυναμιες του ομως ο ανθρωπος καταστρεφει αλογιστα ολες τις

     ουμανιστικες του περιουσιες, ο δε διαχωρισμος της απομεινωσας σε υλικη

     και χρηματικη περιουσια ακολουθειται απο μια αθεραπευτη τομη μεταξυ της

     πραγματικης- και χρηματικης οικονομιας, μεταξυ της αποδοσης και της

     επιτυχιας, της αισθησεως και της καταναλωσης. Εις το συνολο της η ως ανω

     εξελιξη οδγηγησεν στην οργανοποιηση των ανθρωπινων αρετων και αξιων

     και τελικα σε μια οικονομικοποιηση της ανθρωπινης συνειδησης.

  1. Στον χρηματοπιστωτικο τομεα της οικονομιας δεν παραγονται αξιες διοτι

       απλα εκει αλλαζει το χρημα τον ιδιοκτητη του. Επειδη ολο το συστημα

       κινειται με την δανειοδοτιση, για την εξυπηρετιση των τοκων και των

      χρεολυσιων απαιτειται συνεχως η δημιουργια απο το τιποτε νεου χρηματος.

      Η τεχνιτα υπερθερμανση της κυκλοφοριας του χρηματος οδηγει σε μια

      υποτιμηση του και τελικα σε μια υπερπληθωριστικη κατασταση. Αυτη

      δεν φανηκε μεν ακομη στην καθημερινοτητα χαριν της Austeritäts-πολιτικης

      του ΔΝΤ που μειωνει την αγοραστικη δυναμη των χωρων οπως της Ελλαδος

      αλλα εμφανισθηκε εντονα στις αγορες μετοχων, δανειων και ακινητων

      αυξανοντας τις τιμες τους, δηλαδη δημιουργωντας φουσκες που αργα ‘η

      γρηγορα θα σπασουν.

Προς τα που παει συνεπως η ετσι ονομασθεισα δημοκρατικη Ε.Ε. και η παγκοσμια οικονομια;

Η Δημοκρατια αποτελει την καλυτερη ασφαλεια για την ελευθερη διατυπωση της γνωμης, ανοχη απεναντι στην διαφορετικοτητα κοινωνικων ομαδων και ισοτητα ευκαιριων για ολους.Ωραιες λεξεις οι οποιες εορταστικα συμπερελιφθηκαν στη «Καρτα του

Παρισιου για μια νεα Ευρωπη» τον Νοεμβριο του 1990.

Ασφαλως εδω δεν νοηθηκε η Ε.Ε. του Μααστριχτ, δηλαδη αυτη των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, στην οποια κυριαρχει το Λομπυ και  η οποια δεν εχει καμια σχεση με την Ευρωπη των Πατριδων!

Τα δημοκρατικα ελλειμματα της ενωσης αυτης αντι να περιοριζονται συνεχιζουν να καταπολεμουνται με το Ροπαλο του «Αντισημιτισμου».

Η εννοια αυτη ειναι μια σκοπημα λεξικη παραποιηση απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και σχετικα νεας εποχης διοτι στο Brockhaus του 1875 μ.Χ. η λεξη αυτη ειναι ανυπαρκτη.

Απο την αλλη πλευρα οι Σημιτες

ειναι μια ομαδα λαων με γλωσσικη συγγενεια (Αραβες, Εβραιοι, Ακκαδες, Αραμεοι, Φοινικες κ.α.). Μπορει καποιος να αμιλη για Αντισιωνισμο, Αντιελληνισμο, Αντιγερμανισμο, Αντιεβρα’ι’σμο  κλπ. αλλα οχι για Αντισημιτισμο.Απο ολες τις ως ανω παρατηρησεις προκυπτει, οτι η επομενη μεγαλη οικονομικη κριση θα ελθει αναποφευκτα.

Ειναι μια αυταπατη οτι η φαινομενικα ανεμποδιστη παγκοσμιοποιηση και η κερδοσκοπικη τρελλα με τα κρυπτονομισματα κανουν αδυνατη την επομενη παγκοσμια οικονομικη κριση.

Ευτυχως, χαριν του Δια και της μητερας Γης, υπαρχει ακομη ενα μεγαλο φασμα κοινωνικων- και οικονομικωνσυστηματων περαν του Καπιταλισμου ‘η Κομμουνισμου.

Ο ως ανω δυαδισμος του συστηματος ειναι ενα προπαγανδιστικο ψευδος που εγινε σημερα πολυ επικινυνο ψευδος διοτι οι εντοπισαντες αυτο το πιστευουν και οι ιδιοι.

Εαν η σημερινη ανθρωποτητα θελησει απλα να νεοπροσανατολισθη και στις εως σημερα αχρησιμοποιητες δυνατοτες δωσει περισσοτερη προσοχη, μπορει με την βοηθεια ενος με την ανθρωπινη αποδοση καλυμενου χρηματικου συστηματος να ανοιξη τον δρομο για μια χωρις ορια πνευματικη αναπτυξη των ανθρωπων.

Σημερα με την ημερομηνια ληξης της διατηρισης των παραγομενων προ’ι’οντων λαμβανει χωρα μια μεγαλη απατη για να μην εμποδιστη η συνεχη παραγωγη νεων και δηθεν διατηρηταιων προ’ι’οντων, διοτι οι επιχειρησεις της πραγματικης οικονομιας για να επιζησουν χρειαζονται ολο και μεγαλυτερο τσιρο για να ανταπεξελθουν στους τοκους και χρεολυσια των δανειων τους.

Η κατασταση ομως αυτη αναποφευκτα θα οδηγσει στην οικολογικη καταστροφη.

Καποτε πρεπει να γινη κατανοητο και στους μεγαλοαπατεωνες της κερδοσκοπιας και τοκογλυφιας οτι το χρημα δεν μπορει να γινη αυτοσκοπος αποκτησης αλλα οργανο διαπαιδαγωγισης για την εξελιξη των εκαστοτε σπουδαιοτατων ανθρωπινων ικανοτητων.

Η εθνικοποιηση ολων των κεντρικων τραπεζων ως και η απαγορευση της κερδοσκοπιας και η συγκεντρωση των δραστηριοτητων μονο στην πραγματικη οικονομια θα ηταν τα μετρα που χρειαζονται για την απαλλαγη της ανθρωποτητας απο το αγχος της κερδοσκοπιας, τοκογλυφιας και των πολεμων πασης μορφης.

