«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι αναγκαίο και επείγον να πολεμήσουμε με όση δύναμη διαθέτουμε, τον παγκόσμιο δυνάστη, γνωστό με το όνομα “Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους Έλληνες γενίτσαρους!

 ΜΕΓΑΛΟΙ Α

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεγελαστεί από αυτά που θέλει η παγκόσμια δύναμη να κοιτάζουμε: “νόμιμα” ψέματα, μισές αλήθειες, παραπλανητικές ερμηνείες, ανυποστήρικτα δεδομένα και “αποδείξεις”, σενάρια προκατασκευασμένα.

Αυτό που βιώνουμε σήμερα, το ρίσκο είναι αναπόφευκτο, γιατί κάναμε συμφεροντολογικές εκπτώσεις στις ηθικές μας αξίες.

Ο πανικός είναι πάντοτε το αποτέλεσμα ενός ξαφνικού και ακραίου κινδύνου, τον οποίο δεν αναμέναμε και τον μετρήσαμε λάθος ως προς το μέγεθός του.

Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα ενός κινδύνου που δεν προβλέψαμε, με τον επικίνδυνο ζαμανφουτισμό μας.

Τις τεχνικές και τις δυνατότητες του μαζικού ψυχολογικού πολέμου, που ελέγχει και εφαρμόζει η παγκόσμια εξουσία των ολιγαρχών μέσω των συμβατικών ΜΜΕ, του Χόλυγουντ, του εκπαιδευτικού μας συστήματος τα βάλαμε μέσα στο σπίτι μας και τα υιοθετήσαμε ως καθημερινή ρουτίνα καλοπέρασης.

Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύντροφός μας, οι Έλληνες δεν έδειξαν ποτέ πανικό, εμείς είμαστε Έλληνες;

 Ήδη κάποιοι από εμάς αντιμετωπίζουν ακραίες συνθήκες, τις οποίες όλοι, αργά ή γρήγορα, θα αντιμετωπίσουμε σε αυτούς τους προβληματικούς καιρούς, μην τα βάζουμε κάτω από το χαλί, δεν χωράνε άλλο, άρχισαν να μας πνίγουν.

 Πρέπει να Βρούμε σαν Έλληνες τον τρόπο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, την ενότητα, έξω από κόμματα και θρησκευτικούς δογματισμούς.

 Έξω από εξτρεμιστικά ποδοσφαιρικά καλέσματα, έξω από ενημερώσεις από οποιαδήποτε ΜΜΕ που δεν κάνει διάλογο μαζί σου, αλλά σε κατευθύνει σε απελπιστικές και ακραίες ενέργειες,  παίζοντας με την ψυχική σου φορτισμένη κατάσταση.

Αυτό θα το κατορθώσουμε όταν κατανοήσουμε τα πράγματα προτού τα δούμε να συμβαίνουν, ή δημιουργώντας  τοπικούς κοινωνικούς πυρήνες  ενότητας.

Ο πανικός είναι πάντοτε το αποτέλεσμα ενός ξαφνικού και ακραίου κινδύνου, τον οποίο δεν αναμέναμε. Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα ενός κινδύνου που δεν προβλέψαμε.

Τα παραπάνω είναι η μια πλευρά του νομίσματος, η άλλη πλευρά του νομίσματος είμαστε εμείς.

Τι κάναμε και κάνουμε λάθος, δίνοντας πρόσφορο έδαφος να εισχωρήσουν οι νεοταξήτες και οι Έλληνες συνεργάτες τους γενίτσαροι;

Μιμούμαστε ότι μας προσφέρουν για να εκτονωθούμε, ότι βρόμικο και πρόστυχο το δοκιμάζουμε, συναθροιζόμαστε σε καφετέριες και κατηγορούμε τους πάντες εκτός από τον εαυτό μας και φιλοσοφούμε άσχετα και ανεδαφικά με τα προβλήματα μας, αντί να κάνουμε τοπικούς κοινωνικούς  πυρήνες διαλόγου, προβληματισμού και αγώνα.

Δεν διδαχτήκαμε από την ομαδικότητα, το παράδειγμα του πατέρα με τους 12 γιους, μια μία βέργα την σπας, και τις 12 μαζί ποτέ.

Δεν σκεφτήκαμε, δεν αναρωτηθήκαμε σοβαρά, μπορούμε να βγούμε από αυτόν των μαύρο κοινωνικό τοπικό και παγκόσμιο βούρκο που έχουμε πέσει;

Ναι μπορούμε, αφήνοντας έξω από την οργάνωσή μας και τον διάλογο,  όλους αυτούς που δεν βιώνουν την ανθρώπινη δυστυχία.

Ποιοι είναι αυτοί, οι έχοντες ανεξάρτητα πως ανήκουν στους έχοντες και πως τα απόκτησαν, όλα τα ΜΜΕ, δεν συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις ποδοσφαιρικού φαινομένου, δεν συμμετέχουμε σε πολιτικές εκδηλώσεις στο υπάρχων πολιτικό σύστημα, όπου συναντούμε το πολιτικό σύστημα, στα καφενεία, στα μαγαζιά, τους δείχνουμε την απέχθειά μας και την περιφρονήσει μας, το ίδιο θα κάνουμε και στα  υπάρχοντα σήμερα ΜΜΕ, Απομακρυνόμαστε εντελώς από την τηλεόραση και τον χρόνο αυτό τον διαθέτουμε στα προβλήματα των συνανθρώπων μας,  ξεκινώντας από δίπλα μας, μεταφέροντας τα προβλήματα σε τοπικούς κοινωνικούς διαλόγους, αποφεύγοντας και διώχνοντας από ανάμεσά μας τους πάσης φύσης επαγγελματίες  κομματικούς κλακαδόρους, ψεύτες εργατοπατέρες και πολιτικούς σωτήρες!

Στις συναλλαγές μας να τους δείχνουμε την περιφρόνησή μας στο πολιτικό και διοικητικό προσωπικό και να τους λέμε ότι δεν ειναι υπάλληλοι του πολίτικου συστήματος αλλά δικοί μας, εμείς τους πληρώνομε!

Να μελετήσουμε πως οι πρόγονοί μας μεγαλούργησαν, ξεκινώντας από μια πλήρη καταστροφική λαίλαπα τεραστίων καταστροφικών κατακλυσμών, αφού είχαν χαθεί τα πάντα και έπρεπε να αρχίσουν από την αρχή!

Σήμερα είμαστε ένα (κλικ) από μια νέα παγκόσμια καταστροφή του ανθρώπου και της γης.

Θα μείνουμε μοιρολατρικά θεατές, περιμένοντας το χάος, την φρίκη, το τέλος της ανθρωπότητας, νομίζω ότι σαν Έλληνες δεν μας αξίζει, δεν μας ταιριάζει, δεν μπορούμε να το βλέπουμε, πρέπει τώρα, σήμερα, να πούμε φτάνει, αυτό που κάνουμε δεν είναι ο ελληνικός μας πολιτισμός, αλλά μια κατευθυνόμενη εξωτερική δουλεία.

Και να κλείσω, ότι οι άριστοι για να γίνουν μπροστάρηδες και η θυσία τους να πιάσει τόπο, πρέπει να δουν ότι εμείς το θέλουμε, το παλεύουμε, το ξεκινήσαμε και δεν θα κάνουμε πίσω ακόμα και με την θυσία της ζωής μας για τα παιδιά μας και το μέλλων τους, το μέλλον του Ελληνισμού, το μέλλον της ανθρωπότητας!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>