«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛHΛΟΥΣ…… ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΩΣ «ΗΛΙΘΙΟΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗΝ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
04.09.2015

12

Η πολύ παλαια τακτικη των προσκυνητων του Μαμμωνα (του χρηματος!) εφαρμοζεται σημερα κατά γραμμα σε βαρος της πατριδας μας.

Τα υπερκαθαρματα αυτά ενώ διαπραττουν χωρις τυψεις συνειδησεως εγκληματα σε βαρος του ελληνικου λαου.

Υποκριτικα τον σωζουν με μεγαλυτερα εγκληματα.

Παλαιοτερα ενισχυσαν οικονομικα τους Ναζιστας της Γερμανιας για να τους καταπολεμησουν μετα με τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο, εισηγαγαν παντου στην υφηλιο την χημικη μεθοδο αντισυληψης στις γυναικες για να εξισορροπησουν μετα την αποτυχια αυτης με την επιβολη απειρων εκτρωσεων, εφευραν την μαζικη δημοκρατια για να εξισορροπησουν μετα την αποτυχια αυτης με τις δηθεν ανεξαρτητες κεντρικες τραπεζες, δημιουργησαν το ΔΝΤ και την Παγκοσμια Τραπεζα για να τις αντικαταστησουν μετα την απορροφηση του αιματος των λαων με την κατά δεκα φορες χειροτερη «παγκοσμια κεντρικη τραπεζα».

Ο αποβλακωμενος από τα διαβρωμενα ΜΜΕ και μαζικα κοιμωμενος κοσμος του πλανητη μας, ως αμηχανος, απορει για τις δραστηριοτητες των αρπακτηκων αυτων ζωων τα οποια σχεδιασαν ηδη και σε λιγο θα υλοποιησουν την μεγαλη οικονομικη κριση.

Ο μυθος της συνεχους οικονομικης αναπτυξης και η ηλιθιοτητα της αιωνιας ευημεριας οδηγουν κατευθειαν προς την μεγαλη οικονομικη κριση.

Ο τομεας των παραγωγων (ο τομεας που το 2008 οδηγησεν στην σχεδον μεγαλη οικονομικη κριση) μεγεθυνθηκε κατά 20 %.

Η μεγενθυση αυτή συνοδευεται απο μια πολυπλοκη οικονομικη κριση της Κινας και των κρατων του συνδεσμου BRICS και απο την πτωση των τιμων για πρωτες υλες, αλλα και από την δραματικη και επιταχυνωμενη αποχωρηση των δανειακων συμβασεων απο τις αναπτυσομενες χωρες.

 

 

 

Εάν οι κυβερνησεις των λαων του πλανητη μας εκδιδαν τα νομισματα τους δια των εθνικοποιημενων κεντρικων τραπεζων τους και λογικα τα ρυθμιζαν μακρυα από την επιρροη των ιδιωτων μεγαλοαπατεωνων, δεν θα υπηρχε κανενας λογος για την υπερχρεωση αυτων.

Συνεπως δεν θα υπηρχε και κανενας λογος για την σημερινη εγκληματικη υπερχρεωση της Ελλαδος.

Ασυγχωρητα και για μεγαλο χρονικο διαστημα παρεμεινε κοιμισμενη και συνεχιζει να κοιμαται η Δημοκρατια στην Ευρωπη.

Ασυγχωρητα και για μεγαλο χρονικο διαστημα κοιμουνται οι ευρωπαιοι πολιτες παραδινοντας την διαχειρηση των χρηματων τους – μαλιστα και την δημιουργια και την καταστροφη αυτων – στα χερια των αρπακτικων αυτων ζωων, που επιθυμουν δηθεν να σωσουν τις νοτιοευρωπα’ι’κες χωρες και ιδιαιτερα την Ελλαδα.

Για πολύ μεγαλο χρονικο διαστημα αφησαν οι ευρωπαιοι πολιτες να διαχειριζονται τα χρηματα τους οι αυτοονομαζομενοι ειδικοι, οι τραπεζιτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, οι εραστες του ανταγωνισμου και της ελευθερης οικονομιας, οι φανατικοι οπαδοι της ελευθεριας του κεφαλαιου και οι υποστηριχτες της ελευθερης αγορας, δηλαδη ολοι αυτοι που δεν είναι τιποτε άλλο από μεγαλοαπατεωνες.

