«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΑ «STRESSTEST» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ «ΠΑΓΙΔΑ ΧΡΕΩΝ» ΤΟΥΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

     30.09.2017

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΙ

Ο γραφων δημοσιευσε τον Ιουλιο 2016 στην Ιστοσελιδα «berlinathen.eu» ένα αρθρο με τιτλο   «Το Crash, ως τελικο σταδιο του καλπαζωτους πληθωρισμου (Υπερπληθωρισμου), χωρις την επαναεισαγωγη του «Στανταρτ   Χρυσου», είναι καθ’ οδον….» και εφερε την εξελιξη αυτή σε συσχετιση με την υπερβολικη σε μεγεθος δημιουργια χρηματος (Fiat-Χρημα) από το τιποτε και συνεπως με την αναγκαστικη υποτιμηση αυτου.

Το ποσοτικα υπερβολικο τυπωμα χρηματος, οφειλεν ενωρις ‘η αργοτερα να υποτιμηθη, πρωτα τελειως ηπια και μετα γρηγορωτερα εως υπερπληθωριστικα.

Εως σημερα οι επενδυσεις λαμβανουν χωρα, αντι στην πραγματικη οικονομια, στον τομεα των «Παραγωγων», δηλαδη στον τομεα του παγκοσμιου καζινου των ετσι ονομασθεντων χρηματαγορων.

Η ονομαστικη ολικη αξια ολων των στοιχηματων με τα παραγωγα υπολογιζεται σημερα με περιπου 1,2 Billiarden δολαρια των ΗΠΑ.

Ποσο συχνα οφειλουν να δοθουν οι σχετικες πληροφοριες, ότι περαν μιας ωθησης αντιδρασης από τους λαους μελη της Ε.Ε. πρεπει να αντιδραση δυναμικα ακομη και ο τελευταιος πολιτης της Ε.Ε. εναντια της συρουσας απαλλοτριωσης και της κλοπης των οικονομιων τους από τις τραπεζες, από τους πολιτικους και από τους αλλους απατεωνες;

Μαλιστα και ως κατοχος χρυσου, ασημιου και πλατινης στεκεται από την 26.09.2017 δια του «Νομου –Χρυσου» που ψηφισθηκε τελειως μυστικα, ο  πολιτης της Ε.Ε., στις χωρες μελη αυτης, στο ιδιο επιπεδο με τους τρομοκρατες και με την οργανωμενη εγκληματικοτητα.

Για να συγκαληφθη η «παγιδα-χρεων» των τραπεζων, δεν τολμουν μεχρι σημερα οι διευθυντες των κεντρικων τραπεζων να ανυψωσουν τα επιτοκια δανεισμου των συνηθες τραπεζων.

Τρεμουν από την εκρηξη που πιθανως θα ακολουθησει.

Η εκρηξη αυτή θα μπορουσε να γινη η αιτια για την καταρρευση του ακομη ισχυοντος χρηματοπιστοτικου συστηματος.

Ουδεις μεχρι σημερα τολμα να αρνηθη, ότι οι τραπεζες της Ε.Ε. χρηματοδοτουνται με χρεη.

Αυτό και μονο κανει εκ των πρωτερων και την νεα κριση που είναι αναποφευκτα καθ’ οδον.

Η ΒΙΖ (η Τραπεζα για διεθνεις αντισταθμιζικες πληρωμες) εδωσε προσφατα στην δημοσιοτητα πληροφοριες για τα «συγκαλυμενα» χρεη των τραπεζων υψους περιπου 13 Billionen δολαριων των ΗΠΑ σε συναλλαγματικα παραγωγων.

Τα ως συγκαλειμενα χρηματικα ποσα των παραγωγων είναι στην πραγματικοτητα γνησια και ασφαλισμενα δανεια, των οποιων τα ποσα οφειλουν, μετα την ημερομηνια ληξης των δανειων, να ξεπληρωθουν με τους τοκους τους.

Το προβλημα βρισκεται όμως αλλου.

Οι χρεωστες αδυνατουν να τα ξεπληρωσουν!

Το χρηματοπιστοτικο συστημα είναι ένα περιπλοκο χαρτινο σπιτι με πολλα επειπεδα με δανειων, τα οποια παρα την καλη θεληση, δεν μπορουν να ξεπληρωθουν για να αποφευχθη μια νεα κριση όπως αυτή του ετους 2008.

