«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ψηλά τις σημαίες!!!

1η Απριλίου 1955!!! 

 ΚΥΠΡΟΣ

  Προς τον

«Αξιότιμον Ελληνικόν Κυπριακόν λαόν.

Οδόν Ελευθερίας ή Θανάτου.

Χωριά καί πόλεις.

Κύπρον».

« ΕΘΝΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΙΣ Ε.Ο.Κ.Α

         Μέ τήν βοήθειαν του Θεού, μέ πίστιν είς τόν τίμιον αγώνα μας, μέ τήν συμπαράστασιν ολοκλήρου του ‘Ελληνισμού καί μέ τήν  βοήθειαν των Κυπρίων. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΙΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ.

         Μέ τό σύνθημα εκείνο, τό οποίον μάς κατέλειπαν οι πρόγονοί μας ως ιεράν παρακαταθήκην «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ».

 

Άδελφοί Κύπριοι,

         Άπό τα βάθη  των αιώνων μάς ατενίζουν όλοι εκείνοι, οι οποίοι ελάμπρυναν τήν ‘Ελληνικήν ιστορίαν διά νά διατηρήσουν τήν ελευθερίαν των, οι Μαραθωνομάχοι, οι Σαλαμινομάχοι, οι τριακόσιοι του Λεωνίδα καί οι νεώτεροι του Άλβανικού έπους. Μάς ατενίζουν οι αγωνισταί του 21, οι οποίοι μάς εδίδαξαν, ότι η απελευθέρωσις από τόν ζυγόν δυνάστου αποκτάται πάντοτε μέ  τό ΑΙΜΑ. Μάς ατενίζει ακόμη σύμπας ο ‘Ελληνισμός, ο οποίος μάς παρακολουθεί με αγωνίαν, αλλά καί εθνικήν υπερηφάνειαν.

         Άς απαντήσωμεν μέ έργα ότι θά γίνωμεν « πολλώ κάρρονες » τούτων.

         Είναι καιρός νά δείξωμεν είς τόν  κόσμον , ότι εάν η διεθνής διπλωματία είναι ΆΔΙΚΟΣ καί έν πολλοίς  ΆΝΑΝΔΡΟΣ, η Κυπριακή ψυχή είναι γενναία. Έάν οί δυνάσται μας δέν θέλουν νά αποδώσουν τήν λευτεριά μας, μπορούμεν νά τήν διεκδικήσωμεν μέ τά ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.                                         

         Άς δείξομεν είς τόν κόσμον ακόμη μιά φορά ότι καί του σημερινού ‘Ελληνος  «ο τράχηλος ζυγόν δέν υπομένει».

‘Ο αγών θά είναι σκληρός, ο δυνάστης διαθέτει τά μέσα καί τον αριθμόν.         

         Ημείς διαθέτομεν την ΨΥΧΗΝ. Έχομεν καί τό ΔΙΚΑΙΟΝ μέ τό μέρος μας. Γι’ αυτό θα ΝΙΚΗΣΩΜΕΝ.                                                                     

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑΙ.

Άτενίσατε τό έργον σας. Είναι αίσχος εν εικοστώ αιώνα οί λαοί νά χύνουν τό αίμα των γιά νά αποκτήσουν τήν λευτεριά των, τό θείον αυτό δώρον γιά τό οποίον κι εμείς επολεμήσαμεν παρά τό πλευρόν τών λαών σας καί γιά τό οποίον εσείς τουλάχιστον διατείνεσθε ότι επολεμήσατε εναντίον του ναζισμού και του φασισμού.       

ΕΛΛΗΝΕΣ. Όπου καί αν ευρίσκεσθε, ακούσατε τήν φωνήν μας.

ΕΜΠΡΟΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ….

Ε.Ο.Κ.Α

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΓΕΝΗΣ  


Αυτοί που σήμερα επιδεικνύουν εμπράκτως τον έρωτά τους προς το Έθνος και προς κάθε Εθνικό, αυτοί που οραματίζονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πατρίδας μας, σας καλούν στον αγώνα της τιμής και της αξιοπρέπειας!!! 

Ας αντιλαλήσουν ξανά τα διάσελα της ιερής Ελληνικής γης από το «Μολών Λαβέ» του προγόνου μας!! 

Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες,

ψηλά τις σημαίες, σταθείτε ορθοί και αγωνιστείτε!!!!Θα νικήσουμε!!!!

Όλοι οι ήρωες που δώσανε τήν ζωή τους γιά τήν Μεγαλόνησο, όσοι θυσιάσανε τά νιάτα τους γιά τόν αγώνα, είναι σήμερα εδώ, κοντά μας, σέ θέση μάχης καί φρουρά της επιβίωσης του Έθνους μας.

Ζήτω η 1η Απριλίου 1955!!! Ζήτω ο αγώνας της ΕΟΚΑ!!! Τιμή και δόξα στους Ήρωες!!! Ζήτω το Ελληνικό Έθνος!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Θεόδωρος Δάλμαρης

210 3250220                   6944325056                  6944257686

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ψηλά τις σημαίες!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>