«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί μερικές χιλιάδες ψυχοπαθείς δολοφόνοι ελέγχουν την ανθρωπότητα;;;

Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που έχουν εμπειρία αιώνων στην καταπίεση, στο διαίρει και βασίλευε, χρησιμοποιούν μοντέρνες οικονομικές και επικοινωνιακές μεθόδους για να επεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών, να προκαλούν περιφερειακές συγκρούσεις και να ενορχηστρώνουν τις λεγόμενες «πολύχρωμες επαναστάσεις» με πρωτεργάτες Ροτσιλ με τον απόλυτο έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, Σορος, Μπιλ Γκέιτ, Μπρενζισκη, Κίσινγκερ,  Μπαιτεν, Κερι, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, Πούτιν, Νατανιάχου, Μέρκελ, Σοιμπλε, Ντάσεμπλουτ, Γιούγκερ, Ολάντ, Κάμερον, Σούλτς, Ντούσκ, Πάπας, Βαρθολομαίο, Ισλάμ, SIS, Ταλιμπάν,ΝΑΤΟ, και άλλα ρεμάλια,  ΔΝΤ, ΟΗΕ, ΤΙΡ, Τον έλεγχο των φαρμάκων,  τροφίμων, νερού, υγειονομικής περιθάλψεις, της ενημέρωσης,  των θρησκειών, του επιστημονικού και εκπαιδευτικού κόσμου, της ενέργειας, των στρατιωτικών εξοπλισμών, Αλλά κυρίως και το ποιο επικίνδυνο είναι η ελεύθερη μετακίνηση αλλοδαπών, διαλύοντας τον τοπικό εργατικό και κοινωνικό ιστό σε κάθε χώρα, διοχετεύοντας τους απαραίτητους δολοφόνους πράκτορες μισθοφόρους, για να δημιουργούν χάος σε όποιο έθνος έχει αντίρρηση στις απαιτήσεις της Νέας Τάξης!!


Ο ποιο δόλιος άνθρωπος ο Καλλέργης έβαλε τα θεμέλια για την διάλυση της Ευρώπης, του τελευταίου προπύργιου του πολιτισμού ικανοποιώντας το όνειρο της Αμερικής, αν και πεθαμένος τα βρόμικα σχέδια του λειτουργούν λες και είναι ζωντανός!.
Overkill και Φαιδώρα -Ποιος ο στόχος αυτών των σχεδίων;

Γιατί επέλεξαν την Ελλάδα και ποιος ο σκοπός των 2 σχεδίων που εκπονήθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ;

Το σχέδιο Φαιδώρα

Αυτό το σχέδιο βρίσκεται αυτήν την στιγμή εν ισχύ στην Ελλάδα.
Κύριος στόχος είναι η άσκηση ψυχολογικού πολέμου στον ελληνικό λαό καθώς και τρομοκράτηση του σε καιρό ειρήνης.
Ήδη βρίσκεται σε ισχύ διότι καθημερινά ο ελληνικός λαός δέχεται ψυχολογικό πόλεμο και τρομοκρατείται από τα ΜΜΕ που τον βομβαρδίζουν συνεχώς με μαύρα μηνύματα και απαισιοδοξίες για το μέλλον.
Αυτός ο πόλεμος μέχρι στιγμή έχει μειώσει τον πληθυσμό μας κατά 190.000 και αναμένονται ακόμα μεγαλύτεροι αριθμοί στο μέλλον.
Αυτό το σχέδιο αποτελεί το πρώτο μέρος εξόντωσης της Ελλάδας,επειδή ”στρώνει”το χαλί για το δεύτερο σχέδιο,το Overkill που είναι και το ποιο ολέθριο.


Το σχέδιο Overkill είναι το δεύτερο και τελευταίο μέρος των σχεδίων που έχουν στόχο τον περιορισμό της Ελλάδας.