Οι ενδειξεις για μια τετοια εξελιξη είναι ξεκαθαρες  και ιδιαιτερα εμφανεις, για αυτους που εχουν ακομη υγειεις οφθαλμους, για να δουν την Ελλαδα.

Η προσφατη προταση του ΔΝΤ για ένα «Stresstest» (AQR) των ελληνικων τραπεζων απεσυρθει κατοπιν συνενοησης με την ΕΚΤ προσωρινα και μεταφερθηκε για το 2018 με το σκεπτικο εφαρμογης ενός «BeilIn» και «BeilOut», δηλαδη με αναποφευκτο κουρεμα τοσο των δανειστων οσο και των χρεοστων στην Ελλαδα.

Το υποκριτικο «ΟΧΙ» του σημερα των ελληνικων τραπεζων είναι χωρις καμια αξια.

Αυτές ετσι και αλλως δεν εχουν κανενα δικαιωμα να εκφρασουν οτιδηποτε.

Αυτό εδειξε και η προσφατος εξελιξη των τιμων των μετοχων τους στο χρηματιστηριο Αθηνων.

Οι τραπεζες περασαν για ένα φαγητο με μπιζελια στα χερια των φοντς των χωρων της Ε.Ε., ενώ οι θεσμοι, ως η δικαιοσυνη και οι δηθεν ανεξαρτητες αρχες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, με τις πιεσεις της προδοτικης αριστεροδεξιας κυβερνησης των κομματων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ταπεινοτηκα εσιωπησαν.

Ένα «BeilIn» και «BeilOut» (η εγγυηση ονομαζεται αγγλικα «Beil») θα εφαρμοστει μετα την ληξη του Μνημονιου 3, αδιαφορο το τι θελουν ‘η δεν θελουν οι Ελληνες ‘η οι ελληνικες(;) τραπεζες.

Οι κυριοι λεηλατες, οι πλιατσικολογοι, εχουν τον πρωτο λογο.

Ο δανειστης στεκεται υπερανω του χρεωστη Αυτος που δινει το χρημα είναι υπερανω αυτου που λαμβανει το χρημα.

Οι εγκληματιες αυτοι απαιτουν τα παντα πισω, επισης και αυτά, για τα οποια δεν εδωσαν τιποτε.

Αυτά είναι οι ετσι ονομασθεισες εγγυησεις για σχεδια αποταμιευσης.

Τετοιες εγγυησεις είναι υπευθυνες για τις καταστροφες που προξενησε το ΔΝΤ στους απληροφορητους αποταμιευτες, μικρομετοχους, φορολογουμενους, συνταξιουχους, φτωχους, αρρωστους, απροστατευτα κ.α. παιδια με εξαιρεση αυτων που βρισκονται πολύ υψηλα και την ελιτ του χρηματοπιστωτικου συστηματος.

Η Ε.Ε. σχεδιαζει να αντικαταστηση από το 2018 το ΔΝΤ με ένα δικο της ΕΜF λογω και του «BREXIT», αγοραζοντας και όλα τα δανεια που αυτό εδωσε στην Ελλαδα.

Ετσι η Ελλας θα συνεχισει να χρεωνεται χωρις ορια εως οτου εξαναγκασθει να ξεπουληση ότι ακομη της απεμεινε.

Επισης και στο νέο ΔΝΤ, δηλαδη στο EMF, οι πολιτες της Ε.Ε. θα βλεπουν μονο τον δικο τους Μαμμωνα να στεκεται διπλα τους, να τον μετρουν και να εχουν τασεις για πλουτο, πολυτελεια, διασκεδασεις και διακοπες, ενώ οι επισταμενοι της Ε.Ε. και οι αρχες θα επιβαρυνουν συνεχως τους πολιτες εως την αφαιμεξυ τους, με νεους φορους.

Δια του EMF το ειδωλο του Μαμμωνα θα αποκτηση μεγαλυτερη επιρροη στην Ε.Ε. και θα επιφερει μεγαλυτερες καταστροφες  απ’ αυτές δια του ΔΝΤ, διοτι η ανυθικοτητα και η εγκληματικοτητα και η οικονομικες απατες δεν θα εχουν ορια οσο καιρο ο Μαμμωνας θα εχει το πανω χερι.

