«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

BRICS και ΔΝΤ, είναι οι δυο όψεις του ΊΔΙΟΥ νομίσματος!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Α

Το παιχνίδι του διχασμού είναι καλά στημένο από την νέα τάξη, διαίρεσε και βασίλευε!

Πριν από δυο παγκόσμιους πολέμους το ξεκίνησε Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ και το έχανε στις λεπτομέρειες, γιατί κάποιοι τρελοί θυσιαζόταν για την πατρίδα τους!

Τώρα όμως κάνει παγκόσμιο πόλεμο κατά του ανθρώπου χωρίς όπλα και έχει περισσότερους νεκρούς και ελέγχει τον πόλεμο!

Άμα μπεις σε να σπίτι και σπείρεις την διχόνοια, είναι δικό σου!

Αυτό έκανε, δίχασε τους ανθρώπους με χιλιάδες τρόπους, ανισότητα στην εργασία, στα οφέλη, κοινωνικά και οικονομικά ανέδειξε την προστυχιά, διαμέλισε τις αξίες, την ισονομία, εμβόλισε όλα τα ιστορικά ντοκουμέντα, κονιορτοποίησε την παιδεία, διαμέλισε την ελπίδα!

Αδικίες, θρησκευτικές διάφορες, εξαγορές συνειδήσεων, δολιοφθορές στις ιδεολογίες, ψέματα για αλήθειες και το αντίθεο, οπότε να μην εμπιστεύεσαι κανέναν!

Ελεγχόμενη μόρφωση, διαμελισμό των πάσης φύσεως επαγγελμάτων με την εξειδίκευση, να είσαι απαραίτητος για ένα κομμάτι από το σύνολο και να μην έχεις την δυνατότητα να το τελειώσεις, αυτό που το έφτιαχνες όλο μόνο σου, τώρα το φτιάχνουν 50! Αυτό λέγετε επαγγελματικός διαμελισμός!

Αυτό το σύστημα το εφάρμοσαν σε όλη την κοινωνική και επαγγελματική βαθμίδα! Την ίδια διχόνοια την εφάρμοσαν και στην παιδεία!

Εδώ θα διαβάσετε μερικές τεχνικές, από άρθρο που ανέβασα πρόσφατα!

ΣΙΩΠΗΛΑ ΆΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ

http://www.arxaiaithomi.gr/2016/07/07/%cf%83%ce%b9%cf%89%cf%80%ce%b7%ce%bb%ce%b1-%ce%ac%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%bf%cf%81%cf%85%ce%b2%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf/#more-19786

Οι κύριοι αυτοί και τα όργανά τους συντελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην πατρίδα σου και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν και την εκτελούν!

Το θέμα θέλω να μην μου ξεφύγει από αυτό που θέλω να τονίσω, δηλαδή το ψεύτικο παιχνίδι τον μεγάλων δυνάμεων, τους δήθεν εχθρούς, Αμερική και Ρωσία!

Πρόσφατα ψάχνοντας έπεσα κατά λάθος σε κάτι που το υποψιαζόμουν και είχα γράψει, αλλά δεν είχα στοιχεία! Τον τρόπο που ελέγχει η παγκόσμια τραπεζική ελίτ τα πάντα με διαφορετικούς τίτλους και λεζάντες κάτω από τους ίδιους εντολείς, δολοφόνους αφεντικά!

Οι τράπεζες τις Ρωσίας, της Ινδίας και όλες οι τράπεζες που έκαναν το BRICS είναι αγορασμένες και έχει τον πλήρη έλεγχο ο Ρόντσιλ!!!

Άρα έχουμε την χύτρα που είναι το ΔΝΤ και την βαλβίδα ασφαλείας που λέγεται BRICS για να κοιμίζουν και να αποπροσανατολίζουν έθνη και λαούς!

Και αυτό το σύστημα δεν το νικάς με πολιτισμό και ειρηνικές διαμαρτυρίες, αλλά με λαϊκή επανάσταση και μαχαίρι!

Δηλαδή μια νέα επανάσταση σαν το 1821, αλλά με διαφορετικά όπλα!

Πώς να αντιμετωπίσεις αυτήν την δολοφονική ελίτ που σχεδίασε γενιές πριν να ελέγχει την ανθρωπότητα, χωρίς αυτοί να είναι ζωντανοί να δουν τους καρπούς!

