«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος θα δικάσει τον δολοφόνο χασάπη Ερτονγάν, που σκότωσε και θα σκοτώσει αθώους ανθρώπους για να μην χάση ο Σουλτάνος το παλάτι του!

Ο Ερτονγάν είναι χασάπης, είναι δολοφόνος κατά αθώων πολιτών, αν το δικαστήριο της Χάγης δεν δικάζει μόνο πατριώτες, αύριο ο χασάπης Ερτονγάν πρέπει να είναι στο εδώλιο για μαζική σφαγή αθώων στρατιωτών και πολιτών!

 ΑΙΜΑ

Οι στρατιώτες είναι αθώοι στο μεγαλύτερο μέρος,  διότι εκτελούν εντολές και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

 Και όμως ο χασάπης έσφαξε με τους δολοφόνους οπαδούς του που τους έδινε συνεχείς εντολές, αθώους, ακόμα και με δημόσιους αποκεφαλισμούς!

Ποιος ηγέτης το κάνει αυτό, να στρέφει με τέτοιο μίσος και με συγκεκριμένες εντολές, που δεν θα έδινε ούτε ο θεός, τον μισό λαό εναντίον του άλλου μισού;;;

Λαβαίνω μηνύματα ότι ο Ερτονγάν δεν ήξερε για το πραξικόπημα και δεν παρουσιάζουν κανένα στοιχείο, ή κάποια λογική εξήγηση,  που να τεκμηριώνουν την άποψη τους:

Εγώ με απλή λογική θα ανατρέψω όλα αυτά τα σενάρια που μας ταΐζουν, γιατί έχουν τους λόγους τους να στηρίξουν τον δολοφόνο Χασάπη Ερτονγάν!

Σαν Έλλην θα έπρεπε να χαίρομαι να είναι διχασμένοι οι Τούρκοι, που τόσα άδικα δεινά έχουν φέρει αιώνες στον Ελληνικό λαό.

Αν το έκανα θα έπεφτα στο ίδιο επίπεδο με τον χασάπη και τους ομοίους του, ένα μεγάλο κομμάτι μέσα στην Τουρκία είναι Έλληνες που εκβιαστικά με την ζωή τους, έγιναν τούρκοι πολίτες και μια μεγάλη μερίδα Τούρκων που δεν θέλουν έχθρα με τους Έλληνες, προς Χάρι αυτών και άλλων αθώων, δεν θα καταπιώ ότι ταΐζουν τα βόδια, διαλέγω πάντα στην ζωή μου την δική μου ελεγχόμενη τροφή!

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλώ για αυτούς που μιλούν προδοτικά, περί Ελληνοτουρκικής φιλίας και λάθει με χιλιάδες νεκρούς, όπως το λάθος του Βενιζέλου που προδοθήκαμε από (Φίλους??? Και συμμάχους???) Ναι να διεκδικήσουμε τα εδάφη μας, αλλά με διεθνείς συμφωνίες και δικλίδες ασφαλείας των δίκιων μας!

Ας δούμε γιατί το πραξικόπημα το έκανε ο Χασάπης Ερτονγάν; Και τον μαρτυρούν η συμπεριφορά του με τις δηλώσεις του και τα γεγονότα, ήξερε από την αρχή την έκβαση του πραξικοπήματος και το δήλωνε!

Από την προηγούμενη ημέρα γνώριζε ότι μετακινούνται στρατεύματα μαζικά σε διάφορα σημεία, το ήξεραν οι ξένοι δεν το ήξερε αυτός, αποκλείετε 100%

Γιατί δεν σταμάτησε την εκδήλωση του πραξικοπήματος και άφησε να εκδηλωθεί σφάζοντας αθώους; Μα γιατί αυτός ήταν δικός τους σχεδιασμός, να αιματοκυλήσει το λαό, να το διχάσει, να στρέψει τον μισό λαό εναντίον του άλλου μισού, για να μπορέσει σαν Χασάπης Σουλτάνος να επικρατήσει των αντιπάλων του, που ήξερε ότι θα τον εκθρονίσουν σύντομα!

