«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρεις παγκόσμιοι εκφυλιζόμενοι δυνάστες εναντίον μιας βάρβαρη, δολοφονικής και φρικιαστικής δυναστείας αναπτυσσόμενης ραγδαία!

Η ΦΡΙΚΗ Α

Κρατική εξουσία, θρησκευτική εξουσία, παγκόσμια τραπεζική εξουσία, εναντίον μιας (θρησκευτωστρατιωτικοπολιτικης) εξουσίας που ειναι το Ισλάμ!

Εδώ βρισκόμαστε στην παροιμία, έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του!
Και αυτό συνέβη διότι ο άνθρωπος έχασε το μέτρο.
Και όταν χάνεις το μέτρο, χάνεις τον έλεγχο.
Οι αρχαίοι υμών πρόγονοι που τους επικαλούμαστε όταν μας συμφέρει, έλεγαν, αν χάσεις το μέτρο, χάνεις τα πάντα και αρχίζει η καταστροφή, αν χάσεις το μέτρο βάζεις κατά του ίδιου σου του εαυτού, κατά της φυσικής και πνευματικής σου υπόστασης!
Επικράτησε ο θάνατός σου η ζωή μου!
Θέλω αυτά που έχω, αλλά θέλω και τα δικά σου, θέλω και των άλλων!
Απέναντι σε μια τέτοια άδικη και κατάφωρα βάρβαρη νοοτροπία επικράτησε η πλεονεξία, η απανθρωπιά, το ΕΓΩ, η δειλία, η δουλικότητα.
Αυτό ήταν η αρχή του τέλους!

Την πολιτική εξουσία μέσα από δόλιους υπανθρώπους κατελήφθη ολόκληρη σαν την πτώση ενός κάστρου από την πολιορκία!

Έγινε η άλωση του ανθρώπου, σε ψυχή και σόμα,

  Χάθηκανοι άριστοι!

Μέσα από τις εβραϊκές μεθοδεύσεις του σιωνισμού, κατάργησαν οποιαδήποτε έννοια της πετσοκομμένης δημοκρατίας, καθιδρύοντας εγκάθετα κοινοβουλευτικά δικτατορικά καθεστώτα, από επιλεγμένους μισάνθρωπους προδότες, από μαριονέτες, που τις κατασκευάζουν στα ιδικά κολέγια τύπου Χάρβαρντ και διαφόρων μασονικών, εβραϊκών, σιωνιστικών λεσχών!

Άρπαξαν αμαχητί την μεγαλύτερη δύναμη την επιστήμη και την γύρισαν εναντίων του ανθρώπου, είναι δε τόσο το μίσος τους για τον άνθρωπο, που δεν θέλουν να ακούσουν στο ερώτημα, αφού θα αφανίσεις εμένα θα αφανιστείς και εσύ!

Εδώ με πραγματική απορία για μια τέτοια συμπεριφορά, ρωτώ, μήπως έχουν βρει άλλο σπίτι στο διάστημα και αδιαφορούν για την καταστροφή της γης;;;;;;;
Η δογματική θρησκευτική εξουσία εκφυλίστηκε και φανερώθηκαν τα ψέματά της για την δήθεν θεϊκοτητα της, απεδείχθη ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια άλλου τύπου εξουσία, βασισμένη στην ψυχή του ανθρώπου, απεδείχθη κράτος εν’ κράτη, φάνηκε ότι υπάρχει σαν βδέλλα , σαν παράσιτο κολλημένο να τρέφεται από την πολιτική εξουσία!

Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αρχιεπίσκοπος πρωθυπουργός, βουλή η ιερά σύνοδος με τους βουλευτές της, οι περιφέρειες με τους δεσπότες, και οι ενορίες με τους ενορίτες τα πιστά θρησκευτικά σκυλιά!!! Η μια εξουσία στηρίζει την άλλη και τούμπαλιν!
Δεν έχει καμία πλέον σχέση με την αποδεχόμενη από τον λαό, ιεραποστολική της υποχρέωση και μόνο!
Το εκφυλισμένο και ανικανοποίητο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που δούλευε εντατικά για την στρατολόγηση τον παραπάνω εξουσιών, πολιτικής και θρησκευτικής, κάτω από μια κενή έννοια, την Νέα Τάξη, έννοια χωρίς αρχή και τέλος!
Οι λαοί ήταν επόμενο διχασμένοι και χάνοντας ένα και μοναδικό στήριγμα την ελπίδα αντιδρούν με αυτοκτονικές τάσεις με λάθος και σπασμωδικές και αψυχολόγητες επιλογές!
Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται!
Μέσα σε αυτήν την παγκόσμια τρέλα , την παγκόσμια φρίκη, μέσα σε αυτήν την παγκόσμια καταρρεύσεις αξιών, πολιτισμού, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς, μέσα σε αυτήν την πολιτισμική σαπίλα!
Βρήκε την ευκαιρία το ποιο βάρβαρο και δολοφονικό θρησκευτικό σύστημα να εδραιωθεί, να ανδρώσει, να αναδείξει δήθεν την μοναδικότητα του δικού του θεού, που είναι ταυτόχρονα, πολιτικός, στρατιωτικός, δικαστικός και θρησκευτικός!
Όλα σε ένα πακέτο!
Αυτήν την στιγμή η ανθρωπότητα έκανε έναν τεράστιο κύκλο αιώνων, γυρνώντας ξανά στην βλέψη του Ισλάμ να καταλάβει την Ευρώπη!
Και πάλι ο ίδιος λαός καλείτε να βγάλει τα κάρβουνα από την φωτιά, να σταματήσει το Ισλάμ στις Σαλαμίνες, στις Θερμοπύλες, καλείτε ένας νέος Αλέξανδρος να σταματήσει την βάρβαρη και φρικιαστική λαίλαπα του Ισλάμ και να τους εκπολιτίσει και ταυτόχρονα να εξαφανίσει τους παραπάνω εκφυλισμένους παγκόσμιους δυνάστες που υπονόμευσαν και υπονομεύουν την γη!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τρεις παγκόσμιοι εκφυλιζόμενοι δυνάστες εναντίον μιας βάρβαρη, δολοφονικής και φρικιαστικής δυναστείας αναπτυσσόμενης ραγδαία!

 • Μαχάτμα Γκάντι ( 1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

  http://www.gnomikologikon.gr/images/authpics/ghandi.jpg

  Ο Μοχάντας Καραμτσάντ Γκάντι (όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) ήταν Ινδός πολιτικός, στοχαστής και επαναστάτης. Υπήρξε η κεντρική μορφή του εθνικού κινήματος για την ινδική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς και εμπνευστής της μεθόδου παθητικής αντίστασης, χωρίς χρήση βίας, εναντίον των καταπιεστών. Η διδασκαλία του επηρέασε το διεθνές κίνημα για την ειρήνη και μαζί με τον ασκητικό βίο του συνέτειναν στο να καθιερωθεί σαν ένα από τα παγκόσμια σύμβολα του 20ου αιώνα. Απέκτησε την προσωνυμία Μαχάτμα, που φέρεται να του απέδωσε στα 1915 ο Ινδός νομπελίστας ποιητής Ταγκόρ και που στα σανσκριτικά σημαίνει “μεγαλόψυχος”. Δολοφονήθηκε το 1947 από ένα φανατικό ινδουιστή, λίγο μετά την απελευθέρωση της χώρας.

  • Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

  • Μ’ αρέσει ο Χριστός σας. Δεν μ’ αρέσουν οι χριστιανοί σας. Οι χριστιανοί σας είναι τόσο διαφορετικοί από τον Χριστό.

  • Τα εφτά που δεν πρέπει να έχεις: Πλούτο χωρίς μόχθο, Γνώση χωρίς χαρακτήρα, Πολιτική χωρίς αρχές, Απόλαυση χωρίς συναίσθημα, Εμπόριο χωρίς ήθος, Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά, Αγάπη χωρίς θυσία.

  • Κανείς δεν μπορεί να με πληγώσει χωρίς τη συγκατάθεσή μου.

  • Τη μέρα που η δύναμη της αγάπης θα υπερνικήσει την αγάπη της δύναμης, ο κόσμος θα γνωρίσει την ειρήνη.

  • Ο Θεός δεν έχει θρησκεία.

  • Ένας δειλός είναι ανίκανος να δείξει αγάπη. Αυτό είναι προνόμιο των γενναίων.

  • Πρέπει να ζούμε σαν να πρόκειται να πεθάνουμε αύριο και να μελετάμε σαν να πρόκειται να ζήσουμε για πάντα.

  • Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει.

  • Η ικανότητα να συγχωρείς είναι προσόν του δυνατού. Οι αδύναμοι ποτέ δεν συγχωρούν.

  • Το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» είναι ότι θα καταλήξει να κάνει όλον τον κόσμο τυφλό.

  • Ευτυχία είναι όταν αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που λες και αυτά που κάνεις, βρίσκονται σε αρμονία.