Μια Ε.Ε. που βλεπει να ποδοπατουνται ολες οι αρχαιοεληνικες αρετες, αξιες και τα αρχαιοελληνικα οραματα, είναι και η ιδια αναξια.

Για τον ως ανω λογο κάθε Ελληνας, δηλαδη κάθε ευτυχισμενος και προς αυτοκτονια προγραμματισμενος Ρωμιος, για να επιζηση, χρειαζεται να αντιδραση ως πρωτος παραδειγματικα και δυναμικα μεχρι αιματοχυσιας.

Αυτό δεν είναι μον δικαιωμα αλλα είναι και υποχρεωση!

Ο ελληνικος λαος ως πρωτος εντος της Ε.Ε. πτεπει να ξεσυκωθη!

Η εγκληματικη πορεια προς τον θανατο του ενδοξου αυτου λαου εχει προ πολλου σχεδιασθει από τα ειδωλα του Μαμμωνα και σημερα εφαρμοζεται με συνεπεια και συνεχεια.

Οι εγκληματιες αυτοι λεηλατουν συστηματκα ηπειρους. Αφαιρεσαν από γενεες ανθρωπων το δικαιωμα για μια καλλυτερη και δικαια ζωη.

Υπο τα ως ανω δεδομενα, μια ματια στην κατασταση που επικραττει στην κοινωνια και στους θεσμους της Ελλαδος, Ισπανιας και Πορτογαλιας δειχνει την κατασταση που σε λιγο θα επικρατησει και στις άλλες χωρες της Ε.Ε.

Σχετικα με την Ελλαδα, η σωτηρια της είναι στενα συνδεδεμενη με το «GREXIT»!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                        Bleibergweg 114

                                                                                                 D-40885 Ratingen

                                                                                 Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                             E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                            30.09.2017

DER BETRUG DER FINANZMAFIA MIT DEN «STRESSTESTS» DER BANKEN, UM DIE «SCHULDENFALLE» ZU VERDECKEN!

Dr. Georg Chaziteodorou

Der Verfasser veröffentlichte im Juli 2016 bei der Internetseite

«berlin-athen.eu» ein Artikel mit dem Titel

    «Der Crash, als Endstation der galoppierende Inflation

     (Hyperinflation), ohne Wiedereinführung des Goldstandards,

     ist bereits unterwegs…»

und führte diese Entwicklung auf die übermäßige Geldschöpfung (Fiat-Geld) aus dem Nichts und damit auf die absichtlich herbeigeführte Geldentwertung zurück. Das viele Geld, welches gedruckt wurde, muss früher oder später durch Inflation, erst ganz langsam und dann immer schneller bis zur Hyperinflation entwertet werden. Bis heute wird im Bereich der «Derivate» d.h. im Bereich des weltweiten Casinos der sogenannten Finanzmärkte, statt in der Realwirtschaft, investiert. Der nominelle Gesamtwert aller Derivat Wetten beträgt heute ca. 1,2 Billiarden US-Dollar.  Wie oft noch soll darüber berichtet werden, bevor ein Ruck durch die Völker der EU-Mitgliedsstaaten geht und sich auch der letzer EU-Bürger gegen die schleichende Enteignung und den Diebstahl der eigenen Ersparnisse durch Banken, Politiker und anderer Gauner zur Wehr setzt? Sogar als Besitzer von Gold, Silber und Platin steht man als EU-Bürger in der EU-Mitgliedsländern, durch das «Gold-Gesetz» das heimlich verabschiedet wurde, ab dem 26.09.2017, auf einer Stufe mit Terroristen und dem organisierten                                                                                                                                                           Verbrechen. Um die «Schuldenfalle» der Banken zu verdecken wagen

sich die Zentralbanker bis heute nicht, die Leitzinsen zu erhöhen. Sie zittern von der Explosion die folgen könnte. Diese Explosion könnte

auch ein Zusammenbruch des noch gültigen Geldsystems verursachen.                                                                             Keiner bisher kann es leugnen, dass die Banken in der EU übermäßig mit Schulden finanziert sind. Damit ist von vornherein der nächste Finanzcrash unausweichlich. Die BIZ (Bank für internationalen

Zahlungsausgleich) berichtete vor kurzem über die «versteckten» Schulden von ca. 13 Billionen US-Dollar an Devisenderivaten. Die als Derivate getarnte sind jedoch echte und versicherte Kredite, dessen Kreditsumme nach Fristablauf vollständig zurückgezahlt werden müssen. Diese aber können nicht mehr zurückgezahlt werden. Das System also ist ein komplexes Kartenhaus von Krediten aus vielen Ebenen, die beim besten Willen nicht mehr zurückgezahlt werden

können, um eine Krise wie 2008 zu vermeiden.

