«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΧΕΔΙΑ-A.I.P.A.C.(AMERICAN ISRAELI AFFAIRS COMMITEE) ΚΑΙ YINΟN ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΑΣΙΑΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
03.10.2015

ΣΙΟΝΗΣΜΟΣ 1ΣΙΟΝΗΣΜΟΣ 2

ΣΙΟΝΗΣΜΟΣ 3

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο πολεμος στην Συρια είναι μερος του σχεδιου των ΗΠΑ, κατ’ εντολη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, να διασπαση διχαστικα την Ευρασια και να διατηρησουν την θεση τους ως μοναδικη παγκοσμια υπερδυναμη.

Η Ευρασια στις φωτιες με πληθωρα θρησκευτικων και εθνικων αιματερων εξεγερσεων ανηκει στην στρατηγικη των σχεδιων A.I.P.A.C. και YINON του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Το περιοδικο «Konounim» της Ιερουσαλημ, στο τευχος του αριθμος 14 Φεβρουαριου 1982, σελ. 49-59 δημοσιευσεν ένα εξοντωτικο σχεδιο του A.I.P.A.C. κατά της Λιβυης, Σουδαν, Αιγυπτου, Λιβανου και Συριας που θα υλοποιουνταν στην δεκαετια του 1990.

Το σχεδιο αυτό ολοκληρωμενο μπορει να το διαβαση καποιος στο βιβλιο (σελις 377-387) του Roger Garaudy με τον τιτλο «Οι μυθοι της ισραηλινης πολιτικης» που δημοσιευσεν ο εκδοτικος οικος Albatros στο Παρισι το 1989.

Για διαφορους λογους η υλοποιηση του ως ανω σχεδιου αναβληθηκε για μερικες δεκαετιες.

Ο γραφων του παροντους αρθρου μεταφραζει κατ’ εννοια από το ως ανω σχεδιο μονο το μερος που αφορα τον Λιβανο και την Συρια. «…η διαιρεση του Λιβανου σε πεντε επαρχιες… προοιωνιζει αυτό που θα συμβη στο συνολο του Αραβικου κοσμου.

 

 

 

Η διασπαση της Συριας και του Ιρακ σε περιοχες βασει κριτηριων εθνικων και θρησκευτικων πρεπει μακροπροθεσμα να γινη, πρωταρχικης σημασιας στοχος για το Ισραηλ, με πρωτο σταδιο την διαλυση της στρατιωτικης ισχυος αυτων των κρατων.

Οι εθνικες δομες της Συριας την εκθετουν σε μια εξαρθρωση η οποια θα μπορουσε να καταληξη στην δημιουργια ενός σιιτικου κρατους κατά μηκος της ακτης, ενός σουνιτικου στην περιοχη του Χαλεπιου, ενός αλλου στην Δαμασκο και μια δρουσικης οντοτητας η οποια θα μπορουσε να επιθυμηση να αποτελεση ξεχωριστο κρατος –ισως στο δικο μας Γκολαν – σε κάθε περιπτωση με το Χουραν και την Βορεια Ιορδανια…Ένα τετοιο κρατος θα ηταν μακροπροθεσμα εγγυηση ειρηνης και ασφαλειας στην περιοχη.

Είναι ενας στοχος που ηδη βρισκεται εντος των δυνατοτητων μας…». Το σχεδιο αυτό του
A.I.R.A.C. για εξαρθρωση της Συριας σε μικρες αυτονομες επαρχιες εχει ηδη επιτευχθει. Οι Κουρδοι στα βορεια, οι Δρουσοι στα νοτια βουνα, οι Αλαβιτες στις ορεινες περιοχες της βορειοδυτικης ακτης και οι πλειονοτητα των σουνιτων στην υπολοιπη Συρια.

Από τις αρχες του σχεδιασθεντος εμφυλιου πολεμου της Συριας, δηλαδη από τον Μαρτιο του 2011, δολοφονηθηκαν 300.000 περιπου Συριοι.

Γυρω στο ημισυ των 23 εκατομμυριων κατοικων της Συριας βρισκεται σε φυγη.

Οι περισσοτεροι απ’ αυτους εντος της Συριας ενω περιπου 4 εκατομμυρια Συριοι εγκατελειψαν την χωραν τους.