  • Ο μόνος τύραννος που δέχομαι είναι η σκληρή φωνή μέσα μου.

  • Η ελευθερία δεν αξίζει τίποτα αν δεν συμπεριλαμβάνει την ελευθερία να κάνεις λάθη.

  • Είναι καλύτερα να στέκεσαι όρθιος με σπασμένο και μπανταρισμένο κεφάλι, από το να σέρνεσαι με την κοιλιά για να γλιτώσεις το κεφάλι σου.

  • Ένα «όχι» που βγήκε από μια βαθιά πεποίθηση, είναι πολύ καλύτερο -και πιο μεγαλειώδες- από ένα «ναι» που ειπώθηκε για να ευχαριστήσει ή, χειρότερα, για να αποφύγει φασαρίες.

  • Ένας άνθρωπος είναι το σύνολο των πράξεών του. Τι έχει κάνει, τι μπορεί να κάνει. Τίποτε άλλο.

  • Ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος και στο κλουβί της φυλακής του.

  • Αυτοί που λένε πως η θρησκεία δεν έχει σχέση με την πολιτική, δεν ξέρουν τι είναι η θρησκεία.

  • Σχεδόν ό,τι κάνεις είναι ασήμαντο, αλλά είναι σημαντικό να το κάνεις.

  • Να χάνεις την υπομονή σου σημαίνει να χάνεις τη μάχη.

  • Ο φόβος έχει κάποια χρησιμότητα, η δειλία όμως δεν έχει καμία.

  • Αυτοί που ξέρουν πώς να σκέφτονται δεν χρειάζονται δασκάλους.

  • Είναι λάθος να παίρνεις υποχρεωτικά για λάθος εκείνο που δεν καταλαβαίνεις

  • Η χρήση βίας μπορεί να φαίνεται καμιά φορά ότι κάνει καλό, το καλό αυτό όμως είναι προσωρινό, ενώ το κακό που προξενεί είναι μόνιμο.

  • Ο θυμός και η έλλειψη ανοχής είναι εχθροί της ορθής κρίσης.

  • Ένα λάθος δεν γίνεται αλήθεια επειδή είναι ευρέως διαδεδομένο, ούτε η αλήθεια γίνεται λάθος επειδή δεν τη βλέπει κανείς.

  • Η γη παράγει αρκετά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των ανθρώπων, αλλά όχι την πλεονεξία όλων των ανθρώπων.

  • Μια θρησκεία που δεν λαμβάνει υπόψη της πρακτικά ζητήματα και δεν βοηθάει στη λύση τους, δεν είναι θρησκεία.

  • Είμαι έτοιμος να πεθάνω, αλλά δεν υπάρχει σκοπός για τον οποίο να είμαι έτοιμος να σκοτώσω.

  • Η μη-βία προϋποθέτει διπλή πίστη: πίστη στο Θεό και πίστη στον άνθρωπο.

  • Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει έναν σκοπό που είναι δίκαιος.

  • Οι υπερβολικοί έπαινοι προσβάλλουν. Είσαι αναγκασμένος να πεις πως δεν τους αξίζεις.

  • Η χειρότερη μορφή βίας είναι η φτώχεια.

  • Η υγιής δυσαρέσκεια είναι προάγγελος της προόδου.

  • Δικαιώματα που δεν προκύπτουν από ένα καθήκον που επιτελέσαμε καλά, δεν αξίζουμε να τα έχουμε.

  • Η δράση δηλώνει τις προτεραιότητες.

  • Ένας αδύναμος άνθρωπος είναι δίκαιος μόνο κατά τύχη. Ένας δυνατός, μη-βίαιος άνθρωπος είναι άδικος μόνο κατά τύχη.

  • Τι γνώμη έχω για το Δυτικό πολιτισμό; Νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα.

  • Είναι καλύτερα να είμαστε βίαιοι, αν έχουμε βία μέσα μας, παρά να φοράμε το μανδύα της μη-βίας για να καλύψει την ανικανότητά μας.

  • Μπορεί να μην ξέρεις ποτέ τα αποτελέσματα όπου οδηγούν οι πράξεις σου. Αλλά αν δεν κάνεις τίποτα, δεν πρόκειται να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.

  • Κάθε αξιόλογη πράξη είναι δύσκολη. Η άνοδος είναι πάντα δύσκολη. Η κάθοδος είναι εύκολη και συχνά ολισθηρή.

  http://www.gnomikologikon.gr/authquotes.php?auth=711

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>