«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ

ΕΠΗΣΤΟΛΗ 3

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

(Σχολιάζοντας την επικαιρότητα)
Πρόλογος
——————-
Η Ν.Τ.Π. και η παγκόσμια ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ & πανθρησκεία έφθασαν, και τώρα εφαρμόζονται, από τα πιόνια της Ν.Τ.Π. εφιάλτες πολιτικούς ΗΠΑ & Ε.Ε.
Η Ευρώπη και η Ελλάδα θα καταστραφούν, και θα διαλυθούν, από την θύελα των λαθρομεταναστών που θα σαρώσει τα πάντα.
Αυτά που έρχονται είναι πολύ χειρότερα.
Ω! αφελείς και επιπόλαιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί που πιστέψατε στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Ισοδύναμα
——————–
Ακούγοντας εχθές τον Πρωθυπουργό, και τον Αρχηγό της
Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως να ομιλούν στη Βουλή για το Ασφαλιστικό, κατάλαβα τα εξής.
Ζήτησαν Ισοδύναμα μέτρα για ενίσχυση των εσόδων των Ασφαλιστικών Ταμείων, και για επιβίωση του Ασφαλιστικού συστήματος της χώρας, επειδή τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν οικονομικώς καταρρεύσει.

Οι εφιάλτες πολιτικοί, υπηρέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης των Επικυρίαρχων του πλανήτη, προεκλογικά δεν λένε στο Λαό τι μέτρα θα πάρουν για αντιμετώπιση των Εθνικών θεμάτων, και της χρεοκοπίας της χώρας, αλλά ομιλούν «περί ανέμων και υδάτων».
Ο λόγος που κατέρρευσαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι,
1.- Η κακοδιαχείριση των κομματικών διοικήσεων, και
2.- Διετάσσοντο οι κομματικές διοικήσεις, από τις μαριονέτες πολιτικούς, να καταθέτουν τα χρηματικά αποθέματα των ταμείων στην Τράπεζα της Ελλάδος, και από εκεί «Έκαναν φτερά».
Ιδιοκτήτης της Τράπεζας της Ελλάδος είναι – ως γνωστόν- ο Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως-Δικτατορίας, στις θελήσεις του οποίου ουδείς δύναται να αντιταχθεί επί ποινή θανάτου, ιδίως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πολλώ μάλλον οι πρόεδροι & Πρωθυπουργοί χωρών της Ε.Ε., και της Ελλάδος.
Είναι εύκολο να καταλάβεις εσύ αθώε Ελληνικέ Λαέ, τι εγένοντο τα χρηματικά αποθέματα των Ασφαλιστικών
Ταμείων, και των Δημοσίων Ταμείων, από τον ιδιοκτήτη της ΤτΕ , προκειμένου να χρεοκοπήσει η Ελλάς.
Απλώς ο ιδιοκτήτης της ΤτΕ, και παγκόσμιος Δικτάτορας, τα διοχέτευε στις δικές του τράπεζες στο εξωτερικό.
Έτσι η Ελλάς χρεοκόπησε, και το Ασφαλιστικό σύστημα κατέρρευσεν.
Εκτός από τη κλοπή των αποθεματικών των Δημόσιων & Ασφαλιστικών Ταμείων, οι ορντινάντσες και δούλοι των Κοσμοκρατόρων πολιτικοί, επιβάλλουν στο Λαό δυσβάστακτους φόρους, και μείωση συντάξεων.
Όσο πιο πολλούς φόρους πληρώνουμε, και όσο πιο πολύ κόβουνε τις συντάξεις, τόσο πιο πολλά χρήματα θα εισπράξει το παγκόσμιο αφεντικό τους.
Το νέο ασφαλιστικό και αγροτικό είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.
Εμείς λέμε, πρώτα να επιβιώσει ο Ελληνικός Λαός, και ύστερα οι Κοσμοκράτορες δανειστές να πάρουν χρήματα.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
——————————————-
Η Κυβέρνηση ψάχνει για ισοδύναμα προς ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων, προκειμένου να λύσει το ασφαλιστικό πρόβλημα.
Προς τούτοις ψάχνει για ισοδύναμα έσοδα, δηλαδή προς εξέρευση πόρων-φόρων επάνω σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και ομάδες του Λαού. Γιαυτό προτείνουμε,
1.- Άμεσο Εθνικοποίηση του ορυκτού πλούτου, εάν τολμούν οι μαριονέτες πολιτικοί από τους Κοσμοκράτορες.
2.- Όλα τα έσοδα από την αξιοποίηση-εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, (Χρυσός,-Πετρέλαια,-Φυσικό Αέριο, κλπ), να διοχετεύονται στα Ασφαλιστικά Ταμεία. (Παράδειγμα η Νορβηγία).
Τώρα τον ορυκτό πλούτο των Ελλήνων τον εκμεταλλεύεται ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
