«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «CRASH» ΤΩΝ CRASHES ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΙ «ΕΛΕΕΙΝΟΙ» ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΡΩΜΙΟΙ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
06.09.2015

9-2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Προς τι οι εκλογες της 20. 09.2015 στην Ελλαδα;

Δειξατε Ελληνιδες και Ελληνες την περιφρονηση σας και μη λαβεται μερος.

Γνωριζεται ηδη πολύ καλα το πως μετατρεπονται τα «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»!

Εως ποτε θα ανεχεσται τις κορο’ι’διες;

Η Ελλας και οι Ρωμιοι μεθοδευμενα και οιονει εχουν καθυποταχθει δια της Λεσχης Bilderberg και της Ε.Ε. στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Δεν υπαρχει «Ελληνικο» κρατος, όπως δεν θα υπαρχει σε λιγο και κανενα αυτονομο κρατος στην Ε.Ε.

Αυτό που θα υπαρξει θα είναι οι «Ηνωμενες Πολιτιες της Ευρωπης».

Τα μεταναστευτικα ρευματα από τις χωρες των μεγαλων και σκοπημα δημιουργηθεντων κοινωνικων κρισεων της Ασιας και Αφρικης προς την ακομη «Ευρωπη των Πατριδων» ‘η καλυτερα προς τις «χωρες μελη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ», δεν είναι τυχαια γεγονοτα.

Είναι μεθοδευμενα ρευματα και χρηματοδοτουνται από τους αρχιτεκτονες του «Ενός Κοσμου», από τους αρχιτεκτονες «της παγκοσμιας διακυβερνησης των λαων».

Ο πρωην αντιπροεδρος των ΗΠΑ, επι της προεδριας του George W. Bush και μεγαλοεγκληματιας Dick Cheney ξαναεμφανιστηκε και προειδοποιησε τον λαο των ΗΠΑ για ένα νέο 9. Σεπτεμβρη και πολύ ποιο χειρωτερο απο αυτόν του ετους 2001.

Κατι πρεπει να γνωριζη ο μεγαλοεγκληματιας αυτος.

 

 

 

Δεν αποκλυει ένα νέο κτυπημα κατά τις ΗΠΑ και αυτή την φορα από το δημιουργημα των ΗΠΑ που φερει το ονομα «ISIS», με βιολογικα, χημικα αλλα και πυρηνικα οπλα.

Ο αντικτυπος ενός τετοιου γεγονοτος σε μια από τις μεγαλυτερες πολεις των ΗΠΑ, στις κοινωνιες τις Υφηλιου αλλα και στα σπουδαιοτερα χρηματικα και κερδοσκοπικα κεντρα του Κοσμου, είναι σημερα ακομη τελειως απροβλεπτος, βρισκεται όμως μεσα στα σχεδια των αρχιτεκτονων για την υλοποιηση του «Ενός Κοσμου».

Η ετσι ονομασθεισα «Al-Qaida» και σημερα η «ISIS», ως δημιουργηματα των εμπνευστων του «Ενός Κοσμου», επαιξαν και θα παιξουν καλα τον εγκληματικο τους ρολο.

Οι ηλιθιοι «Gojim» τρωνε κάθε φορα «λαιμαργα» ότι τους σερβιρουν….δια των διαβρωμενων και ελεγχομενων γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ.
Οι νεα και ισχυρα διορθωση στα κινεζικα χρηματιστηρια είναι μια ενδειξη για το πώς οι επενδυτες θα αντιδρουν στην μελλοντικη χρηματικη πολιτικη της κεντρικης τραπεζας των ΗΠΑ(;) FED.

Σε ολους αυτους είναι ηδη γνωστη η αναμενομενη αλλαγη της πολιτικης του τοκου εως τα μεσα Σεπτεμβριου 2015 από την FED.

Γι’ αυτό εδώ και λιγο καιρο οι επενδυτες αποσυρουν τα χρηματα τους από τις αναπτυσσομενες χωρες.
Η αναμονη αυτή επιδρα αρνητικα και στους συντελεστας μετοχων στα χρηματιστηρια των χωρων μελων της Ε.Ε. και των ΗΠΑ.

Η σημερινη σχετικη ησυχια είναι συνεπως απατηλη:

«στην πραγματικοτητα η ανθρωποτητα βρισκεται μεσα στο Ματι
του Κυκλωνα».

Τα γεγονοτα θα εξελιχθουν αμεσως μετα τις εκλογες της 20. Σεπτεμβριου στην Ελλαδα. Μετα τις εκλογες αυτές θα αποφασισθει εκ νεου εάν θα υλοποιηθει το αποφασισθεν ηδη Μνημονιο ΙΙΙ.

Οι θεσμοι της Ε.Ε., ως τελειως ανικανοι και θα προσπαθησουν ασυγχωρητα παλι να αντιμετωπισουν την οικονομικη κριση της Ελλαδος με τελειως αχρηστες συνταγες οι οποιες μεταφερουν απλως το προβλημα προς το μελλον.

Κατά τις προβλεψεις αναμενεται να κλεισουν άλλες 63.000 μικρες και μικρομεσαιες επιχειρησεις με αυξηση της ανεργιας με ακομη 138.000 προσωπα.

Για τον λογο αυτό μετα την 20. Σεπτεβριου 2015 θα επελθει μια διορθωση στις αγορες μετοχων που αυτή θα ισχυροποιηθει και από την νεα πολιτικη της FED ως προς τους τοκους των δανειων.

Εάν δε λαβει πραγματι χωρα και η από τον πρωην αντιπροεδρο των ΗΠΑ Dick Cheney αναμενομενο χτυπημα των ΗΠΑ, τοτε η πτωση των αξιων στα στα χρηματιστηρια θα σημανει και το Crash ολων των Crashes με δραματικο πανικο σε ολες τις χωρες της υφηλιου.

Οι επιδρασεις του Grash των Crashes θα είναι υπερβαρες διοτι στοχο θα εχουν την ισοπεδωση του συστηματος των χρεων, που οδηγησεν τις χωρες της υφηλιου
σε αγνωστο σε μεγεθος εως τις μερες μας υπερχρεωση.

Τα μεταναστευτικα ρευματα των ημερων μας θα επιταχυνουν την ως ανω εξελιξη.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>