«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τελικά Σκουρλέτη είσαι μεγάλη πολιτική (Πόρνη)!!!

Μπράβο άξιος εκπρόσωπος του λαού!!!!

Τώρα έχουμε και άλλες αποδείξεις για την πρόστυχη προδοσία της Αριστεράς, ότι και να κάνει προδοτική αριστερά θα είναι!

Δεν μένει τίποτα άλλο στους Έλληνες, να βγούνε σαν τον Διογένη και να φωνάζουν, κανένας Έλληνας πατριώτης;;;;;;;;;;;;;;;;

Πούλησες όλους αυτούς που φυλακίστηκαν, ξυλοκοπήθηκαν, υπέστησαν τα πάνδεινα για να προστατέψουν τα σπίτια τους τα παιδιά τους από τον ανεξέλεγκτο βανδαλισμό του  περιβάλλοντος στις Σκουριές!!! Και με βρόμικο και πρόστυχο τρόπο αφού τους εκμεταλλεύτηκες εκλογικά τους πούλησες δια του αρραβώνος, σε αρραβωνιάζομαι για να σε χωρίσω! Τόσες χιλιάδες φωτογραφίες εχεις εσύ,  δεν είδες την θανατηφόρα μόλυνση; Δεν έχει το κράτος χημικούς και επιστήμονες να σου δώσουν την δηλητηρίαση που προκαλεί  η εξόρυξη του χρυσού ανεξέλεγκτα;;; Εσύ δεν είδες ούτε την χαρισματική πράξη στους ιδιώτες, που πληρώνουν με κόλλυβα το χρυσό αίμα της Ελλάδος! Έκανες την προδοτική δουλειά δια της απόφασης του πουλημένου Συμβούλιου της Επικρατείας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας στάθμισε τη βλάβη που επικαλούνται οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία και τους λόγους δημοσίου συμφέροντος που επικαλείται το Ελληνικό Δημόσιο και τελικά ανέστειλε την απόφαση Σκουρλέτη

«Ξεκλείδωσε» προσωρινά το Συμβούλιο της Επικρατείας το λουκέτο που είχε βάλει τον περασμένο Αύγουστο ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης, στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική.

Το Τμήμα Αναστολών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (σε σχηματισμό Ολομέλειας) δημοσίευσε αργά σήμερα το απόγευμα την υπ’ αριθμ. 299/2015 απόφασή του (προεδρευών ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Σακελλαρίου και εισηγητής ο σύμβουλος Ηλίας Μάζος), με την οποία διατάσσει την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης του κ. Σκουρλέτη (19 Αυγούστου 2015), μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας προσφυγής, που συζητήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια του ΣτΕ (αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο).

Πάντως, δικηγορικοί κύκλοι έλεγαν ότι η σημερινή απόφαση του ΣτΕ αποτελεί σκληρό ράπισμα, τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη.

Ειδικότερα, οι σύμβουλοι Επικρατείας έκαναν δεκτή την αίτηση αναστολής του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χαλκιδικής και των άλλων Σωματείων των εργαζομένων στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός».

Συγκεκριμένα, το ΣτΕ με την επίμαχη απόφαση του «διατάσσει την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης ΔΜΕΒΟ/Α/Φ.7.49.13/177642/1854/19.8.2015 του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και του εγγράφου 12237/20.8.2015 της προϊσταμένης της Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας και Μεταλλείων, μέχρι την δημοσίευση οριστικής αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της ασκηθείσης αιτήσεως ακυρώσεως».

Το ΣτΕ στάθμισε τη βλάβη που επικαλούνται οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία και τους λόγους δημοσίου συμφέροντος που επικαλείται το Ελληνικό Δημόσιο και τελικά ανέστειλε την απόφαση του κ. Σκουρλέτη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικαστική απόφαση ότι το Δημόσιο, «το οποίο φέρει και το σχετικό βάρος, δεν επικαλείται ειδικώς, ούτε με την προσβαλλόμενη υπουργική απόφαση ούτε με τις απόψεις και τα λοιπά έγγραφα της υπηρεσίας προς την Επιτροπή Αναστολών, συγκεκριμένη περιβαλλοντική ή άλλη βλάβη από την συνέχιση των εργασιών, η εκτέλεση των οποίων είχε εγκριθεί με τις ήδη ανακαλούμενες αποφάσεις».

Αντίθετα, για τους 867 εργαζομένους στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός», το ΣτΕ υπογραμμίζει ότι η απόφαση του κ. Σκουρλέτη, που έβαλε λουκέτο στα μεταλλεία θα προκαλέσει «στους εργαζομένους ανεπανόρθωτη ή, πάντως, δυσχερώς επανορθώσιμη βλάβη», η οποία συνίσταται «την ουσιώδη μείωση των μέσων βιοπορισμού τους λόγω της θέσης τους σε διαθεσιμότητα ή της απώλειας των θέσεων εργασίας τους».

Οι εργαζόμενοι -όπως αναφέρεται στην απόφασή του ΣτΕ- υποστηρίζουν ότι «η επενδύτρια εταιρεία έχει ήδη θέσει σε διαθεσιμότητα, στην συνέχεια των προσβαλλομένων, 867 εργαζομένους ενώ έχουν προσκομίσει προς επίρρωση των ισχυρισμών τους δηλώσεις της εν λόγω εταιρείας Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. και άλλων συνεργαζομένων επιχειρήσεων, με τις οποίες γνωστοποιείται στις αρμόδιες αρχές η θέση εργαζομένων σε διαθεσιμότητα καθώς και δηλώσεις εργοδοτών περί καταγγελίας συμβάσεων εργασίας».

Εξάλλου, συνεχίζει η δικαστική απόφαση, «κατά νόμο κατά τη διάρκεια της διαθεσιμότητας ο μισθωτός λαμβάνει το ήμισυ του μέσου όρου των τακτικών αποδοχών των δύο τελευταίων μηνών, υπό καθεστώς πλήρους απασχόλησης».

Αντίθετα, το ΣτΕ, με άλλη, δεύτερη απόφασή του, την υπ’ αριθμ. 300/2015, απέρριψε την αίτηση της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», που ζητούσε και αυτή να ανασταλεί η απόφαση του κ. Σκουρλέτη, καθώς αίτηση δεν έχει πλέον αντικείμενο, αφού έγινε δεκτή με την πρώτη απόφαση του ΣτΕ (299/2015) η αίτηση των εργαζομένων και ανεστάλη η επίμαχη υπουργική απόφαση.

Δείτε εδω την απόφαση του Στε 

http://www.protothema.gr/greece/article/514596/apofasi-ste-ellinikos-hrusos/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>