3.-Άμεσο εθνικοποίηση των τραπεζών.
4.- Άμεση μονομερή διαγραφή, ή γενναίο «κούρεμα» του ΧΡΕΟΥΣ, προς ανακούφιση του Λαού, επαναστατικώ δικαίω. Αρκετά «φάγανε» οι Κοσμοκράτορες.
5.-Άμεσο διεκδίκηση του Κατοχικού Δανείου από τη Γερμανία, και των πολεμικών αποζημειώσεων, με διεθνείς νομικές προσφυγές.
6.-Κατάργηση (σχήσιμο) Μνημονίων, όπως υπεσχέθη ο Πρωθυπουργός προεκλογικά.
7.-Έξοδο από το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Το χρέος μας το φόρτωσε η παγκόσμιος Δικτατορία των Επικυρίαρχων, μέσω των αχυρανθρώπων-ανδρεικέλων αυτής πολιτικών των κυβερνήσεων ΗΠΑ & Ε.Ε. και ντόπιων σφογγοκωλαρίων πολιτικών ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.
8.- Εκμετάλλευση της Γεωπολιτικής – Γεωστρατηγικής θέσης της χώρας, και συμφωνία νέων συμμαχιών, αφού οι Δυτικοί μας φέρθηκαν πρόστυχα και εχθρικά, και μας έχουν για εκμετάλλευση………..
9.-Χρηστή και ακομμάτιστη διοίκηση των ασφαλιστικών ταμείων.
10.-Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, όπως έγινε με τις τράπεζες του Κοσμοκράτορα .
11.- ΟΧΙ στις αρπαχτές των Κοσμοκρατόρων δανειστών από τα ασφαλιστικά & κρατικά ταμεία.
12.-Κατάθεση των αποθεματικών των ταμείων σε ειδικό λογαριασμό, εντός Ελλάδος. (Έξω από τον έλεγχο των Κοσμοκρατόρων Επικυρίαρχων της Γης).
13.-Αν δεν βγούμε εδώ και τώρα από τα Μνημόνια, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο.
14.-Αν δεν σταματήσουμε εδώ και τώρα τους λαθρό, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο. Την Ελλάδα θα κληρονομήσουν οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Τρέφουμε τους λαθρό με έξοδα του δημοσίου!!!
15.-Με την εφαρμογή του PSI, – (Συμμετοχή Ιδιωτικού Τομέα),- για την αναδιάρθρωση του Χρέους, χαθήκανε πολλά δις. ευρώ από τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα κέρδισαν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ το ΧΡΕΟΣ ηύξανε και κραταιούτο.
Απόδειξη ότι ξένες ανώτατες δυνάμεις κλέβουν τα ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς έλεγχο των υπόδουλων ντόπιων κυβερνήσεων.
16.-Οι πολιτικοί ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. επί 40 χρόνια λεηλατούσαν τα ταμεία, για λογαριασμό των αφεντικών τους. Έφαγαν και αυτοί, έφαγε και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
17.-Για ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων, ας κόψουν τις επιδοτήσεις των πολιτικών κομμάτων, και τους μισθούς & συντάξεις των 300 βουλευτών.
Ούτως ή άλλως ζημιά κάνουν στη πατρίδα…………….
Τούς έχουμε για να ψηφίζουν Μνημόνια υπέρ των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!
18.-Εδώ και τώρα άμεσο διακοπή εξωτερικών πληρωμών. (Τοκοχρεολυσίων στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
Προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού!!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
19.-Τώρα οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, μας διώχνουν από τη συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ, διότι δεν φυλάττουμε τα σύνορά μας, και οι λαθρομετανάστες κάνουν τη χώρα μας, ξέφραγο αμπέλι.
Κάνουμε τον φιλάνθρωπο όπως θέλουν οι διεθνείς ακτιβιστές.
20.-Στο τέλος θα χάσουμε την Ελλάδα μας, και θα μείνουμε με το βραβείο Νόμπελ ειρήνης στο χέρι.
21.-Στο Αιγαίο το Πολεμικό Ναυτικό να φυλάττει τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδος-Τουρκίας, με όλη τη δύναμή του. Στείλτε ΝΟΤΑΜ στη Τουρκία ότι τα θαλάσσια σύνορα είναι κλειστά, και προστατεύονται.
Αλλιώς η Πατρίδα χάνεται.
Αυτά τα γράφαμε εδώ και μήνες, σε πολιτικούς & Στρατιωτικούς ηγέτες.
Συλλάβετε τις διάφορες Τασίες του ΣΥΡΙΖΑ για εθνική προδοσία, και ως υπεύθυνες για την αποπομπή της Ελλάδος από τη συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ!!!