Οι εραστες του ανταγωνισμου διπλασιασαν στην Ελλαδα τον φορο προστιθεμενης αξιας στον τουρισμο μονο και μονο για να προσφερουν οι ανταγωνιστριες χωρες το προ’ι’ον «Τουρισμος» σε χαμηλωτερες τιμες.

Οι εραστες της ελευθερης οικονομιας στηριζουν μαζικα και με ιδιαιτεροτητα τα ιδιωτικα μονοπωλεα.

Οι φανατικοι οπαδοι της ελευθεριας του κεφαλαιου υπεβαλαν στην Ελλαδα το «capital controls» για να θανατωσουν τις επιχειρησεις που προσπαθουσαν να σωθουν από τα αλλα μετρα τους…Οι υποστηριχτες της ελευθερης αγορας παγωσαν με τα ετσι ονομασθεντα Austeritäts-Προγραμματα του ΔΝΤ τους μισθους και τις εργασιακες συνθηκες.

Όλα τα ως ανω αποτελλουν αντιφασεις!

Δεν προκειται εδώ για τα δικαιωματα των δανειστων να παρουν τα δανεικα τους πισω.
Θεμελιωση: Μονο το 1 % του ελληνικου πληθυσμου κατεχει το 56 % του ελληνικου πλουτου.

Η πληθυσμιακη αυτή ταξη παρεμεινε αλωβητη από τους εμπνευστας των Μνημονιων!

Το ιδιο συμβαινει και με την πληθυσμιακη ταξη του 9 % των Ελληνων που κατεχει το 31 % του ελληνικου πλουτου.

Μεσα σε αυτό το 10 % κρυβεται η διαπλοκη και ολοι οι ρουφιανοι της εξουσιας ειτε αυτή είναι πολιτικη, θρησκευτικη, δικαστικη, στρατιωτικη κ.α.

Οι περισσοτεροι των ρουφιανων αυτων είναι μελη των σιωνιστικοκατευθυνομενων συνασπισμων των βλακων ως μασονικες στοες, ροταρυ, λα’ι’ονς και της λεσσχης Bilderberg. Περιπου το 90 % του ελληνικου πληθυσμου κατεχει το υπολοιπο 13 % του ελληνικου πλουτου.

Αυτή η ταξη μαζι με την δημοσια περιουσια της χωρας μας λεηλατουνται από τα σιωνιστικα καθαρματα της Ε.Ε.!
Ετσι χρησιμοποιουνται τα εργαλεια, υφεση, στασιμοτητα, μετρα κατά της υφεσης εως και της εξασθενησης της οικονομιας και τεχνιτα νομικα πλαισια δικαιοδοσιας όχι όπως υποκριτικα ισχυριζεται για την σωτηρια της Ελλαδος αλλα για την λεηλασια του 90 % του ελληνικου λαου που κατεχει το 13 % του ελληνικου πλουτου και της δημοσιας περιουσιας.

Αυτος είναι ο λογος υπαρξης των Μνημονιων Ι και ΙΙ και του μετα τις εκλογες της 20. Σεπτεμβριου 2015 ερχομενου Μνημονιου ΙΙΙ (και τα τρια βασιζομενα σε αγγλικο δικαιο Μνημονια είναι εφευρεσεις του γερμανου υπουργου οικονομικων!

Του κυριου υπευθυνου της λεηλασιας της DDR και γι’ αυτό αλλωστε καθεται σε αναπηρικο καροτσακι!).

Η λεηλασια της Ελλαδος επιταχυνεται με τις αλλαγες στην ειδικη φορολογηση ακινητων «ΕΝΦΙΑ».

Ο στοχος εισπραξης 2,65 δισεκατομμυριων ευρω ετησιως παραμενει σταθερος επιδειωκεται με την μειωση της αγοραστικης αξιας των ακινητων η προγραμματισθεισα λεηλασια.

