«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;; Η δικαιοσύνη που το παίζει παρθένα πόρνη πολυτελείας!!!

ΖΥΓΑΡΙΑ

Όλοι το έχουν τούμπανο και η Δικαιοσύνη κρυφό καμάρι!!!

Και αλίμονο??????? η δημοκρατική βουλή, το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα αν δεν υποστηρίξουν τον βούρκο της δικαιοσύνης, που έχει όλους τους προδότες στο απυρόβλητο!!! Το ένα βρόμικο χέρι νίβει το άλλο βρόμικο χέρι!!!!

Αυτοί όλοι οι προδότες πολιτικοί, δικαστικοί, θρησκευτικοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, υπάλληλοι, κεφάλαιο, τραπεζικοί, έχουν ξεπατώσει, βιάσει παρά φύση το σύνταγμα, ούτε για κωλόχαρτο δεν αξίζει για τον λαό και όμως ακόμα έχουν το θράσος να σκίζουν χωρίς ντροπή τα ιμάτιά τους, να μιλούν για θεσμική νομιμότητα στο προτεκτοράτο της κοινοβουλευτικής δικτατορίας!!!!!!!!!!!!

Μια χούντα τώρα θα μοιάζει σαν νεογέννητο μπροστά τους!!!!

Αν ένας πολίτης αντιταχθεί στο σύστημα, αυτόματα γίνετε εξτρεμιστής, τρομοκράτης και χίλια άλλα καλά που βρίσκει το δημοκρατικό δικαστικό και πολιτικό σύστημα της νέας τάξης !!!!!!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα τους μπει ξέρετε μια…… στον κώλο, κοντά είναι!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΝΔ, ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Φωτιές από Πολάκη για παραδικαστικό κύκλωμα
18 Ιουν 2016 8:55:08 Ελλάδα

Τη ρητή εμπιστοσύνη του στο σύνολο της Δικαιοσύνης επαναβεβαίωσε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος, ταυτόχρονα, ανέφερε ότι εφόσον οι δηλώσεις του κ. Πολάκη αφορούν την πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστών, ο ίδιος διαφωνεί απολύτως.

Με αυτή τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης ολοκληρώθηκε η συζήτηση της επερώτησης της ΚΟ της ΝΔ για την Δικαιοσύνη, η οποία επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και εξελίχθηκε σε σφοδρή αντιπαράθεση, δεδομένου ότι οι επερωτώντες ζήτησαν επιτακτικά και επανειλημμένως την απερίφραστη και κατηγορηματική καταδίκη των δηλώσεων του κ. Πολάκη από τον επικεφαλής της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Απέναντι στην έντονη αντίδραση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αρχική δήλωση του κ. Παρασκευόπουλου από το βήμα της Ολομέλειας, σαν δήλωση, επί της ουσίας, κάλυψης στον κ. Πολάκη, και στην αναφορά τους σε «θεσμική εκτροπή», ο κ. Παρασκευόπουλος, απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της ΝΔ, υποστήριξε:

«Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Πολάκη. Θεσμική εκτροπή είναι αυτό; Θεσμική εφαρμογή λέγεται αυτό. Οι δηλώσεις Πολάκη εντάσσονται ανετότατα και αρμονικότατα μέσα στο σύνολο των θεσμών μας και οδηγούν σε ένα θεσμικό ανακλαστικό από την πλευρά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου».

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι βουλευτές της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, Κώστας Τασούλας, Κώστας Τζαβάρας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, κυρίως προς το τέλος της συζήτησης, επέμειναν ότι δεν καλύπτονται από αυτήν τη δήλωση, και είπαν πως ο υπουργός λειτουργεί με μισόλογα αποφεύγοντας να καταδικάσει, ο κ. Παρασκευόπουλος, στη δευτερολογία του, σημείωσε:

«Εξέφρασα την εμπιστοσύνη μου στο σύνολο της ελληνικής Δικαιοσύνης. Δεν κατάλαβα ότι ο κ. Πολάκης εκφράστηκε για την πλειονότητα των Ελλήνων δικαστών. Πιστεύω ότι όχι. Εάν είχε εκφραστεί για την πλειονότητα των Ελλήνων δικαστών, θα σας έλεγα ότι διαφωνώ. Και θα χρησιμοποιούσα τον Βολταίρο για να πω ότι “διαφωνώ με την άποψή σου, αλλά θα υπερασπιστώ τη δυνατότητά σου να την υποστηρίζεις”, στο μέτρο, βέβαια, που αυτό θα έφτανε να αφορά την πλειονότητα των δικαστών. Δεν το πιστεύω».

