«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

25 Οκτωβρίου 1917. Λαϊκή επανάσταση ή κομμουνιστικό πραξικόπημα;

Μεγάλα εγκληματικά διαχρονικά ψέματα!

Δεν υπάρχει, ούτε κομουνισμός, ούτε καπιταλισμός, ούτε σοσιαλισμός, ούτε φιλελευθερισμός, ούτε ισλαμισμός, ουτε χριστιανισμός, μόνο το χρήμα υπάρχει!

Αφαίρεσαν από τους λαούς τον πολιτισμό, το μόνο αγαθό που γεννά αγάπη και ειρήνη!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΕΝΙΝ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

Πριν 99 χρόνια ο Λένιν και οι Μπολσεβίκοι οργάνωσαν την πρώτη εργατική επανάσταση εναντίον της Τσαρικής Ολιγαρχίας, αναλαμβάνοντας τα μέσα παράγωγης, σύμφωνα με το αριστερό αφήγημα.

Έχουν όμως έτσι τα ιστορικά δεδομένα;

Η Οκτωβριανή επανάσταση άραγε επιβεβαίωσε τον Μαρξιστικό ντετερμινισμό, περί προλεταριοποίησης της εργατικής τάξης σε συνθήκες καπιταλισμού με αποτέλεσμα την επανάσταση και την εγκαθίδρυση του κομμουνισμού;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι.

Η Ρωσία το 1917 δεν ήταν μια ώριμη καπιταλιστική χώρα, αλλά ένα αυταρχικό φεουδαρχικό καθεστώς, χωρίς κοινοβουλευτική δημοκρατία, όπως την γνωρίζουμε στον δυτικό κόσμο.

Άρα έχουμε την πρώτη, εκ των πολλών, αντίφαση του Μαρξισμού.

Αξίζει δε, να εξετάσουμε τις συνθήκες της εποχής εν μέσω του Α’ παγκοσμίου πολέμου και τις γεωπολιτικές συνθήκες που διαμορφώνονταν.

Η Ρωσία βρίσκονταν σε εμπόλεμη κατάσταση με την Γερμάνια.

Ενώ η Ρωσία γνώριζε τη μια ήττα μετά την άλλη, οι βλέψεις της προς τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου και την έξοδο της στη Μεσόγειο ήταν αμετακίνητες.

Οι συνεχείς ήττες της Ρωσίας δημιούργησαν ένα αίσθημα αμφισβήτησης του λαού εναντίον της ικανότητας του Τσάρου Νικολάου Β’, να οδηγήσει τη χώρα σε μια νικηφόρα έκβαση.

Αποτέλεσμα αυτού η αυθόρμητη Φεβρουαριανή Επανάσταση και η πτώση του Τσαρισμού.

Η πρώτη Δημοκρατία στην ιστορία της Ρωσίας εγκαθιδρύθηκε εκείνη την εποχή με την κυβέρνηση Κερένσκυ.

Από τους πρώτους νόμους που ψήφισε η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση της Ρωσίας, ήταν ο επαναπατρισμός των εξορίστων.

Ο Λένιν ήταν τότε εξόριστος στην Ελβετία.

Εκμεταλλευόμενος το νόμο αυτό , ήρθε σε συμφωνία με την γερμανική κυβέρνηση και τον τελευταίο αυτοκράτορα της Γερμανίας Κάιζερ, να του δοθούν όλα εκείνα τα μέσα που θα τον βοηθούσαν να καταλάβει την κυβέρνηση.

Ο τότε υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας Ρίχαρντ φον Κόλμαν, σε μια επιστολή του προς τον Κάιζερ εξηγούσε με λεπτομέρεια γιατί η επικράτηση του Λένιν θα είχε γεωπολιτικά οφέλη της Γερμανίας έναντι της Ρωσίας.

Στις 8 Απριλίου 1917 ο Λένιν με τη βοήθεια των Γερμανών επιβιβάζεται σε ένα «σφραγισμένο τρένο» που δεν θα περνούσε κανένα έλεγχο.

