«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξυπνήστε αδέλφια, ή τώρα η ποτέ, ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι η ιστορία των Ελλήνων είναι αθάνατη και όταν την καλεί το παγκόσμιο καθήκον δηλώνει παρών!!!

ΜΕΑΝΔΡΟΣ

«Ανάθεμα, μια κακή μέρα για την Ευρώπη!» είναι η χαρακτηριστική αντίδραση του Αντικαγκελάριου της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ για το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος υπέρ του «Brexit». Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.

Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη του κουαρτέτου της ΕΕ (Τουσκ, Γιούνκερ, Σουλτς, Ρούτε), ενώ τηλεφωνικές επαφές έχει η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ, που πρόκειται να συναντηθούν τη Δευτέρα.
Οι ηγέτες της ΕΕ είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την ενότητα της Ένωσης μετά την επικράτηση του Brexit, δήλωσε ο Ντόναλντ Τουσκ, τονίζοντας ότι η ΕΕ ήταν προετοιμασμένη για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ξυπνήστε αδέλφια, ή τώρα η ποτέ, ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι η ιστορία των Ελλήνων είναι αθάνατη και όταν την καλεί το παγκόσμιο καθήκον δηλώνει παρών!!!

 • Το Brexit βάζει φωτιά στους Έλληνες της Βρετανίας!

  24|06|2016

  http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/06/london_537_355.jpg

  Στις απώλειες θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η αδυναμία τους πλέον να παίρνουν φοιτητικά δάνεια για να σπουδάσουν, δάνεια τα οποία αρχίζουν να αποπληρώνουν μετά την είσοδό τους στον εργασιακό βίο.
  Επίσης οι Ελληνες μετανάστες που μεταβαίνουν για εργασία χάνουν πολλά δικαιώματα που είχαν ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, κοινωνικά επιδόματα, επίδομα ανεργίας για τους τρεις πρώτους μήνες μέχρι να βρουν δουλειά, ενώ και το καθεστώς εργασίας θα γίνει αυστηρότερο, αφού θα εξισωθεί με εκείνο των άλλων αλλοδαπών εργαζομένων στη Βρετανία και είναι πολύ πιθανό να χρειαστούν στο μέλλον βίζα.
  Στο σκέλος της οικονομίας τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, αφού οι τελικές επιδράσεις θα εξαρτηθούν από τη σχέση που θα συναφθεί ανάμεσα στη Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Το μέγεθος των εμποδίων και το κόστος, μεταξύ άλλων, θα εξαρτηθούν από την τελική επιλογή. Αν δηλαδή θα επιλεγεί το μοντέλο της Νορβηγίας, της Ελβετίας ή του Καναδά.
  Της πρώτης είναι το πλέον ελεύθερο, ενώ του Καναδά έχει περισσότερα γραφειοκρατικά και τελωνειακά εμπόδια και επομένως μεγαλύτερο κόστος. Συνεπώς θα αλλάξει ο βαθμός δυσκολίας του εμπορίου και το κόστος για τους Ελληνες εξαγωγείς προϊόντων και υπηρεσιών στη Βρετανία, καθώς και για τους εισαγωγείς βρετανικών προϊόντων στη χώρα μας. Πράγμα που σημαίνει ότι τα βρετανικά εισαγόμενα προϊόντα θα έχουν ανταγωνιστικό μειονέκτημα έναντι των ομοειδών προϊόντων που παράγονται σε χώρες της ευρωπαϊκής αγοράς.
  Οι δυσκολίες και οι δυσχέρειες επεκτείνονται στον τραπεζικό τομέα, αφού δεν θα υπάρχει η ελευθερία εγκατάστασης, ενώ και για τα επενδυτικά κεφάλαια θα αντιμετωπίζονται λιγότερο ευνοϊκά από σήμερα με ότι αυτό σημαίνει για τους Ελληνες που δραστηριοποιούνται ή έχουν στενές σχέσεις με το citi του Λονδίνου.
  Το πως ακριβώς θα διαμορφωθούν κανείς δεν το γνωρίζει από τη στιγμή που θα πάντα θα εξαρτηθούν από τις νέες συμφωνίες που θα συναφθούν ανάμεσα στη Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ενωση.
  Εξάλλου, στο χρηματοοικονομικό σκέλος οι διαφοροποιήσεις θα εξαρτηθούν και από το ειδικό βάρος που θα έχει στο μέλλον τοciti του Λονδίνου, ειδικό βάρος το οποίο δεν αποκλείεται να περιοριστεί αν γίνει πράξη η απειλή πολυεθνικών για μετεγκατάσταση της επιχειρηματικής έδρας στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
  Το να επιχειρήσει κανείς να προβλέψει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η νέα σχέση είναι παρακινδυνευμένο, αφού στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων αναμένεται να δραστηριοποιηθούν τα εθνικά συμφέροντα διαφόρων χωρών της Ευρώπης των “27” πλέον, με σκοπό να κερδίσουν έδαφος και μερίδια αγορά από τους Βρετανούς ανταγωνιστές και επομένως θα επιχειρήσουν να θέσουν περισσότερες δυσκολίες, εμπόδια και κόστη στα βρετανικά προϊόντα και υπηρεσίες.
  Σύμφωνα με τους αναλυτές πάντως, τα βρετανικά χρηματοοικονομικά προϊόντα αναμένεται να δεχθούν πλήγμα εντός του ευρωπαϊκού χώρου.
  Ενας άλλος χώρος που θα επηρεαστεί σημαντικά μετά τη χρηματοοικονομική βιομηχανία είναι εκείνος των φαρμάκων λόγω της ισχυρής παρουσίας βρετανικών πολυεθνικών στη χώρα μας.
  Τέλος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αρνητική επίδραση και στον τουρισμό, αφού δεν αποκλείεται στο μέλλον να είναι αναγκαία και η έκδοση βίζας, κι΄ αυτό γιατί η Βρετανία δεν είναι μέλος της συνθήκης του Σένγκεν και οι Ελληνες ταξίδευαν στη Βρετανία και οι Βρετανοί στην Ελλάδα ως κάτοικοι χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης και συνεπώς χωρίς κανένα εμπόδιο.
  Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί πως οι Βρετανοί είναι οι πολυπληθέστεροι τουρίστες στην Ελλάδα.

  http://www.makeleio.gr/?p=651217

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

 • ΒΙΝΤΕΟ

  Ελλάς….Ελλήνων

  https://www.youtube.com/watch?v=YS65i8UrvfY

  *********************************************

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ

  ΤΗΣ

  ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

  ΚΑΙ

  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>