Ενα χρηματικο συστημα με εθνικοποιημενες κεντρικες τραπεζες θα γινει ενα συστημα κινητρο για κοινες και προς οφελος ολων των ανθρωπων παραγωγικες συμπεριφορες.

Παραλληλα με αυτο η παραγωγη και κατανομη των εμπορευματων και υπηρεσιων θα γινεται σε μια ουμανιστικη οικονομικη κοινωνιαν χωρις τις αρχες που διεπονται απο την προσφορα και ζητηση.

Θα γινει ξεκαθαρος διαχωρισμος μεταξυ της οικονομιας ζωτικων πρωτων υλων και της αποκτησιακης οικονομιας.

Τα προ’ι΄οντα της οικονομιας ζωτικων πρωτων υλων θα διατιθενται με προσιτες τιμες σε ολους τους ανθρωπους ενω τα αντιστοιχα της αποκτησιακης οικονομιας ως προ’ι’οντα πολυτελειας σε πανακριβες τιμες στους ενδιαφερομενους.

Καθε μεγαλη αποδοση προς οφελος της κοινωνιας θα αποζημιωνεται με παροχη προ’ι’οντων πολυτελειας.

Η παραγωγη θα λανβανει χωρα σε κλειστα κυκλοφοριακα συστηματα λειτουργουντα εκαστοτε με διαφορετικες αρχες για περιορισμενες και ξαναδημιουργουμενες πρωτες υλες κατα πρωτρυπο της οικονομιας που βασιζεται στα αποθεματα πρωτων υλων.

Ως μοντελο εκροης για την ανθρωπινη ιστορια, θα θεωρηθουν οι μανοπουλαρισμενες υψηλες τιμες προ’ι’οντων απο τα οικονομικα καρτελ οι οποιες αγνοουν και παραβλεπουν με θρασυτητα την ποιοτητα, την εναντικοτητα και την οικολογια.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα γερμανικά:

DER SCHWINDEL, DIE SCHEINHEILIGKEIT, DIE AUGENBINDE UND DER VERZICHT IN DER, UNTER DEUTSCHER HEGEMONIE BEFINDLICHE, EU DER TÖCHTER UND SÖHNE ABRAHAMS.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Alle Völker und Rassen in der EU sollten gleich sein! Weder ein Sondervolk, auserwähltes Volk noch ein Herrenvolk sollte es geben! Jedes Volk und jede Rasse sollte ein gleiches Recht auf Unverletzlichkeit der Ehre besitzen. Das Schicksal allen Völkern der EU sollte in den Händen aller Völker der EU bleiben. Wer einem anderen Volk wirtschaftlich die Heimat raubt und ihm obendrein das Selbstbestimmungsrecht versagt, ist eine Gefahr für die EU und kann von sich unmöglich behaupten, frei von Rassenhass zu sein. Ein solches Volk unter Führung zuerst der Sozialdemokratie (SPD) und danach der christliche deutsche bzw. soziale Union (CDU/CSU) ist das deutsche Volk geworden. Es ist jedem Volke der EU eigen, die in

ihm vorherrschenden Gesetzen, Sitten, Denk- und Verhaltensweisen vor jenen Fremden innerhalb und außerhalb der EU zu schützen, die keine Beziehung dazu haben und dadurch auch bedenkenlos dagegen verstoßen.

Die europäische Politikfinanzierung und die Aufblähung der Pfründen, die alle für die EU – Bürger geltenden Grundsätzen auf den Kopf stellen, sind nur der sichtbare Ausdruck eines Demokratie- und Kontrolldefizits, das kennzeichnend ist für die EU insgesamt. Die

EU – Bürger fühlen sich über den Tisch gezogen und haben den Glauben an die Unvoreingenommenheit und Unabhängigkeit der EU –

Organe verloren. Die EU von heute ist nicht das Europa der

Vaterländer sondern das Europa der Töchter und Söhne Abrahams. Die angeblich «demokratisch gewählten» führenden Politiker in den verschiedenen Mitgliedsländer der EU wurden nicht etwa von ihren Wählern in Richtung Europa gedrängt, sondern, sofern sie als Töchter und Söhne Abrahams dem Fleische nach oder als Freimauerbrüder

nicht ohnedies entsprechende Initiativen entwickelten, von mächtigen, elitären Frontorganisationen des internationalen politischen Zionismus

und der Freimaurerei auf Trab gebracht! Die althellenische Vernunft

ist also bei der EU der Töchter und Söhne Abrahams unter die Räder

der Scheinheiligkeit geraten. Diese ist eine Infektionskrankheit des

Geistes, die nur therapiert werden kann, wenn die EU-Bürger bereit

sind, Selbstkritik zu üben und das Verdrängen zu überwinden. Heute belügen sich die Nordeuropäer ebenso gern wie früher. Weil sie feige sind, reden sie sich ein, mutig zu sein. Sie machen sich künstlich interessant. Wer in Nordeuropa tatsächlich mutig ist und wagt ein heißes Eisen anzufassen, der muss über das sprechen und schreiben, was vor der herrschenden Schicht Europas als unanfechtbar gilt d.h. er muss verbrecherisch angelegte Rechtswege beschreiten. Vornehmlich solche, die nach Gutdüngen jeweils künstlich zugepasst werden können. Er greift mehr als eine gefährliche Sache auf, bei der er Schaden nehmen muss (der Verfasser weis über was er spricht! Er wurde vor paar Jahren von den tatsächlichen Volksverhetzern gegen Hellas, als Volksverhetzer angezeigt!) und er setzt sich zugleich der Gefahr aus, vor allen Augen verächtlich zu erscheinen. Jeder hält ihn auf einmal für unsittlich, sieht in ihm den politischen

Verbrecher. Erinnern wir uns hier an dem so genannten Vater Paneuropas der Töchter und Söhne Abrahams, der nichts mit Europa

der Vaterländer zu tun hat, Graf Codenhove – Kalergi, der statt des Zuckerbrots, die Peitsche hervorholte und drohte:

     «Blind ist, wer die Gefahren nicht sieht, die einem weiterhin

       zersplitterten Europa drohen; Verbrecher ist, wer nichts

       gegen diese Gefahren tut; Verräter ist, wer gegen die

       Vereinigung Europas (der Töchter und Söhne Abrahams!)

       arbeitet und damit beweist, dass er seine Nation nicht liebt,

       seine Familie nicht liebt und sich selbst aufgegeben hat».

