«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνέχεια: Τα 300 γουρούνια την βουλής κυλιούνται στην προδοτική λάσπη!

Μου έστειλαν μηνύματα για το παραπάνω θέμα που κατάλαβα ότι ο λαός είναι ηθελημένα δουλικά υποταγμένος στους προδότες!
Ξεχνάμε προκλητικά τις δικές μας ευθύνες, αρεσκόμαστε να φορτώνουμε σε άλλους τις ευθύνες μας!
Εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια το ποσοστό μη συμμετοχής στην συνταγματική μας υποχρέωση της άσκησης της ψήφου την παραβλέπουμε, λέγοντας ότι δεν γαμιούνται δεν Πάω να ψηφίσω τους προδότες!
Το ποσοστό αποχής έφτασε πάνω κάτω στο 45%!
Εδώ οι πολιτικοί προδότες βρήκαν πρόσφορο έδαφος σε πολίτες με πλήρη άγνοια ότι το σύνταγμα λέει ρητά ότι έχουμε δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις.
Για να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα πρέπει να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου σαν Έλληνας πολίτης, ανεξάρτητα τι κάνουν και σχεδιάζουν οι πολιτικοί προδότες.
Τι έκαναν και δεν έκαναν οι πολιτικοί προδότες και τι έκαναν και δεν έκαναν οι ανεύθυνοι πολίτες και μια μερίδα προδότες.

Οι πολιτικοί εκμεταλλεύτηκαν την άγνοια των δυστυχώς αμόρφωτων κοινωνικά πολιτών και με το κομματικό και διεφθαρμένο σύστημα μεθόδευσαν την απαξίωση του συντάγματος!
Οι πολίτες γαλουχημένοι σε δουλικές εξυπηρετήσεις ατομικού συμφέροντος, αντί να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους από την πιστή εφαρμογή του συντάγματος, που θα λειτουργούσε ισότιμα για όλους, έγλειφαν και γλύφουν τους βρόμικους κώλους των προδοτών πολιτικών!
Από εκλογική αναμέτρηση σε εκλογική αναμέτρηση ανέβαινε το ποσοστό αποχής στα κοινά, στην μοναδική δύναμη του πολίτη, με την δικαιολογία ότι είναι όλοι τα ίδια σκατά!
Ναι είναι όλοι τα ίδια σκατά, αλλά και εσύ πολίτη δεν διαφέρεις, για αυτό κάτι βρομοσκούλικα σαν τον Πάγκαλο σου πέταξε στα μούτρα, (όλοι μαζί τα φάγαμε)!
Ας τα πάρουμε με την σειρά να δούμε που δεν πράξαμε σωστά σαν πολίτες.
Η πολιτεία προσφέρει σε όλους τους πολίτες ασφάλεια, νερό, ρεύμα, δρόμους, συγκοινωνίες, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παιδεία, πρόνοια για τους έχοντες ειδικές ανάγκες.
Όλοι απολαμβάνουν τα παραπάνω αγαθά χωρίς όλοι να έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσουν, κάνοντας την υποχρεωτική τους αποστολή να ψηφίσουν, βλέπεις σε διάφορες υπηρεσίες πολίτες να σκίζουν τα ιμάτια τους διότι καταπατούνται τα δικαιώματα τους, καλά κάνουν, αυτό είναι το σωστό να διεκδικείς τα δικαιώματα σου.
Πόσοι όμως έχουν αυτό το δικαίωμα, όταν οι μισοί σχεδόν πολίτες περιφρονούν αυτό το δικαίωμα μη εξασκώντας το μοναδικό εργαλείο που τους δίνει το δικαίωμα να λέγονται Έλληνες πολίτες περιφρονώντας το σύνταγμα.
Γιατί πρέπει να σε αναγκάζει το σύνταγμα να κάνεις το σωστό, γιατί δεν ασκείς εσύ πρώτος τις υποχρεώσεις σου, να έχεις και ηθικά και νομικά το δικαίωμα να λέγεσαι Έλληνας πολίτης;
Τι σε εμποδίζει να πας να ψηφίσεις όπως ορίζει το σύνταγμα με φτηνές και προδοτικές δικαιολογίες, γιατί δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και κοκορεύεσαι ότι εγώ δεν τους ψήφισα τους προδότες.
Όπως ξέρουμε κανείς δεν ξέρει τι ψήφισες, γιατί λοιπόν να μην βγάζουν οι κάλπες 45% άκυρα που θα τους έχεις ρίξει μια μούντζα αφού δεν σε καλύπτει πολιτικά κανένας, και θα φαίνεται η διαφωνία σου με συνταγματικό τρόπο, θα έχεις το δικαίωμα ηθικά και συνταγματικά να διεκδικείς το δικαίωμα του πολίτη.
Φυσικά τώρα είναι αργά με αυτούς τους προδότες που εμείς τους εγκαταστήσαμε στο κεφάλι μας να διορθωθεί αυτή η αντισυνταγματική συμπεριφορά μας.
Αλλά μια ευνοούμενη πολιτεία επιβάλετε για να φέρει τα πράγματα στον σωστό δρόμο ξανά, να εφαρμόσει τον νόμο, κύριε θέλεις να διεκδικήσεις μια θέση στο δημόσιο, ή μια θέση μέσα στον κοινωνικό ιστό, θέλεις να πάρεις διάφορα δάνεια, δημόσια έργα, να πας στο νοσοκομείο, να συνδεθείς με το ρεύμα, το νερό, να κάνεις αγορές και πωλήσεις και οτιδήποτε απορρέει από ένα έθνος προς τους πολίτες του, να ζητείτε υποχρεωτικά βεβαίωση της άσκησης στην εκλογική αναμέτρηση, όχι μόνο στις βουλευτικές αλλά και στις δημαρχιακές, αλλά και σε οιεσδήποτε εκλογικές αναμετρήσεις διοργανώνονται βάση του συντάγματος σε πολιτειακό ή και τοπικών εκλογών.
Τότε σίγουρα θα σκέπτεσαι διαφορετικά και θα ενεργείς διαφορετικά σαν πολίτης, όχι μόνο στις διεκδικήσεις σου και στα δικαιώματα σου, αλλά και απέναντι στους πολιτικούς προδότες, διότι θα είναι συνταγματικά καταγεγραμμένο στα άκυρα το φτύσιμο σου στο προδοτικό σύστημα.
Λοιπόν άμα θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα να λέμε ότι ρε αλήτες έχω δικαίωμα σαν Έλλην πολίτης να….. θα πρέπει να το έχουμε συνταγματικά,
Στις επόμενες εκλογές όλοι στις κάλπες φτύσε τους, ρίξτε μούντζες βγάλτε άκυρα, αλλά αυτοί θα είναι προδότες και θα παραβιάζουν το σύνταγμα, όχι εσύ που το θέλεις και το επικαλείσαι.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>