Πρόσθεσε, δε, ότι εάν ο κ. Πολάκης εξειδικεύσει την άποψή του με τρόπο που να δείχνει ότι αναφέρεται σε συγκεκριμένες πράξεις και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ασφαλώς, είναι ερευνητέα από την Δικαιοσύνη, αλλά εάν πρόκειται για μία γενικευμένη άποψη, ασφαλώς, θεσμικά μπορεί να συζητηθεί.

Και αυτή η τοποθέτηση, όμως, του υπουργού Δικαιοσύνης προκάλεσε νέα παρέμβαση του κ. Δένδια, ο οποίος τόνισε στον υπουργό πως η δήλωση Πολάκη λέει ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος και πρόσθεσε: «Με αυτήν ως θεσμικός εκπρόσωπος της Δικαιοσύνης καλείστε να αναμετρηθείτε».

«Χρησιμοποιήσατε τη λέξη “αρμονικότητα”, τη λέξη “καταδίκη” δεν την έχετε στο λεξιλόγιό σας; Ο κ. Πολάκης είπε απατεώνες τους δικαστές και ο ΣΥΡΙΖΑ σιωπά και η κυβέρνηση σιωπά και ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν καταδικάζει. Πού είμαστε; Στην υποσαχάρεια Αφρική;

Η κυβέρνηση, διά του αναπληρωτή υπουργού, παραβιάζει βάρβαρα το σύνολο της συνταγματικής τάξης στην Ελλάδα, διότι αφαιρεί έναν πυλώνα απολύτως απαραίτητο για τη λειτουργία του πολιτεύματος και ο υπουργός λέει διάφορα περίεργα. Δεν υπάρχει μέση διατύπωση έκφρασης» είπε ο κ. Δένδιας, ο οποίος κάλεσε τον κ. Παρασκευόπουλο να εγερθεί και να πει ευθέως ότι καταδικάζει τις δηλώσεις.

«Αν δεν καταδικάσει, τότε τίθεται απολύτως αλληλέγγυος» ανέφερε και επισήμανε ότι η ΝΔ θα εκτιμήσει τι θα πράξει εκ του θεσμικού ρόλου της, συμπληρώνοντας, ωστόσο: «Αυτό είναι θέμα δικό μας, αλλά οι Έλληνες δικαστές οφείλουν να μην έχουν την παραμικρή αμφιβολία.

Ή θα καταδικάσει ή εμμέσως πλην σαφώς ενθαρρύνει αυτά τα φαινόμενα. Σας παρακαλώ καταδικάστε την δήλωση κι αν ακόμη σας στοιχίσει την παραμονή σας στην κυβέρνηση, θα είναι άριστο για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αν παραμείνετε σιωπηλός ή με αυτές τις δηλώσεις εδώ δεν θα στέκεστε στον νομικό κόσμο της χώρας».

ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΑΝ…

«Δεν συνηθίζω πρώτα να δικάζω και μετά να καταδικάζω. Αναφερόμαστε σε μία υπόθεση, η οποία αυτήν τη στιγμή που συζητάμε δεν έχει συζητηθεί πλήρως και αυτό που εγώ σπεύδω και αναφέρω προς τη Βουλή είναι ότι αποτελεί την εδραία μου πεποίθηση για το θέμα που δημιουργήθηκε.

Και αυτή είναι ότι εμπιστεύομαι πλήρως την ελληνική Δικαιοσύνη και ότι επίσης στην περίπτωση των δηλώσεων του κ. Πολάκη πιστεύω ότι έχει δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, αν, όμως, οι δηλώσεις του υπερβαίνουν ένα όριο και αφορούν την πλειοψηφία της Δικαιοσύνης εγώ διαφωνώ απολύτως με τη θέση του αυτή.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διευκρινίσω κάτι άλλο. Όλοι καταλαβαίνουμε σε αυτή την αίθουσα τι εννοώ όταν λέω ότι δεν μπορεί να προηγείται η καταδίκη μίας διερεύνησης. Αυτό σας το έχω πει, δεν έχω να πω κάτι άλλο» απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Ο υπουργός αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μας πει αύριο ότι οι Έλληνες δικαστές είναι απατεώνες κι έτσι στην αντίληψη του κ. Πολάκη, ο οποίος διακρίνεται από ίσως μία ιδιορρυθμία, έχουμε και τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος μας λέει ότι δεν καταδικάζω όποιον λέει ότι είναι απατεώνες οι δικαστές στο σύνολό τους, αλλά περιμένω να το ψάξω και να σας πω μετά. Να δω πώς θα πάει στην επόμενη Γενική Συνέλευση των δικαστών και εισαγγελέων. Υπάρχει χώρα στο κόσμο που θα του ελέγετο ότι η πλειοψηφία των δικαστών είναι σε παραδικαστικό κύκλωμα και θα έλεγε ότι δεν καταδικάζω πριν δικάσω; Τι είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης; Δικαστήριο; Ή θα περιμένει την εξέλιξη της έρευνας για να αποφανθεί αν είναι ή δεν είναι απατεώνες οι δικαστές;», υπογράμμισε, παίρνοντας εκ νέου τον λόγο ο κ. Δένδιας, καλώντας και πάλι τον κ. Παρασκευόπουλο: «Μην μας φέρετε σε δύσκολη θέση. Κάντε την επιλογή της αξιοπρέπειας. Καταδικάστε».