-1. Διχοτόμηση της Κύπρου σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και επίβλεψη της συμφωνίας από Αμερικάνικες πλέον δυνάμεις (έχει ήδη γίνει).
-2. Συμφωνία συν-κυριαρχίας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, όπου με τη πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε ολική κυριαρχία της Τουρκίας. Η συμφωνία αυτή θα στηριχθεί στη «φιλία» των δύο χωρών αλλά και στη Συμφωνία της Μαδρίτης και στο άρθρο 5 που ονομάζει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκία στο Αιγαίο.
-3. Ναρκοθέτηση στα Ελληνικά λιμάνια από δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
-4. Κατάληψη του Γ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη. Διακοπή τηλεπικοινωνιών ελληνικής Μακεδονίας*. Κατάληψη και ανατίναξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (*ελληνική Μακεδονία γιατί μέχρι τότε τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί επισήμως σαν Μακεδονία από όλους τους Διεθνής Οργανισμούς).
-5. Δημιουργία αμερικανο-νατοϊκής βάσης στο Μπούλκες της «Μακεδονίας» στα Σκόπια (έχει ήδη γίνει).
-6. Δημιουργία αμερικάνικης βάσης στην Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου «Αλβανία»(έχει ήδη γίνει απ’το 1995)
-7. Επίσημη αίτηση στον Ο.Η.Ε από τη κυβέρνηση της Αλβανίας για αναγνώριση αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα. Ο Ο.Η.Ε. με τη σειρά του θα απαιτήσει απ’την Ελλάς την αναγνώριση της Αλβανικής μειονότητας με δικαίωμα στην εκπαίδευση και στο θρήσκευμα.Η μειονότητα αυτή θα συγκεντρωθεί μάλλον στην Ήπειρο. To U.C.K αναλαμβάνει δράσεις τρομοκράτισης του ελληνικού λαού, ο ελληνικός στρατός αντιδρά και το Ν.Α.Τ.Ο, για το καλό των δύο μειονοτήτων, ασφαλίζει την Ήπειρο (παρόμοιο γεγονός με το Κόσοβο)
-8. Δολοφονία πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
-9. Ταυτόχρονα μεταφορά της Ταξιαρχίας του Ρήνου (Γερμανίας) στην «Μακεδονία» (Σκόπια) μαζί με τις ειδικές δυνάμες SEALS και Delta Force. Κατάληψη αεροδρομίων Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/

ΚΟΠΕΡ. ΤΤΙΡ. GETA. Μονσάντο.

Ίχνη από την ουσία Glyphosate (βασική ουσία του ζιζανιοκτόνου Roundup της Monsanto) εντοπίστηκε σε 14 διαφορετικές γερμανικές μπύρες. Γενετικά τροποποιημένους σπόρους της Μονσάντο και της Μπάγερ σε πόλεις, βιαίως μεταλλαγμένες, με τα τσιμεντένια κουτιά της αντιπαροχής … Αίσθηση προκαλούν οι έρευνες Αργεντινών και Βραζιλιάνων γιατρών, που συνδέουν τα αυξημένα ποσοστά γέννησης βρεφών με μικροκεφαλία. Είδηση που Θάφτηκε ΣΤΕΙΡΩΣΗ μέσω ΚΟΡΝΦΛΕΪΚΣ της ΜΟΝΣΑΝΤΟ
Η Rima E. Laibow M.D., Ιατρικός Διευθυντής του Ιδρύματος Φυσικών Λύσεων (Natural Solutions Foundation), αποκαλύπτει ένα εφιαλτικό διατροφικό σενάριο της γνωστής εταιρίας μεταλλαγμένων Monsanto η οποία έχει τοποθετήσει γονίδιο στα καλαμπόκια της που προκαλεί μόνιμη στείρωση σε άνδρες και γυναίκες.
Υπεύθυνο για τον ιο Ζίκα εντομοκτόνο της Μονσάντο; – Έκθεση σοκ
Νέος γύρος στο δράμα του glyphosate (ράουντ-απ) της Μονσάντο
Αντιδράσεις για το μονοπώλιο σπόρων της Μονσάντο
Και για το προϊόν της Μονσάντο υπάρχει η επιστημονική μελέτη του κέντρου ογκολογίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που το χαρακτηρίζει σαν «πιθανά καρκινογόνο» . Η μελέτη στηρίζεται κυρίως σε πειράματα σε ζώα, στα οποία το δραστικό συστατικό προκάλεσε όγκους.
Παρά το γεγονός αυτό όμως, η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕFSA) έχει ταξινομήσει το ζιζανιοκτόνο ως ασφαλές με βάση τη γνωμοδότηση του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Αξιολόγησης Κινδύνων.
TTIPLeaks: Πώς η TTIP αποπειράται να ‘μολύνει’ την Ε.Ε. με μεταλλαγμένα.

Μπιλ Γκέιτ εμβόλια και κλιματικές συνθήκες.

