«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, το τέλος μας είναι πολύ ποιο κοντά από ότι μπορούμε να φανταστούμε!

ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

23/01/2016 00:01

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
Φιλές και φίλοι , μετά την συνάντηση του Σαμαρά και του Ερντογάν , μπήκαν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό .
Γύρω από το οικόπεδο το οποίο σας περιέγραψαν υπάρχουν και μεγάλες χέρσες εκτάσεις , όπως και ένα δημοτικό πάρκο το οποίο δεν αποδίδεται στους πολίτες και αυτό σημαίνει ότι το τέμενος αυτό το οποίο ως τέμενος θα περιλαμβάνει και Ιεροδιδασκαλείο , μπορεί να έχει επεκτάσεις σε περαιτέρω εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας .
Δημοσιεύτηκε ήδη ότι θα χτισθούν και κατοικίες εκεί γύρω δηλαδή θα έχουμε μια πολύ μεγάλης μουσουλμανικής εγκατάστασης στο κέντρο των Αθηνών .
Τώρα επίσης θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στο Φετιχέ τζαμί , το Φετιχέ τζαμί είναι το τζαμί του πορθητού , φετίχ είναι η κατάκτηση .

Είναι στους Αέρηδες στην Πλάκα με άμεση θέα τον Παρθενώνα από πάνω του , όταν το είδε ο Νταβούτογλου που ήρθε στην Ελλάδα είπε ότι είναι ένας δεύτερος Παρθενώνας ,
χτίσθηκε ώστε ο Μωάμεθ ο πορθητής να μπορέσει να προσευχηθεί στην Αθήνα τρία χρόνια μετά την κατάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως .
Αυτό το τζαμί που είναι ένα Ιστορικό μνημείο Οθωμανικής περιόδου αναπαλαιώνεται αυτή την στιγμή από το κέντρο Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και να αποδοθεί στο κράτος ! αλλά τι θα κάνει το κράτος το Φετιχέ τζαμί ; και κατά το χρονικό διάστημα που ακόμα δεν υπάρχει το τζαμί του Βοτανικού ; ! ! !
Είναι ένα ζήτημα λοιπόν και αυτό το οποίο πρέπει ιδιαίτερα να τύχει προσοχής ότι μπορεί όντως κάτω από τον Παρθενώνα ακόμη ποιο κοντά δηλαδή από ότι το τζαμί του Ιερού Ελαιώνος , να έχουμε ένα κεντρικό ισλαμικό τέμενος .
Ο Ερντογάν όταν έγινε το δημοψήφισμα στην Ελβετία εναντίον κατασκευής καινούργιων τζαμιών , είπε να το πάρουν πίσω οι Ελβετοί , η ισλαμοφοβία είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ………. ! ! !
Επίσης είδαμε ότι και στην Ελλάδα αρχίζει η προπαγάνδα κατά της ισλαμοφοβίας , ήδη υπάρχει εγχειρίδιο που αποστέλλετε , στους διδάσκοντες στα σχολεία κατά της ισλαμοφοβίας . Βεβαίως θα δούμε και άλλα κατά της ομοφοβίας κ.α ……..
Είναι ενδιαφέρον το πακέτο ! δηλαδή πως διαλύεται από εκ των έσο η δομή μιας κοινωνίας και του πολιτισμού της .

Ο Ερντογάν λοιπόν επιστρέφω , όταν ήταν δήμαρχος της Κωνσταντινουπόλεως είπε : η Δημοκρατία είναι μόνο το τρένο στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φτάσουμε στο στόχο μας .
Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδα μας , οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας , οι τρούλοι είναι τα κράνη μας , οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας , ……………………
Ποιός μπορεί λοιπόν κανείς να αμφισβητήσει την σημασία αυτών των λόγων για την Δημόσια Τάξη και Εθνική Ασφάλεια ; Γνωρίζοντας ότι από το έτος 2001 και μετά στο όνομα του ισλάμ έχουν γίνει περισσότερες από 17 . 000 τρομοκρατικές επιθέσεις ! ! ! !
Ότι οι εκρήξεις στα μετρό της Μαδρίτης ήταν εκατοντάδες θύματα , ότι χτυπήθηκαν οι πρεσβείες της Γαλλίας σε όλο τον κόσμο, για λίγες δημοσιευμένες αντί – ισλαμικές γελοιογραφίες , ότι δολοφονήθηκε ο σκηνοθέτης Βανγκόγκ στην Ολλανδία , γιατί το κινηματογραφικό του έργο
θεωρήθηκε προσβολή κατά του ισλάμ ! ! ! !
Εδώ προσπαθούν να μας καθησυχάσουν , μας λένε ότι η κατασκευή τεμένους – αυτός ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ο οποίος προαναφέρθηκε – λέει ότι θα βοηθήσει την ειρηνική συνύπαρξη , η κατασκευή αυτού του τεμένους , προσπαθεί να μας καθησυχάσει λοιπόν , αλλά οπωσδήποτε είναι πλήρως ανεύθυνη αυτή η διαβεβαίωση την οποία δίνει για ειρηνική συνύπαρξη
διότι πολύ απλούστατα δεν μπορεί να την εγγυηθεί ! ! ! ! ……………………..
Οι άλλοι πάλι οι εκπαιδευτικοί μας μιλούν για ένταξη και αφομοίωση στην Ελληνική παιδία και στην Ελληνικότητα κ.τ.λ. και έχουν βάλει προμετωπίδα τα σχολεία , τα σχολεία αν το έχετε σκεφτεί είναι το κλασικό και βασικό ξέπλυμα Ιθαγενείας των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα .
Γιατί ήδη στη Βουλή πάει στην επιτροπή της Βουλής η τροπολογία του νομού Ιθαγενείας ο οποίος θα ισχύει άμα ψηφιστεί στη Βουλή και δεν το εμποδίσουν
– Δεν μπορεί να εμποδιστεί –
Και με το νόμο αυτό Ιθαγενείας λοιπόν όλοι όσοι δεν μπόρεσαν να νομιμοποιηθούν με τον νόμο Ραγγούση του 2010 , επειδή ανετράπη από το Συμβούλιο Επικρατείας , πάλι η λύση εν τω παρωδώ με την συμβολή ενός Έλληνα Πατριώτου δικηγόρου του ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή αναμεσά μας κυρίου Ιωάννου Ανδριόπουλου !
Ο Νόμος λοιπόν Ραγγούση , ήταν αγκάθι και τώρα η υφυπουργός Χριστοδουλοπούλου μεταναστευτικής πολιτικής ελπίζει με ένα νέο κατασκεύασμα τροπολογία να τον ξεπεράσει αυτό τον νόμο ώστε όλα τα παιδιά , τα παιδιά που είναι στα Ελληνικά σχολεία , να αποκτήσουν Ελληνική Ιθαγένεια …………………….

