«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΕΟΔΟΥΛΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513E-Mail: chaziteo@t-online.de
10.09.2015

Ελληνική_Βουλή_Αθήνα..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

To παρων πονημα γραφεται αμεσως μετα την τηλεμαχια της 09.09.2015 μεταξυ των αρχηγων των κομματων ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ και ΛΑΕ.

Η απουσια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του τριτου σε ψηφους κομματος, είναι απαραδεκτος και δειχνει τον βαθμο νεοδουλειας των δηθεν «δημοκρατικων κομματων» στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο ο οποιος επικρατει και σε όλα τα οργανα της Ε.Ε.

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος δια των οργανων της Ε.Ε. απαιτει από την 21.09.2015 για την Ελλαδα μια συμμαχικη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. Απαιτει δηλαδη μια συμμαχια του Σατανα με τον Διαβολο που θα οδηγησει την πατριδα μας στον Αβυσσο…

Η ΓΡΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥ 1

Η γενικη εντυπωση του γραφοντος από την ως ανω ελλιπη τηλεμαχια είναι ότι οι «ελεεινοι κομματικοι αρχηγοι φουσκες» που ελαβαν μερος στην τηλεμαχια, τιποτε απολυτως μα τιποτε απολυτως δεν ειχαν να πουν για τους τροπους αντιμετωπισης της πολυπλευρης κρισης που αντιμετωπιζει σημερα η χωρα μας και με τα στερεοτυπα τους και από φοβο να μην κανουν κανενα λαθος και τους ξεφυγει καποια αληθεια, αποπροσανατολισαν τον ελληνικο λαο.

Οι σκεψεις χωρις ανδρεια αρρωσταινουν, οι ιδεες χωρις θυσιες πεθαινουν και τα λογια χωρις πραξεις θανατωνουν.

 

 

 

Παντα οι λαοι ρεπουν προς τα εκει, οπου τους οδηγουν οι «γνησιοι» ‘η
οι «ελεεινοι και φουσκες πολιτικοι» ηγετες τους.

Όταν σ’ ένα λαο ο ηγετης επιβαλλεται από το παρελθον, αυτό σημαινει ότι χωρις «αντισταση» ο λαος αυτος δεν εχει μελλον.

Οι σημερινοι πολιτικοι ηγετες σχεδον ολων των κομματικων αποχρωσεων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, είναι «ελεεινοι και φουσκες»!

Τα «αδεια ασκια» τα φουσκωνει ο αγερας….

Το 10 % των περιπου 11 εκατομμυριων κατοικων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ελεγχει το 90 % του εθνικου πλουτου.

Αυτό το 10 % εμεινε απυροβλητο στις διαταξεις των Μνημονιων Ι και ΙΙ και θα παραμεινει στο απυροβλητο και στις διαταξεις του Μνημονιου ΙΙΙ μετα τις μη αναγκαιες βουλευτικες εκλογες της 20.09.2015;

Όταν σε ένα κρατος οι πλουσιωτεροι πολιτες του και δη της διαπλοκης, θεωρουνται οι καλυτεροι τοτε κατά τον Cicero (106-43 π.Χ.) το κρατος αυτό είναι τελειως
αχρηστο.

Προς τις οι εκλογες της 20.09.2015 αφου οι Βρυξελλες κυβερνουν την Ελλαδα, υπο την ανοχη των συγρονων νεοδουλων;

Αφου ο παλαιος αρμοστης ‘η καλυτερα ο Γερμανος «Gauleiter» Ρα’ι’χενμπαχ αντικαθισταται από την 21.09.2015 από τον Ολλανδο «Gauleiter» Μααρτεν Φερβε’ι’ ως επικεφαλης της νεας Task Force, δηλαδη της νεας κυβερνησης των Βρυξελλων στο γερμανικο προτεκτορατο που φερνει ακομη το ονομα «Ελλας» ‘η καλυτερα «Griechenland»!

Ο νεος πραγματι πρωθυπουργος της Ελλαδος, ο Ολλανδος «Gauleiter» Mααρτεν Φερβε’ι’, ηδη από την 21.09.2015 θα ειναι ο απολυτος ρυθμιστης ολων των νομων του σταυλου της δημοκρατιας του γερμανικου προτεκτορατου και των ενεργειων μιας φαινομενικα ευρειας, ισχυρης και συμπαγης και δηθεν ελληνικης κυβερνησης συνεργασιας του γερμανικου προτεκτορατου, όπως την θελουν οι Βρυξελλες, δηλαδη προφανως κυβερνηση συνεργασιας ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ., που θα εκπληρει πιστα και χωρις αντιρηση ολες τις διαταγες του νεου πρωθυπουργου του προτεκτορατου Μααρτεν Φερβε’ι’τα!!!

Οποιος όμως συνεχιζει να προσπαθη να λυση οικονομικα προβληματα με παλαιες και αποτυχημενες συνταγες (λιτοτητα, υφεσιακα μετρα και νομικα πλαισια) επιδειωκει προσβαση σε κάθε περιουσιακο στοιχειο των Ελληνων, μεταφερει τα προβληματα στο μελλον και είναι καταδικασμενος με γενικη αποτυχια!

Δεν είναι ποτε δυνατον να μετατρεπονται κατά το δοκουν οι συνταξεις σε ευεργετηματα και οι μισθοι των εργαζομενων σε φιλοδωρηματα!

Μηπως θα συνδιαστουν οι συνταξεις των ασφαλισμενων στο γερμανικο προτεκτορατο των Βρυξελλων, με την περιουσιακη κατασταση αυτων, αφου το τριτο Μνημονιο, που ξεπλυθηκε στην αριστερη κολυμβηθρα του Σιλωαμ, περιλαμβανει και την εισαγωγη εισοδηματικων κριτηριων για την καταβολη της κατωτατης συνταξης ακομη και γι’ αυτους που εχουν συμπληρωσει το 67 ετος της ηλικιας τους;

Προς τι συνεπως για μια ακομη φορα οι εκλογες της 20.09.2015; Προς τι οι 300 αντιπροσωπευτικοι νεοδουλοι που θα ξαναεκλεγουν την 20.09.2015 και θα χρυσοπληρωνονται από το αιματηρο υστερημα του 90 % του λαου, του λαου που λεηλατειται μαζι με την δημοσια περιουσια, από τα Μνημονια;

ΟΥ ΠΡΟΣ ΣΟΦΟΥ ΘΡΗΝΕΙΝ ΕΠΩΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΝΤΙ!

Η σωτηρια της Πατριδας θελει φωτια, τσεκουρι και την κοψη του σπαθιου την τρομερη!

Οι δρομοι της φυγης δεν σωζουν…

Αξιοποινες πραξεις κατά του ελληνικου εθνους θα δικασει και θα καταδικασει μια εκ βαθρων ανανεωμενη δικαστικη εξουσια, η οποια δεν θα διστασει να εφαρμοση και το «αρχαιοελληνικο δικαιο», ως περιγραφεται στα Λυκουργου και Λεωκρατους, παρ. 112-113!!!

Μετα τα αποτελεσματα των εκλογων της 20.09.2015 σχεδιαστηκαν από τους Νεοταξιτες για εκφοβισμο των ευρωπαιων πολιτων διορθωτικες αλλαγες, παραλληλα με την αυξηση του τοκου δανειων από την FED των ΗΠΑ(;), στους συντελεστες των αξιων στις αγορες μετοχων.

Δεν αποκλειεται να αρχιση η Κριση των Κρισεων τον Οκτωβριο 2015 μετα από ένα μεγαλο τρομακτικο κτυπημα της οργανωσης ISIS στις ΗΠΑ!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>