Η θρησκευτικη ομαδα των Αλαβιτων του προεδρου της Συριας Baschar al-Assad ελεγχει την πρωτευουσα Δαμασκο και περιοχες κατά μηκος της ακτης στην νΜεσογειο θαλασσα και μια σειρα αλλων πολεων και ενωτικων διαδρομων.

Οι Κουρδοι ελεγχουν τα βορειοανατολικα της χωρας και στην σουνιτικη ανατολη κυριαρχει η τρομοκρατικη οργανωση ISIS.

Aυτη καταπολεμα την κυβερνηση της Συριας του προεδρου Baschar al-Assag, την ετσι ονομασθεισα στρατιωτικη ομαδα των ελευθερων Συριων και την μειονοτητα των Κουρδων στα βορειοανατολικα της χωρας.

Πολλες ενδειξεις οδηγουν στην υποθεση ότι η ISIS είναι δημιουργημα των ΗΠΑ κατ’
εντολην του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Άλλες σουνιτικες ομαδες ελεγχουν μικροτερες επαρχιες στα βορεια της χωρας ενώ οι Δρουσοι αρχισαν να ομιλουν φανερα πλεον για μια ανεξαρτοποιηση τους.

Κατά το ορθοδοξο ισλαμικο δογμα μια νομιμη κυριαρχια γινεται δυνατη μονο σε ένα Καλιφατο.

Ο Καλιφης είναι ο απογονος του προφητου Μωαμεθ εως οτου εμφανιστει ο σωτηρας Mahdi. Με την εμφανιση αυτου θα λαβει χωρα η καθαρση και ολοι οι απιστοι θα εκδιωχθουν ‘η θα θανατωθουν.

Ο επισημος στοχος της οργανωσης ISIS είναι η ιδρυση ενός Καλιφατου στην εγγυς και μεση Ανατολη, ο πραγματικος όμως η υλοποιηση του σχδιου-Yinon, δηλαδη του σχεδιου για ένα «Μεγαλο Ισραηλ (Eretz Israel)» από τον Νειλο εως τον Ευρατη ποταμο, το οποιο θα περιλαμβανει το σημερινο Ισραηλ, τις περιοχες των Παλαιστινιων, τον Λιβανο, την Ιουρδανια, το Ιρακ, το Κουβε’ι’τ, την Σαουδικη Αραβια, τα ενωμενα εμιρατα, το Ομαν, ένα μεγαλο μερος της Τουρκιας και ότι υπολοιπο βρισκεται ανατολικα του Νειλου ποταμου.

Το σχεδιο-Yinon και ομοια σεναρια αυτου προετοιζουν εναν ενδομουσουλμανικον πολεμον μεταξυ σιιτων και σουνιτων ο οποιος αναγκαστικα πλεον θα οδηγησει στον διαχωρισμο των πληθυσμων βασει εθνικων και θρησκευτικων κριτηριων και σε μεγαλης διαρκειας εμφυλιωτικων αναταραχουν όπως σχεδιασαν και επιθυμουν να υλοποιησουν οι σιωνιστες.
Το ετσι ονομασθεν Καλιφατο αμφισβητει την υπαρξη όλων των αραβικων κρατων μεταξυ των ποταμων Νειλου και Ευφρατη, δηλαδη ακολουθει την στρατηγικη της Νεας Ταξης Πραγματων για καταργηση των κρατικων συνορων.

Η αφαιρεση της εξουσιας από τα εθνικα κρατη πρεπει να επιταχυνθη χωρις ελπιδες επαναφορας στην παλαια κατασταση!

Το Σχεδιο-Yinon, για ένα «Μεγαλο Ισραηλ», βασιζονταν αρχικα στην διαθηκη του εφευρεθεντος θεου των Ιουδαιων Γιαχβε προς τον Αβρααμ (Ο’ Γεν. ΙΕ’ 11): «…θα δωσω στο
σπερμα σου την χωρα που εκτεινεται μεταξυ των ποταμων Νειλο και Ευφρατη…».

Ο εφευρεθεις θεος των Ιουδαιων Γιαχβε που με την «Εξοδο» τους εβγαλε από την Αιγυπτο, τους εδωσε την υποσχεση να καταληστευσουν και να σκοτωσουν ολους τους λαους μεταξυ των ποταμων Νειλο και Ευφρατη για την δημιουργια του «Μεγαλου Ισραηλ».