Damit sollten alle Gegner des Maastrichter Vertrags d.h. die Gegner der EU der Töchter und Söhne Abrahams, wissen, was sie in den

Augen der Herrscherkaste Europas, die alle Organe der EU und der Regierungen der EU-Mitgliedsländer besetzen, sind: nicht nur Blinde, nein, sogar Verbrecher und, schlimmer noch, Verräter. Der Paneuropäer Graf Coudenhove Kalergi entwarf bereits während dem

  1. Weltkrieg eine dreistufige Ordnung, für die Welt von morgen:

  1. Einen universalen, aber unpolitischen Völkerbund (UNO), der die

     ganze Welt umfasst, mit wirtschaftlichen, wissenschaftlichen,

     medizinischen, moralischen und technischen Aufgaben, der die

     erfolgreiche nichtpolitische Aktivität des früheren Völkerbundes

     fortsetzt.

  1. Eine Atlantische Union, organisiert als System politischer,

     wirtschaftlicher, militärischer und monetärer Kooperation

     zwischen einem reformierten Pan – Amerika, einem reorganisierten

     britischen Commonwealth und einen organisierten Pan – Europa,

     als Wächter des internationalen Friedens und westlicher

     Zivilisation.

  1. Die Vereinigten Staaten von Europa, die den europäischen

     Kontinent mit seinen Kolonien in einen Bundesstaat verwandeln,

     errichtet nach dem demokratischen Beispiel der Schweiz.

Diese Konzeption des Paneuropäers Graf Coudenhove Kalergi war nur eine modifizierte, taktische Zwischenlösung, näher hin der Versuch, nur das Vereinbare zu vereinen, das Unvereinbare durch

Trennung zu neutralisieren und das Zerstörerische durch westliche Vorherrschaft einzudämmen. Dafür, dass das scheinbar Unvereinbare nun doch vereinbar und das Zerstörerische plötzlich nicht mehr zerstörerisch ist, hat indessen der internationale politische Zionismus durch den 1989 inszenierten «Fall der Berliner Mauer» gesorgt. Der

Europäischer Super – Staat soll der Kern des allumfassenden Weltstaates werden. Aus diesem Grund wird propagiert, dass nur dadurch eine wirtschaftliche und ökologische ebenso wie eine

militärische Katastrophe vermieden werden kann. Der europäische

Durchschnittsbürger der EU von Maastricht, hat auch im Jahre

2017/2018 keineswegs noch die unmittelbare Vorstufe der EU zur

Einer Welt durchschaut. Dafür sorgt die «Augenbinde!». Durch diese

die die EU-Bürger zu tragen gezwungen wurden, sind tatsächlich die heutige und so genannten Europäer Blind geworden und haben sich

für alle Zeiten verzichtet auf die Freiheit der eigenen Gedanken

zu verlassen. Dafür sorgt die neue Logik des Professors Christian

Morgenstern, die dazu berufen ist, die bis dahin gebräuchliche, jedoch

längst veraltete und im übrigen seit eh und je unzulänglich  empfundene Aristotelische Logik dürfte nach einhelliger Überzeugung der so genannten Experten der Herrscherkaste Europas die bedeutendste geistes- und kulturgeschichtliche Wende markieren, die auf dem Planeten Erde je stattgefunden hat. War der Bürger Europas auf der Grundlage der alten Logik ausnahmslos gezwungen gewesen, sich sein Bild von der Wirklichkeit unter unvermeidlichem Einfluss von außen, nämlich unter demjenigen der damals so genannten «unverrückbaren Tatsachen», zu machen, so hat die Einführung der Morgensternschen Logik den Vorgang der Wahrheitsfindung buchstäblich revolutioniert d.h. auf den Kopf gestellt!!! Was sein darf,

kann auch sein und ist demzufolge! Was jedoch nicht sein darf, kann eben auch nicht sein und ist eben deshalb auch nicht! Wie man sieht, wenn man sehen darf, hängt wirklich das ganze logische Problem bei

Morgenstern nur an der Frage: Was darf sein, und was darf nicht sein? Zum Glück gibt es für jedes noch so verzwickte Problem eine Lösung,

So auch hier, nämlich das dogmatisches Prinzip. Da es offenbar für

die Anwendung des dogmatischen Prinzips der Morgensternschen

Logik bereits vorausgesetzt ist, und da es zudem im Einzelfall auch die korrekte Anwendung des Zufallsprinzips regelt, muss es als das

fundamentalstem Prinzip moderner Geschichtsbetrachtung überhaupt gelten. Und noch grundlegender als das Zufalls- und das Morgensternsche – Logik- Prinzip ist es schon a priori unvermeidbar

mit jeder Art von Verschwörungstheorie! Also das dogmatische Prinzip! Ein Dogma ist nichts anderes als die brutale Versklavung des

Geistes! Denn was versklavt den Geist der EU-Bürger mehr als die permanent an ihnen gerichtete Anforderung, selbständig zu denken?

Die Dogmen unserer Zeit befreien nämlich den EU-Bürger aus den Ketten selbst denken zu müssen. Nichts wäre verderblicher als jener

hellenische Zustand der europäische Gesellschaft, in dem sich tatsächlich jeder Bürger «ohne Leitung eines anderen d.h. ohne die Anleitung der historisch beschlagenen modernen Dogmatiker zu gebrauchen» seines meist kümmerlichen Verstandes bedienen wollte!

Die modernen geschichtswissenschaftlichen Dogmatiker haben die

EU-Bürger über die schriftlichen und elektronischen Massenmedien

also, von der Sklaverei des selbständiges Denkenmüssens erfolgreich

befreit. Diese Medien in den EU-Mitgliedsländern haben dafür gesorgt, dass die wenigen vorhandenen Dogmatikern genügen, die gesamten Nationen der EU-Mitgliedsländer vom Zwang zum eigenen

Denken zu befreien. Die so genannten, Meinungsfreiheit,

Redefreiheit, Pressefreiheit u. a. der gesamte EU der Töchter und Söhne Abrahams, basieren also auf die modernen dogmatischen Prinzipien. Die Hydra dieser Situation hat so viele unterschiedliche Köpfe, dass schon  der Gedanke ans Abschlagen ein grausiges Schaudern erzeugt.

