«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΩΦΗΣ

000010
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη, ζήτησε από τη Κυβέρνηση να παραιτηθεί, και να δώσει λύση η παρούσα Εθνοκτόνος Βουλή των Σιωνιστών Ελληνο-Ιουδαίων Βο(υ)λευτών.
Ζήτησε δε, «ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ».
Της Φώφης οι πασόκοι έφεραν τη χρεοκοπία, το ΔΝΤ, και ψήφισαν όλα τα Μνημόνια, κατ’ εντολή του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι σημερινοί πολιτικοί Ελλάδος-ΗΠΑ- Ε.Ε. εκτελούν ότι διαταχθούν από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της N.W.O. του βαρώνου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Η πρόταση της Φώφης σκοπόν έχει η επόμενη Κυβέρνηση πολιτικών δούλων των Επικυρίαρχων της Γης, (Κυριάκου-Φώφης-Σταύρου-Βασίλη), η καλουμένη και Οικουμενική, να τα υπογράψει όλα, και να τελειώσει η Αξιολόγηση.

Τελειώνοντας οι διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση, τα χρήματα που θα πάρουμε από την ΤΡΟΪΚΑ των Σιωνιστών δανειστών, (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε.) ιδιοκτησίας Βαρώνου & Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα πάνε όλα στη τσέπη του Ιουδαίου Φαρισαίου δανειστή Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια, και τίποτα στην Εθνική μας Οικονομία.
Στα 6 χρόνια Μνημονίων ο Ιουδαίος ΡΟΤΣΙΛΝΤ έφαγε από τον Ελληνικό Λαό 45 δις. ευρώ σε τοκοχρεολύσια, + το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής, και τα Πετρέλαια + Φυσικό Αέριο.
Αυτό θέλουν και οι Σιωνιστές Ιουδαίοι & Φαρισαίοι δανειστές του Κοσμοκράτορα Βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να τα υπογράψουμε όλα, για να πάρουν τους τόκους των παράνομων, επαχθών και επονείδιστων δανείων!!!
Γιαυτό ζήτησαν (Κουαρτέτο Δρακουλέσκου) υποθήκη την Ακρόπολη-Παρθενώνα, και όλη την πολιτισμική μας κληρονομιά.
Εμείς ο Ελληνικός Λαός λέμε, προκειμένου να έχουμε «ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ», «ΦΩΦΕΣ», «ΣΤΑΥΡΟΥΣ» & «ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ» σαν Κυβέρνηση, προτιμούμε τον ΤΣΙΠΡΑ που διαπραγματεύεται και αντιστέκεται, έστω και αν είναι Εθνομηδενιστής, Διεθνιστής, και Οικουμενιστής, υποτακτικός και ορντινάντσα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, (και ποίος πολιτικός δεν είναι;;), μέχρι να έλθει μια Κυβέρνηση Ελλήνων Πατριωτών, που θα διαγράψει το μη βιώσιμο και παράνομο ΧΡΕΟΣ, οπότε κάθε κατεργάρης Ιουδαίος & Φαρισαίος Σιωνιστής ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ στο πάγκο του!!!
Ο Λαός λέει, «Το μη χείρον βέλτιστον».
Ένας Λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα!!! Είναι πολιτικώς Βλάξ, αφελής και επιπόλαιος!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΩΦΗΣ

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Γ! ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΦΩΦΕΣ-ΚΟΥΛΗΔΕΣ-ΠΟΤΑΜΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ, Κ.Λ.Π.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΟΣ…….

    • Όλο το βάρος πρέπει να δοθεί στις λαϊκές συνελεύσεις στις πλατείες, όχι στο σύνταγμα, εκεί μας μαντρώνουν και μας σκοτώνουν, εκεί διαβάλουν με τους πληρωμένους τραμπούκους μισθοφόρους κάθε λαϊκό αγώνα και με τα δακρυγόνα, το σύνταγμα θα ειναι μόνο για την επιβολή της νίκης! Στις πλατείες πυρήνες, τοπικές συνελεύσεις, καθιστικές διαμαρτυρίες σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες κατά τόπους.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>