«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ώρα μηδέν, για την Ευρώπη και την Ελλάδα!

Το τελευταίο γεγονός της Γαλλίας δεν ειναι τρομοκρατία, αλλά στημένη κρατική τρομοκρατία, χτύπημα στους Γάλλους που σήκωσαν κεφάλι  και χτυπάμε την κατσαρόλα να φοβηθεί το καπάκι!

Λειπαμε μέσα από την καρδιά μου τα αθώα θύματα!!!!

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΤΩΡΑ

Η Ευρώπη είναι πλέον μια μπαρουταποθήκη, που είναι θέμα χρόνου να ανατιναχτεί!

Το 90% των ευρωπαϊκών κρατών, πληρώνουν το τίμημα, διότι υπήρξαν αποικιοκρατικά κράτη, σκότωσαν χιλιάδες ψυχές αθώους και συνεχίζουν μέχρι σήμερα!

Η Ελλάδα όμως θα είναι ένα παράπλευρο και αθώο θύμα, χάρις τους προδότες που την κυβερνούν!

Το κτήνος ( νέα Τάξη) θα προκαλέσει χάος, διότι το σχεδιάζει δεκαετίες, και τώρα θα δώσει το τελικό χτύπημα χωρίς ενδοιασμούς για τα εκατομμύρια θύματα, το κτήνος δεν διαθέτη αισθήματα και τρέφεται με την φρίκη!

Η αιτία είναι τα ιδεολογικά και θρησκευτικά ψέματα που τάιζαν τους λαούς!

Πολιτική και θρησκεία,  ήταν και είναι, κράτος εν κράτη, είναι από  τις αιτίες τις οποίες τις επιτρέψαμε εμείς με τα πρόσκαιρα μικροσυμφέροντα μας.

Δεν διορθώνονται ούτε με επαναστάσεις, του τύπου της γαλλικής, ή της επανάστασης του 1821, που και στις δυο περιπτώσεις καπελώθηκαν, αφού δεν έκαναν εκκαθάριση στο σάπιο από το υγιές κομμάτι της ανθρωπότητας!

Α παγκόσμιος, Β παγκόσμιος, καπιταλισμός, Κομουνισμός, σοσιαλισμός, χριστιανισμός καθολικισμός, ισλαμισμός όλα τα ( ισμος) ήταν μια εφεύρεση εβραϊκή, που δολοφονεί την ανθρωπότητα και την γη, πάνω από 2. 500 χρόνια!

 Η Ελλάδα σταμάτησε την κάθοδο των βαρβάρων Περσών στην Ευρώπη!

Τι πρόσφεραν οι παραπάνω θρησκείες και ιδεολογίες στην ανθρωπότητα μετα το ολοκαύτωμα του Αρχαίου Ελληνισμού;;

Μόνο μίσος, πόνο, θάνατο, δυστυχία!

Ποιος θα σταματήσει σήμερα τους βαρβάρους, που ετοιμάζονται να αφανίσουν πρώτα το κάστρο που λέγετε Ευρώπη και μετά όλη την ανθρωπότητα;;;

Τα δυο κτήνη ανατολικό και δυτικό μπλοκ, χριστιανισμός καθολικισμός, αυτά τα πολιτικοθρησκευτικά κτήνη επιχείρησαν σε δυο παγκόσμιους πολέμους, να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη, αλλά υπήρχαν ακόμα πατριώτες ηγέτες και λαοί και τους σταμάτησαν!

 Βέβαια  τα κτήνη δεν τα σκότωσαν, ήρθαν σε συμφωνία μαζί τους και αυτά ανασυνταχθήκαν και δίχασαν την ανθρωπότητα, την μόλυναν και δεν υπάρχει αντίδοτο, παρά μόνο φωτιά και τσεκούρι, χάος μέσα στο χάος θα ξεβρομίσει την ανθρωπότητα!

Τα δυο αυτά κτήνη συγχωνευτήκαν σε ένα κτήνος, το οποίο δεν αντιμετωπίζετε, δεν πολεμιέται και λέγετε ΟΗΕ!