Das bestgehütete Geheimnis der Menschheitsgeschichte ist die Herrschaft des Götzen Mammon, der Adelsrasse von Geistesgnaden, des Widersachers der Schöpfung von Anbeginn, über alle Reiche und Güter des Planeten Erde! Warum sind heute so viele Länder, auch in der EU, verschuldet? Bei wem sind sie verschuldet? Die moderne Geldwirtschaft (Banken- und Währungssysteme) d.h. die Finanzwelt scheint diejenige zu sein die fortwährend betrügt und fortschreitend versklavt. Es muss eine Macht hinter diesen Institutionen und allen

Staatsregierungen geben, bei der so gut wie alle Staaten Anleihen aufnehmen und somit verschuldet sind. Sie betreibt heute, eine neue Art der Kriegsführung, die eine vergleichbare Strategie verfolgt wie in der Vergangenheit die militärischen Eroberer. Sie zielt auf die Übernahme staatlicher Infrastruktur und die Aneignung von Land und Ressourcen. Als Hydra der aktuellen Wirtschaftskrisen erhebt sie ungeheure Tributzahlungen und erzwingt, mit folgenden Manöver und Tricks, die Abtretung unkontrollierbaren Schulden mengen:

  1. In der modernen arbeitsfähigen Wirtschaft geht es nicht darum,

      die Menschen zu beschäftigen, ihnen Arbeit und Brot zu geben,

           sondern es geht um den Umsatz, den Verkauf der produzierten

           Produkte. Das Interesse daran geht von den Kapitalanlage und

           dem Unternehmergewinn aus.

  1.     Die Schaffung einer von Staat unabhängige und stattdessen von

           den privaten Geschäftsbanken in eigene Regie betriebenen

           Zentralbanken vermocht die Politiker zur Anhäufung immer

           Gewaltigerer Schulden im Staatshaushalt zu zwingen, voraus ja

           die entsprechend riesigen Summen an Zinszahlungen

            resultieren, die durch permanente Steuererhöhungen

           aufgebracht werden müssen. Dieser Zustand lässt sich jeder

           Zeit, durch völlig unerwartete Anhebung der Leitzinsen

           (Geldverknappung!) eine schwere Wirtschaftskrise vom Zaun

           brechen.

                                                                                              

  1. Die Ausgabe (Emission) von Aktien und sonstige Wertpapiere

          vermag mehrfach ineinander geschachtelter

          Aktiengesellschaften eine Unmenge fremden Kapitals

          einzubinden, ohne dessen Eigentümern irgendwelchen

          aktienstimmrechtlichen Einfluss auf die Leitung der dadurch

          finanzierten Unternehmen einzuräumen!

 

  1. Nicht die Deckung des wirklichen Lebensbedarfs ist die

          ausschlaggebende Triebkraft der IWF, der Weltbank, der

          Zentralbanken  der Welt d.h. der heutigen Marktwirtschaft die

          angeblich seit Jahr und Tag dem Kampf gegen die

          Bevölkerungsexplosion verschrieben haben. In Wirklichkeit die

          Deckung des Lebensbedarfs wird nur dort geboten, wo seine

          Erzeugung und Bereitstellung Gewinn abwirft.

  1. Seitdem es den kompromisslosen Anbeter des Götzen Mammons

         geglückt ist, in sämtlichen Ländern der Erde die Zentralbanken

         zu installieren und kontrollieren, hat sich der Schwerpunkt

         profitabler finanzieller bzw. währungstechnischer

         Manipulationen rasch von der nationalen auf die internationale

         Ebene verschoben.

  1. Wenn man genauer beobachtet, wann jeweils in welchen

Ländern bzw. auf welchen Kontinenten eine Rezession oder eine

         neue Konjunktur einsetzt, entdeckt im Hintergrund die sorgsam

         lenkende Hand des Götzen Mammons.

 

  1.   Der EU-Vertrag von Maastricht sah 1992 stabile

Wechselkursparität der damals EG-Währungen vor. Anfang 1993 ist dies jedoch durch das Europäische Währungssystem (EWS) aufgehoben worden als ob dieser Vertrag überhaupt nicht mehr vorhanden sei. Vom wem und warum ist diese Änderung veranlasst worden?

 

  1. Der Krieg ist sowohl die Fortsetzung der Politik mit anderen

       Mitteln als auch eine Fortsetzung der profitablen Bankgeschäfte

         mit anderen Mitteln. Fährt eine Bank auf beiden Schienen

         gleichzeitig, verdoppelt ja vervielfacht ihre Renditen. Vom Ende

         des Zweiten Weltkriegs bis heute sind ca. 400 militärische

         Kriege gegeben. Darunter wurden 38 hochgewaltsame Konflikte

         identifiziert, 20 dieser Auseinandersetzungen erreichten die

         höchste Intensitätsstufe des Krieges. Diese Situation begünstigte

         den Waffenhandel und die Banken. Seriösen Schätzungen

         zufolge haben z.B. im Jahre 2010 die Staaten des Planeten Erde

         1,6 Billionen US-Dollar(2,6 % des weltweiten

         Bruttoinlandsproduktes) ausgegeben. Neben der o. g.

         militärischen Konflikten und Waffenhandel hat sich auch der

         Terrorismus als Globalspieler etabliert. Das bedeutet dass der

         dritte Weltkrieg ist schon längs in vollem Gange. Ein

         zusätzlicher Indikator für diese Behauptung ist auch die

         unbestreitbare Existenz einer riesigen Scheinwelt kriminellen

         Unternehmungen. Laut Schätzungen der Weltbank entsprechen

         die durch Korruption entstehenden jährlichen Kosten einen Wert

         von ca. 2,6 Billionen US-Dollar. Im Drogenhandel wird nur der

         umgesetzten Wert an Kokain mit 100 Milliarden US-Dollar

         angegeben. Allein in Europa erzielt die Prostitution im

         Zusammenhang mit Menschenhandel Einnahmen von jährlich

  1. 3 Milliarden US-Dollar. Die Einkünfte, die Schlepper durch

         den Transport von Migranten erwirtschaften, belaufen sich auf

  1. 6,7 Milliarden US-Dollar.

Die oben ausgeführten Manöver und Tricks der Herrschaft der

kompromisslosen Anbeter des Götzen Mammons bewirken ganz automatisch auch Staats- und Finanzkrisen Szenarien in denen große Teile der Bevölkerung in unzumutbaren Existenzkämpfe gedrängt werden. In Hellas wurde diese kriegerische Instrumentalisierung als Sippenhaft augenscheinlich. Oder will jeder mitteleuropäischer Idiot

behaupten, dass jeder Hellene ein schlechter EU-Bürger ist? Auch die verantwortungslose Vergabe von Krediten an nicht satisfaktionsfähige

Schuldner durch europäische und amerikanische Banken belegt eine

Erbarmungslose Ausnutzung der Abhängigen. Ob nun Bürgerkriege oder Finanztransaktionen, wenn das Resultat zur unverschuldeten Obdachlosigkeit führt, ist der Anspruch auf Unversehrtheit nicht mehr gegeben. Selbst Arbeitsnehmer, die jahrzehntelang in Pensionskassen eingezahlt haben, degradiert man zu Opfern, wenn ihre materiellen

Zukunftsperspektiven durch Spekulation verspielt werden. Deshalb

es erscheint legitim, all diese vorsätzlich herbeigeführten Zustände, die zur Existenzlosigkeit führten, als Ausdruck kriegerischer Aggression zu betrachten. Das ist kein Fortschritt, das ist Blindflug.