«Από την αρχή είπα ότι εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη και διευκρίνισα ότι εάν οι δηλώσεις του κ. Πολάκη αναφέρονται στην πλειονότητα των Ελλήνων δικαστών εγώ διαφωνώ απολύτως», επανήρθε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ωστόσο, διαμαρτυρήθηκε έντονα για «τη διαστρέβλωση των λόγων του» και ρώτησε προς την πτέρυγα της ΝΔ: «Πού είναι αυτό που είπατε, ότι εγώ μπορεί να πω αύριο ότι είναι απατεώνες οι δικαστές;». «Οι βουλευτές της ΝΔ προσβάλουν με την αμετροέπειά τους και το Κοινοβούλιο και τη Δικαιοσύνη» κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση και επανέλαβε καταλήγοντας:

«Δεν μπορώ να καταδικάσω κάτι πριν λύσω τις απορίες μου για το τι ακριβώς είπε ο κ. Πολάκης. Δεν ξέρω αν αναφέρεται στους πολλούς ή όχι και δεν μπορώ να καταδικάσω εκ των προτέρων».

Προηγουμένως, με δεδομένη την αναφορά του κ. Βορίδη σε οργανωμένο κυβερνητικό σχέδιο απαξίωσης της Δικαιοσύνης, στο οποίο επικεφαλής είναι ο πρωθυπουργός και συμμετέχει «δυστυχώς» ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Παρασκευόπουλος απάντησε διερωτώμενος: «Αν ήθελε ο πρωθυπουργός να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί με διατηρεί στη θέση μου, καθώς έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη και αποδείξει με τις πράξεις μου την εμπιστοσύνη μου στην Δικαιοσύνη;».

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΕΡΕΥΝΑ

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, παρήγγειλε στον αντεισαγγελέα Δημήτριο Δασούλα, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προς διακρίβωση της βασιμότητας όσων κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, περί ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος.

Συγκεκριμένα, η κ. Κουτζαμάνη διαβίβασε στον κ. Δασούλα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου, που περιέχουν δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με τις οποίες «… υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Το δικαστικό Σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων, ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών- για να το πω κομψά- έχει δεσμεύσεις ή- για να το πω λιγότερο κομψά- είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος».

Η εισαγγελική λειτουργός ζητά από τον συνάδελφό της να διακριβώσει τη βασιμότητα των καταγγελλομένων του κ. Πολάκη. Επίσης, η κ. Κουτζαμάνη παρήγγειλε στον κ. Δασούλα να διενεργήσει οποιαδήποτε άλλη ανακριτική πράξη κρίνει αναγκαία.

ΟΡΓΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) ζητεί την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές «απαράδεκτες», όπως της χαρακτηρίζει, δηλώσεις που αποδίδονται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη περί παραδικαστικών κυκλωμάτων, κ.λπ.

Συγκεκριμένα, η ΕΔΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης, «χωρίς την επίκληση κανενός στοιχείου και χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα» αναφέρθηκε στην ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος, κάτι το οποίο «δεν αποτελεί απλά ένα ακόμα φραστικό ατόπημα, αλλά συνιστά θεσμική εκτροπή».

Οι δικαστές και εισαγγελείς της χώρας, σημειώνει η ΕΔΕ, «που επιτελούν με αμεροληψία το συνταγματικό τους καθήκον, δεν ανέχονται στο εξής τέτοιου είδους συκοφαντικές δηλώσεις».

Έτσι, η ΕΔΕ ζητεί την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, «ο οποίος ως εγγυητής του Πολιτεύματος θα πρέπει να λάβει θέση», ενώ ο κ. Πολάκης «οφείλει ή να ανακαλέσει τις δηλώσεις του ή να καταγγείλει τους επίορκους δικαστές, εφόσον γνωρίζει τέτοιους».

Τέλος, αναφέρει η ΕΔΕ: «Η ελληνική κοινωνία περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη το δικαστικό σώμα που στέκεται πάντα φρουρός της διασφάλισης της ελευθερίας και των δικαιωμάτων των πολιτών».

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΑΚΗ

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναφορές του σε δικαστές που “είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα”. Πρόσθεσε ότι είναι “στη διάθεση της δικαιοσύνης για ό,τι χρειαστεί”.