Το κτήνος αυτό είναι σαν την λερναία Ύδρα, κόβεις  ένα κεφάλι και φυτρώνουν 10!

Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις αυτό το μεταλλαγμένο κτήνος είναι να έρθει ξανά στην επικαιρότητα η αρχαία γνώση, που αναφέρει τον Κύκλωπα, το κτήνος μόνο όταν κοιμάται, ή είναι ναρκωμένο μπορείς να το νικήσεις με έναν Ηρακλή!

Η Ελλάδα και τα σαπρόφυτα νεοέλληνες που δεν σκέπτεστε, ότι όταν έρθει αυτή η φρίκη δεν θα μετράνε ούτε λεφτά, ούτε εξουσία, και θα είναι όλοι ίσιοι προς ίσιους, θα πρέπει να αφήσετε την αυτοκαταστροφή της πατρίδος μας και των Ελλήνων;;;;;;;;;;;;;

Φυσικά η πρόταση μου να βγούμε από Ευρώπη, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ, δεν μπορεί να γίνει από κανέναν σάπιο σημερινό πολιτικό, ή πολιτικό σύστημα!

Μην ξεγελιέστε Νεοέλληνες,  ότι επειδή δεν έχουμε πειράξει κανένα θα την γλιτώσουμε, το κτήνος ΟΗΕ,  έχει φροντίσει και για αυτό, και κάνει τακτικούς ελέγχους από το ίδιο το αφεντικό,  έχει μπάσει εκατομμύρια λαθροδολοφόνους στην Ελληνική επικράτεια και είναι θέμα χρόνου το χτύπημα και ποιος θα προλάβει να κάνει το πρώτο χτύπημα!

Το κτήνος μόνο την Ελλάδα φοβάται μην του χαλάσει τα σχέδια, όπως πάντα, για αυτό είμαστε στην άμεση προτεραιότητα του στην επερχόμενη φρίκη!

Δυστυχώς χρειαζόμαστε έναν νέο Ηρακλή, έναν νέο Κολοκοτρώνη, έναν νέο Λεωνίδα, για να κάνει γενική εκκαθάριση από τα πολιτικά και όχι μόνο σκουλήκια που τρώνε τις σάρκες της Ελλάδος!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ώρα μηδέν, για την Ευρώπη και την Ελλάδα!

  • =============================================

    Εκεί θα πατήσει το σύστημα και θα επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία.

    Οι περισσότεροι, τρομαγμένοι μήπως χάσουν την καθημερινότητά τους,

    θα υποδεχθούν ζητοκραυγάζοντας τον παγκόσμιο ηγέτη και την κατάλυση των ατομικών ελευθεριών τους.

    ================================================================================================

    Απίστευτη δήλωση στην Νίκαια που δείχνει την εξάρτηση από την καθημερινότητα

    http://www.el.gr/media/k2/items/cache/3b2aef4626a609d49664da5865bd718a_L.jpg

    Τι είπε γυναίκα που έκανε ταξίδι

    Την στιγμή που ολόκληρη η Γαλλία παρακολουθεί συγκλονισμένη τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται διαρκώς μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, μία γυναίκα που επέζησε του μακελειού προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση.

    Μιλώντας στο δίκτυο Sky News η γυναίκα δήλωσε: «Ξέρω ότι ακούγεται εγωιστικό, αλλά πραγματικά αυτό κατέστρεψε το ταξίδι μου για ψώνια».
    Έτσι μας ελέγχει το σύστημα. Ο φόβος απώλειας της καθημερινής ρουτίνας!

    Εκεί θα πατήσει το σύστημα και θα επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία. Οι περισσότεροι, τρομαγμένοι μήπως χάσουν την καθημερινότητά τους, θα υποδεχθούν ζητοκραυγάζοντας τον παγκόσμιο ηγέτη και την κατάλυση των ατομικών ελευθεριών τους.

    Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2016

    http://www.el.gr/index.php/diethni/119-diethni/12063-apisteyth-dhlwsh-sthn-nikaia-poy-deichnei-thn-exarthsh-apo-thn-kathhmerinothta

  • =============================

    Εσχάτη Προδοσία

    ===============

    Πρόσφυγες η λαθρομετανάστες…

    Διαβάστε τι ισχύει νομικά

    https://1.bp.blogspot.com/-P8aW-cDU1Uo/VgcIbHI4TTI/AAAAAAAAkUU/XpqZcI8_Suw/s400/a8hna–lipo-thumb-large.jpg

    Όσοι έχουν μπουκάρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες και θα πρέπει άμεσα να απελαύνονται.

    Όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και ιστορίες από επαγγελματίες φιλάνθρωπους… με σκοπό να κερδίσουν οικονομικά και ιδεολογικά εις βάρος του Ελληνικού λαού, της Πατρίδας και του Έθνους.

    Κοινώς, μπορούμε πλέον να μιλάμε για Εσχάτη Προδοσία.

    Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα με απλό και όχι νομικίστικο τρόπο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει και τι ισχύει, σχετικά με το νομικό καθεστώς των προσφύγων.

    Το διεθνές και εγχώριο νομικό καθεστώς των προσφύγων είναι δεδομένο και σαφές και το Ελληνικό κράτος τα παραβιάζει ασύστολα και ούτε καν σέβεται τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων όπως θα δείτε παρακάτω.

    Πρόσφυγας λοιπόν νοείται μόνο αυτός που εγκαταλείπει ηθελημένα ή διωκόμενος τη χώρα του για να βρεθεί σε άλλη χώρα που δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

    Αυτό σημαίνει πως εάν πχ ένα πλοιάριο φύγει από την εμπόλεμη Συρία και φτάσει στην μη εμπόλεμη Ελλάδα, τότε ναι μιλάμε για πρόσφυγες. Όταν όμως κάποιοι φύγουν από την εμπόλεμη Συρία, πάνε στην μη εμπόλεμη Τουρκία και τελικά περάσουν παρανόμως το Αιγαίο για να βρεθούν στην μη εμπόλεμη Ελλάδα, αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες και έτσι τους αναγνωρίζει ο νόμος. Κακώς και κατά παράβαση του νόμου οι Ελληνικές αρχές και το Ελληνικό κράτος χαρακτηρίζουν όλους αυτούς που μπουκάρουν από την Τουρκία ως πρόσφυγες.

    Με λίγα λόγια από τη στιγμή που ο πρόσφυγας καταφύγει σε μη εμπόλεμη χώρα (Τουρκία), παύει και ο κίνδυνος κατά της ζωής του και μόνο αυτή η χώρα οφείλει να του παρέχει την ιδιότητα του πρόσφυγα και να του φερθεί αναλόγως.

    Όταν η χώρα αυτή (Τουρκία) προωθεί αυτούς τους πρόσφυγες σε άλλη χώρα με παράνομο τρόμο και χωρίς προηγούμενη κοινή συμφωνία, τότε τα άτομα αυτά χάνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και πλέον πρόκειται για λαθρομετανάστες για τους οποίους και υπάρχει σχετική νομοθεσία για την αντιμετώπιση τους που δεν είναι άλλη από την άμεση απέλαση. Δεν τα λέω εγώ αυτά τα λέει το Σύνταγμα και οι σχετικοί νόμοι.

    Τα παραπάνω αποτελούν και το λόγο που πριν λίγες μέρες το Συμβούλιο της Επικρατείας, απεφάνθη με απόφαση του Ε’ Τμήματος πως δεν επιτρέπεται το ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων καθώς και η παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπεται ούτε η παραμονή στην Ελλάδα ακόμα και προσφύγων που δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με επίσημα έγγραφα της χώρας τους.

