«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανθέλληνες προδότες δημοσιογράφοι ΜΜΕ πολιτικοί και οι άριστοι του σαλονιού…

Αλήθεια που βρισκόμαστε;;; Στο Μπα κλαντές, σε χώρα της Αφρικής, η στην Ελλάδα της δημοκρατίας και του πολιτισμού;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για παγωμενοι ελληνες αστεγοι

Τα  καθάρματα οι  ανθρωπιστές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΟΗΕ, οργανισμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν ξέρουν δεν βλέπουν τους Έλληνες κατεστραμμένους, ξεκληρισμένους, άστεγους για τον άλφα βήτα λόγο που είναι υπεύθυνοι άλλοι, που τους σκλαβώνουν να πεθάνουν με διεθνείς υπογραφές!

Αυτοί δεν υπάρχουν, ούτε για την επίτροπο ανθέλληνα ( Νατάσα Μπερτό), ούτε για την δημοσιογράφο την κονόμας και καλοπέρασης. ( ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ),  Έλληνες που πεθαίνουν από το ψύχος, από έλλειψη τροφής, φαρμάκων;;; Δεν υπάρχουν άνθρωποι χωρίς κανένα οικονομικό πόρο, εγκαταλειμμένοι στο έλεος της φρίκης, της προδοσίας και της απανθρωπιάς, από τους ίδιους τους συμπολίτες τους, τους ηγέτες του και την διεθνή κοινότητα!!!

Μέχρι που θα ανεχτεί αυτήν την γενοκτονία ο πολιτισμένος αυτός λαός των Ελλήνων,  από την παγκόσμια κοινότητα της απανθρωπιάς;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για παγωμενοι ελληνες αστεγοι

Δεν βλέπουν, δεν βλέπουμε, ότι στην Ελλάδα του 2017 εφαρμόζουν, ότι έκαναν στους Απάτσι στην Αμερική, επήγαν οι έποικοι, έφτιαξαν μισθοφόρους από πληρωμένους δολοφόνους από αποβράσματα φυλακισμένους, που σκότωναν και την μάνα τους για ένα δολάριο,  και εξαφάνισαν κατά τον ποιο βρόμικο τρόπω τον γηγενή πληθυσμό των Απάτσι!

Αποτέλεσμα εικόνας για η γενοκτονια των απατσι

Έχει καμία διαφορά αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για η γενοκτονια των Ελληνων σημερα

Καμία, ούτε ο ΟΗΕ βλέπει τίποτα, η αρμοστεία βλέπει αλλήθωρα ότι έχει εντολές να βλέπει, βλέπει τους ακάλεστους δολοφόνους λαθροαλοδαπούς, που χρηματοδοτούνται από τους διεθνείς δολοφόνους και την Ευρώπη των εθνών, και δεν βλέπει τις χιλιάδες νεκρούς Έλληνες που αυτοκτόνησαν και αυτοκτονούν, ούτε βλέπει Έλληνες άστεγους να πεθαίνουν στο κρύο, αυτά η αρμοστεία που κατευθυνόμενου από το σιωνισμό και ΟΗΕ, τα κάνει γαργάρα!!!

Καλά κάνουν αυτά τα ερπετοειδή, όσο ο Έλληνας λέει, εγώ ακόμα δεν κινδυνεύω, βλέποντας τον συνάνθρωπο του και από δική συμβολή να πεθαίνει, να πεινάμε τα παιδιά του γείτονα, του φίλου του, του συνάνθρωπου του, να αυτοκτονεί, να μη έχει να πάρει τα φάρμακα του, γάλα, τα στοιχειώδη για την επιβίωση, βλέποντας ότι του αφαίρεσαν το όπλο του τον πολιτισμό και την ανεξαρτησία του,  με την συγκατάθεση των εντολέων του, με δική του υπογραφή σαν ψηφοφόρος ανεβαίνει στην λαιμητόμο, και τραβά και το μοχλό!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για οι ελληνες αυτοκτονουν

Πόσο θα τραβάμε αυτόν τον απάνθρωπο δρόμο οι Έλληνες, ξεχνώντας βρόμικα και προκλητικά, ότι είναι Έλληνες;;; Μήπως δεν είναι Έλληνες, αλλά τουρκόσποροι, δουλικά του κερατά, απόγονοι των προεστών, των 400 χρόνων σκλαβιάς, των κοτζαμπάσηδων, του εκκλησιαστικού κλήρου, των δοσίλογων, των εφιαλτών, των βδελυγμάτων;;;

Πως αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις την προδοσία του πολιτικού και θρησκευτικού κλήρου, να κάνουν νόμο την άλωση της Ελλάδος με την κατασκευή του πρόστυχου  και εχθρικού και ανθελληνικού τεμένους;;; Δηλώνοντας δουλικότητα και ηττοπάθεια στον μεγάλο δολοφόνο του Ελληνισμού, των οθωμανισμό, και σήμερα στον δολοφόνο Ερντογάν!

