«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιοι είναι Ρότσιλντ;

Οι πρώτοι Ρότσιλντ (1743-1812)

Ο Άμστελ Μέιερ και τα αδέλφια του, Νέιθαν (πάνω αριστερά), Σάλομον (κέντρο), Τζέιμς (κάτω αριστερά) και Καρλ (κάτω δεξιά) σε λιθογραφία του 1850. 

Ο Άμστελ Μέιερ και τα αδέλφια του, Νέιθαν (πάνω αριστερά), Σάλομον (κέντρο), Τζέιμς (κάτω αριστερά) και Καρλ (κάτω δεξιά) σε λιθογραφία του 1850.

Οι ιδρυτές της δυναστείας ήταν ο Άμσελ Μάγιερ και η σύζυγος του Γκούτα Σνάπερ, από την Φρανκφούρτη Ον  Μειν, στην νότια Γερμανία, Ο οίκος στον Εβραϊκό δρόμο όπου ζούσαν, ήταν ξύλινο το σπίτι, απομίμηση Γοτθικού κτηρίου.

Το ανδρόγυνο ζούσε στον πρώτο όροφο που είχαν ένα κατάστημα που πουλούσαν διάφορα αντικείμενα στο πεζοδρόμιο. Έξω στο πεζοδρόμιο έβρισκες διάφορα αντικείμενα που πουλούσαν από δεύτερο χέρι.

Το θλιβερό αυτό κατάστημα υπάρχει να θυμίζει την καταγωγή των σημερινών βαρόνων  των Ρότσιλντ, κυρίαρχων του κόσμου, Στο κατάστημα είχε τοποθετηθεί μια (κόκκινη  ασπίδα), στα γερμανικά  (Ρο-τσιλντ).

Όλα τα παιδιά του Άμσελ  πήραν το όνομα Ρότσιλντ.

Γεννημένος στα 1743 στην Φρανκφούρτη, ο Άμσελ ήταν προετοιμασμένος να γίνει ραβίνος και μπήκε στην σχολή, την οποία πήρε μια καλή δόση Ταλμουδικού δηλητηριώδους μίσους εναντίον κάθε τι μη Εβραϊκού.

Αυτός ο διαβολάνθρωπος κάτω από την προστασία του άλλου διαβολάνθρωπου του Ροκφέλερ εξαπλώθηκε σε όλη την γη σαν την αράχνη με πολλά  παιδιά που γαλουχήθηκαν να μισούν τους ανθρώπους και θεός τους το χρήμα και η εξουσία!

Στα 1770 ο Αμσελ παντρεύτηκε την Γκούτα Σνάπερ και έκανε πέντε  γιους και πέντε κόρες,

Η σύζυγος ανέλαβε το μαγαζί και ο σύζυγος γυρνούσε την πόλη με ένα κιβώτιο με αγαθά, αλλά κυρίως για να κάνει επαφές με εβραίους πατριώτες του, για να μαζεύει πληροφορίες.

Σύντομα ο βαρόνος φον Έστορφ, στον οποίο ο Άμσελ προσέφερε κάποιες υπηρεσίες στο Φρειδερίκο Β, του οποίου η περιουσία τότε ήταν από 70-100 εκατομμύρια φλορίνια, ένα ποσό απίστευτο για την εποχή εκείνη.

Ο διαβολάνθρωπος αυτός ο Άμσελ κάτω από μια κομισμένη και διχασμένη παγκόσμια κοινωνία έσπειρε τα πλοκάμια του σαν την αράχνη με τα παιδιά του!

Ο Φρειδερίκος άκουσε από τον Βαρόνο φον Έστορφ για την διαβολικότητα του και ανηθικότητα του Έμτελ και σκέφτηκε να δημιουργήσει μια καταραμένη ψυχή.

Προσέξτε από την Γερμανία ξεκίνησε ο διάβολος πάλι για την καταστροφή της ανθρωπότητας!

