«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας σου Ελλάδας το καμάρι, τώρα που θα πας για σφαγή, να περπατάς με χάρη!!!

ΝΑΤΟ ΤΟ

Αυτή τη δουλειά θα κάνει το ΝΑΤΟ Καμένε Αρχηπατριώτη;;; Υπουργέ άμυνας της Αμερικής και της Γερμανίας και διπλωματικός αντιπρόσωπος της Τουρκίας!!! Ρε λεβέντη και καραμπουζουκλή Καμένε, εσύ δεν πείρες χαμπάρι ότι οι εκβιασμοί με τους λαθρομετανάστες 7 χρόνια και η οικονομική εξαθλίωση ήταν σκηνοθετημένη, για να φωνάξουμε τον λύκο ΝΑΤΟ να είναι και πεινασμένος, να φυλάξει τα ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις …

Δέσμευση της θαλάσσιας περιοχής στο τρίγωνο Πάτμου-Ικαρίας-Αμοργού από τους Τούρκους. Επιβεβαιώνεται στο 1000% το δημοσίευμά μας (08.01.2016 ) που αναφέρεται στα ελληνογερμανικά “σχέδια” που προβλέπουν “επινοικίαση” των Κυκλάδων στους Γερμανούς για 99 συν 49 έτη έναντι “ελάφρυνσης του χρέους ….
(αφιερωμένο σ’ όσους δηλώνουν, στρατηγικοί αναλυτές)
The deal ist … „παραχωρούνται„ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 χρόνια, έναντι 156,45 δις. € (χρέους) ….!