Εδώ κάποιοι μα λένε χωρίς στοιχεία ότι το πραξικόπημα ήταν να γίνει στις  3 με 4 την νύχτα, αλλά τους επήραν χαμπάρι και το έκαναν  Σαββάτο βράδυ, που ο κόσμος είναι όλος έξω!!!!!

Μπούρδες αστήρικτες και μάλιστα δείχνει ότι σχέδιο ήταν αυτό ακριβώς, να σκοτωθούν αθώοι, να σπείρει τον τρόμο και το μίσος και το επέτυχε προς στιγμή ο Χασάπης δολοφόνος Ερτονγάν και τα τσιράκια του!

Ας έρθουμε στις σοβαρές απόψεις που να στέκουν, ο Χασάπης Ερτονγάν αρκετό καιρό πριν με τις αλλεπάλληλες προδοτικές ενέργειες του, είχε συσπειρώσει ένα μεγάλο κομμάτι την μορφωμένης κοινωνίας και ιδικά αυτών που ήταν και υπεύθυνοι, τον στρατό και τους δικαστές.

Ήξερε ο Χασάπης ότι ο χρόνος κυλούσε σε βάρος του και ότι οι αντίπαλοι του οργανώνονταν για να του επιτεθούν και έτσι οργάνωσε όλο αυτό το σφαγείο για να το φορτώσει περίτεχνα στους αντιπάλους του.

Κανένας ηλίθιος στρατιωτικός δεν θα έδινε τέτοια εντολή να κάνουν πραξικόπημα Σαββάτο βράδυ την ώρα που ο λαός ήταν όλος,  μα όλος στους δρόμους και αν ακόμα μία στο ένα εκατομμύριο να  συνέβαινε  και τους έπαιρναν χαμπάρι , θα το ακύρωναν, η απόλυα τους θα ήταν ένα πέντε τα εκατό, όχι ολοκληρωτική καταστροφή!

Μέχρι στιγμής 6 χιλιάδες στρατιωτικοί και δικαστικοί είναι φυλακή και δεν ξέρουμε πόσοι από τον λαό;

Εδώ σε αυτό το σημείο είναι και αυτό που μαρτυρά, ότι το δολοφονικό πραξικόπημα ήταν σχεδιασμένο από τον χασάπη Ερτονγάν!

Από την πρώτη στιγμή έδηξε ότι ελέγχει το πραξικόπημα, με το ύφος του και τις δηλώσεις του, να το ακούσετε προσεκτικά, για να δείτε αν έχω δίκιο!

Όμως το ποιο δυνατό είναι το γεγονός που έχει να κάνει με την δήλωση και τον αριθμό τον συλληφθέντων δικαστών και στρατιωτικών, δηλαδή 6 χιλιάδες μαλάκες δικαστές και στρατιωτικοί είχαν μέσα σε μια ώρα μαρτυρηθεί, δηλαδή χιλιάδες δικαστές είχαν στήσει δικαστήρια και δίκαζαν σε μια ώρα από την εκδήλωση του πραξικοπήματος οπαδούς του Χασάπη Ερτονγάν, χιλιάδες δικαστές μέσα σε μια ώρα από την στιγμή που το ανακοίνωσαν υπόγραψαν αποφάσεις του πραξικοπήματος και εκδηλώθηκαν, το ίδιο και για τους πανέξυπνους στρατηγούς,  είχαν βγει με ντουντούκες στους δρόμους εναντίον του χασάπη Ερτονγάν και δήλωναν ότι είναι πραξικοπηματίες;;;

Όλοι γνωρίζουμε παγκοσμίως από πραξικοπήματα και  ότι αυτά τραβούν όχι ημέρες αλλά μήνες μέχρι να κατηγορηθούν τόσο υπεύθυνοι άνθρωποι;;;

