«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!

Προτοτηπο

Στα νιάτα μου μου έλεγαν, όποιος σε κάνει και κλαις θέλει το καλό σου και όποιος σε κάνει να γελάς θέλει το κακό σου, πως γίνεται να έχω το κουράγιο να γελώ, όταν με σκοτώνουν και μένα και την πατρίδα μου! Και το όπου ακούς πολλά λόγια κράτα μικρό καλάθι! Και για τους δειλούς,  δεν με πειράζει πέσμου όμορφα λόγια να χαρώ και ας είναι ψέματα!
Το πανηγύρι τελείωσε με τους αγροτο-μπουτάδες! Ένα χρόνο να κάτσετε στα μπλόκα θα δουλεύεται για το σάπιο σύστημα, εναντίων των Ελλήνων πολιτών που θα τους βασανίζετε!
Όμως φίλοι μου με κατέκριναν ότι δεν στήριξα αρκετά τον αγροτικό αγώνα, δεν θα αναφερθώ ξανά σε ποιον αγώνα θα δώσω και την ζωή μου!
Απλά οποιαδήποτε απεργία και διαμαρτυρία γίνεται στο εξής σε ατομικά και στενά επαγγελματικά και κομματικά συμφέροντα είναι αποτυχημένη και όχι μόνο αυτό, αλλά το χειρότερο, το επιδιώκουν οι δολοφόνοι μας με τους ντόπιους προδότες, για να επιβεβαιώνουν την εξουσία τους! Όπως είδατε το σύστημα δεν πτοήθηκε καθόλου, ο Τσίπρας έκανε τις βόλτες του, όταν στην χώρα του γινόταν μαζική απεργία, το ΔΝΤ μαζί με τους εγκάθετους Ευρωπαίους ζητούν απτόητοι των ομαδικό θάνατό μας!
Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού το εργαλείο που θα τους τρόμαζε και λέγεται σύνταγμα το έχουν φαλκιδέψει, σαμποτάρει και από το σύνταγμα των Ελλήνων, έχει γίνει η λεωφόρος Συγγρού τη νύχτα!

Για να μην λέμε πολλά και μονολογώ, ο αγώνας είναι ένας και με μοναδικό αίτημα αναθεώρηση του συντάγματος και άρση της ασυλίας.
Όχι από αυτό το πολιτικό προδοτικό σύστημα, αλλά από μια προσωρινή κυβέρνηση που θα έχει ζωή όσο να φτιαχτεί το νέο προσωρινό σύνταγμα.
Για να ρίξουμε αυτό το σάπιο σύστημα, ο τρόπος είναι ένας, καθολική άρνηση στα πάντα, δεν πληρώνω χαράτσια, ελάτε να μου πάρετε το σπίτι να χυθεί αίμα, ντου στις τράπεζες, να βουτήξουμε από το λαιμό τους διευθυντές που δέχονται να εφαρμόσουν τα καπιταλ κοντρολ που είναι πέρα για πέρα απάνθρωπα και αντισυνταγματικά και πολλές άλλες αντιδράσεις που θα νεκρώσουν αυτό το πρόστυχο, απάνθρωπο κατοχικό σύστημα, να πέσει με πάταγο από μόνο του.
Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει με σοβαρότητα να αναθέσουμε με αίτημα μας σε ανθρώπους αρίστους, που σας βεβαιώνω υπάρχουν να κάνουν μια επίσημη επιτροπή να ετοιμάσουν το νέο προσωρινό σύνταγμα, να το έχουμε στο χέρι και να ρίξουμε αυτό το σάπιο σύστημα για να εφαρμόσουμε το νέο και αυτό προσωρινό σύνταγμα σαν αρχή.
Επειδή ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο σύνταγμα θέλει τουλάχιστον 4 χρόνια από πολλές επιτροπές, διαφορετικές για κάθε θέμα, αυτό θα μπορεί να γίνει μετά από το προσωρινό σύνταγμα.
Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες πατριωτικές ας ενωθούμε να αγωνιστούμε επάνω σε αυτό το θέμα, να προτείνουμε αρίστους και όχι γιατί είναι φίλοι μας, ή μας αρέσουν τα ψέματα τους.
Εγώ είδη θα πρωτινό τεσσερα ονόματα που μπορούν και είναι ειδικοί επιστήμονες, τον συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, τον ο Δρ. Γιώργης Κοντογιώργης διατέλεσε υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος,
τον ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ εδώ και η βιογραφία του http://polis-agora.blogspot.gr/search/label/%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%91 ,
τον Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de

και οι υπόλοιποι συνάδελφοι ας προτείνουν τους δικούς τους αρίστους να περάσουν από το κόσκινο και να εκλέξουμε τους αληθινά αρίστους να γίνει μια επιτροπή, να δουλέψουν και σαν προσωρινή κυβέρνηση , αλλά και να συνεχίσουν μετά εκτός κυβέρνησης να φτιάξουν το τίμιο και δημοκρατικό σύγχρονο Ελληνικό σύνταγμα.
Μην πει κανένας ότι θα κάνει αυτό το σάπιο και προδοτικό πολιτικό κατοχικό σύστημα των 300 προδοτών αναθεώρηση, διότι θα είναι συγγνώμη ή προδότης ή μακακας!
Τα δημοκρατικά ιστολογία μπορούμε να ανάψουμε την δάδα για την αρχή της ελευθερίας, έχοντας στην πρώτη σελίδα στην κορυφή μόνιμα τις αποφάσεις που θα παίρνουμε μέσα από ιντερνετική ψηφοφορία που θα έχει την πλειοψηφία του 70%.
Άμα δεν έχουμε κόμπλεξ ποιος θα είναι πρώτος και ποιος τελευταίος, για να πάρει τα εύσημα και δεν έχουμε καταλάβει ότι βρισκόμαστε ένα κλικ από τον αφανισμό και τον θάνατο, ας το κάνουμε για την ιερή πατρίδα μας και τα παιδιά μας.
Ας πάρουν άλλα ιστολογία αυτό το άρθρο και ας το βελτιώσουν, προς την σωστή κατεύθυνση της πλήρης ανατροπής χωρίς καθυστέρηση αυτού του σάπιου κυρίως του ντόπιου φαύλου συστήματος.
Όσοι αναγνώστες νομίζουν ότι ξέρουν δημοκρατικά ιστολογία ας το αντιγράψουν και να το κοινοποιήσουν, για να ανταλλάξουμε εμαιλ τηλέφωνα για συνεννόηση.
Να ενημερώσω ότι τέτοιες πρωτοβουλίες το σύστημα θα στείλει τους μισθοφόρους του με διάφορες δικαιολογίες να τρομάξουν αυτήν την πρωτοβουλία, εγώ προσωπικά, προτιμώ να πεθάνω στην φυλακή, παρά δούλος.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>