«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Εκεχειρία» στη Συρία: H Υπερεθνική Ελίτ απειλεί τη Ρωσία

Latuff's cartoon on catalytic Russia's intevention in Syria

Σχόλιο: Ανησυχητικά έρχονται τα νέα σχετικά με τη Συρία και τη θέση της Ρωσίας, που όπως έχουμε τονίσει σε άρθρα μας, παρότι –όπως έγινε κατά κοινή ομολογία με την επιτυχημένη επέμβαση της στη Συρία σε συμφωνία με το Συριακό καθεστώς– η ηγεσία της έχει δώσει συχνά δείγματα γραφής ότι στηρίζει τον αγώνα για εθνική κυριαρχία του λαού της Συρίας και άλλων λαών που μάχονται ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τα τσιράκια της Υπερεθνικής Ελίτ («εξεγερμένοι» και μισθοφόροι του ΝΑΤΟ, από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία κλπ.), πολλές φορές πέφτει θύμα των αντιφάσεων στο εσωτερικό της.

Και αυτό επειδή στο εσωτερικό της Ρωσικής ελίτ υπάρχει η γνωστή διαίρεση μεταξύ παγκοσμιοποιητών και εθνικιστών/πατριωτών, οι οποίοι στηρίζονται από τη μεγάλη πλειοψηφία του Ρωσικού λαού, σε ένα άτυπο λαϊκό μέτωπο που στηρίζεται από τους κομουνιστές μέχρι τους Χριστιανούς– τις δύο αυτές «πτέρυγες» της ρωσικής ελίτ επιχειρεί να συμβιβάσει η υπό τον Πούτιν ηγεσία.

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η ελίτ υπό τον Πούτιν απειλήθηκε από την Υ/Ε πως αν η Ρωσία και το Μπααθικό Συριακό καθεστώς δεν εφαρμόσουν κατά γράμμα την «εκεχειρία» στην οποία συμφώνησαν τα δύο έθνη, μαζί με τους λεγόμενους «μετριοπαθείς» αντικυβερνητικούς (δηλαδή τον «καλό μπάτσο» των δυτικόφιλων μισθοφόρων και τζιχαντιστών που ξεκίνησαν και την καλά ενορχηστρωμένη «εξέγερση» το 2011!), τότε θα τεθεί σε κίνηση ένα «Σχέδιο Β» που θα δημιουργήσει μια «ζώνη ασφαλείας» (buffer zone) στα τουρκικά σύνορα. Η «επιλογή» που, φαίνεται, δίνεται στον Πούτιν είναι είτε να τηρήσει την εκεχειρία και να εξαναγκάσει του Σύριους να δεχτούν ουσιαστικά τη διάλυση του Μπααθικού καθεστώτος (μέσω της Μεταβατικής Κυβέρνησης) είτε να αντιμετωπίσουν μια πλήρη στρατιωτική επέμβαση από τους Τούρκους κλπ. με την αεροπορική υποστήριξη της ίδιας της Υ/Ε (όπως δηλαδή έγινε στη Λιβύη).

Το παρακάτω άρθρο ενισχύει τις ανησυχίες για τον ρόλο της εκεχειρίας ενώ επιβεβαιώνει τη θέση μας ότι ο απώτερος στόχος της Υ/Ε είναι η ανατροπή του Μπααθικού καθεστώτος (όχι απλά του Άσαντ), και όχι βέβαια βασικά η πάταξη της ISIS, όπως κοροϊδεύει μαζί με τα άθλια ΜΜΕ-συστημικά και «εναλλακτικά»- εν ψυχρώ τον κόσμο.

Η νέα στρατηγική των ΗΠΑ στη Συρία στοχεύει να εξαπατήσει τη Ρωσία

ΠΗΓΗ: Stephen Lendman, “New US Syria Strategy Aims to Con Russia”, Global Research, 21.02.2016

Τα σημαντικά κέρδη κατά της ISIS και άλλων τρομοκρατικών ομάδων που έχουν αποφέρει τους τελευταίους μήνες οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις και οι ανανεωμένες συριακές δυνάμεις εδάφους αναγκάζουν την Ουάσιγκτον να αλλάξει στρατηγική.