Die Scheinheiligkeit der EU-Verantwortlichen trübt den Blick auf viele kriegerische Zustände und vernebelt den Zugang zu einem gesunden Menschenverstand. Deshalb heute nicht nur zwischen Staat und Bevölkerung, zwischen Individuum und Herrschaft, zwischen Bürger und Terror treiben die Krisen, sondern auch zwischen Mensch und Natur, zwischen Finanz- und Gütermärkten, zwischen Bewusstsein und Realität.

Erster Schritt zu Beseitigung der Verschuldung wäre also die

Zerschlagung dieser Macht in allen Schattierungen. Alle

Staatsschulden und nicht nur diese, der EU-Mitgliedsländer, die hauptsächlich bei die privatisierten nationalen Zentralbanken und den hinter ihnen stehenden privaten Großbanken zu Buche schlagen, die auch das Gros der enormen Zinsen und Zinseszinsen kassieren, und dass darum die auch heimlich privatisierte Europäische Zentralbank

(EZB) über die gebündelte, unwiderstehliche finanzielle,

wirtschaftliche und politische Macht eines unerbittlichen

monopolistischen Gläubigers ganz Paneuropas (EU) verfügt, über die bis 1992 (Vertrag von Maastricht) schon auf nationaler Ebene mehr oder weniger die privatisierten nationalen «Zentralbanken»

verfügten, dass sich endlich die finanzielle Ausbeutung der Wirtschaft

der europäischen Völker unter der Ägide der EZB in erhöhte Masse fortsetzt.

Den wechselseitigen Austausch von Gütern und Dienstleistungen

nennt man Wirtschaft. Geld ist, seiner Idee nach, ein standardisiertes Tauschmittel für menschliche Arbeit bzw. deren Erzeugnisse und kein Handelsware und hat lediglich einen Symbolwert mit der Zweckrichtung, die Arbeitsleistung und den Austausch von Gütern innerhalb der Wirtschaft zu vereinfachen. Es musste Seltenheitswert besitzen, um seinen Tauschwert zu behalten. Nicht nur der natürliche Seltenheitswert des Materials, sondern der staatlich verordnete und kontrollierte Seltenheitswert der praktisch kaum kopierbar und überdies gesetzlich geschützten Form sorgte nun dafür, dass das Geld seinen Wert behielt, auch wenn es nicht mehr aus Gold bestand. An diesem Prinzip hat selbst die Erfindung des Papiergeldes nicht das Geringste geändert. Der Geldwert ist also mit dem wirtschaftlichen Wert d.h. mit dem Wert menschlicher Arbeitsleistung bzw. der von ihr geschaffenen Produkte identisch, so dass anstelle des Tauschmittels Geld prinzipiell genauso gut unmittelbar die einzutauschenden Arbeitsleistungen bzw. Güter treten können. Es musste also verboten werden, dass Geld auf dem Markt und der Börse spekulativ gehandelt wird. Die gedruckte Banknote ohne Deckung durch ein

produktives Wirtschaftsgeschehen hat nur den Wert eines Zeitungspapiers. Der Geldwert kann auch inflationär und deflationär

manipuliert werden. Unter normalen Bedingungen bleibt das Verhältnis Arbeitstunden/Geldmenge einer Volkswirtschaft gemessen in täglichen Arbeitsstunden/umlaufende Geldeinheiten 1/1. Inflationäre Manipulation liegt vor wenn a) die Menge des umlaufendes Geldes zunehmen bei gleich bleibender Zahl täglich geleisteten Arbeitsstunden und wenn b)die täglich geleistete

Arbeitsstunden abnehmen bei gleich bleibender Menge der

umlaufende Geldeinheiten. Dagegen deflationäre Manipulation liegt vor wenn a) die Menge des umlaufenden Geldes abnehmen bei gleich bleibender Anzahl täglich geleisteten Arbeitsstunden und wenn b) die täglich geleisteten Arbeitsstunden zunehmen bei gleich bleibender Menge umlaufendes Geldes. Einzig durch die menschliche Arbeitsleistung erhöht sich der Tauschwert des Geldes für den erhöhten Nutzwert der erzeugten Produkte. Produktivitätserhöhung durch Rationalisierung und technischen Fortschritt darf nicht als eine

Steigerung des wirtschaftlichen Wertes, der auf solche Weise produzierte Güter, angesehen werden. Es ist ein gewerkschaftlicher Irrtum, dass höhere Produktivität der menschlichen Arbeitsleistung unmittelbar auch einen höheren in Geld ausgedrückten Lohn verdiene.

Für alle Kräfte und Stoffe, die der Mensch aus der außermenschlichen Umwelt an sich zieht, verlangt weder der liebe Zeus noch die Mutter

Erde irgendein Entgelt. Diese werden ihm umsonst gegeben. Entscheidet der Mensch die Kräfte und Stoffe der Natur in seine Verfügungsgewalt zu bringen, dass sie geeignet werden, seine Bedürfnisse zu befriedigen, bedarf es dazu nur die Ausgaben für die Orts und Morphologie Veränderung zu verlangen. Weil um diese durchzuführen, bedarf es keines anderen Aufwandes als jenes der

lebendige menschliche Arbeit. Diese und nur diese sollte er beim Tausch von anderen verlangen wenn er gesonnen,                          gesellschafts-wirtschaftlich, sachlich und sittlich richtig verhalten sollte.  Dass die Menschen aber niemals gesonnen waren und sind, irgendwelche objektiven Normen ohne wenigstens gelegentliche oder zeitweise Übertretungen zu beseitigen, ist nur zu gut

bekannt, und so darf es uns nicht wundern, dass zu allen Zeiten

sowohl für die unbearbeitete Natur als auch für das bloße, in und an sich wertlose Tauschmittel Geld dennoch weiteres Geld d.h. menschliche Arbeitsleistung gefordert wurde, in Gestalt von Kaufpreisen für Grundstücke, Schürf- und Erschließungsgebühren für Bodenschätze, Pachtgebühren für Landwirtschaft, Jagd und Fischerei, Zinsen für ausgeliehenes Geld usw. Gleichzeitig werden Menschen gezwungen, ihre