Η έκθεση του Global Policy Forum αναφέρει ότι στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του ο Γκέιτς δεν κρύβει την απέχθειά του για αυτά. Ένα από τα στελέχη του προγράμματος GAVI σημειώνει ότι ο μεγιστάνας των υπολογιστών τα θεωρεί «πεταμένα λεφτά» και ότι «δεν θέλει να δει ούτε ένα δολάριό του να καταλήγει στην ενίσχυσή τους».
Και φυσικά δεν το κάνει. Τα κονδύλια του ταμείου καταλήγουν είτε σε οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ, καθορίζοντας στη συνέχεια τις προτεραιότητές τους, είτε απευθείας σε φαρμακευτικές εταιρείες. Η έκθεση υπογραμμίζει ότι το Ίδρυμα Γκέιτς και πολλές από αυτές αποτελούν συγκοινωνούντα αγγεία, με πολλά στελέχη του φιλανθρωπικού ταμείου να προέρχονται από εταιρείες όπως η Merck, η GSK, η Novartis, η Bayer HealthCare και η Sanofi Pasteur.
Η συνέχεα http://www.avgi.gr/article/6210769/i-diktatoria-tis-filanthropias

Το πρόγραμμα HAARP και η «σκοτεινή» δράση του

Μ HAARP – το απόλυτο ΥΠΕΡ-όπλο

αγνητικά παιδία ΧΑΑΡΠ επηρεασμού του εγκεφάλου, σεισμοί, καιρικές μεταβολές, αποτελειώνουν κάθε αντίσταση με ειρηνικό τρόπο!
Είναι τα αθόρυβα και ολοκληρωτικά, τα καταστροφικά όπλα της Νέας Τάξης!
Αυτό που κάνει, είναι να εξετάζει συνεχώς την ιονόσφαιρα με σκοπό την κατανόηση και παρακολούθησή της. Η επίσημη θέση της κυβέρνησης των Η.Π.Α. είναι ότι τους βοηθάει στην ανίχνευση αγνώστων αντικειμένων στην ατμόσφαιρα (π.χ. αναγνώριση εχθρικών πυραύλων).
Οι εγκαταστάσεις του HAARP βρίσκονται στην Αλάσκα και φυλάσσονται με δρακόντια μέτρα ασφαλείας. Οι τεράστιες εγκαταστάσεις του HARP βρίσκονται στην Αλάσκα, ενώ φωτογραφίες των μηχανημάτων που το αποτελούνε, δεν έχουν δημοσιευτεί.
Ωστόσο, το HAARP έχει κατηγορηθεί ότι έχει πυροδοτήσει διάφορα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα κατά καιρούς, όπως πλημύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισμούς. Μερικοί μάλιστα συνδέουν το HAARP με τον Νικόλα Τέσλα, και δεν διστάζουν να αποδίδουν στο HAARP την ιδιότητα του ΥΠΕΡ-όπλου, το οποίο απελπισμένα προσπαθεί η κυβέρνηση των Η.Π.Α. να το κρατήσει μυστικό.
Η συνέχεα http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=421637


Ο οργανισμός για την κλιματική αλλαγή, και η ……. ΠΟΕ ή TRIPS ή ΣΥΝΘΗΚΗ GATS TISA και το αρθρο VI.4 έχουν την απόλυτη κυριαρχία σε κάθε έθνος! Η TISA προσπαθεί να επιβληθεί στην Ευρώπη.
Ειδικάη ΠΟΕ ή αλλιώς Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, καλά ακούγεται σαν όνομα!
Και τι έγινε το παγκόσμιο εμπόριο καλό θα κάνει, ναι όμως πίσω από αυτό τον απλό τίτλο κρύβετε η φρίκη, η κατάληψη και η παύσει κάθε δημοκρατικής διαδικασίας σε όποιο έθνος έχει υπογράψει την GATS- POE- TISA – παγκόσμιο οργανισμό εμπορείου!
………………………………..
5 εκατομμύρια αγρότες μηνύουν την Μονσάντο ζητώντας 7,7 δις δολάρια αποζημίωση (6,2 δις €). Εξ” ατίας της αυτοκτονεί ένας αγρότης κάθε μισή ώρα. Ολόκληρες αγροτικές περιοχές του πλανήτη χαρακτηρίζονται πλέον ως «ζώνες αυτοκτονίας» εξ” αιτίας της… Η Μονσάντο συλλέγει χρήματα από φτωχούς αγρότες ως δικαιώματα (royalties) όταν αυτοί επιχειρούν να κρατούν σπόρο προηγούμενων καλλιεργειών για να σπείρουν στην επόμενη… Τώρα απαγορεύεται να σπείρουν χωρίς την αδεία της και δικούς της σπόρους!
Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την ελεύθερη καλλιέργεια φυτών …!!!
Απαγορεύεται να φυτεύετε οπωροκηπευτικά στο κήπο σας !!!
ΚΩΔΙΚΑΣ ALIMENTARIUS
έρχεται και στην Ελλάδα;

……………………………………………..
Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον … «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι … Ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!
Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!