Ο πρώτος Ρότσιλντ ξεκίνησε μια γιγαντιαία κλίμακα στρατολόγησης νέων ανδρών, τους έθισε στο αλκοόλ τους εκπαίδευσε για να τους προσφέρει ως μισθοφόρους σε όποια δύναμη έδινε τα περισσότερα για πολέμους. Ο πρώτος πελάτης ήταν η Αγγλία που πολεμούσε τότε με την Γαλλία και μετέπιπτα με την Αμερική, ενάντια σε αυτές έστειλε 16.800 από το Χέσσε στον  Γεώργιο Γ, τον κυρίαρχο της Αγγλίας που γεννήθηκε στην Γερμανία.

Όλες αυτές οι συναλλαγές  γίνονταν από τον Άμσελ. Πρώτα προσπάθησε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του τοποτηρητή εμβάζοντάς  του χρήματα από τις αποτρόπαιες επιχειρήσεις  που προκαλούσαν πολύ αιματοχυσία. Ο Άμσελ σύντομα άλλαξε το θλιβερό κατάστημα  του πατερά του σε τραπεζικό οίκο!

Να πως στην γερμανική κοινωνία ο Χίτλερ βρήκε εύκολα και σχεδόν έτοιμες  στρατιές δολοφόνων και όση χρηματοδότηση ήθελε, να γιατί το ολοκαύτωμα ήταν στημένο από τους ίδιους τους τραπεζίτες εβραίους!

Με την πρόφαση υπέρογκων κερδών εάν συνεχιζόταν η αιματοχυσία και με τα πολιτικά κέρδη για τα γερμανικά έθνη, ο Άμσελ κατάφερε να γίνει το (άλλο εγώ) του τοποτηρητή.

Ο Άμσελ ντυνόταν  πολύ απλά για να εξαπατά τον τοποτηρητή. Όσο αφορά το πραγματικό του εισόδημα και την περιουσία του και ποτέ δεν άλλαζε ρούχα και τα εσώρουχα του και βρώμαγε  για να δείχνει φτωχός.

(Ο Άρθουρ Καίσλερ στο βιβλίο του  ( Η Δέκατη τρίτη φυλή) ανέφερε πως αυτό είναι το χαρακτηριστικό των Χαζάρων που εξϊουδαϊστηκαν). Σαν χειριστής της τεράστιας περιουσίας του Γουλιέλμου ,σταμάτησε να την αυξάνει, ενώ ο πλούτος του Άμσελ, αύξαινε μέρα με την ημέρα και κατά τον θάνατό του, το Σεπτέμβριο του 1812, κάποιοι λένε πως άφησε στους γιους του ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΡΑΓΚΑ!

(Τα αρχεία της οικογένειας που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην ιστορία, είναι απροσπέλαστα, καλά φλεγμένα και εφτασφράγιστο μυστικό! Σε ένα βιβλίο που κρατείτε κρυφό ( Τζων Ρηβς, The Rothchildw, σ.59).

Ο  Άμσελ μοιράζει τον κόσμο, μετά τον θάνατο του το  1812.

Ο Άμσελ  κληρονόμησε  την Γερμανία, την Αυστρία, την Μ. Βρετανία, την Ιταλία και την Γαλλία στους πέντε γιους του. Τον Άμσελμ, τον Σολομώντα, τον Νάταν, τον τον Κάρολο και τον Τζαίημς Ιακώβ.

Αργότερα σε έναν απόγονο του Ρότσιλτ, γνωστό σαν Σενεμπεργκ αποδόθηκαν οι  ΗΠΑ και πήρε το όνομα Μπέλμοντ.

Οι Ρότσιλνς δεν ήθελαν να παρουσιαστούν με το όνομά τους στην Αμερική, διότι οι στρατιώτες του Χέσσε Κάσσελ που τόσο ερέθισαν τον πληθυσμό εκεί,  απέκτησαν απογόνους και θα θυμόνταν τον Μάγιερ Άμσελ που τους αγόρασε , τους εξόπλισε και τους πούλησε για τροφή των κανονιών.