Με άλλα λόγια πρέπει να λάβουν υπόψη μας ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πακέτο το οποίον από την μια μεριά , φέρνουν μέσα στην Ελλάδα από τα αφύλακτο Σύνορα μας τους μετανάστες , και απ΄την άλλη μεριά , τους περιμένουν , η νομιμοποίηση εδώ …………………….. τους περιμένουν τα σχολεία …………………………………
Βάλε το παιδί σου στο σχολείο για να μην σε διώξουν έλεγαν …………………. Και βλέπουμε τώρα ότι είναι καρπούσα αυτή η πολιτική των 15 ετών , ότι όντως αυτά τα σχολεία είναι ξέπλυμα της Ιθαγένειας .
Και ότι πρέπει να σκεπτόμαστε πάντα το θέμα των αριθμών , δηλαδή οι νομικοί πέφτουν κάνουν πολλές φορές το λάθος , να επιχειρηματολογούν επί την βάση κατηγοριών ανθρώπων οι οποίοι υπάγονται ή δεν υπάγονται στην άλφα ή βήτα νομοθετική ρύθμιση . Εάν τα παιδιά που είναι κάτω των 18 χρονών μπορούν ή δεν μπορούν να πάρουν Ιθαγένεια , εάν πρέπει οι γονείς τους να είναι πέντε χρόνια στην Ελλάδα ή λιγότερα ή περισσότερα και πάει λέγοντας . Ομιλούν με κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι μπορούν ή υπάγονται .
Πουθενά δεν ακούμε για αριθμούς ………….
Είναι προφανές ότι η πολιτική σκέψη δεν μπορεί να αγνοήσει τους αριθμούς .
Είναι άλλο να νομιμοποιήσεις εκατό και άλλο να νομιμοποιήσεις εκατό χιλιάδες ,
Είναι άλλο πεντακόσιες χιλιάδες και άλλο πέντε εκατομμύρια ,
Τα Σύνορα είναι ανοιχτά όλοι όσοι μπαίνουν θα υπάγονται στον νέο νόμο περί Ιθαγένειας .
Ο οποίος είπαμε είναι τώρα στην επιτροπή της Βουλής , η Ιθαγένεια δεν μπορεί να αφαιρεθεί νομικά , επίσης δεν έχουν κάνει διάκριση ανάμεσα στις έννοιες Ιθαγένεια και Υπηκοότητα , είναι προφανές ότι η Ιθαγένεια είναι ένα Βιολογικό Βιογραφικό και Ιστορικό Γεγονός και δεν μπορεί ούτε να Αποδοθεί ούτε να Αφαιρεθεί , δεν είναι αντικείμενο της νομικής επιστήμης ότι οι Ινδιάνοι είναι οι Ιθαγενείς της Αμερικής . Δεν μπορείς να τους αφαιρέσεις την Ιθαγένεια , διότι είναι σαν να τους λες ότι δεν είναι Ινδιάνοι ! ! !
Εκείνο το οποίο δίνεται και αφαιρείται είναι η Υπηκοότητα . Τώρα τι λένε οι αριθμοί για το ζήτημα της Υπηκοότητας ;
Λένε ότι η Υπηκοότητα που δίνεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν εισέλθει στην χώρα και πληρούν ή δεν πληρούν κάποια κριτήρια , ότι αυτή δίνεται εφόσον προηγουμένως ελέγχεται ο αριθμός αυτών οι οποίοι εισέρχονται στην χώρα , επί την βάση μιας σκέψης Εθνικής Μεταναστευτικής Πολίτικης , που σημαίνει το κράτος αποφασίζει πόσους επιτρέπει να εισέλθουν , να παραμείνουν , υπό ποιους όρους , ανάλογα με τις ανάγκες της Οικονομίας . Κυρίως ……………….
Εδώ όμως έχουμε ένα Υπουργείο Μετανάστευσης , το οποίο δεν κάνει Μεταναστευτική Πολιτική, αλλά κάνει Πολιτική των Μεταναστών ! Η διαφορά είναι ότι , το είπε άλλωστε και η ίδια η Υπουργός : Με ενδιαφέρει η επίλυση των προβλημάτων των μεταναστών είπε τα παιδιά ……….
Θα το πολεμήσουμε θα το παλέψουμε κ.τ.λ. κουραστήκαμε πολύ για να μην μπορούν να το προσβάλουν πάλι στο δικαστήριο – όπως τον νόμο Ραγγούση – θέλουμε να λύσουμε λοιπόν τα προβλήματα των μεταναστών ! ! ! !
Αυτό δεν είναι Μεταναστευτική Πολιτική …………………….
Τώρα επειδή ακριβώς δεν είναι Μεταναστευτική Πολιτική είναι ανεξέλεγκτος και ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται εδώ .
Στην συνεχεία έρχονται οι νομικοί – αυτοί οι νομικοί – που έχει το κράτος και οι οποίοι κατά κατηγορίες νομιμοποιούν ……………
Χωρίς να ασχολούνται με αριθμούς ,
Αυτό έχει μόνο νόημα εάν οι αριθμοί είναι δεδομένοι , σε ανεξέλεγκτο αριθμό ανθρώπων , να τους εισάγεις μέσα σε μια Πολιτική Κοινότητα , στην οποία υπάρχει μια Ιστορική Συνέχεια και υπάρχουν ορισμένοι Πόροι , οι οποίοι μοιράζονται δηλαδή Φορολογία . Ας πούμε του παππού μου που δημιούργησε ένα ΙΚΑ .
Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν φορολογηθεί τότε , αλλά μπορούν να έχουν φορολογηθεί στο Κράτος
από το οποίο προέρχονται ,
αλλά μόνον εκεί μπορεί να έχουν ΙΚΑ !
Το ίδιο ισχύει και για τα σχολεία και για την εκπαίδευση , δεν είναι δωρεάν η εκπαίδευση σε εκείνους οι οποίοι δεν είναι πολίτες μέσα στα Ελληνικά σχολεία .
Και τα Ελληνικά σχολεία δημιουργήθηκαν στους χώρους των Ελλήνων προς αναπαραγωγή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Έθνους ,
Ότι θέλουν να μάθουν γράμματα ; μπορούν να πάνε σε ιδιωτικά σχολεία , στα Δημόσια δεν έχουν θέση ,
Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ! ! ! ! …………………….
Διότι οι Γονείς και οι Κηδεμόνες δεν ρώτησαν πως γίνεται στο Δημόσιο σχολείο ξαφνικά να υπάρχουνε ο Χασάν δίπλα στη Μαιρούλα , όπου ο Χασάν δεν έχει χαρτιά , είναι ως γνωστόν , ότι πρέπει από τον Έλληνα να υπάρχουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για να γράψει το παιδί του στο σχολείο , θα έπρεπε λοιπόν ίσως να είχαν φροντίσει τον Διευθυντή αυτού του σχολείου που έβαλε μέσα τον Χασαν χωρίς χαρτιά , να τον Ενάγουν ……….. Αυτό δεν το έκαναν ! Γιατί δεν το έκαναν ; Και αυτό για να μην μας πουν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ……………………………..
Άρα το καλό σου όνομα , σου είναι ποιό πολύτιμο από το παιδί σου !
να γίνει ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ …………………………
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΚΧΩΡΕΙΣ ! ! ! !

