«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί υπάρχει ο μεγάλος κίνδυνος να καταλάβει την Κύπρο η Τουρκία;;;

αυτη ειναι η ελλαδα 1

Διότι πολλούς βολεύει και πολλούς ικανοποιεί!

Ένας παράγοντας που μπορεί να αποτρέψει όλα τα σενάρια είναι να έχει πάρει θετικές υποσχέσεις ο Κοτζιάς από το επιτελείο του νέου προέδρου της Αμερικής, και ίσως και για αυτό να βρίσκετε εκεί ο Καμένος;

Για αυτό και ο Κοτζιάς ακύρωσε στην ουσία την Γενεύη, μέχρι να αναλάβει ο Τραμπς.

Προσωπικά δεν τρέφω ελπίδες για υιοθέτηση από την Αμερική των δίκαιων αιτημάτων μας, αλλά κερδίζουμε χρόνο.

Εάν παρακολουθήσεις την νευρικότητα της Ευρώπης με των ανθελλήνων ηγετών της, με πολλούς τρόπους και εκβιασμούς κάτω από το τραπέζι,  θα καταλάβεις ότι βιάζονται να έχουν αποτέλεσμα στο θέμα της Κύπρου, πριν αναλάβει ο νέος πρόεδρος της Αμερικής, αφού το σχεδίαζαν από το 2008!

Ο κίνδυνος  για την Κύπρο είναι άμεσος, θέμα ημερών, το πολύ εβδομάδων.

Η Κύπρος σαν ανεξάρτητο κράτος δεν βολεύει κανέναν, εκτός από τους Κύπριους και τους Έλληνες.

Ένας λόγος από τους ποιο σοβαρούς που επιβάλει την ένωση με την μητέρα Ελλάδα, είναι αυτός, να εφησυχάσει από τα εγκληματικά σχέδια και βλέψεις των κάθε γερακιών! Αυτό είναι κάτι που θα το πράξουν, μόνο πατριωτικές ηγεσίες στην Ελλάδα και Κύπρο, τον κατάλληλο χρόνο, με τις κατάλληλες συμμαχίες διεθνώς!

Η γεωλογική της θέση, αλλά και τα ορυκτά κοιτάσματα, θα είναι πάντα στις ορέξεις των παγκόσμιων γερακιών, δολοφόνων, οικονομικών τραστ, και ένα οικοπεδάκι να έχουνε τα καράβια τους και τους μισθοφόρους τους, και αεροδρόμια να εξορμούν, να διαλύουν έθνη και να αφανίζουν λαούς, αλλά και να ελέγχουν την Μεσόγειο, μέση ανατολή, αλλά κυρίως την Ρωσία!

Οπότε μια ανεξάρτητη Κύπρο δεν τους βολεύει, αλλά και ποιον θα φιλοξενήσει, ποιος θα πάρει το πάνω χέρι;; Δεν το διακινδυνεύουν.

Θα αναφέρω μερικούς λόγους που ο κίνδυνος άμεσης επέμβασης της Τουρκίας στην Κύπρο είναι προ των πυλών, με την έγκριση της σημερινής Αμερικής, Ευρώπης, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ισραήλ, Αγγλίας  και όχι μόνο!

Οι παγκόσμιοι δολοφόνοι με τα περιφερειακά τσιράκια τους Τούρκους Σαουδάραβες και πουλημένες ηγεσίες της Ευρώπης και μέσης Ανατολής, πέρα από τα σχέδια τους στον γεωπολιτικό χώρο της μεσογείου και μέσης ανατολής, για τα ορυκτά κοιτάσματα και κατάκτηση εδαφών, επιδιώκουν έναν μεγάλο πόλεμο, ακόμα και έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, να ξεμπλοκάρουν τα πολεμικά τους εργοστάσια, που στηρίζουν το παράνομο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, να ανακατανέμουν τα εδάφη, να στριμώξουν την Ρωσία.

Φαινομενικά όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, τα σχέδια τους πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει, το μόνο απρόοπτο είναι η εκλογή του Τραμπς. Λέω φαινομενικά διότι μέχρι στιγμής έχουμε παράδειγμα, ότι στην Αμερική δεν αλλάζει η πολιτική των γερακιών από τη μια ημέρα στην άλλη. Και όπου βρουν εμπόδιο το εξαλείφουν, Παράδειγμα ο Κένεντι! Ο κίνδυνος αυτός υπάρχει πάλι σήμερα με τον Τραμπς, εάν θελήσει να έχει τον έλεγχο;

Ερχόμαστε στο δια ταύτα που μας καίει με την Κύπρο και τον Ελληνισμό, διότι μια ήτα στην Κύπρο, θα έχει θανατηφόρα απόνερα και στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό σε όλη την γη!

Θα αρχίσω με το Βρετιξ, είναι σχεδιασμένο, είναι η μεγάλη παγίδα, όλα αυτά που γίνονται είναι προσχεδιασμένα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ευρωπαϊκών λαών, είναι το αμορτισέρ στις αγανακτήσεις και η ρεζέρβα, όπου δεν μπορεί να επέμβει η Ευρώπη λόγο διαφωνιών στο εσωτερικό της, να μπορεί να το κάνει η Αγγλία που δεν είναι Ευρώπη! Η Γερμανία δέχεται μεγάλες πιέσεις στο εσωτερικό της, αλλά και έχοντας και αυτή οικονομικά προβλήματα που τα κρύβει μαζί με τους ευρωπαίους ρουφιάνους, κάτω από το χαλί, αλλά έχει γεμίσει και το χαλί!