Μαζί του είχε 32 μπολσεβίκους , χρήματα και τεχνική υποστήριξη.

Κατά την άφιξη τους στην Αγία Πετρούπολη οι βουλευτές των άλλων κομμάτων κατηγορούσαν τους Μπολσεβίκους ως γερμανούς κατασκόπους.

Είθε η ιστορία να τους δικαιώσει.

Ξημερώματα στις 25 Οκτώβριου μια ένοπλη ομάδα Μπολσεβίκων κατέλαβε το σιδηροδρομικό σταθμό της Βαλτικής.

Άλλη, τις γέφυρες του Νέβα ποταμού που διασχίζει την Αγ. Πετρούπολη.

Μια άλλη το ταχυδρομείο, το τηλεγραφικό πρακτορείο, το τηλεφωνικό κέντρο, τα δημόσια κτήρια, το εργοστάσιο ηλεκτρικού ρεύματος, τα τυπογραφεία, τις αποθήκες τροφίμων και την Κεντρική Τράπεζα.

Η κατάληψη όλων των νευραλγικών σημείων έγινε χωρίς καμία αντίσταση και χωρίς κανένα θύμα.

Την άλλη μέρα το πρωί οι κάτοικοι της πόλης ξύπνησαν και πληροφορήθηκαν ότι την εξουσία ανέλαβε η «Στρατιωτική Επαναστατική Επιτροπή» και η προσωρινή κυβέρνηση Κερένσκυ καθαιρέθηκε, ενώ αυτή βρίσκονταν στα Χειμερινά Ανάκτορα.

Μετά δυο μέρες οι Μπολσεβίκοι καταλαμβάνουν τα Χειμερινά Ανάκτορα αιχμαλωτίζοντας όλους τους Υπουργούς.

Η αντίσταση στα Ανάκτορα ήταν υποτυπώδης και οι νεκροί από την ιστορική αυτή «σύγκρουση» της Αστικής και εργατικής τάξης, ήταν μόνο 6 νεκροί και μάλιστα από τη μεριά των μπολσεβίκων , όπως αναφέρει ο Σ. Γιόφ μέλος της «Στρατιωτικής Επαναστατικής Επιτροπής» σε άρθρο του στην εφημερίδα της Κομμουνιστικής Διεθνούς.

Η πρώτη κίνηση της «Πρώτης Φοράς …» κομμουνιστικής κυβέρνησης, ήταν η συμφωνία ειρήνης με τους Γερμανούς που ήδη είχαν καταλάβει το ¼ της Ρωσίας. (Αργότερα με την ήττα της Γερμανίας από τους συμμάχους, εδόθησαν πίσω) Πρωτύτερα οι Γερμανοί είχαν συνάψει σχέσεις με τους Τούρκους για τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου και η νέα κομμουνιστική κυβέρνηση ματαίωσε τα σχέδια της Ρωσίας για έξοδο της στο Αιγαίο.

Σημειωτέον ο Κεμάλ οργάνωνε στρατό εναντίον των Ελλήνων.

Αυτός που οργάνωσε το στρατό του Κεμάλ ήταν ο στρατηγός Βασίλιεβιτς Φρούντζε.

Ποιος ήταν αυτός;

Ήταν ο στρατάρχης του Λένιν.

Έτσι για να μη ξεχνούμε ότι και οι μπολσεβίκοι και οι εγχώριοι κομμουνιστές έδρασαν συντεταγμένα εναντίον του ελληνισμού της Μικράς Ασίας, και κλείνω την παρένθεση.

Στις 12 Νοέμβριου, επανέρχομαι, ήταν προγραμματισμένες εθνικές εκλογές οι οποίες δεν ματαιώθηκαν από τους μπολσεβίκους υπολογίζοντας ότι το αποτέλεσμα θα νομιμοποιούσε την επανάσταση τους.

Μάταια όμως, το Μπολσεβικικό κόμμα απέσπασε μόνο το 25% των ψήφων , έναντι του 58% των Εσέρων Σοσιαλεπαναστατων.