Και έτσι λοιπόν φτάνουμε σε ένα σημείο τώρα ,
που είμαστε στο Δώδεκα Παρά Πέντε τώρα .
Αν μας λένε ότι θα υπάρχει Ειρηνική Συνύπαρξη με το Ισλάμ πρέπει να ρωτήσουμε τι σημαίνει αυτό ;
Σημαίνει δηλαδή ότι ο Εποικισμός η Εγκατάσταση η Υπηκοότητα όλων αυτών των ανθρώπων έχουν κηρύξει θεωρούνται δεδομένο ;
Έχουμε ήδη δηλαδή υποστεί Εποικισμό και από εκεί και πέρα το πρόβλημα μας είναι πως θα υπάρξει Ειρηνική Συνύπαρξη ;
Μα εγώ φαντάζομαι ότι ο Μωάμεθ ο πορθητής μετά την κατάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως ακριβώς αυτό ήθελε Ειρηνική Συνύπαρξη πλέον , αλλά τότε βέβαια κατέκτησε μετά από μάχες και Σθεναρά Αντίσταση !
Στην δική μας την περίπτωση πότε δώσαμε την Μάχη ;
Για να έχουμε κατακτηθεί και να υποχρεούμενα σε Ειρηνική Συνύπαρξη ;
Τώρα εκείνοι οι οποίοι θέλουν να δικαιολογήσουν ποιο πολύ στον εαυτό τους αυτό το οποίον έχουν πάθει , δηλαδή την διαφαινόμενη υποδούλωση την οποία ακούσαμε και τους προηγούμενους ομιλητές στο Ισλάμ !
Αλλά και σε αλλοδαπές κοινότητες πάσης φύσεως ! ότι συνέχονται μεταξύ τους …………………….
Διότι βεβαία στον Πολυπολυτισμό και αυτό είναι όπου Διακηρύση η Ελλάδα από την εποχή του Σημίτη, ότι έχουμε Πολυπολυτισμό ,
Πολυπολυτισμός θα πεί δεν επιβάλεις την δικιά σου παιδεία και θρησκεία στους άλλους , γιατί αυτό είναι πολύ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ , Πολυπολυτισμός είναι να τους αφήνεις να έχουνε την δικιά τους παιδεία , την δικιά τους Θρησκεία , και η δυνατόν οι Μουσουλμάνοι την Σαρία και τον δικό τους Νόμο .
Τότε είσαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ .
Αλλά με την μόνη διαφορά , όλοι , δεν εχουνε κοινή καταγωγή , δεν έχουν κοινούς στόχους , δεν έχουν κοινό τρόπο λειτουργία της σκέψης , οπόταν είναι ΟΥΤΟΠΙΚΟ να θεωρήσεις ότι – λειτουργεί – το Δημοκρατικό Πολίτευμα μέσα , σε αυτό το Πολυεθνικό ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ .
Λένε λοιπόν παρά ταύτα για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους , και στις συνειδήσεις τους , ότι εμείς είμαστε Ανεκτικοί , δεν είμαστε Ρατσιστές , δεν είμαστε Ξενοφοβικοί , δεν είμαστε Ισλαμοφοβικοί !
Αλλά σεβόμαστε λέει την διαφορετικότητα , σ’αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι, ότι δεν σεβόμαστε την διαφορετικότητα ως διαφορετικό , σεβόμαστε αυτόν που είναι άξιος σεβασμού , παρά το γεγονός ότι είναι διαφορετικός , εάν , είναι και εφόσον , είναι άξιος σεβασμού ………………………………
Η διαφορετικότητα , αυτή καθ’αυτή , δεν έχει κάτι το θετικό , διότι μπορεί να πεις ότι και οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι και βιαστές , ήταν διαφορετικοί ! Δεν τους σέβεσαι επειδή είναι διαφορετικοί , σέβεσαι , μόνο , εφόσον είναι άξιοι σεβασμού .
Παρά ταύτα από τις μετατοπίσεις εννοιών , της Πολίτικης Ορθότητας , που δεν είναι άλλο παρά μια έκφανση της Ψυχολογικού Πολέμου , εναντίον των Πληθυσμών – ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ – σκοτίζοντας τα μυαλά των ανθρώπων .
Έτσι ξαφνικά δέχονται έννοιες όπως παραδ. χάριν , ξενοφοβία . Φοβία είναι μια Παθολογική κατάσταση , που σημαίνει ότι προσπαθώ να προφυλάξω τον εαυτό μου από έναν , φανταστικό κίνδυνο , ο οποίος δεν υπάρχει , θέλω θεραπεία ………………….. εδώ όμως ο κίνδυνος είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ ! ! !
Με το να μου λένε ότι εγώ είμαι Φοβικός , μου υποβάλουν ……………………. Ότι δεν υπάρχει ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ……………….
Τώρα όσον αφορά το θέμα Ελληνοποίησης , υποτίθεται , των αλλοδαπών , στα οποία βάζουμε μπροστά το Ελληνικό σχολείο , έξη χρόνια , εννέα χρόνια , Ελληνικού σχολείου , κ.τ.λ και έχει Ελληνοποιηθεί ! ! !
Να παρατηρήσουμε , ότι επ’ ακριβώς η Δεύτερη και η Τρίτη Γενιά των αλλοδαπών στην Ευρώπη , είναι εκείνη , η οποία επιδεικνύει , την μεγαλύτερη διάθεση , ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , απέναντι στα Κράτη τα οποία τους Φιλοξενούν ! ! !
Η Πρώτη Γενιά έρχεται , προσπαθεί να σταθεί , είναι κάπως μουδιασμένη και ποιό συντηρητική τα παιδιά τους όμως , τα οποία έχουνε μάθει τα μέσα και τα έξω στην Κοινωνία Υποδοχής , και βλέπουνε πολύ καλά τι έχουνε οι ΑΛΛΟΙ , και τι θέλουν ΑΥΤΟΙ να αποκτήσουν , ΑΥΤΑ πάνε προς τα μπρός και κάνουν ΕΠΙΘΕΣΗ μετά .
Για να πάρουνε από τον ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ το Κομμάτι της Πίτας , που θεωρούν ότι τους ΑΝΟΙΚΕΙ ! ! !
Δεν πρόκειται επομένως περί πολέμου ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ , όπως το παρουσιάζουν οι Φιλόσοφοι του Πολυπολυτισμικού !
Ότι συγκρούονται οι διαφορετικές ταυτότητες . Ο ένας φορεί φερετζέ ο άλλος δεν φορεί και εκεί δεν υπάρχει ΑΝΟΧΗ .
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ
ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ……………………
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ;

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !

ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ………..

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ! ! !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ …………
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;
ΑΡΧΙΖΟΥΜΑΙ ,
ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,
ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ .
Ή ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣ’ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ! ! !
ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΜΕΣ’ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ……………………
ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ;
ΑΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ;
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

10 comments to Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, το τέλος μας είναι πολύ ποιο κοντά από ότι μπορούμε να φανταστούμε!

 • «Διαβαίνω τον Ρουβίκωνα» δεν σημαίνει «κι άλλα λόγια»… κι άλλο «αποκοίμισμα»… σημαίνει ΦΩΤΙΑ… κόψτε πια το κουβεντολόϊ γαμώ τη δειλία σας μέσα…
  Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

  γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

  Πολιτική κάποτε είναι το περιτύλιγμα για να ξεπουλήσεις τις ρίζες σου και τον λαό σου χωρίς ίχνος ντροπής…αλλά τηρώντας τα προσχήματα…κι αυτά όχι πάντοτε…

  Μεταξύ πολλών άλλων ρυπαροτήτων…

  Πολιτική επίσης είναι να καμουφλάρεις τα πάντα τόσο καλά που ακόμη και το πιο δύσοσμο δηλητήριο να μπορεί να κρυφτεί σ’ ένα πιάτο φαγητό, τόσο έντεχνα που να μην το πάρει χαμπάρι κανένα θύμα…

  Αντιθέτως, να σ’ ευχαριστούν κι από πάνω ως τον Ήρωα του Λαού…ή “των Λαών”…

  Κι αν κάνουν πως αγριεύουν τα πράγματα, ε, ανακατεύεις λίγο την πολιτική τράπουλα, ανακατατάσσεις το πολιτικό σκηνικό και ούτε γάτα, ούτε ζημιά…

  Ο Λαός δεν θα θυμάται τίποτα από τις λαμογιές τους…

  Η αποπλάνηση και η παραπλάνηση άλλωστε είναι το αγαπημένο τους παιγνίδι…

  Κι αν μάλιστα βάλεις άλλους να το παίξουν, πχ τα ΜΜΕ, ούτε που θα αντιληφθεί κανείς τίποτα…

  Ποιός θα μπορούσε πχ να δει κάτι βρώμικο σε μια τόσο «εκθειαστική, δοξαστική πρόταση» όπως το «να δοθεί το Νόμπελ ειρήνης στους κατοίκους των νησιών μας» για τον ανθρωπισμό τους;

  Πιο συγκεκριμένα, για το ότι περιέθαλψαν τους πρόσφυγες…

  Ποιούς;

  Ναι, αυτούς που μέχρι χτες τους έλεγαν ισλαμιστές λαθρομετανάστες…

  Ξαφνικά, καμουφλαρίστηκαν κι αυτοί με το πολιτικώς ορθότερον «πρόσφυγες»…

  Άσχετα, αν στην ουσία μιλάμε για μια μαζική άοπλη ισλαμική εισβολή…

  Νόμπελ λοιπόν σημαίνει πως θα δοθεί το σύνθημα προς πάσα κατεύθυνση:

  «…ισλαμιστές όλου του κόσμου ελάτε…οι πύλες της Ελλάδας είναι ορθάνοιχτες και οι κάτοικοί της έτοιμοι να σας καλοϋποδεχτούνε…ελάτε να πάρετε τον τόπο μας…κανείς δεν θα σας αντιταχθεί…μπείτε και κατοικείστε όπου θέλετε…μπείτε και καταλάβετε τα πάντα…»

  Κάποιοι δε ανιστόρητοι και αφελείς συμπολίτες μας τους παρομοιάζουν με την Ελληνική/Χριστιανική προσφυγιά του 1922…

  Και ξεχνούν πως οι Έλληνες κατεσφάγησαν τότε από ισλαμιστές (και όχι μόνον Τούρκους) σε μια τζιχάντ σαν και την σημερινή ένα πράμα…έτσι έκοβαν και τότε τα κεφάλια…

  Για την ακρίβεια, η σημερινή τζιχάντ είναι συνέχεια της τότε…

  Ξεκίνησε δε ακριβώς τότε…και συνεχίζεται μέχρι σήμερα…

  Ήταν το Υπερόπλο του Κεμάλ Ατατούρκ…κι αν και δεν ήταν Χαλίφης, αν και δεν ήταν επίσημος Ισλαμικός Ηγέτης, εξήγγειλε και εξαπέλυσε Τζιχάντ…και έγινε αποδεκτό το “κάλεσμα” από το απανταχού Ισλάμ…εναντίον των Ελλήνων φυσικά…

  Ήξερε ο Κεμάλ πως οι Τούρκοι ήταν ένα ανύπαρκτο έθνος και δη ηττημένο τότε…που επιπροσθέτως, δεν είχε καμία απολύτως τύχη απέναντι στον νικηφόρο Ελληνικό στρατό…

  Ήξερε λοιπόν πως χρειάζονταν όλο το Ισλάμ στο πλευρό του για να νικήσει…

  Μετέτρεψε λοιπόν τον αγώνα του σε αντιϊμπεριαλιστικό (για να χαϊδεύει τα ρωσικά κομμουνιστικά αυτιά), σε αντιαποικιακό (για να χαϊδεύει τ’ αυτιά όλων των τότε εξεγερμένων λαών κατά των ευρωπαίων αποικιοκρατών) και σε τζιχάντ (ισλάμ κατά των χριστιανών) για να αναδειχθεί στην διεθνή αιχμή του ισλαμικού δόρατος…

  Και τα κατάφερε…

  Ισλαμικές δυνάμεις συνέρευσαν στο πλευρό του και συνέβαλλαν στο ξέσκισμα των Χριστιανών της Μικρασίας και της Μέσης Ανατολής…

  Μέχρι που τους εξόντωσαν και τους εξαφάνισαν παντελώς από εκείνα τα μέρη….