[Οι ΗΠΑ] θέλοντας να αποφύγουν την άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, στηρίζονται στην εξαπάτηση — εξαπατούν τη Μόσχα να σταματήσει τους βομβαρδισμούς των τρομοκρατών που λυμαίνονται περιοχές της βόρειας Συρίας όπου έχουν αναπτυχθεί αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, ισχυριζόμενες ότι υποστηρίζουν τους «μετριοπαθείς».

Με την ψευδεπίγραφη πρόφαση μιας σχετικά αυξανόμενης στρατιωτικής επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών [ΗΠΑ και Ρωσίας] πέρα ​​από το «Μνημόνιο Κατανόησης» του περασμένου Οκτώβριου που σχετίζεται με τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τα ρωσικά και αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη που δραστηριοποιούνται στον εναέριο χώρο της Συρίας, ο εκπρόσωπος του υπουργού Άμυνας Άστον Κάρτερ, Peter Cook, δήλωσε:

[Το Πεντάγωνο] «κατέδειξε μια γεωγραφική περιοχή και ζητήσε από τη (Μόσχα) να μείνει έξω από αυτή εξαιτίας του κινδύνου για τις δυνάμεις των ΗΠΑ» με το αιτιολογικό – να προστατεύσει την ασφάλεια τους «εν μέσω μιας επικίνδυνης κατάστασης».

Μέχρι στιγμής, η Ρωσία «τίμησε το αίτημα αυτό», εξήγησε.

Πρόκειται για μια λεπτά συγκαλυμμένη κοροϊδία, ένα τέχνασμα, η Μόσχα θα το δει και θα το απορρίψει.

Η Ουάσιγκτον θέλει να δώσει στα τρομοκρατικά στοιχεία που υποστηρίζει (που λανθασμένα ονομάζονται «μετριοπαθείς») μια ανάσα, μια ευκαιρία να επανεξοπλιστούν, να ανασυνταχθούν και να προσθέσουν νέους μαχητές στις τάξεις τους.

Η Τουρκία τούς προσφέρει ασφαλές καταφύγιο, τους βοηθά να διασχίζουν τα σύνορα προς τη Συρία ενώ συνεχίζει να βομβαρδίζει τις αντι-αντιτρομοκρατικές κουρδικές δυνάμεις του YPG στην Βόρεια Συρία, έχοντας πάρει το ΟΚ από την Ουάσιγκτον.

Γεγονός: οι φορείς χάραξης της πολιτικής των ΗΠΑ προσποιούνται ότι θέλουν ειρήνη. Ο σκοπός τους είναι ένας ατέλειωτος πόλεμος για την εκπλήρωση του στόχου τους – την εξάλειψη μιας κυρίαρχης Συρίας, αντικαθιστώντας την με μια ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ κυβέρνηση μαριονέτα.

Γεγονός: Διπλωματικές διαπραγματεύσεις με την Ουάσιγκτον είναι εγγύηση καταστροφής. Οι όροι που συμφωνούνται παραβιάζονται συστηματικά, οι εταίροι των διαπραγμάτευσεων κατηγορούνται ανεύθυνα.

Γεγονός: οι αυτοκρατορικοί στόχοι των ΗΠΑ είναι το απόλυτο κακό, θέλουν να εξαλειφθούν όλες οι ανεξάρτητες κυβερνήσεις, κυρίως της Ρωσίας και της Κίνας.

Γεγονός: Ο στόχος των ΗΠΑ για την κυριαρχία πάνω στο πλανήτη Γη εξαρτάται από αυτό.

Γεγονός: Η στρατηγική των ΗΠΑ βασίζεται σε ατέλειωτους πολέμους, βιάζοντας και καταστρέφοντας τη μία χώρα μετά την άλλη – η Συρία τώρα στο μάτι του κυκλώνα.