Οίκοι Αξιολόγησης, Ελέγχουν Τον Πλανήτη

Το χρήμα είναι Ενέργεια… και έχει και οίκους αξιολόγησης της, Μοody’s, Standard and Poor’s και Fitch είναι οι οίκοι αξιολόγησης με ολιγοπωλιακή δομή, που αποφασίζουν ποιοί είναι “καλά υπάκουα παιδιά” και ποιοί θα πέσουν στον Καιάδα. Είναι αυτοί που ελέγχουν παγκόσμια την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του χρήματος. Είναι οι τρεις μεγάλοι αμερικανικοί οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης, που με τις ελεγχόμενα, συνεχόμενες αρνητικές αξιολογήσεις τους για το ελληνικό χρέος το 2010 επιτάχυναν τις εξελίξεις και έστειλαν τη χώρα μας στην Σκύλα και την Χάρυβδη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Αφού εκμηδένισαν τεχνικά, δόλια, την οικονομική αξιοπιστία της Ελλάδας, στράφηκαν στη συνέχεια στους λοιπούς αδύναμους κρίκους της Ευρωζώνης και από τον Νοέμβριο του 2011 στον πυρήνα της Ευρωζώνης, και δημιούργησαν (έχουν τον λόγο τους) την μεγαλύτερη οικονομική κρίση. …και Όχι δεν είναι ανθρωποκεντρικοί, οι ίδιοι το λένε, όπως και στην Αντζένα 21, ανήκουν άλλωστε στην γνωστή bilderberg.

Ο αντιρωσικός προσανατολισμός του ΝΑΤΟ εντείνεται.

Το ΝΑΤΟ ότι επιχειρεί να ανατρέψει την ισορροπία των δυνάμεων στην Ευρώπη, με τον πολλαπλασιασμό των στρατιωτικών και ναυτικών γυμνασίων από τη Βαλτική μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα, αλλά και την ανάπτυξη των δυνάμεων ταχείας αντίδρασης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στην Πολωνία και στις χώρες της Βαλτικής.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Κινείται στα χνάρια του σχεδίου Καλλέργη, που μυστικά είναι ενεργό, κάτω από το βλέμμα των Εβραίων σιωνιστών, του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, που είναι το κρυφό αρχηγείο της Νέας Τάξης!! Ο Σόιμπλε θέλει να εμβαθύνει την συνεργασία μεταξύ των 27 χωρών που θα απομείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση αφού η Βρετανία αποχωρήσει από αυτή, με μέτρα τα οποία θα περιλαμβάνουν μια κοινή πολιτική ασύλου, σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel. Χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένες πηγές, το περιοδικό ανέφερε ότι ο Σόιμπλε θέλει να βάλει τις τελικές πινελιές στην Ευρωπαϊκή Ένιαία Αγορά και την απρόσκοπτη διασυνοριακή κίνηση κεφαλαίων.

Ο Βολφγκανγκ Σόιμπλε προκρίνει ένα πανευρωπαϊκό πρότυπο πτωχευτικού δικαίου για τις επιχειρήσεις, να συμφωνήσουν οι χώρες πώς μπορούν να πετύχουν καλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης και να διασφαλιστεί η καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, ανέφερε το περιοδικό.

Εάν δεν συμφωνήσουν σε αυτές τις πρωτοβουλίες και οι 27 χώρες που θα απομείνουν μετά από ένα Brexit, ο Σόιμπλε επιθυμεί από τις οι χώρες που είναι πρόθυμες να δεσμευθούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αλλά ο ίδιος αντιτίθεται στα όποια βήματα προς την περαιτέρω ενοποίηση της ευρωζώνης αυτή τη στιγμή, ανέφερε το δημοσίευμα.