Επίλογος
————————-

Η Κυβέρνηση αποφάσισε ενοποίηση ασφαλιστικών ταμείων.
Η Κυβέρνηση αποφάσισε χορήγηση βασικής κύριας σύνταξης ευρώ 384 ανά ασφαλισμένο.
Η σύνταξη είναι το εισόδημα πολλών χιλιάδων οικογενειών.
Από τη σύνταξη συντηρούνται 1,5 εκατομμύρια ΑΝΕΡΓΟΙ!!!
Από τη σύνταξη Παππούδων-Γιαγιάδων συντηρούνται παιδιά-εγγόνια, όλοι άνεργοι ή ανήλικοι.
Όταν προδότες πολιτικοί κλείνατε τις Βιομηχανίες, δεν το καταλαβαίνατε ότι θα προκαλέσετε κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος, μέσω της ανεργίας;;;;;;;;;;;;
Όταν η ΔΕΗ έρχεται 300 ευρώ σε κάθε νοικοκυριό,
ο ΟΤΕ 100 ευρώ, η ΕΥΔΑΠ 100 ευρώ, τα κοινόχρηστα 100 ευρώ, διατροφή, υγεία, παιδεία, ένδυση, κλπ. πως μπορεί ο οικογενειάρχης Παππούς να ζήσει με 384 ευρώ σύνταξη;;;;
Δεδομένου καταθέσεις στις τράπεζες δεν υπάρχουν!!!
Μοιραίως θα οδηγηθούμε στη διασπορά, και η Πατρίδα θα χάσει τον Ελληνισμό!!! Η Ελλάς θα μείνει με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!!
Κύριοι προδότες πολιτικοί, θα είσθε υπεύθυνοι για ότι κακό ήθελε συμβεί στη πατρίδα.
Νεο-φιλελεύθερος πολιτικός (Ν.Δ.) σημαίνει μείωση συντάξεων, σημαίνει ιδιωτική ασφάλιση, ιδιωτική υγεία-παιδεία, σημαίνει αιώνια σκλαβιά του Λαού στο ΔΝΤ και στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Νεο-Φιλελευθερισμός της Ν.Δ. σημαίνει το ΔΟΓΜΑ του ΣΟΚ, επάνω στον Ελληνικό Λαό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, και αποτινάξτε τους εφιάλτες πολιτικούς, δούλους του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>