«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο μεγαλύτερος δυνάστης της Ελλάδος λέγετε, (Τράπεζα της Ελλάδας : 1927 – 2050)


ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΛΕΥΚΟ Α


Άς πούμε μερικές σκέψεις Έλλήνων .

Εύρω = δανεικά = μνημόνιο = συνέχιση της καταστροφής μέχρι να ΄ρθει κι ή δική σου σειρά .

Είτε άρχίζεις να παράγεις ότι θέλεις να καταναλώνεις , είτε άφανίζεσαι .

Δέν σέ δανείζουν έπειδή είσαι φτωχός ! σε δανείζουν έπειδή είσαι πλούσιος …………………..

Άποσκοπούν στην άρπαγή του πλούτου σου .
Στα όρθκτά ( μάρμαρο , σπάνια μέταλλα , άνθρακα , πετρέλαιο , φυσικό άέριο ) , στις παραλίες , τά νησιά , τον ήλιο και το κλίμα της χώρας σου .

 

 

Πάψε να ΄σαι καταναλώτης ! ! ! γίνε δημιουργός , παραγωγός .
Άπαλλάξου άπό την άνάγκη για μόδα , για shopping therapy ,
Πάψε να άγοράζεις ότιδήποτε είσάγεται έκτός άπό τά ‘απολύτως άπαραίτητα .

Ποτέ μην άγοράζεις είσαγόμενα τρόφιμα ! ! ! ! !

Μάθε τι είναι χρήμα ; ;
Είναι μονοπώλιο άκάλυπτων έπίταγων πού πουλιέται έναντι είδους
( επομένως ή έξόφληση του είναι άδύνατη ).

Άντικατάστησε το χρήμα με συναλλαγματικές .
Πάψε να δανείζεσαι !
Πάψε να πληρώνεις φόρους σε τυράννους .

Ίδρυσε δικούς σου θεσμούς και κατάργησε το τυραννικό καθεστώς .

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΕ.

<< ΕΕ – Έχω το μονοπώλιο – πώλησης χρήματος και σού πουλάω χρήμα. ΕΛΛΑΔΑ – Και τι θέλεις σε άντάλλαγμα ; ΕΕ – Χρήμα. ΕΛΛΑΔΑ – Μά, άφού μόνο έσύ έκδίδεις χρήμα , πού θα βρώ έγώ το παραπάνω χρήμα ; ; ; ΕΕ – Δεν θά το βρείς ! ΕΛΛΑΔΑ – Μά τότε ; ; ; ΕΕ – Τότε θα χρεωθείς, θα ύποχρεωθείς, θα . . . κατασχεθείς και θα ζήσεις σκλάβος μέχρι να ψοφήσεις . _ >>

Παράδειγμα :

Πατέρα , τι είναι Μ@λ@κ@ς ; ; ;
Μ@λ@κ@ς παιδί μου είναι έκείνος πού δεν έχει καταλάβει άκόμα ………
Ότι έδωσε 340 , 47 δραχμές για να πάρει 1 ευρώ κι εκείνο ΔΑΝΕΙΚΟ .

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΣΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ :

Π Ω Λ Ε Ι Τ Α Ι : ………….
………………….. η ίστορία μας , η μνήμη μας , η συνείδηση μας ,
τα ήθη μας τα έθιμα μας , η εδαφική μας ακεραιότητα ,

Έθνική μας Άνεξαρτησία ………..

Το μέλλον μας , το κορμί μας , η υπόληψη μας ……………..

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
ΟΣΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΛΗΛΙΖΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΑΣ
ΞΥΠΝΑΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΟΙΛΙΣΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΕΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΟΟΟΟΟΛΑ
ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ
ΣΚΕΦΤΗΤΕ
ΞΥΠΝΑΤΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ
ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ
ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
ΒΙΝΤΕΟ:
https://www.youtube.com/watch?v=L4IqH1vhICc
Τράπεζα της Ελλαδας : 1927 – 2050
Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρ 2013
http://www.numismaticreform.blogspot.gr
Στις 18-12-2012 ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανανέωση της άδειας λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδας. Τα ερωτημάτα είναι πολλά και οι απαντήσεις ίσως και να χάνονται πίσω στην ιστορία των δανείων και της ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους.
ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ………………………….
…………………………………………………………………………………………………………………………………………
Δεν μπόρω να διδάξω σε κανέναν τίποτα .
Μπορώ μόνον να τον κάνω , να σκεφτεται !
( Σωκράτης )
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ TO ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ… “Όταν το 1898 μπήκαμε σε διεθνή επιτήρηση (μετά την πτώχευση του 1892 και τον καταστρεπτικό πόλεμο του 1897) οι μεγάλες δυνάμεις -που άσκησαν την επιτήρηση – το πρώτο πράγμα που επέβαλλαν ήταν η απαγόρευση στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας μας να κόψει νόμισμα. Τυχαίο; Δε νομίζω! Εκεί λοιπόν βρίσκεται η λύση και τώρα :

ΑΠΟΛΥΤΗ (ο νοών νοείτω) απαλλαγή από τους εξαγορασμένους πολιτικούς .
Κατάσχεση όλων ……..των χρημάτων που βρίσκονται στις “Ελληνικές” τράπεζες .
ΚΟΠΗ ΝΕΟΥ ΑΤΟΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ,νομιμοποίησή του στη συνέχεια ώστε να γίνει επίσημο νόμισμα και να πάψει η “δαμόκλειος σπάθη” της στάσης πληρωμών,
έξοδος από την Ε.Ε και καταγγελία σε επίπεδο αρχηγού κράτους ότι η Ε.Ε το Δ.Ν.Τ, η Ε.Κ.Τ ., η Παγκ.Τράπεζα, δεν είναι τίποτε άλλο από παραμάγαζα της FED και του διεθνούς… ιδιωτικού τραπεζικού λόμπι . Η ζημία που θα προκύψει γι’ αυτούς θα είναι πολλαπλάσια και στην πραγματικότητα σε μας δεν θα συμβεί ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!! (υπάρχουν άπειρα παραδείγματα).