Μιλάμε για διεστραμμένα μυαλά, αφού χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν το δόγμα του ΣΟΚ, πολεμικό ΣΟΚ, Κοινωνικό ΣΟΚ, Ψυχολογικό ΣΟΚ, Οικονομικό ΣΟΚ, Τρομοκρατικό ΣΟΚ! Πολιτικό ΣΟΚ!

Παίζουν φανερό το χαρτί του χάους και της φρίκης, δεν υπάρχουν εθνικές φιλίες μεταξύ κρατών, ούτε γεωπολιτικές συμφωνίες, αυτές οι συμφωνίες καταπατούνται πλέον χωρίς ενδοιασμό, ακόμα και στα ποιο διαχρονικά φιλικά έθνη!

Ο σώσων τον εαυτό σωθήτο!

Ο θάνατός σου η ζωή μου!

Το είδαμε τελευταία με το Ισραήλ την Τουρκία, την Ελλάδα και την Ρωσία, όλοι την πούλησαν την Ελλάδα καταπατώντας όλες τις συμφωνίες!

Οι Έλληνες είναι λαός από το Σύμπαν και είναι ταγμένοι να σώζουν την ανθρωπότητα και το έχουν κάνει αρκετές φορές, εδώ κρύβετε η βίαια συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα, με μοναδικό και φρικιαστικό τρόπο!

Η σωτηρία θα έρθει από μια σπίθα στην δημοκρατική ευρωπαϊκή μπαρουταποθήκη, μια σπίθα να ανάψει η Ελλάδα και θα τινάξει όλη την φασιστική Ευρώπη!

Οι δημοκράτες στην Ευρώπη είναι η μεγάλη πλειοψηφία που την έχουν φυλακισμένη, αλυσοδεμένοι, ο Έλληνας θα σπάσει αυτές τις αλυσίδες, για αυτό τον συνθλίβουν περισσότερο και με δολοφονική μανία να τον εξαφανίσουν, διότι μόνο ο Έλληνας, είναι απρόβλεπτος, ατίθασος, έχει στο αίμα του κληρονομιά το δικαίωμα στην ελευθερία και πολλές άλλες βρομιές που έχει ξεστομίσει ο Αρχηδολοφόνος Κίσινγκερ!

Η ανθρωπότητα έχει μπει σε ένα μίξερ και ο χυμός που μας σερβίρουν είναι μαύρος βούρκος και λέγετε Νέα Τάξη, παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκοσμιοποίηση!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to BRICS και ΔΝΤ, είναι οι δυο όψεις του ΊΔΙΟΥ νομίσματος!!!

 • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  Όσοι Ζωντανοί !

  http://3.bp.blogspot.com/-fHpbSB2VYPg/TyuHZMHM0sI/AAAAAAACZdc/TRnRX6pWsQM/s200/1.jpg