Στην κατεχόμενη Ελλάδα οι συμπεριφορές των τροϊκανών τα τελευταία έξι χρόνια οφείλοντο απλά και μόνο στην μακροοικονομική προκατάληψη που διακατέχει κάθε Ναζί ή και Σιωνιστή τοκογλύφο, χάριν της οποίας, η λύση, που τελικά θα «προταθεί» στον ολοκληρωτικά „τελειωμένο“ λαό, σχετικά με την οριστική αντιμετώπιση του αέναου χρέους του, θα είναι τόσο μοναδική, εξεφτελιστική και ταπεινωτική που δεν θα έχει άλλη δυνατότητα από το να την επικυρώσει δια της συγκατάθεσής του!
«Κύπρο της Ιβηρικής χερσονήσου» ονομάζει η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας λ.χ. το πρότζεκτ «Ανδαλουσία», όπου εξ αρχής, μαζί με τις γερμανικές κρατικές υπηρεσίες συμμετέχουν και 570 εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, έχοντας μόνο ένα και μοναδικό στόχο. Την ανεξαρτοποίηση του κράτους της Ανδαλουσίας και την «κοσοβοποίηση» δύο νέων περιοχών της Ισπανίας.
«Χόνγκ Κόνγκ του Αιγαίου» ονομάζεται το νέο πρότζεκτ της Γερμανικής κυβέρνησης, όπου ενεργά συμμετέχει μόνο η ελίτ της Γερμανικής οικονομίας, Βertelsmann, Axel Springer, Siemens, EON, DHL, Lufthansa, Commerzbank, Bayer, RWE, Dt. Post, Allianz, Münchener Rück, Roland Berger και άλλοι.
Η διατεταγμένη σφαγή στην φορολόγηση, στο κόστος ζωής, στα μέσα εισοδήματα, στον τουρισμό, στην κοινωνική συνοχή, στην πρόνοια, στην παιδεία, στην υγεία, στην αστυνόμευση και η επιμελής καταστροφή των υποδομών στις συγκοινωνίες, στην παραγωγή, στις δημοτικές εγκαταστάσεις, στις υπηρεσίες, μαζί με τον καθημερινά στοχευμένο βομβαρδισμό συγκεκριμένων νήσων με μιλιούνια προσφύγων και λαθρομεταναστών δεν συνέβησαν τυχαία αλλά ήταν προ πολλού σχεδιασμένα και πάντα εν γνώση του καθεστώτος των Αθηνών. ( …. γι αυτό αντιπροτάθηκε πρόσφατα η μετατροπή της Καρπάθου σε βάση ….!).
Τα γερμανικά ΜΜΕ πλάθουν πάνω στην εικόνα μιας «χώρας των 1000 νήσων», δίχως να αναφέρονται σε αυτήν με τ’ όνομά της. Μια απρόσωπη φωνή (Alexander Kluge ) συνομιλεί με έναν δήθεν, κατ’ όνομα, «Έλληνα» ( Dr. Ioannis Zelepos …. γέννημα θρέμμα Γερμαναράς του κερατά ) που παρουσιάζεται ως «νεογραικολόγος» και «βυζαντινολόγος». Αυτός είναι ο «Έλληνας», ο made in Hamburg, που λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, ακριβώς όπως θέλει να τ’ ακούσει ο κάθε μέσος Γερμανός αναγνώστης της Bild Zeitung μαζί με την κάθε Ρεπούση ή τον κάθε Φίλη και τους λοιπούς διεθνιστές ή Τουρκολάγνους που ηδονίζονται όταν βλέπουν την Ελλάδα πεσμένη στα τέσσερα.
Καταργήθηκαν τα Ελληνικά τοπωνύμια, μαζί με το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και την τοπογραφία του τρόμου και αντικαταστάθηκαν μονομιάς από τα αντίστοιχα γερμανοειδή γκρίκλις. Μόνο επί τουρκοκρατίας έζησε λ.χ. η Τριπολιτσά τις δόξες της ή …. μάταια προσπάθησαν οι Βαυαροί να εισάγουν τον πολιτισμό στην χώρα ενώ …. Έλληνας δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας «μπάσταρδος» των ρωμαίων, των σλάβων, των αλβανών και των τούρκων που δεν χάνει ευκαιρία χωρίς να προσπαθήσει να ιδιωποιηθεί την ιστορία, την δόξα και τους κόπους των «άλλων», όπως λ.χ. των «Μακεδόνων», των «Χριστιανών» και των «Βυζαντινών». Ο Έλληνας υπήρξε πάντα τέλειος ως δούλος, συνεχίζει ακάθεκτος ο Δρ. Ζελεπός, του Ρωμαίου, του Βυζαντινού, του Αλβανού, του Σλάβου, του Τούρκου ή του Ενετού αφέντη του. Έρχεται ένας «¨Ελληνας» από το Αμβούργο λοιπόν, που σαν καλός Γερμανός, πρώτα υπηρετεί την θητεία του στην Bundeswehr πριν καν σπουδάσει νεογραικολόγος /βυζαντινολόγος, ώστε να διαθέτει το άλλοθι για να δώσει το φιλί της ζωής στην πιο πρόστυχη θεωρία που έγινε ποτέ από «επιστήμονα», στις θέσεις του Jakob Phillip Fallmerayer σχετικά με την εθνογένεση και την ίδρυση του Νεοελληνικού κράτους, μετά την επανάσταση του 1821.
Ο «¨Ελληνας» εξ Αμβούργου, που είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις θέσεις της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά και μ’ αυτές της αντίστοιχης βαυαρικής, δηλώνει στην καταγωγή Ικαριώτης, τονίζει μεν με έμφαση ότι το νησί είναι από το 1912 ανεξάρτητο κράτος, ξεχνά όμως να πληροφορήσει το κοινό του ότι η Ικαρία ανήκει στην Ελλάδα. Tην τελική ερώτηση δε, …. ποια συγκεκριμένη περιοχή θα μπορούσαν να αναλάβουν ως ενέχυρο, σε βάθος χρόνου και από κοινού, Ευρωπαϊκή Ένωση και δανειστές μαζί, ο «Έλληνας» Dr. Ioannis Zelepos , φάνηκε πολύ διαβασμένος, απαντώντας εν ριπή οφθαλμού:
« Είναι τα νησιά του Αιγαίου που εμφανίζονται στους ναυτικούς χάρτες των τελευταίων 2.100 χρόνων που έχουν να επιδείξουν μόλις λίγες δεκαετίες υπό Ελληνική διακυβέρνηση. Είναι η Λέσβος, η Χίος και οι Κυκλάδες. Οι Κυκλάδες ήταν πάνω από 300 χρόνια υπό Ενετική και πάνω από 400 υπό Τουρκική κατοχή. Η Ε.Ε. θα είναι σε θέση να κάνει θαύματα στην περιοχή, αφότου αναλάβει την διακυβέρνησή της. Οι κάτοικοί των νήσων αυτών αναμένεται να αντιμετωπίσουν θετικά μια αλλαγή στην διακυβέρνηση του «τόπου» τους».
Τη γνώμη του Γερμανού Δρ. Ζελεπού συμμερίζονται απόλυτα οι Γερμανοί, δεν το κρύβουν και όπως πάει, θα είναι ικανοί να την υλοποιήσουν στο εγγύς μέλλον εφόσον εμείς, που δηλώνουμε γεννηθέντες εν Ελλάδι, δεν αποφασίζουμε επιτέλους να τους κάνουμε την ζωή «δύσκολη», τα δε σχέδια επί τούτου και την δουλειά που ακολουθεί, μαντάρα.
Λαός και χώρα είναι υπό γερμανική κατοχή. Νέα Φιλική Εταιρεία
http://nea-filiki-eteria.blogspot.de/2016/01/the-deal-ist-242-149-15645.html