  Κι όμως, σήμερα, η πλειοψηφία των Ελλαδιτών ΞΕΧΑΣΕ εκείνες τις μαύρες μέρες…

  Ξέχασε το «ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ και Ισλαμικό λεπίδι»…

  Και τους βοηθάνε με νύχια και με δόντια να αποικίσουν και να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα…

  Και για όποιον αρνείται να μελετήσει το πως χτίζεται η ιστορία πάνω σε έξυπνες (και θανάσιμες) πολιτικές ταλαντούχων και αδίστακτων εχθρών ηγετών, είναι καταδικασμένος να τις ξαναζήσει…

  Τολμάνε να τους αποκαλούν «Πρόσφυγες» προκαλώντας ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ μια ανέντιμη σύγχυση με τους Έλληνες πρόσφυγες του ’22….Χριστιανούς πρόσφυγες, θύματα της ισλαμικής τζιχάντ…αυτό το αποκρύπτουν…και πάλι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ…

  Όποιος έλληνας τους βοηθαει σήμερα, είναι σαν να τους λέει:

  «…ελάτε ισλαμιστές, κατοικείστε εδώ, γεννοβολείστε, χτίστε τζαμιά, κάντε σαρία, οπλιστείτε, διεκδικείστε με τη βία δικαιώματα και κατόπιν ξανασφάξτε μας…»

  Κι αυτό είναι απαράδεκτο…

  Αν αυτοί οι συμπολίτες μας θέλουν να αυτοκτονήσουν, ας βρούνε άλλον τρόπο που δεν θα συμπαρασύρει και τον υπόλοιπο πληθυσμό μαζί και τον τόπο στην ολέθρια αυτή απερίσκεπτη στάση τους…

  Δεν έχει σημασία εάν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αυτοί που στηρίζουν σήμερα μια τέτοια πολιτική είναι πλειοψηφία, είναι απλά απαράδεκτο…

  Οι αποδείξεις είναι εκεί έξω και μας κουνάνε το δάχτυλο πλέον…

  Οι μουσουλμάνοι που ήρθαν ως έφηβοι τα τελευταία δέκα χρόνια μεγάλωσαν, τσαμπουκαλεύτηκαν και αυθάδικα βγαίνουν με πορείες στους δρόμους και ζητάνε τζαμιά απειλώντας κι από πάνω πως θα χυθεί αίμα αν δεν τους ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα…

  Οι Αλβανοουτσεκάδες που ήρθανε με το άνοιγμα των συνόρων πριν είκοσι χρόνια αλαζονικά μας κουνάνε κι αυτοί το δάχτυλο προεξοφλώντας πως σύντομα οι 500,000 με εκλογικά δικαιώματα «ελληνοποιημένοι» αλβανοί θα στείλουν στην Ελληνική Βουλή κάμποσες δεκάδες αλβανούς βουλευτές κι όλοι αυτοί κατόπιν με την σειρά τους θα σηκώσουν σημαίες αυτονομίας πρώτα στην Ήπειρο και κατόπιν με τις κατάλληλες συμμαχίες και στην Μακεδονία και στην Θράκη και στο Αιγαίο και παντού στην Ελληνική επικράτεια…

  Και παρ’ όλα αυτά, οι συμπολίτες μας, αυτή η πλειοψηφία που τους έφερε στην Ελλάδα δεν μαθαίνει από τα λάθη της…

  Πολύ απλά συνεχίζει να φέρνει κι άλλους ….και με μεγαλύτερους ακόμη ρυθμούς προσέλευσης….

  Εστιάζουν προκλητικά τις κάμερές τους και τις μισθωμένες πένες τους στα «παιδιά πρόσφυγες»…

  Και αρνούνται να συνειδητοποιήσουν πως αυτό είναι απλώς ένα “επικοινωνιακό τέχνασμα” εκείνων που απεργάζονται και ενορχηστρώνουν αυτή την “ισλαμική εισβολή” στη χώρα μας και στην Ευρώπη…

  Και βεβαίως δεν λένε κουβέντα για τα «αριθμητικά δεδομένα» αυτών των ισλαμικών κυμάτων εισβολής…

  Δεν λένε πως «σπανίζουν» οι γυναίκες και τα παιδιά…και πως η συντριπτική πλειοψηφία είναι νεαροί άνδρες και δη σε «εξόχως μάχιμη ηλικία»…

  Κι όσο γι’ αυτά τα παιδιά, τα όποια πολλά ή λίγα, ας κάνουν τον κόπο οι «ευαίσθητοι συμπολίτες» μας να θυμηθούν πως κάποια στιγμή τα παιδιά μεγαλώνουν και έρχονται σε ηλικία που παίρνουν όπλο στα χέρια…

  Κι όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν μέσα στο «ισλαμικό περιβάλλον», μεγαλώνουν μαθαίνοντας να μισούν οτιδήποτε το «μη ισλαμικό»…

  Σαν κάτι «μιαρό» και «εχθρικό»…

  Κάτι που προορίζεται μόνον προς «ισλαμοποίηση» ή «εξολόθρευση»…

  Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, τι πιο απλό, τι πιο φυσικό να προταθεί να δοθεί άλλο ένα Νόμπελ στους Έλληνες καθεστωτικούς πολιτικούς αυτή τη φορά…

  Και βεβαίως στους ψηφοφόρους τους…

  Α, και να μην ξεχάσουμε τους σπόνσορές τους…

  Όλη την ελληνική ελίτ…μην και ξεχάσουμε κανέναν…

  Όλοι αυτοί μαζί άλλωστε έκαναν τόσον κόπο να χαθεί κάθε Ελληνικός χαρακτήρας από την Ελλάδα…

  Να μετατραπεί σε μια αφελληνισμένη Ελλάδα…

  Λες και δεν ξέρουν τι σημαίνει Ισλάμ, λες και δεν πλήρωσε με ποταμούς αίματος αυτός ο τόπος για να το μάθει καλά στο πετσί του δεκάδες αιώνες τώρα…

  Να είναι βέβαιοι, πάντως, όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας πως αυτή η θανάσιμη καταστροφική δράση τους θα ΣΤΑΜΑΤΗΘΕΙ με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ…αργά ή γρήγορα…και βεβαίως, τότε, “κάποιοι απ’ τους εγχώριους φιλοϊσλαμιστές παίκτες” θα κληθούν να “πληρώσουν” για την αντεθνική εγκληματική τους δράση που ήδη έχει κοστίσει αίμα κι άλλα δεινά στον Ελληνικό Λαό και θα κοστίσει ακόμη περισσότερο…

  Είναι ν’ αναρωτιέσαι πάντως…

  Να είναι τυχαίο άραγε που τρέχουν ταυτόχρονα και παράλληλα τόσα και τόσο νοσηρά μέτωπα;

  Μεταξύ πολλών άλλων μετώπων που συνυπάρχουν, θα αναδείξουμε δύο: από την μια η διαφθορά και η καθεστωτική αφελληνισμένη πολιτική κι από την άλλη η σε διαστάσεις πλημμυρίδας ισλαμική άοπλη εισβολή…

  Κι όλα αυτά βεβαίως με φόντο την οικονομική κρίση και την καθημερινή εξαθλίωση όχι όλων αλλά τουλάχιστον της Ελληνικής φτωχολογιάς…

  Και να μην ξεχνάμε την διάχυτη ωμή εγκληματικότητα…που φυσικά σκοτώνει και τσακίζει και πάλι την φτωχολογιά…

  Το ένα να τραβάει την προσοχή από το άλλο….