Αν ο Πούτιν συμφωνήσει με το αίτημα του Πενταγώνου να σταματήσει τους βομβαρδισμούς των περιοχών, τις οποίες λυμαίνονται οι υποστηριζόμενοι από τις ΗΠΑ τρομοκράτες, όλα όσα έχουν επιτύχει η ρωσική δύναμη αέρος και οι επίγειες δυνάμεις της Συρίας μέχρι τώρα θα τεθούν σε κίνδυνο.

Η Ουάσιγκτον θα είναι σε ισχυρότερη θέση ώστε να αλλάξει τα πράγματα υπέρ της – ίσως και να καταφέρει να αρπάξει τη νίκη από τα σαγόνια της ήττας.

Η εγκαθίδρυση μιας ασφαλούς ζώνης στο βόρειο τμήμα της Συρίας θα γίνει η πλατφόρμα για τη συνέχιση του υποστηριζόμενου από τις ΗΠΑ πολέμου, ενώ θα μιλούν για ειρήνη ― ενισχύοντας τις τρομοκρατικές δυνάμεις, βοηθώντας τες να προωθηθούν σε άλλες περιοχές.

Ο πιο θεμελιώδης κανόνας που πρέπει να ακολουθεί κανείς για την αντιμετώπιση της Ουάσινγκτον είναι η γνώση ότι δεν μπορεί να την εμπιστευτεί – ποτέ. Οι ηγεμόνες δεν χαρίζουν τίποτα.

Tα πράγματα πρέπει να γίνουν όπως ακριβώς επιθυμούν, δεν αφήνουν τίποτα να επηρεάσει τους αυτοκρατορικούς στόχους τους.

Ας ελπίσουμε ότι ο Πούτιν και άλλοι Ρώσοι αξιωματούχοι είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να μην πέσουν στο τέχνασμα της Αμερικής. Η συνέχιση της αντιτρομοκρατικής εκστρατείας τους σε εθνικό επίπεδο είναι ζωτικής σημασίας για να υπάρχει οποιαδήποτε ελπίδα για την τελική απελευθέρωση της Συρίας.

Η Ουάσινγκτον δεν διαπραγματεύεται. Απαιτεί. Το να ελπίζει κανείς ότι διμερείς ή πολυμερείς συνομιλίες θα αποφέρουν σημαντικές παραχωρήσεις είναι ένα μεγάλο λάθος. Μια στρατιωτική λύση και μόνο μπορεί να σώσει τη Συρία.

Η ρητορική υποστήριξη των ΗΠΑ για παύση των εχθροπραξιών και επανάληψη των ειρηνευτικών συνομιλιών είναι καθαρή υπεκφυγή – με αποκλειστικό σκοπό να υπονομεύσει τον αποτελεσματικό πόλεμο της Ρωσίας κατά της τρομοκρατίας, που είναι αναγκαίο να συνεχιστεί ανεμπόδιστα.

Ο Michel Chossudovsky εξήγησε τη στρατηγική της Ουάσινγκτον, λέγοντας ότι στοχεύει «να προστατεύσει από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Ρωσίας τις εναπομείνασες θέσεις των υπό την αιγίδα των ΗΠΑ τρομοκράτων στη Βόρεια Συρία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του ISIS.»

Ανέφερε ένα «απόρρητο έγγραφο του Πενταγώνου. Ο τελικός στόχος “ήταν” (και κατά πάσα πιθανότητα παραμένει) να δημιουργήσει ένα ισλαμικό χαλιφάτο (πριγκιπάτο σαλαφιστών) στη Βόρεια Συρία.»

Η ήττα του αμερικανικού στόχου εξαρτάται από τη διατήρηση μιας αδυσώπητης πίεσης από την ρωσική δύναμη αέρος και τις επίγειες δυνάμεις της Συρίας, στη συνέχιση της αποτελεσματική τους εκστρατείας, στην απόρριψη της λεπτά συγκαλυμμένης προσπάθειας του Πενταγώνου να την υπονομεύσει.