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας σου Ελλάδας το καμάρι, τώρα που θα πας για σφαγή, να περπατάς με χάρη!!!

 • Ἀπὸ τὴν ἀρχὴ ὁ Καμμένος ἤθελε νὰ παραδόσῃ τὸ Αἰγαῖον στὸ ΝΑΤΟ!!!

  Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

  http://i1.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/02/%E1%BC%88%CF%80%E1%BD%B8-%CF%84%E1%BD%B4%CE%BD-%E1%BC%80%CF%81%CF%87%E1%BD%B4-%E1%BD%81-%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%BC%E1%BD%B3%CE%BD%CE%BF%CF%82-%E1%BC%A4%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5-%CE%BD%E1%BD%B0-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%E1%BD%B9%CF%83%E1%BF%83-%CF%84%E1%BD%B8-%CE%91%E1%BC%B0%CE%B3%CE%B1%E1%BF%96%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%E1%BD%B8-%CE%9D%CE%91%CE%A4%CE%9F3.jpg

  https://www.google.gr/imgres?imgurl=https://www.alfavita.gr/sites/default/files/styles/imagearthron/public/kammenos-nai-upo-orous-gia-nato-sto-aigaio.w_l.jpg%253Fitok%253DZr0j8J4G&imgrefurl=https://www.alfavita.gr/arthron/erhetai-nato-sto-aigaio-i-kyvernisi-eipe-nai&h=395&w=702&tbnid=-KxJCNWG0La1lM:&docid=8hc7EZOK3BKHnM&ei=87C9VqH0KcWisAHvmL-ABA&tbm=isch&ved=0ahUKEwjhucmq__HKAhVFESwKHW_MD0AQMwg1KA4wDg&biw=1456&bih=722

  Ὅταν ὁ Καμμένος ἐπεσκέφθη τὶς Η.Π.Α. τὸν Μάρτιο τοῦ 2015, γιὰ νὰ παραστῇ στὶς ἐκδηλώσεις γιὰ τὶς ἑορτὲς μνήμης τῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821 ἀπὸ τὴν Ὁμογένεια, ἔσπευσε παραλλήλως νὰ λάβῃ ὁδηγίες ἀπὸ τὸ ἑβραϊκὸ λόμπυ. Τὸν ἔκραξε τὸ πανελλήνιον, ἰδίως μετὰ τὶς δηλώσεις του γιὰ παραχώρησιν νήσου μας στὸ ΝΑΤΟ, πρὸ κειμένου τὰ ἀμερικανὰ νὰ ἔχουν βάσεις στὸ Αἰγαῖον καὶ δίπλα στὴν Τουρκία.