 Η Γαλλία το ίδιο, Η Ιταλία το ίδιο, Η Πορτογαλία το ίδιο, η Ισπανία το Ίδιο, και πολλά αλλά ευρωπαϊκά κράτη και στην λατινική Αμερική,  έχουν αρχίσει με την συμπεριφορά των λαών τους να γκρεμίζουν την Ευρώπη των πουλημένων ηγετών τους!

 Όλα τα παραπάνω χρειάζονται ένα γερό ταρακούνημα, αυτήν τη στιγμή, ένα γερό μπαμ.

 Αυτόν τον ρόλο θα τον παίξει το πάντα καλό παιδί η Τουρκία, πίσω από την Τουρκία, αρχηγικό ρόλο έχει η βρόμικη και πρόστυχη διαχρονικά δολοφόνος των λαών Αγγλία, και Ισραήλ!

Τα κακά σημάδια είναι από καιρό,  με την δήθεν εκ περιτροπής διοίκηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, με τις βάσεις των Άγγλων στην Κύπρο, που τώρα δεν είναι Ευρώπη και δεν δεσμεύονται για τι θα πράξουν σε επίθεση της Τουρκίας στην Κύπρο!

 Η Τουρκία χρειάζεται ρεβάνς ηθικού, μια δυνατή ένεση, στην Συρία επήγε κατά διαόλου, Η οικονομία της πάει κατά διαόλου, τα εσωτερικά της προβλήματα είναι αξεπέραστα, θα σκάσουν σύντομα, άμεσα χρειάζεται ένεση ηθικού!

Η νέα τάξη πραγμάτων της την δίνει μέσω της Κύπρου με τα γνωστά ανταλλάγματα, όταν καταλάβει την Κύπρο!

Και όλο το παραπάνω σενάριο, σκηνικό, το οποίο είναι αληθινό και όχι σενάριο, θα επιφέρει προσωρινά μια ανακούφιση στους παγκοσμιοτές, μέχρι να δουν τι θα κάνει ο Τραμπς.

Οι παγκόσμιοι εγκληματίες των λαών υπό την καθοδήγηση της Νέας τάξης πραγμάτων δέχτηκε ένα πλήγμα, που της φρέναρε στα σχέδια της προσωρινά.

 Θέλει να κάνει τα παγκόσμια εγκλήματα, φορτώνοντας τα σε υποτιθέμενους τρομοκράτες που έχει κατασκευάσει και στηρίζει σε κάθε περίπτωση, Αλκαιντα, τζιχαντιστες, και διάφορους επαναστάτες προδότες πληρωμένους σε κάθε έθνος!

Όμως της ξέφυγε ο έλεγχος και φανερώθηκε, έπαθε καθίζηση στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Συρία, στην Σερβία, στην Κροατία, στην Τουρκία και τις χρειάζεται ένα συμμάζεμα, ένα δυνατό πολιτικό-οικονομικό κραχ , για να αποπροσανατολίσει τα βλέμματα, και τις δύνεται η ευκαιρία με την Τουρκία που παραπαίει, και τις προδοτικές ηγεσίες της Ελλάδος και της Κύπρου!

Νομίζει κανένας αφελής ότι θα το αφήσουν ανεκμετάλλευτο αυτό το ουρανοκατέβατο χαρτί;

Και λέω ουρανοκατέβατο, διότι το σχέδιο της πήγαινε να πάει κατά διαβόλου από διάφορες συγκυρίες!

 Η Κύπρος κινδυνεύει άμεσα, ακόμα και μετά από τις 100 ημέρες εξουσίας του Τραμπς, μέχρι να πάρει τον έλεγχο και να φανεί τι θέλει, αν δεν το φάνε και αυτόν;;;

Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν ποιο περιληπτικός, και άμεσος!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

01.12.2016

Κοντά σε λύση για τις περιπολίες του ΝΑΤΟ

REUTERS

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η Γερμανία ή κάποια άλλη χώρα του ΝΑΤΟ, πλην της Τουρκίας, μπορεί να ηγείται της νατοϊκής αποστολής στο Αιγαίο και το 2017, προκειμένου να αποτραπούν οι εντάσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, σύμφωνα με το Reuters. Το 2017 η Τουρκία αναλαμβάνει τη διοίκηση της Δεύτερης Μόνιμης Νατοϊκής Δύναμης, στην ευθύνη της οποίας βρίσκονται και τα πλοία που μετέχουν στην καταπολέμηση της διακίνησης ανθρώπων στο Αιγαίο. «Λόγω των ελληνοτουρκικών ευαισθησιών, το πιθανότερο είναι ότι ο Τούρκος διοικητής θα διοικεί ένα μικρό μέρος της δύναμης, αλλά θα υπάρχει ένα υποσύνολο, με επικεφαλής κάποιον από τους υπαρχηγούς του, το οποίο θα περιπολεί στο Αιγαίο», δήλωσε ο υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Βρετανίας, στρατηγός Γκόρντον Μέσεντζερ. «Το να υπάρχει Τούρκος διοικητής σε τόσο ευαίσθητες θαλάσσιες περιοχές είναι δύσκολο για τους Ελληνες», προσέθεσε. Ο Γερμανός αντιστράτηγος Μάρκους Κνάιπ δήλωσε ότι η Γερμανία θα εξέταζε το ενδεχόμενο να παραμείνει επικεφαλής της αποστολής στο Αιγαίο εάν αυτό της ζητηθεί από τους εταίρους της στο ΝΑΤΟ. 

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>