Το γεγονός αυτό, ότι αμέσως με την εκδήλωση του πραξικοπήματος συλλάβανε 6 χιλιάδες άτομα από το καλύτερο κομμάτι της Τουρκικής κοινωνίας με συγκεκριμένες θέσεις και δύναμη, δηλώνει, μαρτυρεί το αφεντικό του πραξικοπήματος

Μόνο άμα το έχεις σχεδιάσει εσύ κάνεις τέτοιες δηλώσεις αμέσως χωρίς να ξέρεις την έκβαση του πραξικοπήματος και συλλαμβάνεις αυτούς που είχες καταγεγραμμένους στο σχέδιο σαν εχθρούς σου!

Οι δηλώσεις του ήταν ενός παντογνώστη θεού, αυτοί είναι, αυτοί το έκαναν, αυτούς να λιντσάρετε, αυτούς να σκοτώσετε, θα τιμωρηθούν σκληρά, ακόμη δεν είχε αρχίσει το πραξικόπημα της σχεδιασμένης δολοφονικής  παρωδίας!

Φυσικά να παρακαλάμε να μην γίνει εμφύλιος στην γείτονα χώρα, διότι το ελληνικό ρητό λέει. Ότι όταν αρπάξει φωτιά το σπίτι του γείτονα, περίμενε και στο δικό σου.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γυρίσει Μπούμερανγκ στο Χασάπη και θα έχουμε φοβερές γεωπολιτικές ανατροπές, το θέμα είναι, ότι μέχρι να οδηγηθεί στο εδώλιο του δολοφόνου, ο Χασάπης Ερτονγάν θα πάρει και άλλους αθώους στο λαιμό του!

Η διεθνής κοινότητα, που δεν είναι κοινότητα, αλλά αγέλη από Ύαινες και γύπες, έχουν βάλει βαθιά το χέρι τους σε αυτό το σχέδιο, όπως είχαν κάνει και με τον Χίτλερ και μετά τον επικήρυξαν, το ίδιο θα κάνουν και με τον Χασάπη Ερτονγάν, αφού την δουλειά τους την έκαναν.

Τους αγαπητούς φίλους μου αναγνώστες δεν θέλω να τους θεωρούν, ηλίθιους γιατί όλοι δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε την γνώση να παρακολουθούν τις πουστιές της Νέας Τάξης και των κολαούζων τους.

Για αυτό εγώ λόγο της μεγάλης μου εμπειρίας και χωρίς να δηλώνω παντογνώστης τους ενημερώνω,  τους προσφέρω στοιχεία που να στέκουν στην αλήθεια, ή κοντά σε αυτή και όλοι μαζί το ψάχνουμε!

Παίρνοντας τον κίνδυνο να βρεθώ κατηγορούμενος ως μάντης, αλλά δεν είμαι, απλά εξετάζω προσεκτικά τα στοιχεία, δηλώνω ότι το Πραξικόπημα το έκανε ο Χασάπης δολοφόνος Ερτονγάν.

Και ποτέ μα ποτέ δεν θα δεχτώ ότι πάνω από 6 χιλιάδες δικαστές και στρατιωτικοί είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να κάνουν ένα τέτοιο γελοίο πραξικόπημα, που δεν θα το έκαναν ούτε οι πρόσκοποι!

Το δε χειρότερο και θλιβερό θα είναι τα δικά μας δουλικά,  να παραδώσουν τους αξιωματικούς  που ζήτησαν άσυλο, στον Χασάπη για εκτέλεση!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ποιος θα δικάσει τον δολοφόνο χασάπη Ερτονγάν, που σκότωσε και θα σκοτώσει αθώους ανθρώπους για να μην χάση ο Σουλτάνος το παλάτι του!

  • ***********************

    ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ !

    ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ

    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ,

    ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

    ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΝΑ΄ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ,

    ΚΑΙ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>