  Ὁ Καμμένος προσφέρει τὶς θάλασσές μας στὶς ΗΠΑ καὶ τὸν ἀέρα μας στὸ Ἰσραήλ!
  «…Αντί γιά την Παρασκευή 3 Απριλίου, ο υπουργός, μη έχοντας τίποτα σημαντικό να κάνει στις ΗΠΑ μετά την παρέλαση της Κυριακής, απεφάσισε να αναχωρήσει το απόγευμα 30 Μαρτίου από Νέα Υόρκη, επστρέφοντας στην Αθήνα. Την Δευτέρα 30 Μαρτίου, πριν την αναχώρηση, συναντήθηκε με την μικρο-οργάνωση AJC (American Jewish Committee), την οποίαν μόνο στην Ελλάδα θεωρούν «σοβαρή» και «μεγάλη» οι άσχετοι με αμερικάνικη πραγματικότητα Έλληνες πολιτικοί και τα άσχετα ΜΜΕ….»
  Καί ὁ Καμμένος λαμβάνει …«ὁδηγίες» ἀπό τό ἑβραϊκό λόμπυ;
  Πολλὰ ἦσαν αὐτὰ ποὺ τότε εἰπώθηκαν, πού, προφανῶς, τὸν ὑπεχρέωσαν, προσωρινῶς νὰ ἀφήσῃ στὴν ἄκρη τὰ σχέδιά του. Ἀλλὰ δὲν τὰ ξέχασε.
  Πρὸς τοῦτο ἐπανέρχεται τώρα παραδίδοντας ὅλο τὸ Ἀνατολικὸ Αἰγαῖον στὴν ἐπίβλεψιν τῶν δολοφόνων τοῦ ΝΑΤΟ. Αὐτῶν ποὺ ἐνίσχυσαν, προστάτευσαν, στήριξαν, χρηματοδότησαν τοὺς ἀποκεφαλιστὲς τοῦ ISIS, παραμένοντας …θεόστραβοι ἐμπρὸς ἀκόμη καὶ σὲ φωτογραφίες δορυφόρων, ποὺ ἀπεδείκνυαν τὴν λεηλασία τῆς Συρίας.
  Ἀφῆστε δὲ ποὺ μὲ τὸ …καλημέρα ἔσπευσε νὰ ἐνισχύσῃ τὸ ΝΑΤΟ μὲ τὶς παραγγελίες τῶν 500 ἐκατομμυρίων γιὰ τὴν ἐπισκευὴ ἀεροσκαφῶν ποὺ κανονικὰ ὅδευαν πρὸς …ἀπόσυρσιν.

  http://i1.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/02/%E1%BC%88%CF%80%E1%BD%B8-%CF%84%E1%BD%B4%CE%BD-%E1%BC%80%CF%81%CF%87%E1%BD%B4-%E1%BD%81-%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%BC%E1%BD%B3%CE%BD%CE%BF%CF%82-%E1%BC%A4%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5-%CE%BD%E1%BD%B0-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%E1%BD%B9%CF%83%E1%BF%83-%CF%84%E1%BD%B8-%CE%91%E1%BC%B0%CE%B3%CE%B1%E1%BF%96%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%E1%BD%B8-%CE%9D%CE%91%CE%A4%CE%9F1.jpg?resize=545%2C224
  200 ἑκατομμύρια ἐπὶ πλέον μᾶς χρεώνουν Τσίπρας καὶ Καμμένος!!!
  Κι ὁ Καμμένος ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ τοὺς φονιάδες τοῦ ΝΑΤΟ…
  Ὁ Καμμένος προλαβαίνει …ἀσθμαίνοντας τὶς ὀρέξεις τῶν τοκογλύφων!!!
  Μέσα στὴν γενική του ἀνυπαρξία ὁ Καμμένος ἐμφανίζεται μόνον ὅταν χρειάζονται κάτι οἱ τοκογλύφοι, πρὸ κειμένου νὰ προωθήσῃ κάποιαν παραγγελία ἤ κάποιο αἴτημά τους, τὴν στιγμὴ ποὺ μετατρέπει τὴν ἑλληνικὴ ἐπικράτεια, δίχως τὴν σύμφωνη γνώμη τῶν πολιτῶν, σὲ ἕνα ἀπέραντο στρατόπεδον τζιχαντιστῶν.
  Κι ὅλα αὐτὰ πάντα γιὰ λόγους πού, στὸ μεγαλύτερό τους τμῆμα, ἀγνοοῦμε, μαθαίνοντας ἐκ τοῦ ἀποτελέσματος συνήθως τοὺς πραγματικοὺς σχεδιασμούς.
  Πάντως, ἐπισήμως, ἀπὸ τὸν Μάιο τοῦ 2015 ἀναζητοῦσε νῆσο γιὰ νὰ παραδόσῃ στὰ ἀφεντικά του(!!!) ὑπὸ τὸ πρόσχημα τῆς δημιουργίας βάσεως τοῦ ΝΑΤΟ!!!