  Αγαπητέ παραλήπτη,

  όταν σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας σαν πουτ@νες που κλαίμε όταν μας κόβουν το μερίδιο από τα δεδουλευμένα μας και όταν αυξάνουν τα ποσοστά παρακρατήσεων των υπηρεσιών που δίνουμε, ίσως πάρουμε μπροστά.
  Διότι εσύ με το σκυμμένο κεφάλι που νομίζεις ότι τελείωσε ο κόσμος γιατί μίκρυνε ο δικός σου μικρόκοσμος πρέπει να δεις από κάτοψη την όλη κατάσταση και να σταματήσεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
  Εκτός αν είσαι κομματοβολεμένο κτήνος και χάνεις τα ποσοστά από το νταβατζιλίκι.
  Εσύ κομματόσκυλο της όποιας παράταξης, ούτως ή άλλως πουτ@ν@ είσαι εκ γενετής.
  Πεθαμένος από την μήτρα της μάνας σου. Προδοτική λανθάνουσα γέννα που πρέπει να….
  εξαλειφθεί από κύτταρο χωρίς ίχνος οίκτου.
  Αλλά απευθύνομαι στον άλλον, σε αυτόν που δούλεψε, που ονειρεύτηκε έναν καλύτερο κόσμο και πέρα από τον κώλο του, που έκανε οικογένεια γιατί το πόθησε και όχι για τα μόρια διορισμού.
  Σε αυτόν που τα χέρια του, ακόμα και στις τσέπες κρυμμένα, γίνονται γροθιές όταν βλέπει το άδικο να εξελίσσεται μπροστά του κι ας μην είναι δική του δουλειά.
  Εσύ, λοιπόν, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φέρεσαι σαν πόρνη. Εσύ και μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να επιζήσεις και να ξαναρχίσεις από την αρχή. Αν σκεφτείς ότι στεναχωριέσαι για πολύχρωμα χαρτάκια με το όνομα χρήμα, θα μειδιάσεις.
  Εσύ δεν γεννήθηκες για να ανταλλάσσεσαι, μην το κάνεις λοιπόν τώρα στα δύσκολα. Το χρήμα εφευρέθηκε για τους ανάπηρους στην ψυχή. Γι’αυτούς που δεν μπορούσαν να κατακτήσουν το όνειρο με την ψυχή τους αλλά να το κλέψουν από αυτούς που μπορούσαν να το δημιουργήσουν. Ρώτα τον εαυτό σου: Αν από αύριο το πρωί σου έδιναν 10,000 ευρώ μισθό μέχρι τον θάνατό σου, θα ήσουν καλά; Αν σκεφτόσουν ότι «είμαι πλούσιος αλλά πατρίδα να σταθώ δεν έχω» τότε είσαι από αυτούς που γεννήθηκαν με την κατάρα του Δικαίου.
  Έχεις δικαίωμα να πατάς αυτό το χώμα γιατί απ’ ό,τι είδες η ελευθεριότητα να το πατά το τακούνι της κάθε πουτ@ν@ς μάς έφερε εδώ που μάς έφερε.
  Αν δεις καθαρά τα πρόσωπα όλων αυτών, που σε εκφοβίζουν με νομικίστικους και οικονομικούς όρους μέσω των ΜΜΕ καθημερινά, θα βάλεις τα γέλια. Πάρτους έναν- έναν και πες μου ποιον θα εμπιστευόσουν από αυτούς να σταθεί στο πλάι σου σε έναν πόλεμο που μπορεί να ξεκινήσει ίσως κι αύριο.
  Βρήκες κανέναν, διότι εγώ, όταν τους βλέπω τελευταία από κάτοψη, σκέφτομαι ότι σε έναν πόλεμο που ίσως ξεκινήσει αύριο, δεν θα περπατήσω μέχρι τα σύνορα να απωθήσω τον εχθρό. Θα πάω στα σπίτια τους. Από εκεί θα ξεκινήσω τον πόλεμο για να έχω τουλάχιστον τα νώτα μου σίγουρα. Να μην σκοτωθώ από εγχώρια πουτ@ν@, ούτε από εισαγόμενο νταβαντζή.
  Να σκοτωθώ από αυτόν που εγώ θα επιλέξω.
  Κάνει πολύ κρύο τις τελευταίες ημέρες και το πετρέλαιο έχει φθάσει στην τελευταία γραμμή στον λέβητα ενώ στο ντουλάπι έχουν μείνει τρία πάκα μακαρόνια, δύο κιλά ρύζι και δύο γάλατα. Ίσως αύριο να μην έχω καν σύνδεση να δω αν διάβασες τούτο το γράμμα. Σίγουρα αύριο όμως θα είμαι με 3 κουβέρτες πάνω μου και θα σε σκέφτομαι:
  Έλληνα, να είσαι κι εσύ στην ανάλογη θέση με μένα. Σήκωσε το κεφάλι σου, χάραξε τον δρόμο, σφίξε στην αγκαλιά το παιδί σου και ετοιμάσου για τα δύσκολα που δεν θα βρίσκουν λύση ούτε με όλο το χρυσό του κόσμου. Και πάρτο απόφαση ότι οι δικές σου πληγές δεν γιατρεύονται με χρήμα.
  Είναι τόσο βαθιές όσο και οι ρίζες τούτης της χώρας.”

  Κώστας Π.

  Το διαβάσαμε από το: Όσοι Ζωντανοί ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/02/blog-post_8937.html#ixzz4DlqmJi97

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>