Τόνισε ότι οι δηλώσεις του αναφέρονταν σε καταστάσεις που εντοπίζει σε καθημερινή βάση στον χώρο της Υγείας και οι οποίες μολονότι είχαν γίνει καταγγελίες “ή δεν ερευνήθηκαν ή καθυστερούν για χρόνια ή χάθηκαν στον δρόμο”.

“Άλλωστε, υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα ερευνών και πορίσματα για τη λειτουργία παραδικαστικών κυκλωμάτων στο χώρο της Δικαιοσύνης”, είπε.

Πρόσθεσε ότι από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, έχει αποστείλει μαζί με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στους εισαγγελείς διαφθοράς, αρκετά πορίσματα ερευνών του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), προς περαιτέρω διερεύνηση και απόδοση ευθυνών.

Διαβεβαίωσε δε ότι τιμά “κάθε δικαστικό και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό, ο οποίος με έντιμο τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες, κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του”.

“Τούτη η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι η δικαιοσύνη έχει αναπνεύσει και δρομολογεί τη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών σε υποθέσεις, οι οποίες διαρκώς έρχονται στη δημοσιότητα”, κατέληξε.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δήλωσε:

“Τιμώ κάθε δικαστικό και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό, ο οποίος με έντιμο τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες, κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του.

Τούτη η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι η δικαιοσύνη έχει αναπνεύσει και δρομολογεί τη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών σε υποθέσεις, οι οποίες διαρκώς έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις μου αναφέρονταν σε καταστάσεις που ανακαλύπτω καθημερινά, στο χώρο της Υγείας και οι οποίες παρά το ότι είχαν γίνει καταγγελίες ή δεν ερευνήθηκαν ή καθυστερούν για χρόνια ή χάθηκαν στο δρόμο.

Άλλωστε υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα ερευνών και πορίσματα για τη λειτουργία παραδικαστικών κυκλωμάτων στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Επίσης είναι γνωστό ότι, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, έχουμε αποστείλει ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στους εισαγγελείς διαφθοράς, αρκετά πορίσματα ερευνών του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), προς περαιτέρω διερεύνηση και απόδοση ευθυνών. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης για ότι χρειαστεί”.
– See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/item/116959-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1.html#sthash.qS8l2ceP.dpuf

Μοιραστείτε το!

2 comments to Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;; Η δικαιοσύνη που το παίζει παρθένα πόρνη πολυτελείας!!!

  • Ουδέποτε υπήρξαμε ηθικοί

    23/08/2015

    http://www.flowmagazine.gr/images/uploads/uphrksame_hthik%CE%BFi_%CE%BFudep%CE%BFte_original.jpg

    Ήδη από τον τίτλο μπορούν να δημιουργηθούν αντιδράσεις από πολλούς καθώς υπάρχει –ή καλύτερα, υπήρχε- μια γενική ιδέα περι ηθικής, η οποία διακατέχει όλους τους ανθρώπους (στη χώρα μας αυτή η ιδέα ήταν και είναι σε αυξημένο επίπεδο). Αφήνοντας στην άκρη τη συζήτηση περί του τι είναι η ηθική και αν μπορεί να υπάρξει μία ηθική ή κάποια άλλη (το καλό όλων σε πρώτη μοίρα ή το ατομικό, είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα στις διαλέξεις περί ηθικής), θα γίνει αναφορά σχετικά με το αν έχει υπάρξει κάποια περίοδος πραγματικής, υπαρκτής ηθικής.

    http://www.flowmagazine.gr/images/uploads/uphrksame_hthik%CE%BFi_%CE%BFudep%CE%BFte_1_original.jpg