  http://i2.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/02/%E1%BC%88%CF%80%E1%BD%B8-%CF%84%E1%BD%B4%CE%BD-%E1%BC%80%CF%81%CF%87%E1%BD%B4-%E1%BD%81-%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%BC%E1%BD%B3%CE%BD%CE%BF%CF%82-%E1%BC%A4%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5-%CE%BD%E1%BD%B0-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%E1%BD%B9%CF%83%E1%BF%83-%CF%84%E1%BD%B8-%CE%91%E1%BC%B0%CE%B3%CE%B1%E1%BF%96%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%E1%BD%B8-%CE%9D%CE%91%CE%A4%CE%9F2.jpg?resize=545%2C630

  πηγὴ

  Βάσεως γιατί; Σέ τί θά ἐξυπηρετοῦσε ἐμᾶς;
  Τί ἀντισταθμιστικά ὀφέλη θά εἶχε γιά ἐμᾶς;
  Τίποτα… Πόδι ἤθελαν νὰ πατήσουν γιὰ νὰ προχωρήσουν οἱ πιέσεις πρὸς τὴν Ῥωσσία, τῆς ὁποίας ἐπίσης τῆς προσέφεραν τὰ κουδουνισμένα …«δωράκι». (Ποιός ξεχνᾶ τήν παραχώρησιν ἀδείας μελέτης τῶν S300, πρός τό ΝΑΤΟ καί τό Ἰσραήλ;)
  Συμβαίνουν πολλὰ ἤδη στὴν χώρα.
  Ἡ Ἐθνικὴ Κυριαρχία ἔχει καταλυθεῖ μὲ ἐντολὲς καμμένου καὶ τσίπρα, οἱ πράκτορες καὶ τὰ τσιράκια τους λύνουν καὶ δένουν, ἀπὸ ἄκρου εἰς ἄκρον τῆς χώρας καὶ στὴν πραγματικότητα δὲν ἔχουμε κυβέρνησιν.
  Ἔχουμε κάτι κουδουνισμένα, τὸ καμμένο καὶ τὸ ἀλεξέι, ποὺ ἁπλῶς ὑπογράφουν, στὸ ὄνομά μας, ὅ,τι τοὺς ζητηθεῖ. Ὁ ἕνας παρέδωσε τὶς θάλασσες μας κι ὁ ἄλλος κατήργησε τὰ σύνορα, ἀλλὰ χασκογελοῦν πανηλίθια καὶ τὰ δύο.
  Στὴν πραγματικότητα ὅλοι τους δουλεύουν πρὸς μίαν κατεύθυνσιν: τὸν ἀφανισμὸ τῆς χώρας καὶ τὴν μετατροπή μας σὲ πρόσφυγες, παραδίδοντας τὸν τόπο στὶς ὀρέξεις τῶν τοκογλύφων καὶ τῶν στρατευμάτων τους. Σὲ αὐτὸ τὸ «παιχνίδι» θὰ χρησιμοποιηθῆ καὶ ἡ Τουρκία, πού, γιὰ τὴν ὥρα, τὴν ἐνθαῤῥύνουν, πρὸ κειμένου νὰ αὐξάνῃ τὶς ἀξιώσεις της ἀπὸ ἐμᾶς καὶ νὰ ἀποθρασυνθῇ πλήρως, τὴν ἴδια ὥρα ποὺ στὸ ἐσωτερικό της, οἱ ἴδιοι «δάκτυλοι» δημιουργοῦν συνθῆκες ἀσφυξίας γιὰ τὴν γείτονα.
  Ἡ ἀποθράσυνσις ὅμως τῆς Τουρκίας οὐδέποτε μᾶς ἄφησε κάτι καλό.
  Μήπως λοιπόν ἔφθασε ἡ στιγμή νά προετοιμαζόμεθα γιά τά χειρότερα;

  Φιλονόη

  Υ.Γ. Ἤθελα νὰ ἤξερα τὸ ποῦ θὰ κρυφθοῦν αὐτὰ τὰ σιχάματα…

  εἰκόνα

  filonoi.gr

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_856.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>