 

 

Arbeitsleistung oder deren Produkte unter Wert zu verkaufen

und Produkte fremder Arbeit zu überhöhte Werte zu kaufen. Unter Ausnutzung der Notlage anderer Menschen werden bisweilen lebenswichtige Güter künstlich verknappt um diesen zu überhöhten und wirtschaftlich nicht gerechtfertigte Preise zu verkaufen. Umgekehrt werden künstliche Überangebote erzeugt, um die Preise unter den wirtschaftlichen Wert der Produkte zu drücken. Auch diese naturrechtswidrigen Praktiken und sittlichen Entartungserscheinungen auf wirtschaftlichem Gebiet, neben der

bereits erwähnten und vielen andere, haben den neoliberalen kapitalistischen Weg zur diktatorischen, ja gnadenlos

tyrannischen künstlich herbeigeführten Weltwirtschaftskrisen eingeebnet. Über Tauschgerechtigkeit keine Spur! Wo Gleichheit

herrscht gibt es kein Gewinn (lucrum). Wo aber Gewinn herrscht,

da ist notwendig auf der anderen Seite ebensoviel Verlust (damnum). Gewinn im eigentlichen, strengen Sinne des Wortes oder «Profit» sollte also im Verkehrs- und Erwerbsleben nicht erstrebt und gemacht werden. Wie sehr z.B. der Zins gegen die

objektive Ordnung des Geldwesens verstößt, lässt sich auch daran messen, dass die größten Geister der Menschheit ihn stets als ebenso unnatürlich wie unsittlich verworfen haben. So bereits der hellenische Philosoph Aristoteles in vierten vorchristlichen Jahrhundert, wenn er in seiner «Politeia» erklärte, dass «Wuchergewerbe» sei mit Recht «verhasst», weil es seinen Erwerb aus dem Gelde selbst zieht und nicht aus den Dingen, zu denen Vertrieb das Geld eingeführt wurde. «Gewinn» bedeutet                                                    

ursprünglich die Beute im Kriege, welche auch nur auf Kosten anderer gemacht wird. So wenig aber der Krieg etwas Normales oder Naturnotwendiges ist, so wenig ist es der Profit. Wie vielmehr der Krieg und das Beutemachen von Übel ist, so Gewinn                                       

und Profitmachen. Hier liegen die Gründe, warum heute überall in

der Welt Krieg herrscht und warum Menschen in militärischen und terroristischen Auseinandersetzungen sterben. In vielen Ländern toben

Verheerende Bürgerkriege. Eine weltumspannende Kriminalität torpediert die legalen Systeme aus dem Untergrund. Gleichzeitig rütteln Staats- und Finanzkrisen an den Fundamenten der

Gesellschaften und verursachen Leid und Verelendung. Die

Finanzwelt heute kontrolliert die Politik und betreibt verbrecherisch eine neue Art der Kriegsführung, die eine vergleichbare Strategie verfolgt wie in der Vergangenheit die militärischen Eroberer. Die Finanzwelt der BRD und Frankreichs in der EU z.B., zielt wie das

Beispiel Hellas zeigt, auf die Übernahme staatlicher  Infrastruktur und die Aneignung von Land, Häuser und Ressourcen. Sie erhebt z.B. in Hellas betrügerisch ungeheuere Tributzahlungen und erzwingt die Abtretung unkontrollierbaren Schuldenmengen. Ein Großteil des

Investmentverhaltens der BRD und Frankreichs wird von

Mechanismen gesteuert, die aus einer Zeit stammen, als es nur um eines ging, ums Fressen oder Gefressen werden. Kampf, Angriff oder Flucht sind damit Verhaltensmuster der BRD und Frankreichs, die alle übrigen Völker Europas bis heute beeinflussen. Bei der Anlage von Geld sollten jedoch nicht die BRD und Frankreich Emotionen den Ausschlag geben, sondern ein kühl kalkulierender Kopf, der zukünftige Renditen und Risiken möglich sachlich und nüchtern

analysiert. Trotzdem, die nächste große Weltwirtschaftskrise kommt! Zehn Jahre nach dem Beinahe-Zusammenbruch des Weltfinanzsystems gleicht die Wirtschafts- und Finanzwelt erneut einem Spielcasino. Die zur Rettung des Systems erzeugten und zu immer niedrigeren Zinssätzen vergebenen Geldmengen sind zum überwiegenden Teil nicht in die Realwirtschaft, sondern in der Spekulation des Finanzsektors geflossen.

 

Unter eine große Weltwirtschaftskrise versteht man einen

großen Unfall der Weltwirtschaft d.h. das Platzen mehreren Blasen

oder eine ganze große. Die darauf folgende Vermögensvernichtung, selbst wenn sie zunächst nur auf dem Papier stattfindet, ist so gravierend, dass die einzelnen Teilnehmer am Wirtschaftsgeschehen ihre Konsum- oder Investitionspläne einschränken oder einstellen.

Die berühmte Globalisierung hat eine solche große Wirtschaftsblase

erzeugt, die über kurz oder lang platzen wird. Die derzeitige Ausdehnung von Kredit und Geldumlauf hat die Welt mit Liquidität überschwemmt. Die Geldmengen der Welt in Vergleich mit den Gütermengen, haben sich in den letzten vierzig Jahren um ein

vielfaches erhöht. Zudem befindet sich die Welt seit fast drei

Jahrzehnten in einer lang anhaltender deflationären Situation, wie sie ähnlich zuletzt von 1870 bis 1914 vorlag. Die meisten Waren und Güter werden immer billiger. Ein großer Teil aber der Waren die im Westen heute konsumiert werden, wird in Asien hergestellt und ein brutaler globaler Wettbewerb drückt auf die Preise. Bislang wurden die oben genannten deflationären Kräfte durch die Aufblähung der Schulden in den Industrienationen im Zaum gehalten. Nach den Anschlägen vom September

2001wurden die Geldhähne der FED der USA sperrangelweit aufgedreht und überfluteten die gesamte Wirtschaft der USA und somit auch die restliche Welt mit Liquidität, die noch andauert.                                                                                     Die Zinsen sanken bis vor kurzen noch. Irgendwann aber wird das nicht mehr funktionieren. Bei ein Anstieg der Zinsen wird die Wirtschaft der USA ins Stocken geraten. Wenn dies passiert, werden viele Kreditnehmer ihre Schulden nicht mehr bedienen

können. Dieser Prozess wird sich mit hoher Geschwindigkeit in der gesamten Weltwirtschaft fortsetzen.