  Να δημιουργεί μια γενική θολούρα…

  Που να πρωτοστραφείς;

  Που να πρωτοαντισταθείς;

  Που να πρωτοπολεμήσεις;

  Έξυπνο…

  …πραγματικά, εάν κάποιος το «έστησε» αυτό, είναι «εξοργιστικά έξυπνο»…

  Μόνον που δεν αφήνει κανέναν μα κανέναν άλλον τρόπο «λογικής» αντίδρασης…

  Καθώς, ο μόνος τρόπος για να σταματήσει, να «απενεργοποιηθεί» αυτή η «παρελκυστική παγίδα θανάτου» είναι να «περάσουμε ΤΩΡΑ την Λεπτή Κόκκινη Γραμμή»…

  Κι αυτός ο Ρουβίκωνας δεν περνιέται με τα λόγια…

  …ούτε με ψίθυρους…ούτε με «λογικές πολιτικά ορθές ενέργειες»…που όλα σκοπό θα έχουν να κάψουν λίγη ακόμη ένταση, λίγη ακόμη ορμή, λίγη ακόμη φλόγα…να αποκοιμίσουν για μια ακόμη φορά…

  Οι «εναπομείναντες τρόποι» είναι πλέον γεμάτοι με «εκρηκτικότητα»…τραχύτητα…και ταχύτητα…

  Από την στιγμή που όλοι οι «Πυλώνες της Εξουσίας» αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων (αν όχι “μέρος του παιγνιδιού”- sic!), δεν απομένει τίποτε άλλο…

  Παρά μόνον η «Γέενα του Πυρός»…

  Γιώργος Ανεστόπουλος

  ΣΧΕΤΙΚΑ:

  Διαβάστε πρώτα το κοράνι και μετά πείτε ανοησίες πως πρόκειται για θρησκεία αγάπης και ειρήνης…ΟΛΟΙ…πολιτικοί, ρεπόρτερς, κληρικοί, καθηγητάδες…Βιβλίο Μίσους και Εντολών θανάτου ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥ είναι…

  «Σκοτώστε τους εχθρούς σας – τους «άπιστους» – παντού όπου τους βρίσκετε…», Κοράνι, σ.191, κεφ.2 (δηλαδή, κύριοι καθηγητάδες και κληρικοί, πως αλλιώς να ερμηνεύσεις αυτό το «σκοτώστε»; Σκοτώστε σημαίνει «ΣΚΟΤΩΣΤΕ», ΣΩΣΤΑ; Την «αγάπη» του Ισλάμ που την βρήκατε και τους στηρίζετε με τόσο πάθος;)

  Οι εγχώριοι υπερασπιστές του ισλάμ επιμένουν…οι εγχώριοι ισλαμιστές τηλε-θεολόγοι αλλάζουν τροπάρι: ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν υπάρχει κακό ισλάμ και είναι θέμα ερμηνείας του κορανίου ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ αυτή ΔΕΝ πρέπει να γίνεται από τον οποιονδήποτε! Δηλαδή, ούτε οι πιστοί τους αλλά ούτε κι εμείς οι “εκτός” δεν πρέπει να διαβάζουμε το κοράνι και να λέμε μετά πως το “ΣΚΟΤΩΣΤΕ τους άπιστους” που γράφει μέσα “σημαίνει ΣΚΟΤΩΣΤΕ κάθε ΜΗ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ”; Εμείς δηλαδή φταίμε που το κοράνι τους το γράφει έτσι ΧΥΜΑ;ΞΑΝΑΛΕΩ: διαβάστε πρώτα το κοράνι ΟΛΟΙ και μετά ξαναϋποστηρίξτε τους…

  Κοράνι και Πόλεμος…(ώστε το Κοράνι δεν λέει πουθενά “ΣΚΟΤΩΣΤΕ τους άπιστους/αλλόθρησκους”, έτσι;) του Γ.Β. Τσούπρα, Δρ. Θεολογίας – Καθηγητού

  Γιώργος Ανεστόπουλος

  http://aegeanhawk.blogspot.gr/2016/01/blog-post_13.html

 • ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ε Λ Λ Α Δ Ι Σ Τ Α Ν

  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗΣ

  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ

  ΟΛΗ ΔΕ ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ, ΒΡΕΞΕΙ, ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΒΡΑΔΥ, ΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ,

  ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

  ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

  ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ,

  ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΟΡΙΑ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ – ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΗ ΜΑΑΣΤΡΙΙΧΤ Κ.Α

  ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΙ ΟΤΙ

  ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ

  ΜΕ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΔΩ

  ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΗΨΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

  ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ, ΤΟΝ ΓΚΑΣΜΑ,

  ΚΑΙ ΛΟΓΩ Κ Α Τ Ο Χ Η Σ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ

  ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΜΕ ΔΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ 18 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

  ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΜΠΟΡΕΙΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 30 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΒ

  ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 55 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

  ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ 50 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ

  ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ

  ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ

  ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ !!!

  ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ; ; ? ? ?

  ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ

  ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ! ! !

  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ……..

  ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ._

  ΜΕ ΤΡΟΜΟ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕ

  ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

  ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΙΑ

  ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4244 ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2014

  ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ

  ΩΡΕ ΕΝΑΝ ΓΗΓΕΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ

  ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ

  ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΙΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

  ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

  ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

  ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ

  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, Κ. Α

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

  ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ

  ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ

  ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

  ΕΙΝΑΙ Μ Α Τ Α Ι Ο ._ ! ? ……..

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒ

  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

  ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

  ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

  ΑΝΤΕ ΩΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΙΑ

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΟΙ

  ΚΑΛΟΠΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ

  ΣΩΣΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 17 – 35 ΔΥΝΑΤΟΙ

  ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ…………………………….. ΥΠΑΚΟΥΟΙ .

  ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ

  ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

  ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΩΗΝ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ
  KAMMIA ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ
  ΓΙΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΜΟΝΟ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
  ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ

  ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΕ

  KAI
  ΠΑΡΑΛΙΕΣ ,

  ΜΠΑΡΑΚΙΑ ,

  ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ,

  ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

  ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ

  ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟ

  ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο

  ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΕΝΤΙΝΗΣ

  ΝΑΙ ΩΡΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ

  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΥΡΩ

  ΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΑΣ

  ( ΟΥΠΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΑΣ )

  ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  Ε Λ Λ Α Δ Ι Σ Τ Α Ν

  Η ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ

  Η Π Ρ Ω Η Ν ΕΛΛΑΔΑ .

  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

  ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ

  ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

  ΠΟΤΕ ! ! ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩ ΠΑΙΟΣ ! ……………….