Η δεύτερη γενιά των Ρότσιλντ.

Ο Νάταν τοποθετήθηκε στο Λονδίνο, ο Σολομών στην Βιέννη, ο Κάρολος στην Νάπολη, και ο Τζαίημς στο Παρίσι.

Ο Άμσελ πρωτότοκος γιος έγινε διάδοχος της τράπεζας της Φρανκφούρτης και παρέμεινε ο μόνος πραγματικός Μάγιερ. Ήταν ένας Εβραίος της παλιάς σχολής. Ο πατέρας του τον διέταξε να παντρευτεί την Εβραία Εΰα Χαννάν, την οποία αντιπαθούσε.

Δεν έκανε παιδιά. Και μετά το  θάνατό του τον διαδέχτηκαν οι γιοι του Καρόλου, ο οποίος ήταν αρχηγός της τράπεζας στην Νάπολη που έκλεισε το 1860, όταν οι Ρότζιλντ  ανακάλυψαν πως ο Πάπας καταστράφηκε και πως δεν μπορούσαν πια να εκμεταλλευτούν την Ιταλία.

Ο Σολομών ο δεύτερος γιος του Άμσελ πήγε στην Βιέννη, την οποία τότε κατείχαν πέντε Εβραίοι, ο Άρνσταιν, ο Έσκελες, ο Γκείμιλλερ, ο Στάιν και ο Σίνα. Παραμέρισε τους 4 πρώτους και άφησε τον 5 να ζήση φτωχικά στην σκιά του γιγαντιαίου δένδρου των Ρότζιλντ.

Ο Κάρολος ο πέμπτος γιος πήγε στην Νάπολη, ένα κέντρο από το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στον Πάπα και αιματοχυσίες στα ιταλικά βασίλεια. Παντρεύτηκε την όμορφη Εβραία Αδελαΐδα Χέρτζ που του  γνώρισε τον βασιλέα της Νάπολης και έτσι βοήθησε τον σύζυγο της να κάνει τεράστιες  τις επιχειρήσεις του.

Ο Κάρολος έγινε ο αποκρυφιστής  αρχηγός της ( Alta Vendita) ( Υψηλό εμπόριο). Οι δυο μεγαλύτεροι γιοι του Καρόλου, ο Τσάρλ και ο Γουίλλιαμ επέστρεψαν στην Φρανκφούρτη και άφησαν τον οίκο  της Νάπολης στον τρίτο αδελφό τους τον Αδόλφο που διαδέχτηκε τον πατέρα του στα 1855.

Ο Αδόλφος δεν είχε αίμα των Ρότσιλντ στις φλέβες του.

Στα 1860 ρευστοποίησε την τράπεζα του και προτίμησε να ζήσει ήσυχα. Παρευρέθηκε στην στέψη του Τσάρου Αλέξανδρου Β στην Μόσχα, στα 1856. Παντρεύτηκε μια εξαδέλφη Ρότσιλντ και δεν απέκτησε παιδιά.

Ήταν η εικόνα του βασιλέα της Νάπολης… Ο τίτλος του ήταν Μαρκήσιος. Ο Σολομών της Βιέννης είχε δυο παιδιά, έναν γιο τον Άμσελ-Σολομών και την κόρη  την Μπέττυ που παντρεύτηκε τον θειο της Ταίημς του Παρισιού και τρίτο(Παγκόσμιο Αυτοκράτορα)

Και η αράχνη των Ρότσιλντ έχει πλέον απλώσει τον ιστό της τόσο καλά που πλέον δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα με την ανοχή και βοήθεια του άλλου ανθρωποειδές Ροκφέλερ!!!