 

Nach dem Platzen der Immobilienblase der USA im August 2007 haben die Zentralbanken mit ihren altbekannten und einzigen Mittel reagiert, um die drohende globale deflationäre Krise zu verhindern. Binnen weniger Wochen schufen sie neues Geld im Wert von mehreren hundert Milliarden US-Dollar. Es wird aber auf Dauer in der

Zukunft wenig nutzen die Druckpressen für neues Geld anzuwerfen.

Wenn das Vertrauen in die Weltwirtschaft durch den Verfall der Wirtschaftssitten erst einmal nachhaltig erschüttert ist, würden auch die Leitwährungen US-Dollar und Euro nicht mehr angenommen werden. Die wesentliche Strukturbedingung des heutigen und angeblich modernen neuliberalen Finanz- und Leihkapitalismus als Form des Wuchers ergibt sich aus folgenden Tatsachen:

  1. Rund 50 %, d.h. die Hälfte des Gesamtbruttosozialproduktes der

        jeweiligen kapitalistischen Wirtschaftssysteme wird vom

        Kapital- und Bodenzins, aufgefressen. Mehr als die Hälfte des

        von den schaffenden Menschen erarbeitenden Volkseinkommens

        wird Jahr für Jahr für Zinsbezüge jeder Art von den Wucherern

        fortgenommen. Nur der Zins konnte das Wunder vollbringen, die

        Masse des Geldes und damit die Fülle der Macht in den Händen

        jener Zionisten zu konzentrieren welche die westlichen Kaiser,

        Könige und Fürsten zu stürzen und ihre eigene

        pseudomessianische Herrschaft zu errichten fast zwei

        Jahrtausende  lang bestrebt waren und immer noch sind. Als

        Geldbeschaffer aus dem Nichts und Geldgeber, agieren

        weitgehend Unabhängig und herrschen monopolistisch auf ihrem

        ureigensten Gebiet, dem der wirtschaftlich-politischen Finanz-

        und Währungsmanipulationen großen Stils.

 

  1. Bei Annahme eines durchschnittlichen Zinssatzes von 5 % fließt

        das gesamte Nationalvermögen der jeweiligen Völker,

        einschließlich des Bodens, der Bodenerzeugnisse, aller

        beweglichen und unbeweglichen Gütern, im Zeitraum non 15

        Jahren in die Taschen der Wucherer.

 

3,     Mehr als die Hälfte der Preise aller Waren sind Zinslasten die in

        den Warenpreisen als Zinstribute enthalten sind.

 

  1. Die währungstechnische Karriere des Goldes als Deckungsmittel

        des umlaufenden Papiergeldes begann am 22.07.1816 und endete

        ab 1931. Unter den Einflüssen der Weltwirtschaftskrise löste

        Großbritannien das Pfund vom Gold. Kurz darauf folgten die

        USA. Gegen die Abschaffung der für das internationale

        Spekulantentum höchst gewinnträchtigen «Golddeckung» wehrte

        sich dieses Spekulantentum mit allen Mitteln, solange es konnte

        bzw. bevor nicht ein Ersatz dafür in Form des US-Dollars als

        angeblicher internationaler «Leitwährung» gefunden war. Von 1.

        bis 23. Juli 1944 in Bretton Woods der USA Delegierten aus 44

        Nationen schlossen einem Kompromiss ab. Dieser sah zwar feste

        Wechselkurse für die Währungen der Mitgliedsstaaten vor,

        eröffnete aber gleichzeitig die Möglichkeit, dieses im Bedarfsfall

        zu ändern in Übereinstimmung mit dem dort ebenfalls

        gegründeten IWF und Weltbank und nur dann, wenn es ohne

        Anpassung zu großen Zahlungsbilanzschwierigkeiten käme. Der

         US-Dollar wurde zur Leitwährung der Welt. Der gesamte

        Außenhandel wurde in Dollar abgewickelt obwohl der US-

        Zahlungsbilanz rutschte ins Defizit und damit litt auch das Gold.

        Der französische Staatspräsident Charles de Gaulle 1965

        attackierte die Dollar – Gold – Koppelung. Von dieser Attacke

        hat sich nie wieder erholt und fing die Weltwirtschaft an immer

        mehr von Gold abzulösen. In Wirklichkeit aber die Attacke kam

        von jener internationalen Wucherern um endlich ihr

        brachliegenden Devisen-Spekulationsgeschäfte wieder in Gang

        zu bringen und gleichzeitig in neuer Weise das Gold für sich

        arbeiten zu lassen. Durch die faktische Aufhebung der

        Golddeckung erlaubte die Bank von England der FED ab 1969

        aberwitzige Mengen von Dollar-Noten zu drücken und den

        Dollar dadurch gegenüber den westeuropäischen Währungen um

        mehr als 100 % abzuwerten. Als historische Initialzündung zur

        Trennung von Finanz- und Güterwirtschaft, infolge durch

        einseitige Konzentration auf Wachstums- und

        Gewinnmaximierung, können die Aufgabe der Golddeckung des

        US-Dollars am 15.08.1971 durch den US-Präsidenten Richard

        Nixon sowie das Scheitern des Bretton – Woods -Abkommens

        im Jahre 1973 und die Freigabe der Wechselkurse angenommen

        werden, Die Abkoppelung von Finanz- und Güterwirtschaft

        bereitete den Boden für eine exponentiell sprießende

        Spekulationswirtschaft die eine vernünftige Relation zwischen

        Human- und Geldvermögen sprengte. Seit dieser Zeit wurde das

        Geld zu einem eigenständigen Universum umgewandelt. Der

        Vermögensbegriff wird heute leider in erster Linie nur materiell

         und monetär wahrgenommen. Vermögen aber ist auch

         Geisteshaltung, eine Überzeugung die einbindet und eine

         persönliche Lebensauffassung die auf das ausgerichtet ist, was

         man vermag. Der Mensch aber durch Unvermögen vernichtet

         dieser Art von Vermögen d.h. sich selbst. Durch die

         geschilderte Art der Trennung von materiellen und monetären

         Vermögen geht auch eine unheilvolle Trennung von Real- und

         Geldwirtschaft, Leistung und Erfolg, Sinn und Konsum.

         Insgesamt hat diese Entwicklung zu einer Instrumentalisierung

        der menschlichen Tugenden und Werte und letztlich zu einer

        Wirtschaftung des menschlichen Bewusstseins geführt.