  ΠΡΟΣΟΧΗ …………………..

  ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ .

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

 • ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ
  ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ

  ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΕΜΕΝΟΣ
  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

  Λ Ο Ι Π Ο Ν ΤΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ Η ΓΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ

  ΟΠΩΣ ΣΤΟ
  ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ

  ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

  ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ

  ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ
  ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ

  ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
  ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ

  ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
  ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 2.500.000

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Α. ΜΠΑΝΑΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 5.800.000

  ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ

  ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ
  ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ

  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΘΑΜΕ
  ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΙΕΡΑ ΚΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

  ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜ/ΡΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ …………….

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΚ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 80 . 000 000 ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ ………………

  ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ

  ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜ

  ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

  ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ

  ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥ

  ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
  ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ
  ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

  ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΛΗ ΜΠΟΥΡΚΑ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

  ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ Τ Ε Λ Ο Σ

  ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ

  ΟΜΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! ! !

  ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ…………………
  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

  ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ

  ΟΛΟΙ

  ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
  ΑΛΛΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ
  ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ

  ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ
  Ή ΓΚΟΜΕΝΟ
  Ή ΜΕ ΓΑΜΟ
  Ή ΦΙΛΟ
  Ή ΦΙΛΗ
  Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟ
  ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ

  ΟΤΙ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ
  ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ
  ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

  ΕΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΣ
  ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ
  ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ
  ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ – ΚΑΝΟΥΝ – ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ
  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ………………………….
  ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ
  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ – ΕΦΗΜΕΡΑ – ΚΑΛΑ.
  ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ;
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
  ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ!
  ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ! ! !
  Ή ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ !
  ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ
  ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ
  ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ
  ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ !

  ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ .

  Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

 • Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ

  Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΚΥΛΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ .ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΔΙΑΘΗΚΗ

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ
  ΤΙΤΛΟΣ:
  5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4

  ΕΣΤΙΑΣΕ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΤΙΤΛΟΣ :
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  http://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ
  ΤΙΤΛΟΣ:
  ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE

  http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΘΗΝΗ .
  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

 • Έτσι εξηγείται γιατί μείναμε σκλάβοι 300 χρόνια στους Φράγκους και 400-500 χρόνια στους Οθωμανούς 800 ευρώ η μαντίλα 400 ευρώ το γαϊδούρι 15 ευρώ το παιδί !

  ΈΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ 400-500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ! 800 ΕΥΡΩ Η ΜΑΝΤΙΛΑ, 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ, 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ !

  Η εκκωφαντική σιωπή των βουλευτών και πολλών Επισκόπων μπροστά στο συντελούμενο έγκλημα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών αποδεικνύει ξεκάθαρα γιατί μείναμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ 300 έως 500 χρόνια στους Φράγκους και 400 έως 500 χρόνια στους Οθωμανούς Τούρκους ! Έτσι εξηγείται γιατί τα πολιτικά τζάκια δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και υποχρέωσαν τον Νικηταρά να ζητιανεύει έξω από εκκλησία στο Πειραιά !

  Έτσι εξηγείται γιατί πάμε στα 200 χρόνια “ελευθερίας” του Νέου Ελληνικού Κράτους, αλλά – σχεδόν συνέχεια- ήμασταν υποχείρια των Προστατιδών Δυνάμεων, που μας συμπεριφέρονταν- σχεδόν πάντα- ως αποικία !
  Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους :
  Την ώρα που η πλειοψηφία των βουλευτών ψήφισε και ψηφίζει ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΑ μέτρα ( κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά, κατάργηση φοροαπαλλαγών, κατάργηση-ουσιαστικά- των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, κατάργηση δώρων ακόμα και στις Πολύτεκνες Οικογένειες, βαρύτατοι φόροι στην ακίνητη περιουσία χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των παιδιών κάθε οικογένειας, εξαίρεση από το επίδομα θέρμανσης των περισσότερων πολυμμελών οικογενειών ) η γείτονα χώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιδοτεί με 800 ευρώ( χώρια τις άλλες επιδοτήσεις που δίνει σε πολλές χιλιάδες οικογένειες ) τη χρήση μαντίλας στα κορίτσια της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτ. Θράκη !
  Αντίθετα το Ελληνικό Κράτος – ουσιαστικά- καταργεί κάθε κίνητρο στις χριστιανικές Οικογένειες όλης της Επικρατείας για να τεκνοποιήσουν πάνω από ένα ( 1 ) παιδί, ενώ και η Εκκλησία από του χρόνου θα βρεθεί σε οικονομική αδυναμία να χρηματοδοτεί το 3ο παιδί για τις χριστιανικές Οικογένειες της Δυτικής Θράκης ! Το επίδομα που θα λαμβάνουν ( όσοι το λαμβάνουν ) για ένα παιδί θα κυμαίνεται από 13 ευρώ (!!!) έως 40 ευρώ το κεφάλι !!! Την ίδια ώρα οι περισσότεροι Υπουργοί και βουλευτέςξοδεύουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και πανάκριβα ιδιαίτερα και μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε ακριβά Πανεπιστήμια του εξωτερικού και βολεύουν τα παιδάκια τους σε προνομιούχες θέσεις, εντός και εκτός Ελλάδας ! Ψίχουλα για τα παιδιά των υπόλοιπων Ελλήνων, παντεσπάνι και υψηλές παροχές ( κάθε είδους ) για τα δικά τους παιδιά που είναι ανώτερης κατηγορίας πολίτες !
  Την Παρασκευή, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή,αποκαλύπτεται ότι το Ελληνικό Κράτος επιδοτεί με 400 ευρώ το κάθε γαϊδούρι ( είδος προς εξαφάνιση στην Ελλάδα ), αλλά – μόλις – με 13 ευρώ ( μικτά ; ) το κάθε παιδί, ενώ – μόνο – σε ελάχιστους δίνει κάτι περισσότερο ! Γι’ αυτό και στα επόμενα δέκα χρόνια, θα γίνουν και τα παιδιά είδος προς εξαφάνιση στην Ελλαδίτσα των πολιτικών τζακιών ! Και καλά, είναι λογικό οι βουλευτές να κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον που τους εξασφαλίζει το “κόμμα” ! Αλλά η επίσημη Εκκλησία γιατί σιωπά ; Γιατί οι Ιεράρχες δεν βγαίνουν να προστατεύσουν τα πνευματικά τους παιδιά ; Δεν ακούνε τη φωνή τους ; Δεν είδαν και δεν άκουσαν τη φωνή της 34χρονης πολύτεκνης μάνας από τη Πάτρα ; Δεν άκουσαν τη φωνή του 33χρονου πατέρα ενός ανήλικου παιδιού που αυτοκτόνησε ;
  Μήπως υπάρχει εκβιασμός Επισκόπων μέσω διαφόρων “αποκαλύψεων” για οικονομικά ή άλλα θέματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη σιωπή τους ; Ο σκανδαλισμός των πιστών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ από τη συνεχιζόμενη στάση ΣΙΩΠΗΣ και ΑΝΟΧΗΣ που δείχνει η επίσημη Εκκλησία !
  Φυσικά τεράστιες είναι και οι ευθύνες των “πατριωτών”, “θρησκευόμενων” βουλευτώνπου ανέχονται αυτά τα μέτρα, υπερψηφίζοντάς τα ! Βάζουν ταφόπλακα στο Ελληνορθόδοξο Γένος των Ρωμιών, προδίδοντας τον Ιησού Χριστό και την Εκκλησία Του !
  Για κάθε αυτοκτονία, για τα χιλιάδες ορφανά του ακήρυχτου πολέμου, έχουν τεράστιες ηθικές ευθύνες όσοι συναινούν και συνεργάζονται και επικροτούν αυτές τις ενέργειες και αυτά τα μέτρα ! Αλλά φαίνεται ότι η συνείδηση κάποιων έχει παγώσει, μπροστά στις καρέκλες, την εξουσία, τα διάφορα πολιτικά ή οικονομικά οφέλη ! Οι Ερινύες δεν τους καταδιώκουν ; Δεν φοβούνται τη Νέμεση ; Δεν φοβούνται τον Θεό ; Πως πλησιάζουν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ;
  Μεγάλη είναι και η ευθύνη ημών των πολιτών και των μελών της Ορθόδοξης Εκκλησίας που δεν αντιδρούμε ( πέρα από τη προσευχή και τα άλλα αγιαστικά μέσα της Εκκλησίας μας ) ! Η σιωπή μας, η αδιαφορία μας, δημιουργεί καταστάσεις ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ και υποτέλειας, κατάσταση που μας κράτηση 8 αιώνες, ΝΑΙ – 8 ΑΙΩΝΕΣ- ΣΚΛΑΒΟΥΣ ! Συνενοχή η συμμετοχή μας σε κόμματα που στηρίζουν αυτή τη γενικευμένη ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ !
  Το μήνυμα που στέλνε το Ελληνικό Κράτος είναι απλό : “φορέστε μαντίλα στα κορίτσια σας ( αφού “αλλαξοπιστήσετε”- Θεός φυλάξοι!!!), εκτρέφετε γαϊδούρια, αλλά όχι νέα Ελληνόπουλα που αποτελούν ΤΕΚΜΗΡΙΟ” !

  Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/300-400-500-800-400-15.html?spref=fb

 • ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕ-VIDEO

  Στο βίντεο που ακολουθεί, φυσικά περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, ο χάρτης που κυκλοφορεί από το Ισλαμικό Κράτος ΘΕΩΡΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.
  Το βίντεο πιστεύουμε, ότι δεν το έχουν δεί οι καλοζωισμένοι και καλοπληρωμένοι δικαστές του ΣτΕ που αποφάσισαν ότι θα χτιστεί τέμενος στην Αθήνα…. Είναι κλεισμένοι στο ασφαλές προς το παρόν, καβούκι τους, διότι όταν το κακό έρθει προς τα εδώ …και θα είναι και αυτοί υπεύθυνοι, οι φίλοι τους μουσουλμάνοι….δεν θα κάνουν διακρίσεις.

  Φυσικά…να μην ξεχνάμε τους τιτανοτεράστιους πολιτικούς μας….και τους ακολούθους τους
  http://www.youtube.com/watch?v=A0VdJAgLRoE

  1300 Years of Islamic History in 3 Minutes
  11 Οκτωβρίου 2014

  http://www.paraxeno.com/8417/%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC/

 • ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ :

  ΤΟΥΡΚΟΙ , ΑΛΒΑΝΟΙ , ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ , ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ , ΙΝΔΟΙ , ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ , ΑΦΓΑΝΟΙ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ , ΤΑΫΛΑΝΔΟΙ , ΚΙΝΕΖΟΙ , ΙΡΑΚΙΝΟΙ , ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΟΙ , ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ,
  ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ

  ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΝΩΝ Ψ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ
  Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
  ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ;;;;;
  ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ.

  ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ………………………………..

 • ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΤΕ

  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ?????????????

  ΜΗΠΩΣ ! ! !

  ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ

  ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ

  ΕΧΑΣΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ

  ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΦΒ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

  ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΦΒ

  ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡAIΟΤΗΤΑ
  ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

  ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

  ΣΑΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΦΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

  ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

  ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΤΟΣ

  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑ

  ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

  ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ

  ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

  ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

  ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΑΩΡΑ

  ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

  Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡAIΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
  ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ

  ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ

  ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ

  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΙAΣ

  ΚΑΤΑ ΣΤIΣ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣEIΣ ΤΟΥΣ

  ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ
  ΘΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ

  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ Ή ΦΤΙΑΞΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
  ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ

  ΧΑΝOΜΑΣΤΕ !

  ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ………………………

  ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

  ΤΙΤΛΟΣ:
  5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4

  ΕΣΤΙΑΣΕ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΤΙΤΛΟΣ :
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  http://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ
  ΤΙΤΛΟΣ:
  ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE

  http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk

  ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

 • ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ …………

  ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ !

  ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ._

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ._

  ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ,

  ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2.5% !

  ΘΑ ΦΟΥΛΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ,

  ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! ! ! ( ΟΛΑ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ )

  ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

  ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ …………..

  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ._

  ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ

  ΓΙΝΟΝΤΑΙ . _

  ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ !

  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΕ ……….

  ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

  ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ …………..

  ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΤΕ ΞΑΝΑ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ

  ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ !

  ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,

  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ …………….

  ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ,

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ……………..

  ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ !

  ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ( ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ) ΕΧΟΥΜΕ ……………….

  ΜΠΕΗΔΕΣ ( ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ )

  ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ! ! !

  ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ

  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ……………

  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ , ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ! ! ! ! !

  ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ …………………………………….

  ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ! ! ! ! ! ! ! ! !

  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΜΑΣ ( ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ )

  ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ………………….

  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ,

  ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ._

  ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ …………….

  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ …………….

  ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ

  ( ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ

  ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ Κ.Τ.Λ και Κ.Τ.Λ )

  ΓΙΆΥΤΟ ΟΤΙ ΒΟΛΗ ( ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΧΕΤΕ <> )

  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !

  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΤΗΤΑ ………………

  ΟΣΗ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ! 1 !

  ΜΕΤΑ ; ; ;

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ

  ΚΑΛΗ ΣΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ

  ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ .

  ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ .

  ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ .

  ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ .

  ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ,

  ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ

  ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ._

  6 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ……………………….

  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ,

  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Τ Ι Π Ο Τ Α ._

  ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,

  ΟΥΔΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΕ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ._

  ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ._

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ,

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ και ΚΑΛΗ ΧΑΤΣΑΡΑ ……………………

  Η ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ

  ΔΗΛΑΔΗ

  Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .

  Η ΝΕΚΡΗ ΠΛΕΟΝ ,

  ΠΡΩΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ………………………..

  Η ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>