    Αρχικά, αυτό που χρειάζεται να αναφερθεί είναι ότι όσες θεωρίες ηθικής έχουν διατυπωθεί από θεωρητικούς, δεν είναι η περιγραφή της υπάρχουσας ηθικής της εποχής τους με την ακολουθία κάποιας θετικής κριτικής, αλλά, το «τι θα έπρεπε να γίνει». Αυτό και μόνο δείχνει την φανερή εναντίωση των θεωρητικών σχετικά με την ηθική της εποχής τους. Υπάρχουν πάρα πολλές θεωρίες ηθικής (με την έννοια της σωστής συμπεριφοράς) μία από τις πιο γνωστές είναι η θεωρία της κατηγορηματικής προσταγής του φιλόσοφου του 17ου αιώνα, Kant, στην οποία διατυπώνει το εξής: Υπάρχει ένας γενικός κανόνας στον οποίο υπακούει ο κάθε ένας και είναι ίδιος για όλους. Επίσης στο πλαίσιο της ηθικής του, υπάρχει το ερώτημα που θα έπρεπε να θέτει ο καθένας στον εαυτό του, «τι θα γινόταν αν αυτό που πράττω γινόταν καθολικός κανόνας και έπρεπε να το πράττουν όλοι ανεξαιρέτως;». Επιπλέον, προκειμένου να ξεφύγει κανείς από τις ηθικές θεωρίες των φιλοσόφων και να δώσει ένα πιο οικείο, στον μέσο αναγνώστη, παράδειγμα, αυτό είναι η ηθική που προβλέπει ο χριστιανισμός.
    Δεν θα γίνει αναφορά στην ηθική του μεσαίωνα και στους προηγούμενους από αυτόν αιώνες καθώς εκείνα τα «σκοτεινά» (όπως έχουν ονομαστεί) χρόνια, έκοβαν μέλη του σώματος για τιμωρία, έκαιγαν «μάγισσες», σκότωναν χωρίς έλεος και πολλά άλλα τα οποία δείχνουν μία μηδενική ηθική ή ηθική του δυνατότερου. Στους επόμενους αιώνες από τον 17ο αιώνα και έπειτα, από όταν άρχισαν να διατυπώνονται και οι περισσότερες ηθικές θεωρίες, είχε δημιουργηθεί μία διαφορετική ηθική. Για την καλύτερη περιγραφή της θα χρειαστεί να σημειωθεί ότι η ηθική κάθε φορά (περίοδο) είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με κάποια άλλη έννοια η οποία θεωρείται πολύ σημαντική για την περίοδο.
    Τους αιώνες από τον 17ο και αργότερα πολύ σημαντική ήταν η έννοια της αξιοπρέπειας. Ειδικά στις γυναίκες η αξιοπρέπεια ήταν αυτό το χαρακτηριστικό το οποίο έπρεπε να προσέχουν περισσότερο. Η αξιοπρέπεια στους άντρες δημιούργησε έναν τύπο άντρα «σκληρό», ο οποίος δεν κλαίει, δεν νοιάζεται πολύ για κάποια πράγματα, δουλεύει συνεχώς, και τον ελεύθερο χρόνο του συναντά άλλους άντρες και συζητούν για θέματα όπως πολιτική και άλλα.
    Η αξιοπρέπεια στο άλλο φύλο δημιούργησε ένα σύνολο γυναικών οι οποίες έπρεπε να προσέχουν το κάθε τους βήμα, έπρεπε να προσέχουν τα παιδιά και να τα αναθρέψουν σωστά, έπρεπε να είναι λιγομίλητες και συνεχώς χαρούμενες, να φροντίζουν τους άντρες τους φέρνοντας ακόμη και τις παντόφλες του όταν αυτοί «δεν μπορούσαν», αλλά κυρίως, να προσέχουν τα σημεία του σώματός τους τα οποία μπορούσαν να διεγείρουν τους άντρες φορώντας ρούχα που έκρυβαν τα πάντα εκτός της κεφαλής.
    Η έννοια αυτή της αξιοπρέπειας δημιούργησε, όπως ήταν λογικό, μία φαλλοκρατική κοινωνία και ηθική στην οποία ο άντρας έπραττε όπως ήθελε, μεταχειριζόταν τις γυναίκες και τα παιδιά με όποιο τρόπο επιθυμούσε και χαρακτηριζόταν ως «άντρας» και «σωστός». Μετά το κλείσιμο της πόρτας του σπιτιού τα γέλια της γυναίκας και των παιδιών σταματούσαν καθώς το κλείσιμό της σήμαινε την άνοδο προς την επιφάνεια της πραγματικής «ηθικής του άντρα» η οποία σήμαινε ξύλο, κλάμα, εντολές προς στρατιώτες και άλλα. Η ηθική εκείνης της περιόδου (αιώνες δηλαδή) ήταν μία φαινομενική ηθική η οποία έκρυβε τις πραγματικές επιθυμίες και πράξεις των ανθρώπων.

    http://www.flowmagazine.gr/images/uploads/uphrksame_hthik%CE%BFi_%CE%BFudep%CE%BFte_2_original.jpg