Το σχέδιο Καλλέργη για την αλλοίωση του ευρωπαϊκού πληθυσμού, ολοκληρώνεται!!!
Αυτοί που χειρίζονται τους λαθρομετανάστες και το SIS Φέρονται με πολύ προσοχή να μην γίνει τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα, διότι γνωρίζουν ότι όλο το σχέδιο θα γκρεμιστεί ακαριαία από την σκληρή αντίδραση των Ελλήνων!
Για αυτό το σχέδιο τους είναι να μας πνίξουν από λαθρομετανάστες και όταν είναι έτοιμοι σε εκλογές μεθοδευμένες η πλειοψηφία θα είναι εκτός των Ελλήνων! Δηλαδή για τα μάτια των ηλιθίων θα το παίξουν δημοκρατικά και νόμιμα δια της πλειοψηφίας!
Στην Ελλάδα τα παραπάνω προγράμματα έχουν προχωρήσει σε επικίνδυνο σημείο!
ΒΓΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΓΕΣ) ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΡΩΣΙΑ («ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ») ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΔΩΡΑΚΙ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ «ΒΟΗΘΗΣΕ» ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙ ΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ…ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ
(ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-ISIS-ΤΑΛΙΜΠΑΝ)

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Α

Ο φοβερός και τρομερός ανθέλληνας Σόϊμπλε είπε μία αναμφισβήτητη αλήθεια στις τελευταίες δηλώσεις του.

Είπε ότι για την κατάσταση στην Ελλάδα, δηλαδή για την κατάντια της, την παρακμή της, την έλλειψη σεβασμού προς τους νόμους, την έλλειψη ορθολογισμού, την ανικανότητα της διοίκησης, τη διαφθορά και όλα τα συμπαροαμαρτούντα, ευθύνεται η (ΕΛΙΤ Προδότες) της χώρας. Πρόκειται για διαχρονική αποτυχία της (ΕΛΙΤ συνεργατών μας στην κατοχή), τόνισε, εννοώντας προφανέστατα όχι μόνο την πολιτική, αλλά και την οικονομική ελίτ και την πνευματική ελίτ, άρα την ιθύνουσα αστική και μεγαλοαστική τάξη, που στην Ελλάδα έχει πολλά στοιχεία απατεώνων και πειρατείας.
Σε ένα πράγμα παραδέχομαι τους Γερμανούς! Οφείλω να τους το αναγνωρίσω! Τους δοσίλογους, προδότες, ( Έλληνες ΕΛΙΤ κοινός δωσίλογοι, προδότες ) όταν κάνουν την δουλειά τους εν καιρό πολέμου τους εκτελούν! Εν καιρό ειρήνης τους καρφώνουν! Εμείς ώμος σαν χριστιανοί μεγαλόψυχοι τους συχωρούμε!!! Πως να σωθούμε;;;;

Ἡ συνωμοσία τῆς « ναζιστικῆς Ε.Ε.» Από: Morgoth’s Review

Υπάρχει ένα εκπληκτικά μεγάλο τμήμα της βρετανικής cuckservative Δεξιάς, που όταν σκέφτεται την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει πλακώσει τους Ευρωπαίους κάτω από ένα βουνό πλασματικού χρέους, εκατομμυρίων μουσουλμάνων και τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, πληθώρας «αντιρατσιστικών» νόμων και τόνων προπαγάνδας πολυπολιτισμού, καταλήγει στο συμπέρασμα:

«Ναι, ναι, είμαι σίγουρος τώρα, οι ναζί κέρδισαν τον πόλεμο και διοικούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, ζούμε στο Τέταρτο Ράιχ!».

Στον δικό τους τρόπο αντίληψης οι Ναζί είναι το απόλυτο κακό, έτσι αφού διαπιστώνουν ότι η ΕΕ, η πολιτική ορθότητα και η μουσουλμανική μετανάστευση είναι κάτι «κακό» άρα, λογικά, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σίγουρα οι Ναζί πρέπει να έχουν κάποια συμμετοχή σε αυτό το «κακό», ακόμα και όταν αυτό το «κακό» είναι διαμετρικά αντίθετο σε ό, τι πίστευαν οι Ναζί.
Η συνέχεα http://sxolianews.blogspot.gr/2016/06/blog-post_30.html

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Γιατί μερικές χιλιάδες ψυχοπαθείς δολοφόνοι ελέγχουν την ανθρωπότητα;;;

  • ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ,

    ΤΑ ΚΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,

    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ

    ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ !

    ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ,

    ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ !

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ ,

    ΜΕΧΡΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ,

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ,

    ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ !

    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ………………….

    ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    BINTEO

    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΛΑΤΩΝ

    *******************************************************************
    *******************************************************************
    *************************************************************

    OLYMPUS GAIA ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=0qk-_D2cnuI

    Δημοσιεύτηκε στις 7 Απρ 2014

    ΥΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>