Όπως τουλαχιστον φαινεται, το παγκοσμιο προγραμμα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου βασιζεται δηθεν σε θειες προσταγες και αντιβαινει τις προσταγες του ανθρωπισμου και ανθρωποτητας και τις αρετες, αξιες, αρχες και ιδανικα των αρχαιων Ελληνων.

Με την εισοδο και της Ρωσιας, κατοπιν επιθυμιας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, στον πολεμο της Συριας, αυτος στην πραγματικοτητα τωρα αρχιζει…Η ρωσικη πολιτικη προσαρμοζεται πληρως στην πολιτικη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Ομοια όπως στην Λιβυη με τον Muammar Gaddafi,  στοχος τωρα γινεται η καταρρευση και η δολοφονια του προεδρου της Συριας Baschar al-Assad. O Vladimir Putin, ο οποιος δεν επιτρεπει σε κανεναν να δη τα χαρτια του, δεν αποκλειεται να είναι ενας Λυκος τυλιγμενος με προβιες.

Σε μια παγκοσμια ραδιουργια περαν της Ρωσιας δεν αποκλειεται σε λιγο να συμμετεχη και η Κινα.

Κάθε ανθρωπος που είναι ακομη σε θεση να βλεπη και να κρινη μονος του τις καταστασεις πασης μορφης και χωρις την βοηθεια των ΜΜΕ και των παπαγαλων αυτων, γνωριζει ότι στην Συρια η επανασταση κατά του προεδρου Assad ειχε τελειωσει ηδη τον Μαρτιου του 2011.

Αυτοι οι οποιοι χρηματοδοτησαν τον στρατο των ετσι ονομασθεντων ελευθερων Συριων και εθεσαν και τα θεμελια για την τρομακτικη οργανωση ISIS, είναι οι ΗΠΑ.

Με την πραξη τους αυτη οι ΗΠΑ είναι και οι κυριοι υπευθυνοι για την δημιουργια των μεταναστευτικων ρευματων τα οποια σημερα κατακλυζουν τις χωρες της Ε.Ε.

Ο γραφων το επαναλαμβανει για πολλαπλη φορα.

Οι ΗΠΑ εκτελουν εντολες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου!

Αυτος σχεδιασε και την μπασταρδοποιηση των λαων της Ευρωπης.

Τα ελεγχομενα από τους ιδιους ανθρωπους ηλεκτρονικα ΜΜΕ παραπληροφορουν τους πολιτες και αποσιωπουν την πραγματικοτητα.

Οι ΗΠΑ όμως δεν είναι η μονη χωρα που χαριν των συμφεροντων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο μεχρι σημερα που εγκατελειψαν τα εθνικα τους συμφεροντα.

Αυτή είναι μια τρομερη πραγματικοτητα που πρεπει να προβληματιζει ολους τους λαους του πλανητη μας!

Εάν καποτε τα μεγαλα εθνη του πλανητη μας απαγκιστρωθουν από την σιωνιστικη τυραννια και απωθησουν τα ψυχοπαθη αυτά στοιχεια στην ακρη, δεν θα υφισταται κανενας λογος να φοβαται η ανθρωποτητα τον σιωνισμο.

Με την αποθεση του σιωνισμου από το προσκηνιο θα ξαναεπικρατουσε ο Ελληνισμος και η Ελληνικοτητα με ολες τις αρετες, αξιες, αρχες και ιδανικα αυτων.

Κατι τετοιο όμως προ’υ’ποθετει το ξεριζωμα της Νεας Ταξης Πραγματων, το ξεριζωμα των «Αγορων» δηλαδη των δολοφονων του ανθρωπισμου και της ανθρωποτητας.

Μονο με την υλοποιηση της ως ανω προ’υ’ποθεσης θα μπορουσαν να απελευθερωθουν τα εθνη από την σκλαβια του συστηματος.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα Γερμανικά

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
03.10.2015

A.I.P.A.C.(AMERICAN ISRAELI PUBLIC AFFAIRS COMMITEE)- UND YINON-PLAN UND DAS SCHICKSAL SYRIENS UND EURASIENS.