Το οριο για τις κατασχεσεις ακινητων μειωθηκε σε 1.000 ευρω χρεος.

Η ισχυροτερη κρατικη Αγροτικη Τραπεζα ως γνωστο αγορασθηκε από την αδυναμη σιωνιστικοκατευθυνομενη τραπεζα Πειρεως!

Κατι τετοιο γινεται μονο με την υπαρξη στους κρατικους θεσμους καθαρματων μεγαλης ολκης.

Ετσι σημερα η τραπεζα Πειρεως που ελεγχει και το μεγαλυτερο μερος των χρεωμενων γεωργων ακτινογραφει της ελληνικη γεωργια για να την καταστρεψη ολοσχερως και καλλυτερα.
Ενώ στις άλλες χωρες της Ε.Ε. οι πτωσεις των τιμων γαλατος και η υπερπαραγωγη οδηγουν στις εκποιησεις γεωργικων επιχειρησεων, η τραπεζα Πειραιως θεωρει το «γαλα» ως «λευκο χρυσο» για την επομενη δεκαετια.

Λευκος χρυσος οχι όμως ως προ’ι’ον, αλλα ως μεσο καταστροφης των γεωργικων επιχειρησεων και μετα κατασχεσων αυτων.

H προκαταβολη του φορου για τις μικρες και μικρομεσαιες επιχειρησεις και για τους ελευθερους επαγγελματιες αυξανεται εντος του 2015 από 55 σε 75% και από το 2016 σε 100 %. Κυριος στοχος του μετρου αυτου είναι το μαραζωμα κάθε επαγγελματικης δραστηριοτητας στην Ελλαδα για την επιβιωση.

Ηδη το ετος 2015 αυξηθηκε η προκαταβολη του φορου των γεωργικων επιχειρησεων από το 27,5 % του ετους 2014 σε 55 %. Από το 2016 οι χωρικοι θα πληρωνουν φορους με συντελεστη φορολογησης 20 % και από το 2017 με συντελεστη φορολογησης 26 %. Παραλληλα καταργουνται οι ειδικες τιμες για καυσημα των γεωργικων επιχειρησεων.

Από το 2016 θα ισχυουν οι ιδιες τιμες για τις γεωργικες επιχειρησεις όπως αυτές των φυσικων προσωπων, δηλαδη 330 ευρω για 1000 λιτρα Ντιζελ.

Στοχος των καθαρματων της Ε.Ε. μαζι με την τραπεζα Πειραιως είναι το τελικο μαραζωμα της ελληνικης γεωργιας, προ’υ’ποθεση για την κατασχεση των γεωργικων εκτασεων.

Ο στρατηγικος στοχος των παγκοσμιων Μεγαλοαπατεωνων μαζι με τα τσιρακια τους στην Ε.Ε. είναι ενας και μοναδικος: Η καταστροφη της ευρωπα’ι’κης γεωργιας και η υπαγωγη αυτης υπο τον ελεγχο τεραστιων μονοπωλιακων ζωοτροφικων- και εμπορικων επιχειρησεων…Διοτι κανενα οπλο, ακομη και η ατομικη βομβα, δεν είναι ισχυρωτερο από την πεινα!

Μονο όταν ο εφοδιασμος με μεσα διατροφης των λαων δεν γινεται με εκατονταδες εκατομμυρια μεμονομενων και μικρων γεωργικων επιχειρησεων, αλλα όταν η ζωη και θανατος εξαρτιωνται αποκλειστικα από μονοπωλιακα εφοδιαστικα μεγαθυρια, τοτε μονο ουδεις θα τολμησει να προβαλλει αντισταση στα σχεδια της Νεας Ταξης Πραγματων. Γεωργικες παραγωγικες μοναδες στην Ε.Ε. που είναι μικρωτερες από ογδοντα εκταρια δεν εχουν καμμια πιθανοτητα επιβιωσης.
Η Ε.Ε. υπο την σιωνιστικη της καθοδηγηση μεταβληθηκε σε «μια τεραστια καταστροφικη μηχανη της Γεωργιας».