  1. Im Finanzsektor werden keine Werte erzeugt sondern Geld nur

        dem Besitzer gewechselt. Da das ganze System kreditgetrieben

        ist, wird zur Bedienung von Zinsen und zum Abtrag von

        Schulden ständig neues Geld benötigt. Der künstlich angeheizte

        Kreislauf führt zwangsläufig zu einer Entwertung des Geldes und

        Schlussendlich in die Hyperinflation. Bisher zeigt sich diese

        – wegen der vor allem durch die Austeritätspolitik der IWF

        bedingten geringen Massenkaufkraft – allerdings kaum im

        Alltag, dafür aber umso mehr an den Aktien-, Anleihen- und

        Immobilienmärkten, an denen die Kurse boomen.

Und wie geht es nun weiter mit der so genannten demokratischen Europa und mit der Weltwirtschaft? Demokratie ist der beste Schutz für frei Meinungsäußerung, Toleranz gegenüber allen gesellschaftlichen Gruppen und Chancengleichheit für alle…. Hehre Worte, feierlich niedergelegt in der «Charta von Paris für ein neues Europa» vom November 1990. Die EU von Maastricht, d.h. die EU der Töchter und Söhne Abrahams, ist damit jedoch wohl nicht

gemeint! In dieser EU, die nichts mit Europa der Vaterländer zu tun hat, jeder Kritik an die Art der Ausübung der Macht, an die verbrecherische Tätigkeit des Lobbyismus in Brüssel, an die Demokratiedefizite u. a. wird mit der Keule des «Αntisemitismus» bekämpft. Dieser Begriff ist eine absichtliche Wortfehlschöpfung des Zionismus und stammt aus neuerer Zeit. Im Brockhaus von 1875 wird

er noch nicht ausgeführt. Außerdem die Semiten sind eigentlich eine

Völkergruppe von sprachlicher Verwandtschaft (Araber, Hebräer,

Akkaden, Aramäer, Phönikier u.a.). Man kann also über Antihellenismus, Antigermanismus, Antijudaismus, Antizionismus aber nicht über Antisemitismus sprechen. Aus den oben gemachten

Ausführungen wird auch klar, warum die nächste große Weltwirtschaftskrise zwangsläufig kommen wird. Es ist eine

Illusion der scheinbar unaufhaltsame Fortgang der Globalisierung, der Spekulationswahn und die Krypto – Währungen, dass große

Weltwirtschaftskrisen der Vergangenheit angehören. Dank Zeus und der Mutter Erde aber gibt es noch ein unbegrenztes  Spektrum möglicher Gesellschafts- und Wirtschaftssysteme. Der Systemdualismus, Kapitalismus oder Kommunismus bzw. Sozialismus, ist eine Propagandalüge und ist heute sehr gefährlich geworden weil die Erfinder dieser Lüge selbst darauf hereingefallen

sind. Wenn die heutige Menschheit einfach sich neuorientiert und auf die bisher ungenützten Möglichkeiten neugierig wird, kann sie mit

Hilfe eines mit Leistung gedecktes Geldsystems, den Weg für eine unbegrenztes geistiges Wachstum freimachen. Heute ist die so

genannte geplante Überalterung der produzierten Waren krankhaft notwendig geworden, weil die Unternehmen der Realwirtschaft immer höhere Umsätze benötigen um die in der Geldmenge niemals erzeugten Bankzinsen zurückzahlen zu können. Auf kurz oder lang

diese Situation wird mit der Zerstörung der Umwelt und der gesamten Lebensgrundlage der Menschen auf dem Planet Erde enden. Es soll endlich begriffen werden, besonders von den Gauner, den Spekulanten und den Hochfinanz, dass das Geld kein Selbstzweck ist sondern ein Erziehungsinstrument zur Entwicklung der jeweils wichtigsten menschlichen Fähigkeiten. Die Nationalisierung aller Zentralbanken sowie der Verbot der Spekulation und die Konzentration nur auf die

Realwirtschaft, sind wichtigen Maßnahmen dafür. Ein solches Geldsystem mit nationalisierten Zentralbanken wird als Anreizsystem für gemeinschaftsnützliches Verhalten und Kreativität verwendet. Parallel dazu die Produktion und Verteilung von Gütern und Dienstleistungen werden in einer humanwirtschaftlichen Gesellschaft ohne die spekulativen Prinzipien von Angebot und Nachfrage geregelt. Es wird die Subsistenz- von der Erwerbswirtschaft streng

getrennt d.h. die Lebensnotwendige- von den Luxusprodukten. Die Lebensnotwendige Produkten werden für alle bereitgestellt und jede Leistung für die Gesellschaft mit Luxus belohnt werden sollte. Die Produktion wird in geschlossenen Kreisläufen nach jeweils

unterschiedlichen Prinzipien für knappe und nachwachsende

Rohstoffe, nach dem Vorbild der Ressourcenbasierten Wirtschaft, abgewickelt werden. Als Auslaufmodell der Menschheitsgeschichte

werden die manipulierten hohen Produktpreisen von den Kartellen

betrachtet, die einfach die Qualität, Nachhaltigkeit und Umwelt brutal ignorierten.

Dr. Georg Chaziteodorou

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή απόσπασμα χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ,

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΑΠΑΤΗ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.

  • .
    .
    .
    Αξιότιμε , κύριε Καθηγητά ,

    Ευχές !

    για ότι καλύτερο μπορεί να έχετε από το 2018 !

    ότι και να γράψω για την παραπάνω ανάρτηση θα είναι λίγα…

    το μόνο που θα έπρεπε να γίνει είναι να το είχαν όλοι

    οι δήθεν κυβερνώντες αυτής τής ταλαίπωρης Ανθρωπότητας !

    Η μη εφαρμογή του να είχε θανατική ποινή ……………

    Σας ευχαριστώ που είχα την χαρά να το διαβάσω !

    Επιτέλους !

    έγινε η τέλεια ανάλυση του τρόπου που μας ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ …

    Με σεβασμό στο προσωπό σας.

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    .

  • .
    .
    .
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ
    .
    .

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ !
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ,
    .
    .
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΕΙ ,
    .
    .
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ,
    .
    .
    ΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ,
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΕΡΟΒΑΤΕΙΤΕ
    .
    .
    ΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙ
    .
    .

    ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ,
    .
    .
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΛΕΘΡΟ ,
    .
    .
    ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ
    .
    .

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ,
    .
    .
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ………………
    .
    .
    .
    ΧΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
    .
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>