Οι φιλελεύθεροι Καντέ συγκέντρωσαν 13% και οι Μενσεβίκοι μόλις το 4%.

Στην πρώτη μόλις συνεδρίαση της νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης ο υποψήφιος των Μπολσεβίκων για πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης μειοψήφησε έναντι της συμμαχίας των υπολοίπων κομμάτων.

Οι μπολσεβίκοι απεχώρησαν καταγγέλλοντας την «αντεπαναστατική πλειοψηφία» ότι ετοιμάζεται να διαπράξει εγκλήματα κατά του λαού.

Μετά λίγες ώρες ο αρχηγός της φρουράς των ανακτόρων και οι άντρες της πολιτοφυλακής Του Λένιν, «ΤΣΕΚΑ», εισέβαλαν στο κοινοβούλιο και διέκοψαν βιαίως τη λειτουργία της βουλής.

Καμία λαϊκή επανάσταση δεν έγινε .

Μια χούφτα συνωμότες , εκμεταλλευόμενοι τις ελευθερίες που θεσμοθέτησε η πρώτη δημοκρατική Ρωσική κυβέρνηση, την ανέτρεψαν την ώρα που τους νομιμοποιούσε.

Οι μπολσεβίκοι κομμουνιστές δεν ανέτρεψαν κανέναν καπιταλισμό και καμία ολιγαρχία του πλούτου.

Το μόνο που ανέτρεψαν ήταν ο εν δυνάμει εκδημοκρατισμός της Ρωσίας για χάριν των δικών τους και των γερμανικών συμφερόντων.

Έκτοτε κυβέρνησαν για 74 χρόνια χωρίς ούτε μια φορά να προσφύγουν στο λαό για λαϊκή νομιμοποίηση.

Τα αποτελέσματα των εξαθλιωμένων προλεταριάτων του Υπαρκτού Σοσιαλισμού γέννησαν την ανάγκη εκδημοκρατισμού των κοινωνιών αυτών και τη φιλελευθεροποίηση της οικονομίας των, σε πείσμα της μαρξιστικής ιδεολογίας για το αντίθετο.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο σύγγραμμα μου

«ΗΤΑΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΕ» εκδόσεις ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 2012. Αντώνης Κρούστης

………………………………………………………….

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ
ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΪΚΕΣ (ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ) ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Το παρόν άρθρο δεν αναδημοσιεύεται από το ιστολόγιό μας σε καμμία περίππτωση ως προπαγάνδα εναντίον του κομμουνισμού ή πολύ περισσότερο της ευρύτερης αριστεράς. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι λαοί διαμορφώνουν την τύχη τους, ανεξάρτητα εάν οι ολιγάρχες κάθε εποχής έχουν τα σχέδιά τους.

Το άρθρο αναδημοσιεύεται διότι δείχνει ότι οι Γερμανοί Τραπεζίτες (τότε και σήμερα) δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο, αλλά πάντα χρηματοδοτούν εξ ίσου τις αντιμαχόμενες πλευρές και διότι η χρηματοδότηση της Οκτωβριανής επανάστασης από τους Γερμανούς Τραπεζίτες διαφωτίζει ανεξήγητες πτυχές της, όπως π.χ. η επιβολή της αθεΐας ενώ ο Ορθόδοξος κλήρος ήταν πάντα με το μέρος του λαού και το γεγονός ότι ενώ παραδόθηκε στους μπολσεβίκους ο Τσάρος, ξεκλήρισαν όλη του την οικογένεια. (Είναι γνωστό ότι η Τσαρική οικογένεια είχε παλαιότερα βοηθήσει οικονομικά τον Λίνκολν ώστε να μην υποκύψει στους ίδιους τραπεζίτες και στα τοκογλυφικά τους δάνεια).

Κομβικό πρόσωπο το οποίο λοιδωρείται μέχρι σήμερα, κυρίως γιατί ανακάλυψε αυτήν την σχέση χρήματος και μπολσεβίκων και εναντιώθηκε στους τραπεζίτες, ενώ σταμάτησε την προέλαση των ναζί κατά τον Β΄Π.Π. και με τη βοήθεια του Ορθόδοξου κλήρου, είναι ο Ι. Β. Στάλιν, για τον οποίο θα γράψουμε εκτενές άρθρο, αποκαθιστώντας όλη την προσωπική, πολιτική και εθνική του πορεία.