Φυσικα είναι οι ως ανω διαπιστωσεις, όπως και τοσες πολλες άλλες, για τους θεωρητικους της αντισυνωμοσιας, διαπιστωσεις των θεωριτικων της συνωμοσιας!!!

Είναι παντοτε τοσο υπεροχα απλα, από την παλαια διατυπωση ότι «κανενας δεν διαπραττει τιποτε, χωρις ένα μοτιβο», να βγαινουν τα συμπερασματα των θεωρητικων της συνωμοσιας.

Όχι μονο από την ως ανω διατυπωση αλλα και από την λογικη αντιστροφη της, που τελειως αθωα λεγει ότι, «οποιος εχει ένα καθωρισμενο μοτιβο συμπεριφερεται αντιστοιχα» βγαινουν τα ιδια συμπερασματα των θεωρητικων της συνωμοσιας.
Κατά παραξενο τροπο η ως ανω διατυπωση εφαρμοσιμη σε θεωρητικους της συνωμοσιας, όπως είναι π.χ. και ο αθρογραφος του παροντος αρθρου, εχει παντα την ισχυ της, διοτι ετσι μπορει καποιος δικαια να κατηγορηση τους θεωρητικους της συνωμοσιας ότι όταν πισω απ’ όλα προσπαθει καποιος να βρη στοιχεια συνωμοσιας, τα βρισκει επισης!

Για τους αντιθεωρητικους της συνωμοσιας είναι η «αρχη της τυχαιοτητας» περοσσοτερο κατανοητη διοτι οι ανθρωποι κυριως ακολουθουν καθαρως τυχαιες κινητηριες δυναμεις ακομη και εκει που τελειως φαινομενικα εμφανιζονται γεγονοτα που οδηγουν στο συμπερασμα ότι σχεδιαστηκαν.
Η αρχη της τυχαιοτητας αποτελει επισης ενα πνευματο-ιστορικο παραγοντα που χρησιμοποιηται για την του «Ενός-Κοσμου-Συνωμοσια», οπου η ασχημη λεξη «Συνωμοσια» αντικαθισταται και παραμενει η του «Ενός-Κοσμου-Κινημα».
Μεγαλογυης πραγματι η προσπαθεια εξαφανισης της Συνωμοσιας με την βοηθεια της Τυχαιοτητας! «Τυχαιοτητα, Τυχαιοτητα υπερ ανω ολων στον Κοσμο…».

Ακομη και στο στρατοπεδο των θεωρητικων της συνωμοσιας εξελισεται «τελειως τυχαιως» ενας αγωνας «ο καθενας κατά του καθενα».

Σχεδον ο καθενας υποψιαζεται σχεδον τον καθενα ότι είναι ενας ψευτοθεωρητικος της συνωμοσιας, δηλαδη ενας καμουφλαρισμενος Συνωμοτης ‘η ενας καμουφλαρισμενος «Διεθνιστης».

Αντιπροσωπευει καποιος όχι ακριβως την ιδια θεωρια συνωμοσιας είναι ενας πανουργος διεθνιστικα «παραπληροφοριοδοτης».

Αντιπροσωπευει καποιος την ιδια θεωρια συνωμοσιας αλλα καπως καλλυτερα, γνωριζει πραγματα που προδιδουν την διεθνιστικοτητα του.

Υπστηριζει καποιος ότι υπαρχουν σοβαρες ελπιδες για να εμποδιστη η επικρατηση της Νεας Ταξης Πραγματων και για να σωθουν πραγματι η Ελλας και οι άλλες νοτιοευρωπα’ι’κες χωρες, τοτε είναι διεθνιστικα παραπληροφοριοδοτης.

Εντοπιζει σταθερα ότι τιποτε δεν μπορει να γινη προς το καλλυτερο, τοτε είναι
ενας τοποθετημενος διεθνιστης σαμποτερ κ.α. πολλα.

Σημερα οι περισσοτεροι Ελληνες πιστευουν, ότι αυτά που συμβαινουν σε βαρος της Ελλαδος δεν εχουν να κανουν με καποια θεωρια συνωμοσιας αλλα με ένα πειραμα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που ζητει και εκδικηση για την ελληνοποιηση των Εβραιων από τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη.
Το πειραμα αυτό είναι η επεκταση του πειραματος που εφαρμοστηκε για την λεηλασια της DDR (Ανατολικης Γερμανιας!).