Αντίθετα αν (που σίγουρα θα συμβεί) ένα έστω κράτος μας ακολουθήσει, θα αλλάξει σελίδα ο πλανήτης μας με την κυριαρχία και κοπή λαϊκών άτοκων νομισμάτων (βλέπε greenback του Λίνκολντ) που δε θα δημιουργούν νομοτελειακά αναπαραγόμενο χρέος.

Είμαι καθηγητής οικονομικών και σας δηλώνω με σιγουριά πως ο μεγαλύτερος σύμμαχος του συστήματος είναι η ΑΓΝΩΣΙΑ και μετά οι εξαγορασμένες κυβερνήσεις!

Πολύ λίγοι (τουλάχιστον από τα άρθρα που διαβάζω καθημερινά) γνωρίζουν τι είναι χρήμα (!;) και γιατί υπάρχει τόκος… Φανταστείτε (!) Αν ξέρανε τι είναι χρήμα, πως πολλαπλασιάζεται, από ποιους και γιατί επιβάλλεται τόκος θα είχαν τρελαθεί, θα ήταν στους δρόμους !

Το χρήμα δεν είναι τίποτε άλλα παρά το μέσο για την επίτευξη σκοπών! Στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!! Ακούω τη φράση: “…ναι αλλά αυτοί θέλουν πίσω τα λεφτά τους και …τέτοια”. Χέστηκαν για τα ζωγραφισμένα χαρτιά.

Αυτά έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να τα κόβουν και να τα πολλαπλασιάζουν οι ίδιοι και μπορούν να το κάνουν ό,τι ώρα θέλουν.

Γι αυτούς το χρήμα είναι απλά ο μοχλός, το όπλο που με την αυξομείωσή του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ κρίσεις και κατακλέβουν προϊόντα και ύλες.

Ποιος ξέρει ότι παραχωρήσαμε στους ιδιώτες (ουσιαστικά από το 1913 επί Willson) το αποκλειστικό δικαίωμα να κόβουν χρήμα;
Ποιος ξέρει ότι η ΕΚΤ η FED το ΔΝΤ κλπ είναι ιδιωτικά καρτέλ χρήματος;
Ποιος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν όλα τα κράτη να έχουν δημόσιο χρέος και να χρωστούν και σε ποιον;
Ποιοι άνθρωποι είναι πάνω από τα κράτη και τα δανείζουν ζωγραφισμένα χαρτιά με τόκο;
Πως είναι δυνατόν η ΕΚΤ (η αρμόδια να κόβει χρήμα) να χρειάζεται, λέει,να δανειστεί από τις αγορές – από τους ιδιώτες δηλαδή (!!;;)- με τόκο, για να στηρίξει τις οικονομίες των νοτίων χωρών και γι’ αυτό δεν το κάνει;
Ποιος τα καταλαβαίνει αυτά; Βλέπετε;

Τα λένε ξεκάθαρα, αλλά κανένας δεν τα καταλαβαίνει, γιατί φρόντισαν πιο νωρίς να δημιουργήσουν μέσω της παιδείας αδιάφορους και άσχετους περί τα οικονομικά πολίτες.

Στο σχολείο αφαιρέθηκε από το μάθημα της οικονομίας, το οποίο εντέχνως διώκεται, όλη η μακροοικονομία.

Η ύλη δηλαδή που αναφέρεται στο ΑΕΠ, στο τραπεζικό σύστημα, στον πληθωρισμό κλπ. Δηλαδή ο νέος των 18, που σε λίγο θα ψηφίσει, δεν θα ξέρει τι θα ακούει και καταλαβαίνετε με τι έρμα θα ψηφίζει…

ΥΓ: Κάτι πάντως δεν πάει καλά για τους τραπεζίτες, κάτι φοβούνται αν κρίνω από τους “πρακτορίσκους” που σε κάθε blog επιστρατεύουν για να προκαλέσουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, μην απαντάτε στον κάθε τέτοιο πρακτορίσκο (η εγκληματική ορθογραφία αποδεικνύει ότι τα κείμενα είναι μεταφρασμένα με systran από τα Αμερικανικά στα Ελληνικά) (αναφέρεται στο σχόλιο του “David”). Μην απαντάτε λοιπόν γιατί θα μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο ερωταπαντήσεων με ανθρώπους που είτε είναι άσχετοι είτε βαλτοί. Η γνώση πρέπει να κάνει προέλαση!
ΥΓ 2: ΚΟΠΗ ΛΑΪΚΟΥ ΑΤΟΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ .ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ GUSP (Giorge US.Papandreou) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ!
ΥΓ 3: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

http://kefalokleidomata.blogspot.gr/2014/10/to.html

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>