Dr. Georg Chaziteodorou

Der Krieg in Syrien ist Teil des Planes der USA, im Auftrage des internationalen politischen Zionismus, Eurasien aufzuspalten und seine Vormachtstellung als Supermacht beizubehalten. Eurasien in Flammen aufgehen zu lassen und überall dort
religiöser und ethnischer Aufruhr zu schnüren gehört zu der Strategie des A.I.R.A.C.- und Yinon-Planes.

Die Zeitschrift Kivounim von Jerusalem, Nr. 14 Februar 1982, S. 49-59 veröffentlichte ein A.I.R.A.C.-Vernichtundsplan bezüglich Libyen, Sudan, Ägypten, Libanon und Syrien für die Dekade
1990. Dieser Plan ist vollständig im Buch von Roger Garaudy mit dem Titel «Die Mythen der Israelischen Politik», Verlag Albatros, Paris 1989. S. 377-387 zu lesen. Aus welchen Gründen auch immer ist die Durchführung dieses Planes um Jahrzenten verschoben worden. Der Verfasser dieses Artikels übersetzt
hier sinngemäß nur dem Teil dieses Planes was Libanon und Syrien betrifft. «…Die Teilung Libanons in fünf Provinzen leitet etwas ein, was im gesamten arabischen Welt passieren wird. Die Teilung Syriens und Iraks in Provinzen, basierend auf ethnischen und religiösen Kriterien, muss in die langfristige Planung Israels (bei der ersten Phase die Zerschlagung des militärischen Potentials dieser Staaten) aufgenommen

werden. Die nationalen Strukturen Syriens stellen das Land in eine Verrenkung bloß, die zu folgende Ergebnissen führen konnte: Gründung eines schiitischen Staates entlang der Küste, eines sunnitischen Staates im Bereich von Aleppo, eines anderen in Damaskus und einer drusische Existenz als Sonderstaat, wie unserer in Golan, in jeden Fall aber zusammen mit Huran und Nordjordanien… Ein solcher Staat wurde langfristig ein Garand von Frieden und Sicherheit in
dieser Region sein. Es ist ein Ziel das sich innerhalb unseren
Möglichkeiten befindet…». Dieser A.I.R.A.C.-Plan zur Aufteilung Syriens in kleine autonomer Gebiete ist bereits realisiert. Die Kurden im Norden, die Drusen in den südlichen Bergen, die Alawiten in den Bergregionen der Nordwestküste und die sunnitische Mehrheit im ganzen Rest Syriens. Seit Beginn des geplanten syrischen Bürgerkrieges im März 2011 sind rund 300.000 Menschen ermordet worden. Rund die Hälfte der etwa 23 Millionen Syrer ist auf der Flucht. Die meisten davon innerhalb des Landes, etwa 4 Millionen flüchteten über die
Grenze Syriens. Die Glaubensgruppe der Alawiten von Staatspräsidenten Baschar al-Assad kontrolliert Damaskus und Gebiete entlang der Mittelmeerküste sowie eine Reihe weiterer
Städte und Verbindungskorridore. Die Kurden haben den Nordosten für sich abgesteckt und im sunnitischen Osten ist die Terrormiliz ISIS (sie ist eine dschihadistisch-salafistische Terrororganisation die in Syrien gegen die Regierung von Präsident Baschar al-Assad, gegen die sogenannte Freie Syrische Armee und gegen die kurdische Minderheit im Norden des Landes kämpft) an der Macht. Viele Hinweise deuten dass das ISIS-Monster den USA, im Auftrag des internationalen politischen Zionismus, zu verdanken ist. Andere sunnitische Rebellen kontrollieren kleinere Territorien im Norden und Süden. Und die Drusen beginnen auch immer offener über Autonomie in ihren Gebieten im Süden zu sprechen. Nach