Η πειραματικη αυτή επεκταση δεν εχει να κανη αποκλειστικα με την οικονομια.

Η ελληνικη οικονομια δεν ξεπερνα το 0,33 % της παγκοσμιας οικονομιας.

Το δημοσιο ελληνικο χρεος δεν ξεπερνα το 0,71 % του χρεος ολων των κρατων της υφηλιου που βρισκετα γυρω στα 200 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

Για ποιο λογο συνεπως καταγινεται σχεδον ολη η ανθρωποτητα με τα προβληματα της Ελλαδος;

Για ποιου ειδους πειραματος προκειται;

Προκειται για ένα οικονομικοκοινωνικοπολιτικο μοντελο που πρωτοεφαρμοζεται στην Ελλαδα;

Επιδιωκεται να εφαρμοστη δοκιμαστικα στην Ελλαδα το «Global govermance today» του πρωην Προεδρου της ΕΚΤ κ. Trichet;

Εάν ναι, γιατι επιλεχθει για το πειραμα η Ελλαδα;

Διαλεξε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος σκοπημα για το πειραμα του μια μικρη χωρα μελος της Ε.Ε. με ένα ατιθασο, ανυπακουο και δυσκολα να κυβερνηθη λαο με μια μικρη και ευκολα ελεγχομενη οικονομια, δηλαδη ένα ιδανικο λαο για το πειραμα με τις ποιο δυσκολες συνθηκες;

Εάν το πειραμα αυτό πετυχει στην Ελλαδα τοτε θα εφαρμοστει σε ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε. και από εκει σε ολο τον κοσμο.

Προκειται για την μπασταρδοποιηση των λαων της Ε.Ε. και για την διαλυση του κατασκευασματος εθνος-κρατος!

Μας το διακυρηξε πριν πολλες δεκαετιες ο γνωστος σιωνιστης και Ισραηλιτης «Nahum Goldmann»:

«Η πολυπολιτισμικη κοινωνια δημιουργει ένα ακουστικα ακακο συνωνυμο για μια ρασικη-λα’ι’κη-εθνικη στολη των λαων πρωτα της Ευρωπης.

Η ρασικα καθαρη και μη μπασταρδοποιημενη ιουδα’ι’κη «Eλιτ» που εχει επιλεγει
για να εξουσιαζη (αραγε από ποιον;) στην Eυρωπη και κατά τον μασωνο μεγαλου βαθμου Coudenhove.Kalergi δεν πρεπει να κινδυνευη να εκτοπισθη από τους ρασικα
κατωτερους και μπασταροδοποιημενους Gojim!».

Αυτό που σημερα ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος και οι στοες του διαφημιζουν ως «Πολυπολιτισμο», το εκαναν ηδη οι σχεδιαστες της «Πανευρωπης» το 1944 στις ΗΠΑ (ιδε M. B. Schnapper: Regionalism and World Organisation. Post-war Aspects of Europe’s Relationships. A Symposium oft he Institute on World Organisation, Washington D.C. 1944).

Ενας από τους 10 συγραφεις ο κ. Imre Ferenci εγραφε:

«Το πνευμα της απομονωσεως μπορει μονο τοτε να θεωρηθη ως νεκρο, όταν όλα τα εθνη υποκυψουν στο δογμα, ότι η μεταναστευση και η αποδημια είναι καθαρως εσωτερικα ζητηματα και η διατηρηση μιας ειδικα υψηλης ευημεριας, ανεξαρτητα από τις επιδρασεις σε αλλα σημεια του πλανητη μας, μπορει να θεωρηθη ως ένα δικαιο ‘η ως ένα ειδικα υψηλο φυσικο προνομιο».

