«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτά οι κιτρινοφιλάδες δεν τα λένε, να μερικοί προδότες από τους χιλιάδες που σκοτώνουν την Ελλάδα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Πως λέμε… γερμανοτσογλάνια, γερμανοτσολιάδες… μέχρι το μεδούλι!

Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είπαν «όχι» στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις ευθύνες της Κομισιόν και των κρατών της Ε.Ε. για το σκάνδαλο του κολοσσού της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, που έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις και έχει χαρακτηριστεί από αναλυτές ως μεγαλύτερη απειλή για τη Γερμανία από την ελληνική κρίση, καθώς διακυβεύονται «πολύ πιο σημαντικά πράγματα» για την οικονομίας της χώρας….

 

eurobouleutes nd
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε την Πέμπτη (17 Δεκεμβρίου) υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των εκπομπών της Volkswagen, με την εντολή να διερευνήσει τις αποτυχίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών μελών να εφαρμόσουν τη νομοθεσία της Ε.Ε.
Η αριστερή πτέρυγα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την τελευταία στιγμή κατάφερε να βάλει την ψηφοφορία στην ημερήσια διάταξη της ολομέλειας της Πέμπτης.
Περισσότεροι από 250 βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπέγραψαν αίτημα για να ξεκινήσει μια εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο.
Το αίτημα παρουσιάστηκε στο συνέδριο του Κοινοβουλίου των προέδρων των πολιτικών ομάδων την Τετάρτη (16 Δεκεμβρίου).
Υπέρ 354, 229 κατά
Οι ευρωβουλευτές ψήφισαν με 354 ψήφους υπέρ και 229 κατά για τη σύσταση της επιτροπής, που θα έχει περιθώριο ενός έτους για να παρουσιάσει τα συμπεράσματά της. Η εξεταστική επιτροπή έχει την εξουσία να κλητεύσει μάρτυρες και να απαιτήσει απόρρητα ή εμπιστευτικά έγγραφα σχετικά με τις έρευνές της.
Από τις ελληνικές ομάδες της Ευρωβουλής μόνο η ΝΔ καταψήφισε την πρόταση, ακολουθώντας τη γραμμή του κεντροδεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου και ανήκει.
Ποιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν «όχι»
Οι Γιώργος Κύρτσος, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης ψήφισαν κατά της εξεταστικής επιτροπής, ενώ η Μαρία Σπυράκη και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την EurActiv.gr μετά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου, η Μαρία Σπυράκη επεσήμανε ότι απείχε από την ψηφοφορία διότι ναι μεν συμφωνεί με την συγκρότηση της εξεταστικής επιτροπής, ωστόσο πρέπει να ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία.«Το θέμα πρέπει πρώτα να ελεγθεί με τεχνικά και επιστημονικά κριτήρια, κάτι που δεν μπορεί να κάνει το Κοινοβούλιο, και μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος να κατατεθεί στην Ευρωβουλή», υπογράμμισε.
Η εντολή της έρευνας
Η επιτροπή έχει εντολή να ερευνήσει την αποτυχία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών μελών να επιβλέψουν τις διαδικασίες δοκιμής των εκπομπών και να εισάγουν δοκιμές υπό πραγματικές συνθήκες οδήγησης.
Θα έχει επίσης τη δυνατότητα να διερευνήσει κατά πόσον η Επιτροπή και τα κράτη μέλη «έθαψαν» αποδεικτικά στοιχεία για τις «παραποιημένες συσκευές» πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο της VW στις 18 Σεπτεμβρίου του 2015.
Οι επιπτώσεις του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας από τις αποκαλύψεις της Volkswagen είχε μεγάλο αντίκτυπο στους πολιτικούς και τους πολίτες της Ευρώπης.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/blog-post_280.html#more

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>