«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εκλέξαμε προδότες για τις εντολές μας και τώρα κλαίμε!

Η κακομοιριά μας και οι λάθος επιλογές μας δεν μας άφησε να φτιάξουμε μέσα από εθνική συνέλευση το σύνταγμα που αξίζει αυτή η ιερή χώρα των Ελλήνων, ούτε προστατέψαμε το σύνταγμα όταν το βίαζαν.

Τώρα ετοιμάζονται να αποτελειώσουν ότι έχει μείνει στο λοβοτομημένο σύνταγμα οι εκλεγμένοι που δεν έχουμε εκλέξει δια της γνήσιας πλειοψηφίας όλων των Ελλήνων. Αυτοί οι εκλεγμένοι είναι μειοψηφική πλειοψηφία, δυστυχώς αυτά γίνονται όταν το επιτρέπει ο λαός με λάθος και προδοτικές επιλογές!

Και κάνω το ερώτημα τώρα στο σήμερα με απεργίες που δεν έχουν κανένα κέρδος για το σύνολο του Ελληνικού λαού, ποιο θα είναι το όφελος;

Κανένα!!!

Κάτω από αυτές τις πολιτικές επιλογές, κάτω από αυτά τα προδοτικά ξενόδουλα Κόμματα, με ένα σύνταγμα που δεν είναι πλέον Ελληνικό σε τι ελπίζουμε;;;

Σε τίποτα!!!

Είναι πλέον φανερό ότι όσο και να το παλεύουμε μέσα σε αυτήν την υπόδουλη μαριονέτα την Ευρώπη, το μόνο κέρδος με βεβαιότητα που θα έχουμε,  είναι ο ολοκληρωτικός αφανισμός των Ελλήνων και της Ελλάδος!

Πικρό το ποτήρι για όλους φαντάζουν οι επιλογές που μας μένουν με οποιοδήποτε τίμημα.

Οι έχοντες κλέφτες, αετονύχηδες,  που κέρδισαν ποντάροντας στην καταστροφή της Ελλάδος δεν επήραν χαμπάρι ότι υπάρχουν ποιο μεγάλοι απατεώνες από αυτούς και τώρα τους ζητάνε να φέρουν τα κλεμμένα με απάτες μαζεμένα ευρώ, διαφορετικά θα διωχθούν ή θα κατασχεθούν, ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι έντιμοι που πλήρωσαν και θα πληρώσουν την ζημιά!

 

 

Ο μεσοαστός που στήριξε την παραπάνω κατηγορία απατεώνων, αφού βουτούσε και αυτός ένα μερίδιο, τώρα που δέχεται την λεηλασία των παραπάνω και έχει πέσει και αυτός στην στέρηση δεν ξέρει τι να κάνει, να πάει με τους πεινασμένους σε λαϊκή επανάσταση ή να συνεχίσει δουλικά να γλύφει τους κώλους των νταβατζήδων του;

Οι πεινασμένοι και κοροϊδεμένοι κατ΄ επανάληψη και μη έχοντας την δύναμη να αντιδράσουν, αυτοκτονούν, μπαίνουν στην παρανομία, ξεκόβονται από τον κοινωνικό ιστό και μπαίνουν πνευματικά σαν αντίδραση στην απελπισία τους στην τρομοκρατία, αφού μπορούν μέσα σε αυτήν την δυστυχία να αγοραστούν για ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά τους, μη υπολογίζοντας τους κινδύνους!

Και μέσα σε όλο τον παραπάνω βούρκο έχουμε και τον αφανισμό μας και της πατρίδος μας να φαντάζει καθημερινά!

Τα λάθει πληρώνονται, αυτός είναι κανόνας απαράβατος και ανάλογα με τα λάθει και το τίμημα.

Σήμερα ο Ελληνικός λαός για μια ακόμα φορά καλείτε να κάνει το θαύμα και αυτό το θαύμα το περιμένουν και οι άλλοι λαοί!

Οι επιλογές που έχει ο ελληνικός λαός είναι όλες με θυσίες και αίμα δυστυχώς!

1) Να κάνει λαϊκή επανάσταση και να τιμωρήσει τους πάντες, αυτό περικλείει ότι θα προκύψουν και θύματα αθώων.

2) Στάση ζωής σε όλα τα επίπεδα, όχι πληρωμές, όχι στην εργασία, όχι σε καλέσματα πολιτικά, όχι στις απειλές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, όχι σε απεργίες και εκδηλώσεις με ξεχωριστά αιτήματα για κάθε κατηγορία συνανθρώπων μας, στάση ζωής σε όλη την κρατική δομή, σε τοπικό επίπεδο διοργανώσεις πολιτοφυλακής χωρίς την άδεια τον κατοχικών δυνάμεων, μοίρασμα του ξεροκόμματου με τον γείτονα, μοίρασμα των φαρμάκων με τον γείτονα, προστασία από τους ποιο δυνατούς στους αδυνάτους, αυτή η επιλογή πρέπει να γίνει πιστεύω, να γίνει καθολική, να μην υποχωρήσει παρά μόνο όταν φύγουν σαν τα τρωκτικά από τρόμο όλοι οι προδότες!

3) Καθόμαστε σαν δούλοι υπομονετικά και περιμένουμε τους δολοφόνους μας να μας απαλλάξουν από την μίζερη και ντροπιαστική ζωή μας, κλαίμε σαν τις πόρνες που το έκαναν για τα παιδιά τους, βρίζουμε τους άλλους για τα δικά μας λάθει, δεν κοιτάμε τον καθρέφτη μας, φερόμαστε σαν ζώα όποιος μπορεί τρώει τον άλλον να του βουτήξει το ξεροκόμματο, φεύγουμε προδοτικά σε άλλη γη και άλλα μέρει και παρατάμε τους ηλίθιους να πεθάνουν με τον πατριωτισμό τους, μας λένε και το προδοτικό, όπου γη και πατρίδα, ναι το ίδιο λένε και οι λαθρομετανάστες!

4) γνωρίζω ότι η χώρα μας και οι εκλεγμένοι με εντολή μας δέχονται απειλές, για όσους δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην προδοσία, αυτό όμως δεν τους απαλλάσσει από το να γίνουν προδότες! Όταν έχεις αναλάβει την προστασία των Ελλήνων και της Ελλάδος, εσύ το ζήτησες και οφείλεις να ξανά δόσεις την ευθύνη σε αυτούς που σου την εμπιστεύτηκαν και όχι να γίνεις προδότης με οποιαδήποτε δικαιολογία, η προδοσία δεν επιδέχεται δικαιολογητικά! Δεν την πουλάς στα διεθνή παζάρια κομμάτι κομμάτι για να διατηρήσεις την καρέκλα σου.

5) Άμα υπάρχουν οι παραπάνω λόγοι απευθύνεσαι στον ελληνικό λαό και παίρνεις την εντολή τι να γίνει και με ποιο τρόπο, λέγοντάς του την πλήρη αλήθεια για να προσφέρει την ζωή του για την πατρίδα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>