    Το ΣτΕ μάλιστα αποφάσισε να επιστρέψει ως μη νόμιμο το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που αφορούσε στην τακτοποίηση με τις απαραίτητες προϋποθέσεις χιλιάδων εκκρεμών από προηγούμενα χρόνια (μέχρι το 2010) αιτήσεων απόδοσης ασύλου σε πρόσφυγες, έρχεται μάλλον σε προφανή αντίθεση με την προσπάθεια όλων των αρμόδιων αρχών να επιταχυνθούν οι διαδικασίες μπροστά στο μεγάλο προσφυγικό ρεύμα των τελευταίων μηνών. Είναι βέβαιο ότι η νέα κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα που παραμένει σε εκκρεμότητα θα πρέπει άμεσα να προβεί σε νέα νομοθετική πρωτοβουλία. Αυτό θα μπορέσει αυτόματα να επιταχύνει και τις νέες περιπτώσεις που αφορούν τις πολλαπλές αφίξεις προσφύγων από τη Συρία.

    Το προεδρικό διάταγμα που αρχικά είχε κατατεθεί στο ΣτΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και μετά την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών έγινε αποδεκτό και από την υπηρεσιακή Κυβέρνηση και προέβλεπε την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για δύο χρόνια για ανθρωπιστικούς λόγους με απόφαση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης σε όσους είχαν υποβάλει αίτημα διεθνούς προστασίας έως τις 21.11.2010 υπό τις εξής προϋποθέσεις:

    α) να είναι κάτοχοι δελτίου αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού σε ισχύ και

    β) να μην συντρέχει «κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή για την κοινωνία της χώρας, λόγω τελεσίδικης καταδίκης για τη διάπραξη σοβαρού εγκλήματος και χωρίς να ελέγχεται η συνδρομή των προβλεπόμενων στο ΠΔ 114/2010 προϋποθέσεων».

    Ωστόσο το Ε΄τμήμα του ΣτΕ στην υπ΄ αριθμ. 120/2015 γνωμοδότηση του κρίνει ότι ο νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος».

    Επομένως, σύμφωνα με το ΣτΕ, «οι ρυθμίσεις του υπό επεξεργασία σχεδίου, με τις οποίες προβλέπεται η κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων χορήγηση του καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, με μόνο κριτήριο τον χρόνο υποβολής του αιτήματος διεθνούς προστασίας και μόνες προϋποθέσεις την κατοχή δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού σε ισχύ και τη μη τελεσίδικη καταδίκη του αιτούντος για τη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων, κείνται εκτός των ορίων της εξουσιοδοτικής διατάξεως του άρθρου 5 παραγράφου 3 του νόμου 3907/2011».

    Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έκρινε τέλος ότι στο εν λόγω Π.Δ. οι συνυπογράφοντες υπουργοί δεν εκθέτουν τους λόγους «που καθιστούν αναγκαίες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, ενόψει του γεγονότος ότι με το υπό επεξεργασία σχέδιο επιχειρείται η εισαγωγή εξαιρετικών ρυθμίσεων, με τις οποίες τροποποιούνται οι πάγιες διατάξεις που ρυθμίζουν τόσο την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, όσο και την εξέταση των εκκρεμών σε δεύτερο βαθμό προσφυγών στα πλαίσια της διαδικασίας χορήγησης καθεστώτος διεθνούς προστασίας».

    Συνεπώς όσοι έχουν μπουκάρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες και θα πρέπει άμεσα να απελαύνονται.

    Όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και ιστορίες από επαγγελματίες φιλάνθρωπους… με σκοπό να κερδίσουν οικονομικά και ιδεολογικά εις βάρος του Ελληνικού λαού, της Πατρίδας και του Έθνους.

    Κοινώς, μπορούμε πλέον να μιλάμε για Εσχάτη Προδοσία.

    Πηγή

    Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_198.html#ixzz4EUKmY09M

    • =================================

      ΒΙΝΤΕΟ

      Γιατί φοβόμαστε ένα μυστικό 1400 χρόνων του Ισλάμ

      https://www.youtube.com/watch?v=lk7nvRegqao

      Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐ 2016

      Oμιλία του Dr. Bill Warner

      για την έρευνά του σχετικά με τα 1400 χρόνια του Ισλάμ.

      Δείτε πως πως δημιουργήθηκε και πως επεκτάθηκε το Ισλάμ στον κόσμο.

      ΥΣ.

      ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ………….

      ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ !

      …………………………………………………

      ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

      ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ ! ! !

      ΑΥΤΟΙ

      Ή

      ΕΜΕΙΣ

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>