Η διατήρηση της κυριαρχίας της Συρίας εξαρτάται από αυτό – μαζί με την ματαίωση της ατζέντας της Ουάσιγκτον στην Μέση Ανατολή, μέρος του μεγάλου σχεδίου της να κυβερνήσει τον κόσμο, χωρίς αντίπαλο.

Ο Stephen Lendman ζει στο Σικάγο. 

http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to «Εκεχειρία» στη Συρία: H Υπερεθνική Ελίτ απειλεί τη Ρωσία

 • ΑΦΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ

  https://www.youtube.com/watch?v=Kww5vZRKj38

  …………………………………………………………………………………

  ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ

  ΕΛΕΟΣ …………………………………

  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ,

  ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ !

  ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ .

  ΠΡΩΤΟΝ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

  ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ

  ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ,

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

  ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ

  ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ .

  ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

  ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ

  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ………………………….

  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ

  ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ

  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ……………………….

  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ

  ΕΥΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ !

  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ

  ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ

  ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ,

  ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,

  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ !

  Η ΕΕ , Ο ΟΗΕ , ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ

  ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ……………..

  ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

  ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Ή ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜ

  ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ

  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ

  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ

  ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

  ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ

  ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ..

  ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

  ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

  ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !

  ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ

  ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ

  ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΕΣ ΜΚΟ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

  ΟΙ ΜΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ

  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

  ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΣΠΑΝΙΟ ) ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

  ΑΤΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

  Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗ ΤΑ.

  ΑΥΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ

  ΑΥΤΗ ΕΓΡΑΨΕ

  ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΕΝΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΗΡΩΪΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

  ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ .

  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ

  Η ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ…………………

  ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
  !
  ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ

  ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ .

  ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

  ΑΜΕΣΩΣ ! ! ! ! ! !

  ΥΣ.
  ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

  Αναζητούμε αυτούς που αγαπούν τον διπλανό τους μέχρι θανάτου.

  Γι’ αυτό ύστερα από τη διαπίστωση ότι το έθνος μας πεθαίνει, αναζητούμε μάρτυρες.

  Αναζητούμε αυτούς που αγαπούν τον διπλανό τους μέχρι θανάτου.

  Σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο βρίσκεται σήμερα η εθνική μας ιστορία,

  η ελευθερία του έθνους μας,

  που είναι απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά!

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_9584.html

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • ΠΡΩΤΕΑΣ

  Από το 2012 ζω εκτός Ελλάδος. Όμως απ το 1983 εως το 1993 ήμουν στο ίδιο κράτος στην ίδια πόλη που είμαι και σήμερα. Αυτό που άλλαξε σε αυτά τα 20 χρόνια πού έλειψα είναι το 80%των μουσουλμάνων είναι έμποροι ναρκωτικών με ακριβά αυτοκίνητα που τα οδηγούν οι γυναίκες τους βάζοντάς μέσα τα4 ή 5 ή 6 παιδιά τους για καμουφλαζ κανοντας τής παραδοσης. Φυσικά όλοι τους είναι άνεργοι και εξασφαλίζουν οικογένειακα επιδόματα και ταμείο ανεργίας για όλοι την οικογένεια.
  Επίσης αυτό πού παρατήρησα έχουν αποθρασηνθη παντελώς και είναι οι γυναίκες τους πιο φανατικές από πριν. Τέλος μετά από 30 ή 40 ή 50 χρόνια αλλάζοντας οι γενιές αφομοιωνονται και οι διάφορες εθνοτητες στην χώρα που ζουν , πχ γνωρίζω Ιταλούς 2ης γενιάς και δεν μιλούν Ιταλικά , Έλληνες, Ισπανούς, Πορτογάλους, και πολλές άλλες κοινότητες. Ε αυτό δεν συμβαίνει με όλους τους μουσουλμάνους τούς βλέπεις είναι όλοι φανατισμενη απέναντι στους υπόλοιπους .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>