    Στη σύγχρονη εποχή, η έννοια που έχει συνδεθεί με την ηθική δεν είναι μόνο μία, αλλά, ως κυριότερη θα μπορούσε να αναφερθεί το χρήμα. Μετά την άνοδο του καπιταλισμού και του φιλελευθερισμού, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον άλλο (που πολλές φορές ακούγεται και η φράση «καλύτερα να με σκότωνε») είναι να τον κλέψεις. Το χρήμα έχει εισέλθει τόσο πολύ στη ζωή των ανθρώπων πλέον όπου όλα γυρίζουν γύρω από αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να εξαιρεθεί η ηθική από αυτό. Οι πλούσιοι μπορούν να κάνουν ό,τι επιθυμούν και αυτό γιατί κατέχουν πολλά χρήματα και δεν τους εναντιώνεται κανείς. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να λογοδοτήσει με κάποιον ο οποίος «χτίζει» την καριέρα του και αποκτά χρήματα, παρόλο που μπορεί να χρησιμοποιεί «ανήθικα» μέσα για το σκοπό του. Η ηθική της εποχής αυτής είναι ατομική ηθική. «Ατομική», διότι τον κάθε έναν τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του και αν κάποιος συνάνθρωπός του (ο οποίος ονομάζεται «αντίπαλος» πλέον) πεινάει ή είναι άνεργος ή υποφέρει, «φταίει ο ίδιος».
    Η ηθική της κάθε περιόδου μπορεί να ονομάζεται κάπως, άλλοτε «ηθική του άντρα», άλλοτε «ηθική του χρήματος» ή «ατομική ηθική» αλλά είναι πράγματι ηθική; Αποτελεί τρόπο για να συμπεριφέρεται κανείς; Αν όχι, τότε, τι είναι ηθικό στην εποχή μας; Πότε και πώς θα μεταβληθεί αυτό που τώρα θεωρείται «ηθικό» σε κάτι πραγματικά ηθικό; Τελικά, η ανθρωπότητα, έχει υπάρξει ποτέ ηθική, ή ανέκαθεν ενδιαφερόταν να φαίνεται ηθική;

    Ιωάννης Περπερίδης

    http://www.flowmagazine.gr/article/view/uphrksame_hthiki_udepte/category/personal_development

    ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

  • Αν εφαρμόζαμε όλοι το απόφθεγμα του Μαρκ Τουαίην «πίστη στην πατρίδα, πάντα.

    Πίστη στην κυβέρνηση, όταν το αξίζει» είναι σίγουρο ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στην χώρα μας…

    Αλλά δεν είναι!

    ΚΑΙ

    Όπως ο Μάρκ Τουέην, μένουμε και εμείς με την απορία που αφορά τους πάντες:

    «Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν

    κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Το παράλογο, του παραλόγου, ω Ελλάδα!!

    1/15/2016

    https://3.bp.blogspot.com/-MbpEUC8mLIA/VpjTzlQ9OoI/AAAAAAAD2Rw/3q73TlA4Yjk/s640/greeks_home.jpg

    Αν εφαρμόζαμε όλοι το απόφθεγμα του Μαρκ Τουαίην «πίστη στην πατρίδα, πάντα. Πίστη στην κυβέρνηση, όταν το αξίζει» είναι σίγουρο ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στην χώρα μας… Αλλά δεν είναι! Και δεν είναι γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι η αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση είναι κάτι κακό! Ενώ αντιθέτως μια ισχυρή αντιπολίτευση είτε μέσα στην Βουλή, είτε από τα ΜΜΕ, είτε μέσω της αντίδρασης του λαού στα τεκταινόμενα ενδυναμώνει την διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης, ειδικά κάτω από τις σημερινές συνθήκες. Και φυσικά όχι αντιπολίτευση απλά για αντιπολίτευση συμφερόντων!!!

    Ως γνωστόν ο πανικός είναι κακός σύμβουλος… Και η κυβέρνηση βλέποντας οι δανειστές να της τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια της αντιδρά σπασμωδικά. Γιατί ενώ έχει δώσει γη και ύδωρ στους θεσμούς, έχει ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες τους οι δανειστές θέλουν και άλλα, και άλλα και άλλα… Γιατί; Μα γιατί έχουν έτοιμη την επόμενη λύση ή τον επόμενο πρόθυμο που θα ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο και αυτός τις ορέξεις τους… Τα «προαπαιτούμενα» δηλαδή! Αυτό έγινε με τον Γιώργο Παπανδρέου, αυτό έγινε με τον Λ. Παπαδήμα, αυτό έγινε με τον Α. Σαμαρά. Αυτό θα γίνει τώρα και με τον Αλέξη. Όταν η χύτρα είναι έτοιμη να σκάσει, ξέρουν τι να κάνουν για να κερδίσουν χρόνο…

    Βεβαίως, αυτή τη φορά με την αμέριστη βοήθεια της κυβέρνησης «πρώτη φορά αριστερά», έχουν φροντίσει ώστε ο λαός να πει, όταν θα φύγει από την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι ούτε στον αιώνα τον άπαντα αριστερή κυβέρνηση πια! Γιατί; Μα γιατί η κυβέρνηση έχει καταφέρει ΜΟΝΗ ΤΗΣ να χάσει κάθε ηθικό έρεισμα που είχε… Είναι λυπηρό, να βλέπει κανείς να πράττει η αριστερά τα ίδια που έκαναν και οι προηγούμενες δεξιές ή σοσιαλιστικές κυβερνήσεις. Και φυσικά αναφερόμαστε στην οικογενειοκρατία ή το ρουσφέτι… Το πιο αστείο δε είναι ότι πάνε να καλύψουν τα ολέθρια λάθη τους και σε αυτόν τον τομέα, κατηγορώντας τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αυτός έκανε χειρότερα από τους ίδιους!!!