Die Hinweisen für eine solche Entwicklung sind eindeutig und besonders deutlich, für diejenigen die noch gesunden Augen besitzen, in Hellas zu sehen. Der Vorschlag des IWF für einen Stresstest (AQR)

der hellenischen Banken ist In Übereinstimmung mit der EZB nach den geplanten Stresstests von 2018 verschoben. Der Hintergedanke ist deutlich. Ein «Beil-In» und «Beil-Out» d.h. ein Haarschnitt der Gläubiger und Sparer kann man nicht vermeiden. Das heuchlerische «Nein» der hellenischen Banken von heute ist eine wertlose Aussage.

Die haben so wie so nichts mehr zu sagen. Das zeigt auch die Preisentwicklung ihren Aktien in der Athener Börse. Die Banken wurden für ein Erbsengericht an europäische Funds abgegeben, während Institutionen wie die Justiz und die unabhängigen Behörden durch die Verräter-Regierung der Parteien SYRIZA-ANEL unter Druck gesetzt werden. Ein «Beil-In» und «Beil-Out» (die Bürgschaft heißt in Englisch «Beil») wird nach Beendigung der Dauer von Memorandum 3 kommen, egal was die Hellenen oder die hellenische (?) Banken wollen oder nicht. Die Hauptausplünderer haben das letzte Wort…Der (Geld-) Geber steht immer über dem (Geld-) Empfänger. Diese Verbrecher verlangen alles mehrfach zurück, auch von solchen, die vorher gar nichts bekommen haben. Das sind dann die sogenannten Sparplan-Bürgen. Bürgen sind am durch den IWF verursachten Desaster nicht involvierte Sparer, Kleinaktionäre, Steuerzahler, Rentner, Arme, Kranke und benachteiligte Kinder, sondern alle außer denen ganz oben, der sogenannten Finanzelite. Die EU plant die IWF durch ein eigenes EMF ab 2018 wegen der «BΡΕΧΙΤ» zu ersetzen und ihre Kredite kaufen und neue Desaster verursachen. Hellas wird sich weiter sehr stark verschulden bis das Staats- und Privatvermögen ausgeplündert ist. Auch bei der neuen EMF die EU-Bürger werden nur noch ihren Mammon sehen, zählen und nach Reichtum, Luxus, Vergnügen und Urlaub streben, während die EU-Obrigkeiten und Behörden der Bürger mit allerlei neuen Steuern und Taxen ausbeuten werden. Durch die EMF wird der Moloch Mammon in der EU noch sehr viel schlimmere Blüten als die IWF hervorbringen, denn die Unmoral und das Verbrechen sowie die Wirtschaftskriminalität werden keine Grenzen mehr kennen, wenn es darum geht, den Mammon zu horten.  Eine EU, die zusieht, wie die althellenischen Werte in den Dreck getreten werden, ist einen Dreck Wert. Deshalb jeder Hellene, jeder glücklicher EU-Sklave, hat nicht nur das Recht sondern die Pflicht zum Widerstand! Das hellenische Volk muss als erstes endlich erheben! Die ungeheuerliche Entwicklung seines Todes ist von der Kannibalen unserer Zeit, von den Götzen Mammons langatmig geplant, beschlossen und wird minutiös umgesetzt. Diese Verbrecher plündern systematisch ganze Kontinente. Sie haben Generationen von Menschen die Hoffnung auf eine bessere Zukunft genommen und sind dabei über die IWF zur mächtigsten Maffia Finanzorganisation der Welt aufgestiegen.

Unter den oben genannten Umständen, ein Blick auf die sozialen und rechtlichen Zustände in Hellas, Spanien oder Portugal, ist der düstere Ausblick in eine Zukunft, die voraussichtlich sehr bald, gesamteuropäische Realität sein wird. Die Rettung Hellas ist mit dem

«GREXIT» eng verbunden!

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>