Αποτέλεσμα εικόνας για οι ελληνες αυτοκτονουν

Αν κατασκευαστή το τέμενος, με μαθηματική ακρίβεια, σε ένα χρόνο, οι εγκληματίες δολοφόνοι ακάλεστοι αλλοδαποί Ισλαμιστές, θα είναι πλειοψηφία και θα κάνουν δική τους κυβέρνηση για πρώτη φορά στην ιστορία των Ελλήνων, θα έχει αλωθεί το λίκνο του φωτός και του πολιτισμού, ο Ελληνισμός!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Για αυτό μαλλιοτραβιούνται όλα τα ερπετοειδεί, να μεταφερθούν στην ενδοχώρα από τα Νησιά οι λαθροδολοφόνοι!

Γνωρίζουμε ότι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας.
Γνωρίζουμε ότι διαδοχικές κυβερνήσεις είναι σύσσωμα ένοχες !
Είστε παράνομοι στην κυβέρνηση και σε όλα τα “πόστα” της δημόσιας διοίκησης, αποσταθεροποιείτε την Χώρα μας !
Ο λαός δεν θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε το μιαρό σχέδιο σας !

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

………………………………………………….

Εντονη αντίδραση από την Κομισιόν για τη Μόρια
ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Την έντονη αντίδραση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκάλεσαν οι εικόνες με τις θαμμένες στο χιόνι σκηνές όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες, στη Μόρια της Λέσβου. Χθες, η εκπρόσωπος της Κομισιόν Νατάσα Μπερτό, σχολιάζοντας τις συνθήκες στα ελληνικά νησιά χαρακτήρισε την κατάσταση ανεπαρκή, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ευθύνη των ελληνικών αρχών. Η Κομισιόν παρακολουθεί στενά όσα συμβαίνουν και είναι διατεθειμένη να προσφέρει βοήθεια είπε και σημείωσε ότι υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία και άλλων χώρων υποδοχής στα νησιά, τα οποία η Ε.Ε. θα χρηματοδοτήσει.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση στο και πέντε αναζητούσε χθες «έκτακτη» λύση για τη φιλοξενία των περίπου 1.000 ατόμων που διαμένουν σε σκηνές στο hotspot στη Μόρια. Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις για ακραίες καιρικές συνθήκες και δριμύ ψύχος, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν είχε ληφθεί καμία πρόνοια για την εξεύρεση έστω προσωρινού καταλύματος. Μόλις χθες έπειτα από δύο ημέρες συνεχούς χιονόπτωσης στο νησί, με αίτημα του ντόπιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη, πραγματοποιήθηκε δίωρη συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ξενοδόχων Λέσβου. Το Δ.Σ. επικαλέστηκε απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης του Συλλόγου προ τριμήνου, που συνιστούσε στους ξενοδόχους να μην ενοικιάσουν τα ξενοδοχεία τους σε πρόσφυγες. «Καταλαβαίνουμε το επείγον της κατάστασης, αλλά για να αλλάξει η απόφαση πρέπει να γίνει νέα γενική συνέλευση», λέει στην «Κ» ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Λέσβου Περικλής Αντωνίου. Προσθέτει, ωστόσο, ότι υπάρχουν και άλλοι χώροι στη Λέσβο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για λίγες ημέρες.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε χθες ότι η κατάσταση στα νησιά δεν είναι καλή, αλλά έριξε την ευθύνη γι’ αυτό στην τοπική κοινωνία, που αντιδρά στην επέκταση των δομών φιλοξενίας ώστε να αποσυμφορηθούν τα hotspots όπως έχει προτείνει η κυβέρνηση. O βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στη Βουλή, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανικανότητα και κάλεσε τον κ. Μουζάλα να ζητήσει συγγνώμη: «Εχουν κατασπαταληθεί εκατομμύρια, χωρίς προετοιμασία για χειμώνα και ακραίες συνθήκες. Η κυβέρνηση πρέπει να δράσει άμεσα. Υπάρχουν χιλιάδες κενές θέσεις φιλοξενίας στη Β. Ελλάδα», τόνισε. Ο κ. Μουζάλας απάντησε ότι η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα θα σημάνει την καταπάτηση της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας. «Είναι κουραστικό και αδιέξοδο αυτό που κάνετε. Είναι κακή η κατάσταση στα hotspots. Βρήκαμε αντίδραση από τοπική αυτοδιοίκηση και τοπικά στελέχη της Ν.Δ… που υπέκυψαν στην κούραση και τα λαϊκίστικα κελεύσματα τα δικά σας», κατέληξε. Πάντως, χθες το βράδυ μεταφέρθηκαν κάποια κοντέινερ στη Μόρια προκειμένου να στεγαστούν οι πρόσφυγες. Συχνές διακοπές ρεύματος σημειώνονταν συνέχεια και στο Καρά Τεπέ. Στο μεταξύ, διέψευσε με ανακοίνωσή του το υπουργείο ότι απαγορεύθηκε η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτογράφους στη Μόρια, φέρνοντας ωστόσο ως παράδειγμα ότι το Αθηναϊκό Πρακτορείο πραγματοποίησε ρεπορτάζ εντός της δομής όπως και «βελγικό τηλεοπτικό συνεργείο». Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη Συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας στις 20 Μαρτίου 2016, η είσοδος των δημοσιογράφων στα hotspots γίνεται μόνο με ειδική άδεια.

http://www.kathimerini.gr/890942/article/epikairothta/ellada/entonh-antidrash-apo-thn-komision-gia-th-moria

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>