Ο Νάταν οδηγεί τον Γκόλντσμιθ  σε αυτοκτονία.

Το πρώτο αγγλικό δάνειο που επεδίωξε στα 1819 ο Νάταν Ρότσιλντ ήταν ύψους 70 εκατομμυρίων δολαρίων, το κέρδισε όμως η ( ομάδα Φράνσις μπάρινγκ και Γκόλντσμιθ Εβραίοι).

Ο Γκόλντσμιθ   είχε μεγάλη εκτίμηση στο Λονδίνο και ο Νάταν αισθάνθηκε τρομερό μίσος γι αυτόν, γιατί κάθε εβραίος έπρεπε να γονατίζει μπροστά στο γιο του Άμσελ.

Οι αδελφοί Γκόλντσμιθ εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο στα 1777.

Χάρις το χρυσό του Ρότσιλντ, ο Νάταν άρχισε μια εκστρατεία εναντίον του δανείου χρησιμοποιώντας τις πιο ανήθικες μεθόδους. Το δάνειο άρχισε να πέφτει και ο Φράνσις Μπάριγκ πέθανε στις 11 Σεπτεμβρίου του 1819 αφήνοντας τα πάντα στα χέρια του Αβραάμ Γκόλντσμιθ. Η εταιρεία των Ινδιών είχε μεγάλες καταθέσεις στον Γκόλντσμιθ. Ο Νάταν, με τις συμφωνίες  του κατάφερε να τους πείσει να αποσύρουν αυτές τις καταθέσεις. Το Δάνειο έπεσε ακόμη πιο χαμηλά και ο Γκόλντσμιθ  αυτοκτόνησε στις 28 Σεπτεμβρίου της ιδίας χρονιάς.

Η εφημερίδα της  ( The morning Post)  ανέφερε  την ημέρα εκείνη πως μια κήρυξη πολέμου δεν θα δημιουργούσε μεγαλύτερο πανικό στο χρηματηστηριο!

Ο Νάταν το εκμεταλλεύτηκε αυτό και κέρδισε και από αυτό το γεγονός ένα τεράστιο ποσόν από το πτώμα του Γκόλντσμιθ. Η τράπεζα Γκόλντσμιθ εξαναγκάστηκε σε ρευστοποίηση.

Ο Νάταν δεν ένιωσε ούτε το ελάχιστο  συναίσθημα για το αποτέλεσμα  της αυτοκτονίας των δυο αδελφών Γκόλντσμιθ.

Απέδειξε πόσο απεχθής χαρακτήρας ήταν ο Νάταν.

Η τρομερή του βρομιά ήταν παροιμιώδες, οι υπάλληλοι του κυριολεκτικά πέθαιναν της πείνας αν και εξαντλούντο στην εργασία. Έπαιρναν τους χαμηλότερους μισθούς σε ολόκληρο το Σίτυ.

Όταν ο Νάταν πέθανε στα 1836 δεν είχε δώσει ούτε μια πέννα στους συνεργάτες  και υπηρέτες του, ούτε μια πέννα σε φιλανθρωπίες.

Έχει και συνέχεια αυτή η φρικτή ευγένεια Ρότσιλντ με την φτωχοποίηση από τον Κάρολο Ντίκενς που τους  εξέθεσε με το έργο του  στην σκόπιμη ιστορία του Γουώλτ Ντίσνεϋ και τους παρομοίασε με τον Σκρούτζ τον τρομερό τραπεζίτη  που στο χρηματοκιβώτιο του έχει για οικογενειακό σήμα το δολάριο με δυο γραμμές, δηλαδή τα δυο πρώτα γράμματα της λέξεως (SHEKEL) που είναι το αρχαίο Βαβυλωνιακό νόμισμα και την κόκκινη ασπίδα Ρότσιλντ.