Σημείωμα του Μεταφραστή


Κατα σύμπτωση μου έπεσε στα χέρια ένα πολύ παλιό άρθρο εφημερίδας, το οποίο επιβεβαιώνει την σχέση ανάμεσα στις παγκόσμιες οικονομικές ολιγαρχίες και στους Μπολσεβίκους.

Δηλαδή, ότι η Οκτωβριανή Επανάσταση, ή η βίαιη κατάληψη της εξουσίας από τους Ρώσους
Μπολσεβίκους το 1917, συγχρηματοδοτήθηκε από Γερμανούς τραπεζίτες.
Το άρθρο εκτιμά, ότι εισέρευσαν στα ταμεία των Μπολσεβίκων περι τα 50 εκατομμύρια δολλάρια, που με τις σημερινές τιμές ισοδυναμούν με τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο ευρώ.

Εδώ είναι η μετάφραση του άρθρου από τους London Times της 27. Δεκεμβρίου 1917

Εμμανουήλ Σαρίδης

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΡΠΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΓΚΡΑΝΤ
Ο Warburg σαν ταμίας των Μπολσεβίκων

Νέα Υόρκη, 27 Δεκεμβρίου. Η άρνηση, ότι Γερμανοί πράκτορες στο Πετρογκράντ (Αγία Πετρούπολη) χρηματοδοτούν το κίνημα των Μπολσεβίκων, έχει προκαλέσει εδώ έκπληξη, εάν εξετάσει κανείς τα γεγονότα, τα οποία αναφέρουν πολλοί ανεξάρτητοι, αξιόπιστοι και συνετοί Αμερικανοί μάρτυρες, ότι δηλαδή ο Δρ. Fritz Warburg, οικονομικός ακόλουθος της γερμανικής πρεσβείας, είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστός σαν ο διευθύνων επικεφαλής του γερμανικού ταμείου διαφθοράς στη Ρωσία.

Η συνάντησή του με τον Protopopov (ο Alexander Dmitrievich Protopopov ήταν ο τελευταίος υπουργός Εσωτερικών του τσάρου), έχει ντοκουμενταριστεί με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις, και Αμερικανοί επισκέπτες που επιστρέφουν από την Ρωσία αναφέρουν, ότι μετά την ανατροπή του παλαιού καθεστώτος, ο Warburg συνέχισε το έργο του με την χαρακτηριστική γερμανική αμεροληψία αναμειγνυόμενος στις ακραίες ομάδες αναρχικών και εν ονόματι της γερμανικής κυβέρνησης.

Μαζί του στο Πέτρογραντ ήταν το καλοκαίρι ο von Lucius (Hellmuth Lucius von Stoedten, το 1911 Σύμβουλος της Πρεσβείας στην Αγια Πετρούπολη, απο το 1915 μέχρι το 1920 πρεσβευτής της Γερμανίας στην Στοκχόλμη, κυρίως υπεύθυνος για τις επαφές με τους Ρώσους αντιφρονούντες και επαναστάτες και αυτός που φυγάδευσε λαθραία τον Λένιν από την Ελβετία μέσω Γερμανίας και Σουηδίας στη Ρωσία), ο Γερμανός υπουργός στη Στοκχόλμη, και ο Boy-Ed (Karl Boy-Ed, γερμανός αξιωματικός του ναυτικού, διπλωμάτης και κατάσκοπος), ένας πρώην ναυτικός ακόλουθος στην Ουάσιγκτον.

Ο Boy-Ed και ο Warburg ζούσαν κάτω από την φιλόξενη στέγη μιας ορισμένης ουδέτερης πρεσβείας (της Σουηδίας;) στο Πετρογκράντ.

