«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΙΣ… ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! (7 βίντεο)

Νίκος Χειλαδάκης · 9 Απρ. 2016

Pope Francis and Ecumenical Patriarch Bartholomew I of Constantinople (R) leave after an Ecumenical Prayer in the Patriarchal Church of Saint George in Istanbul November 29, 2014. Pope Francis began a visit to Turkey on Friday with the delicate mission of strengthening ties with Muslim leaders while condemning violence against Christians and other minorities in the Middle East. REUTERS/Osman Orsal (TURKEY - Tags: RELIGION) - RTR4G2H7

Γράφει Συντακτική Ομάδα

Ο Πάπας θα έρθει στην Ελλάδα αλλά να έρθει χωρίς την ένοπλη φρουρά του και το αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο και πανω από όλα να φορέσει τον Σταύρο του και να δούμε αν αυτοί οι μουσουλμάνοι αγαπητοί φίλοι του δείξουν τα πραγματικα τους αισθηματα. Θα δούμε το πόσο ειρηνική θα είνα η επίσκεψη του.

 
Αυτός ο Πάπας λέει στους Αμερικανούς ότι είναι κακό να χτίζουν ένα τείχος κατά μήκος στα σύνορα με το Μεξικό και εμείς στην Ευρώπη πρέπει όλοι να ανοίξουμε τις καρδιές και τα σπίτια μας σε όλη αυτή την λαθρομουσουλμανική εισβολή, αλλά ο ίδιος περιβάλλεται από ένοπλες φρουρές, τεθωρακισμένα αυτοκίνητα, αμέτρητους φύλακες, υψηλούς τοίχους και κάμερες ασφαλείας.

Αυτός ο Πάπας δεν ενδιαφέρεται καν για τους χριστιανούς. Προπαγανδίζει με κάθε μέσο την αγαπητική πανθρησκεία της μεγάλης πλάνης, βοηθώντας τους θανάσιμους εχθρούς του χριστιανισμού.

Με περισσή υποκρισία πλένει τα πόδια των μουσουλμάνων, θέλοντας να μυηθεί τον Χριστό που όμως τον έχει απαρνηθεί συμπροσευχόμενος με όλους τους αρνητές του.

Η συνέχεια στον σύνδεσμο

https://hellasforce.com/2016/04/09/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%83/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΙΣ… ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! (7 βίντεο)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>