Islamischer Doktrin ist eine legitime Herrschaft allein im Kalifat möglich, denn der Kalif ist der Nachfolger Mohammeds, bis der Mahdi (Erlöser) erscheint. Dann wird es eine Bereinigung stattfinden und alle Ungläubigen werden entweder vertrieben oder getötet. Das Ziel der ISIS aber in Nahost ein Kalifat zu
errichten in Wahrheit ist die Verwirklichung des Yinon-Plans d.h. der Plan des «Großen-Israels» vom Nil bis zum Euphrat. Dieses «Eretz Israel» soll das heutige Israel, die Gebiete
Palästinas, Libanon, Syrien, Jordanien, Irak, Kuweit, Saudi
Arabien, Vereinigte Arabische Emirate, Oman, den größten Teil der Türkei und alles was östlich des Nil liegt, umfassen. Dieser Yinon-Plan und ähnliche Szenarien forcieren einen künstlichen innermuslimischen Krieg zwischen Schiiten und Sunniten, die letztlich zu Aufspaltungen und Aufteilung entlang religiöser und
ethnischer Verhältnisse und Anhaltenden Spannungen zwischen den einzelnen religiöse und ethnischer Gruppen nach zionistischen Wünschen führen soll.
Das Kalifat also stellt alle arabischen Staaten zwischen Nil
und Euphrat in Frage und hebt die Grenzen auf. Das liegt auf der gleichen Linie der Strategie der Neuen Weltordnung d.h.
die Abschaffung der Nationalen Grenzen und Orientierung der Bevölkerungen nach ethnischer Ordnung. Die Entmachtung
jedes Nationalstaates wird beschleunigt und unumkehrbar gemacht!

Der Yinon-Plan, für ein großes Israel, basierte ursprünglich auf das Testament des erfundenen jüdischen Gottes Jahwes an
Abraham (O’ Gen. IE’ 11): «… Deinem Samen will ich dies Land geben. Von dem Fluss Ägyptens (Nil) bis zu dem großen Fluss Euphrat…». Der erfundene Gott der Juden Jahwes hätte sie aus
Ägypten geführt (Exodos), um ihnen Eretz-Israel zu geben, dass sie dort rauben und alle Menschen umbringen dürfen. Wie es scheint das jüdische Weltprogramm stellt durch seine

«göttlichen» Weisungen sozusagen den «Gegenentwurf zur
Menschheit» dar. Der Krieg in Syrien durch die Einschaltung
Russlands (auch auf Wunsch des internationalen politischen Zionismus) geht doch jetzt erst richtig los! Die russische Politik wird damit vollkommen in das westliche Netz des internationalen politischen Zionismus eingespannt. Ähnlich wie in Libyen mit Muammar Gaddafi, das Ziel ist zuerst Assad zu stürzen und zu ermorden. Vladimir Putin der in seiner Karten nicht schauen lässt kann damit ein weiterer Wolf im Schafspelz sein. In einer globalen Intrige, neben Russland, kann später auch China verwickelt werden.
Jeder der ohne mediale Beeinflussung selbstständig sehen und denken kann weis, dass der Aufstand der Syrer gegen Assad
bereits im März 2011 zu Ende gewesen ist. Die USA aber bauten in Syrien und setzten auftragsgemäß den
Dschihat in Gang auf, damit die Ströme von Flüchtlingen ungehindert Richtung EU fließen und diese überfluten können. Durch die mediale Massenverdummung, die sie total kontrollieren, werden die Tatsachen über die Lenker des
Weltgeschehens auf den Kopf gestellt, gefiltert bzw. ganz unterdrückt. Die USA ist nicht das einzige Land, dessen Politiker nach dem Zweiten Weltkrieg bis heute, von der Unfähigkeit befallen sind im Einklang mit nationalen Interessen zu handeln, wann immer zionistischen Interessen anders geartet sind.

Würden eines Tages die Großmächte der Welt, den Versuchungen der Zionisten widerstehen, einfach nicht mehr mit diesen unheilvollen und widerwärtigen Subjekten
mitmachen, müsste niemand mehr vor der Macht der Zionisten Angst haben, und die Welt bekäme wieder dem althellenischen Antlitz. Voraussetzung jedoch ist dass das System der heutigen
Wirtschaftsordnung von der Wurzel her ausgemerzt wird. Da

hilft es überhaupt nicht, wenn sich der Menschheit an
unmenschliches anzupassen versucht. Die Finanzmärkte sind
die Mörder der Menschheit. Unter diesem System ist es vom Grundsatz, von den Regeln und der Methode her nicht möglich, die Staaten jemals aus der Sklavenordnung dieses Systems befreien zu können.

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>