Ο Fritz Warburg (1879-1962) είναι ο αδελφός του Paul Warburg, ο οποίος είναι πολιτογραφημένος Αμερικανός πολίτης, και διορίστηκε ως μέλος της Federal Reserve Board, λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος (ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος). Τα αδέλφια του είναι ο Felix, που ζει στη Νέα Υόρκη, και ο Max, γνωστός ως διοικητικό στέλεχος της Deutsche Bank και της Hamburg-America Line, ο οποίος εργάζεται στο Αμβούργο και στη Βρέμη.

Σχόλιο του Εμμανουήλ Σαρίδη

Αυτά σε ότι αφορά το δημοσίευμα των London Times.

Ενδιαφέροντα, έτσι; Η λέξη “συμμορία ερπετών” στον τίτλο χρησιμοποιείτο λοιπόν ακόμη απο την εποχή εκείνη.

Να το θυμόμαστε.

Και εδώ βλέπουμε τη σύνδεση της Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (Fed), που ιδρύθηκε το 1913, πριν από τον πόλεμο, μέσω γερμανικών τραπεζών με τους Μπολσεβίκους στη Ρωσία. Αυτό σημαίνει, αν θέλετε, ότι ο μπολσεβικισμός επεκράτησε επειδή το ήθελε η παγκόσμια οικονομική ελίτ και τον ενίσχυσε οικονομικά, ακριβώς όπως αργότερα χρηματοδότησε τους Ναζί (ο τραπεζίτης Prescott Sheldon Bush με τις διασυνδέσεις του στο ΙΙΙ. Ράιχ, ο πατέρας του Προέδρου George H. Bush και ο παππούς του Προέδρου George W. Bush).

Είναι λοιπόν κατανοητό, γιατί δεν ασκείται καμία κριτική από την (λεγόμενη) αριστερή παράταξη στους σημερινούς οικονομικούς εγκληματίες, οι οποίοι μας δημιούργησαν την οικονομική και την χρηματοπιστωτική κρίση.

Γιατί αυτοί είναι οι φίλοι και υποστηρικτές τους.

Όποιος κάνει κριτική σ’ αυτούς τους Bankster θα φάει αμέσως στο κεφάλι του το ρόπαλο του επικριτή του Holocaust.

Το όνομα “Warburg” είναι ένα ξένο όνομα, γιατί η οικογένεια μετακόμισε από την Ιταλία κατά τον 16ο Αιώνα στη Γερμανία και εγκαταστάθηκε στην πόλη Warburg.

Όλα μια σκέτη παραλλαγή για τη συγκάλυψη των πραγματικών γεγονότων.

Η οικονομική ελίτ χρηματοδοτεί πάντα δύο πλευρές, τίς οποίες ξεσηκώνει την μια έναντιον της άλλης. Γι’ αυτήν η καλύτερη επιχείρηση είναι ο πόλεμος, το χρέος και οι τόκοι.

Αυτή είναι άμεσα υπεύθυνη για τα πολλά εκατομμύρια των θυμάτων που σκοτώθηκαν στους πολέμους.

Χωρίς αυτούς τους χρηματοδότες δεν θα υπήρχαν πόλεμοι, διότι οι κυβερνήσεις δεν θα είχαν χρήματα για να τους κάνουν.

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είχε τελειώσει ύστερα από ένα χρόνο, εάν δεν τον χρηματοδοτούσαν με τεράστια ποσά οι κεντρικές τράπεζες όπως η Fed.

Και εδώ βλέπετε την ατζέντα της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ:

Ο James Paul Warburg (1896 – 1969), γιος του Paul Warburg, τραπεζίτη, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Bank of Manhattan, οικονομικός σύμβουλος του προέδρου Ρούζβελτ, μέλος του Council on Foreign Relations (CFR), δήλωσε ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής των ΗΠΑ στις 17. Φεβρουαρίου 1950:

“Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε αυτό το θεωρούμε καλό, είτε όχι. Το ερώτημα είναι μόνο, εάν η παγκόσμια αυτή κυβέρνηση θα γίνει με συναινετικές διαδικασίες ή με βίαιο τρόπο”.

http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/07/blog-post_22.html

http://berlin-athen.eu/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>