    Δηλαδή είναι να τρελλαίνεται κανείς!!! Διαγωνισμό ποιος διόρισε περισσότερους κάνουμε και ο διορίσας λιγότερους συγγενείς στο δημόσιο κερδίζει διορισμό άλλων εκατό συγγενών; Πρώτα από όλα έχει σημασία ποιος διορίζει ποιον και που. Δηλαδή αν ο κύριος Τσίπρας είχε δίπλα του, πχ τον αδελφό του, το ξάδελφο του κλπ που έχει όλα τα προσόντα για αυτή την θέση, ποιος θα διαμαρτυρηθεί; Είναι λογικό να θέλει ο πρωθυπουργός, ο υπουργός, ο πρόεδρος κλπ, να έχει δίπλα του και ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης του. Αλλά το να γεμίζει το δημόσιο, και να διορίζει ο ένας υπουργός ή κάποιο ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, τους συγγενείς ο ένας του άλλου είναι φαινόμενο σήψης… Τόσο απλά!

    Η κυβέρνηση με την τακτική της δείχνει να φοβάται τον κύριο Μητσοτάκη! Και τι δείχνει ότι φοβάται; Ότι οι δανειστές μάλλον τον βλέπουν ως πιο «πρόθυμο», λόγω και της θητείας του ως υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, για τα σχέδια τους από εκείνη!!! Δηλαδή σου λέει, από κάργα αντιμνημονιακοί, γίναμε μνημονιακοί, εφαρμόζουμε το τρίτο και χειρότερο, μέχρι στιγμής, μνημόνιο και θα πέσουμε από την εξουσία λόγω Κυριάκου; Αυτή την εικόνα δείχνουν στον λαό. Άσε που έτσι αυξάνουν από μόνοι τους τις μετοχές του κ. Μητσοτάκη χωρίς να έχει κάνει εκείνος την παραμικρή κίνηση!!!

    Ο κ. Τσίπρας ακολουθεί τελείως λανθασμένη τακτική. Ακόμη και εκεί όπου έχει απόλυτο δίκαιο το χάνει. Ας πάρουμε για παράδειγμα τις τελευταίες εξελίξεις με την εταιρεία Eldorado. Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να αναδείξει τα όσα στραβά έχουν γίνει με την «επένδυση» αυτή ή τις παραβιάσεις που έχουν γίνει με στοιχεία όμως, απολογείται γιατί διώχνει τους επενδυτές!!! Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του antigold.gr μεταξύ άλλων ότι:

    1. Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) βεβαιώνουν ότι το Υποέργο Σκουριών θα καταλάβει στο μέγιστό του μόνο 1.788 στρέμματα, πλέον της οδοποιίας. Όμως η συνολική έκταση δάσους που παραχωρήθηκε στην εταιρία, μαζί με την οδοποιία και τις προς απαλλοτρίωση ιδιωτικές εκτάσεις, φτάνει τα 5.379 στρέμματα. Μέχρι σήμερα έχουν εκχερσωθεί 1.430 στρέμματα δάσους, ενώ ήδη υπάρχουν εγκρίσεις για την εκχέρσωση άλλων 2.364 στρεμμάτων.

    2. Διαπιστώθηκε η κατασκευή 27 κτιρίων, συνολικής επιφάνειας 3.309 τ.μ. πάνω σε έκταση δημόσιου δάσους, χωρίς έγκριση δόμησης και άδεια δόμησης. Τα κτίρια αυτά είναι συνολικά αυθαίρετα, παράνομα και κατεδαφιστέα.

    3. Κατασκευάστηκαν νέοι δρόμοι μέσα στο δάσος, χωρίς οποιαδήποτε αδειοδότηση και με καταφανή παραβίαση των προδιαγραφών δασικής οδοποιίας.

    4. Το εργοστάσιο εμπλουτισμού των Σκουριών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, χωρίς να διαθέτει έγκριση δόμησης και άδεια δόμησης. Μέχρι σήμερα η Ελληνικός Χρυσός δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση έγκρισης και άδειας δόμησης.

    5. Το φράγμα αποβλήτων Καρατζά, ύψους 150 μ., κατασκευάζεται με ταχύτατους ρυθμούς χωρίς να έχει ακόμα εκδοθεί η απαραίτητη άδεια εγκατάστασης.