Σήμερα γνωρίζουμε τον ρόλο τους στην παγκόσμια καταστροφή της ανθρωπότητας, έχοντας αγκαλιάσει η βρομερή αυτή αράχνη με τον ιστό της όλη την Γη!

Μόνο άμα γνωρίζει η ανθρωπότητα την φωλιά της δηλητηριώδους αράχνης Ρότσιλντ μπορεί να την αντιμετωπίσει.

Η  οικογενειακή διαδρομή στους αιώνες  της δηλητηριώδες αράχνης Ρότσιλντ  δηλώνει ότι μόνο με πλήρες αφανισμό της,  γλυτώνεις από τους ιστούς που έχει φτιάξει, δεν σκοτώνεις μόνο την μαμά, αλλά και τα παιδιά της. Δεν είναι κανένας αθώος σε αυτήν την οικογένεια της αράχνης  Ρότσιλντ.

Η αρρώστια Που καλύπτει την γη και λέγεται Ρότζιλντ εκμεταλλεύτηκε μια ψεύτικη διαφορά του παγκόσμιου πολιτικού και θρησκευτικού συστήματος.

Ο ναζισμός, ο φασισμός, ο κομμουνισμός, ο καθολικισμός, ο χριστιανισμός και ο ισλαμισμός έχουν κοινά στοιχεία,  θεμελιώδεις συγγένειες και (οράματα) όχι μόνον επειδή οδηγούν σε ολοκληρωτικά  συστήματα αλλά επειδή προέρχονται από την ίδια μήτρα!

Rotcschilds & Rockefellers: Η ηγεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

Δύο δυναστείες  Ρότζιλντ- Ροκφελερ στην ίδια στέγη.

Ο βρετανικός όμιλος RIT Capital εξαγοράζει το 37% του χρηματοπιστωτικού ομίλου Rockefeller Financial Services.

Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη σύμπραξη με τον οίκο των Ροκφέλερ. «Η συμφωνία είναι ιστορική και δημιουργεί προοπτικές μακροπρόθεσμης συνεργασίας για τις δύο οντότητες» δήλωσε την περασμένη Τετάρτη ο άγγλος λόρδος κοινοποιώντας τη συμφωνία μεταξύ των φερώνυμων επιχειρηματικών ομίλων. Οι δυναστείες των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ αποφάσισαν ότι τα συμφέροντά τους δεν είναι απαραιτήτως ανταγωνιστικά, ιδίως μάλιστα σε μια περίοδο όπως η τρέχουσα που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και πολλαπλούς κινδύνους.

Το πρώτο βήμα σε αυτή τη νέα πορεία θα γίνει μέσω της εξαγοράς του 37% του χρηματοπιστωτικού ομίλου των Ροκφέλερ (Rockefeller Financial Services) από τον βρετανικό όμιλο RIT Capital τον οποίο διαχειρίζεται ο λόρδος Ρότσιλντ.

Η  Ελληνική Βουλή γέμισε με μαριονέτες & ορντινάντσες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. γιαυτό ψηφίζουν όλα τα Μνημόνια, με τα οποία σκλάβωσαν τους Έλληνες!!! Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. των ηγετών Ρότσιλντ + Ροκφέλερ+Σορος.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 1

Το μεγαλύτερο θύμα αυτών των δολοφόνων,  είναι διαχρονικά η Ελλάδα!

Πληροφορίες άντλησα από τον Αρτεμιδώρου Εύψυχου, Μυστική Μυθολογία και από αλλού. Σχετικά με το θέμα και στους συνδέσμους  http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=460565.

http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/382403/rotcschilds–rockefellers-i-igesia-tis-pagkosmias-diakyvernisis

http://nea-apokalypseis.blogspot.gr/2013/02/mother-companyh.html

http://www.andro.gr/zoi/rothchild/

http://www.andro.gr/zoi/rothchild/

http://human-philosophie.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5375.html

http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2016/05/43060-40.html#more

 Έρευνα και επιμέλεια έγινε από τον  ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>