    Αν είναι αληθή τα στοιχεία αυτά, και η κυβέρνηση οφείλει να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει, τότε μιλάμε για ενέργειες μια εταιρείας η οποία θεωρεί ότι έχει επενδύσει σε χώρα της Αφρικής και όχι σε Ευρωπαϊκή! Επίσης θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει το σκάνδαλο της παραχώρησης της έκτασης τελικά στην εταιρεία Eldorado Gold και πως αποκόμισαν ΟΛΟΙ εμπλεκόμενοι τεράστια κέρδη ΕΚΤΟΣ του Ελληνικού δημοσίου!!! Πως είναι δυνατόν η έκταση αυτή να παραχωρήθηκε έναντι μόλις 11,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μόνο το 7,07% του μετοχικού της κεφαλαίου της εταιρείας που υπέγραψε την αρχική σύμβαση παραχώρησης της περιοχής, πουλήθηκε προς 130.000.000 $ Καναδά!!!! Και πως είναι δυνατόν το Ελληνικό Δημόσιο να μην έχει την παραμικρή συμμετοχή στα κέρδη της εταιρείας όταν ο εθνικός μας εργολάβος που αγόρασε πάμφθηνα, πούλησε πανάκριβα, να έχει κρατήσει και το 5% των μετοχών της εν λόγω εταιρεία. Κάτι που σημαίνει συμμετοχή 5% και στα κέρδη της!!! Το Ελληνικό δημόσιο τι πήρε από την όλη υπόθεση; Ας μην πούμε καλύτερα…

    Και επαναλαμβάνουμε αντί η κυβέρνηση να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για τον ρόλο Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου, Τίνας Μπιρμπίλη, Σουφλιά, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και να αναδείξει το σκάνδαλο και το ότι μόλις πριν από ένα μήνα το ελληνικό κράτος καταδικάστηκε για την υπόθεση των παράνομων κρατικών ενισχύσεων προς την “Ελληνικός Χρυσός” από το Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μια απόφαση πραγματικό κόλαφο, ευρίσκεται σε θέση άμυνας!!! Τι να πούμε; Τα συγχαρητήρια μας για την ανικανότητα της…

    Αν κάποιος δεν μπορεί να προστατεύσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τότε πως θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των άλλων; Του ελληνικού λαού δηλαδή… Με ελεγχόμενους δημοσιογράφους ή ΜΜΕ για φοροδιαφυγή ή και άλλα αδικήματα μήπως; Τα ίδια λάθη γίνονται και με την υπόθεση Στουρνάρα. Ο κύριος αυτός ακολουθώντας την προσωπική του ατζέντα, λέγε με και Λουκά Παπαδήμο κάποια στιγμή, θέλοντας να γίνει δηλαδή χαλίφης στην θέση του χαλίφη, μας ενημέρωσε ότι είχε καταστρώσει και δικά του σχέδια, λόγω υποτιθέμενης εισβολής στο Νομισματοκοπείο από μέλη της νόμιμης και εκλεγμένης κυβέρνησης (!!!) και μάλιστα ότι «γι’ αυτό συγκάλεσα τους νομικούς συμβούλους της τράπεζας, παράγοντες του δημοσίου βίου που είχαν χρηματίσει πρωθυπουργοί, μίλησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και φτιάξαμε έτσι, να το πω, ένα τείχος, μια άμυνα για εξελίξεις τέτοιου είδους»…!!!

    Πίσω από την πλάτη της νόμιμης και εκλεγμένης κυβέρνησης μιλούσε με πρώην πρωθυπουργούς (μήπως τον κύριο Σημίτη;) για το πώς θα σαμποτάρει και θα αποτρέψει μια απόφαση που θα ήταν απόφαση της κυβέρνησης που εξέλεξε ο λαός αυτής της χώρας!!! Και τον κοιτάνε ακόμη στο Μαξίμου και οι δικαστικές αρχές… Ειλικρινώς χάνουμε τα λόγια μας σε τέτοιες περιπτώσεις… Ο κύριος Τσίπρας αν δεν πάρει άμεσα την κατάσταση στα χέρια του, αν δεν εμφανίσει στοιχεία για το πώς ασέλγησαν οι πάντες πάνω στην χώρα μας από πολιτικούς μέχρι εκδότες, δημοσιογράφους, ολιγάρχες και λοιπούς, το μέλλον του θα είναι μαύρο όχι απλά δυσοίωνο!

    Όπως ο Μάρκ Τουέην, μένουμε και εμείς με την απορία που αφορά τους πάντες: «Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».

    Δημήτριος Κ. Φίλιππας
    κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός

    https://kostasxan.blogspot.gr/2016/01/blog-post_766.html

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>