Βαση της διατυπωσης αυτης η βρισια για «οικονομικους προσφυγες» ‘η για «παρασιτικους πολιτικους ασυλους» σε τιποτε δεν θα βοηθησει…επειδη και η εννοια
«Εθνος», οσον αφορα τους Gojim χρησιμοποιηται από αυτους και μονο, από την σκοπια όμως του διεθνους πολιτικου σιωνισμου η εννοια αυτή θα εκσυγχρονιστει, όπως προεβλεψε ηδη το 1944 και ο άλλος από τους 10 συγγραφεις Oskar Jaszi:

«…ο αρμοζων ορισμος για την «εθνικη ενοτητα» βρηκε την θεση του στην διατυπωση του Ernst Reman:

Τι είναι ένα Εθνος;

Δεν είναι, όταν ομιλειται η ιδια γλωσσα, επισης δεν είναι όταν ανηκει καποιος στην ιδια ομαδα του λαου, αλλα μονο όταν διαπραχθηκαν μαζι μεγαλα πραγματα στο παρελθον και όταν γινεται επιθυμητη η εκτελεση επισης μεγαλων πραγματων στο μελλον».
Η ιουδα’ι’κη πανουργια σε ολο το μεγαλειο της!!!
Αυτή θελει να μας πωληση, ότι μετα τον Αδαμ και την Ευα ολοι οι λαοι είναι μεταξυ τους συγγενεις!, και κατω από τετοιες προοπτικες μια σειρα από λαους των Gojim, οι οποιοι επιθυμουν χωρις εξαιρεση για το εγγυς μελλον μια παγκοσμια κυριαρχια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, σχηματιζουν πραγματι ένα Εθνος!

Από αμεσως συνεπως, ολος ο πλανητης ‘η τουλαχιστο η Ε.Ε. είναι η πατριδα μας, δηλαδη προκειται για παραμυθια της εβρα’ι’κης χαλιμας…….Η αληθεια όμως είναι
ότι κάθε αντισταση από κρατη, λαους και πολιτικες υποδομες καταστρεφονται κατά τον ποιο εγκληματικο τροπο.

Το αδιακοπο μεταναστευτικο ρευμα προς τα μελη κρατης της Ε.Ε. στοχο εχει την αποσταθεροποιηση και την ισοπεδωση των κοινωνιων τους.

Καταστρεφονται αυτοματα τα ανεξαρτητα εθνικα κρατη και τα μοντελα τους περι δημοκρατιας.

Ο γραφων το επαναλαμβανει πολλες φορες.

Προκειται για την αφαιρεση εξουσιας από τα εθνικα κρατη!!!

Προκειται μαλιστα για την καταργηση των εθνικων κρατων!!!

Επανερχομενοι στην ελληνικη πραγματικοτητα, οι εμπειριες από τα Μνημονια Ι και ΙΙ δειχνουν, ότι μετα την εφαρμογη τους, η οικονομικη κατασταση της πατριδας μας χειροτερεψε και επομενως εκανε αδυνατη και την ικανοποιηση των δανειστων μας.

Τα ετσι ονομασθεντα Austeritäts-Προγραμματα του ΔΝΤ δια της Τρο’ι’κα αντιπληθωρισαν ισχυρα την ελληνικη οικονομια.

Δια της μειωσης της ζητησης οφειλαν δηθεν να εξισορροποιηθουν τα εξοδα και τα εσοδα στο εξωτερικο εμποριο και να κανουν ικανο τον κρατικο προ’υ’πολογισμο για πληρωμη των δανειων.

Μια τετοια πολιτικη της «Προσαρμογης» στα οικονομικα διαθεσιμα της χωρας οδηγησε σε σοβαρες κοινωνικες αδικιες.

Δια της διαγραφης εν μια νυχτι της πριμοδοτησης στα βασικα προ’ι’οντα διατροφης αυτά εγιναν για τους φτωχους Ελληνες πολιτες πανακριβα με σοβαρες συνεπειες.

Οι ιδιοι οι φτωχοι Ελληνες υπηρξαν και τα κυρια θυματα των αυξησεων των τιμων στα μεσα παροχης κρατικων υπηρεσιων ως μεταφορες, Υγεια, Παιδεια κ.α.

Η ακριβεια στα προ’ι’οντα παροχης κρατικων υπηρεσιων ειχε ως συνεπεια την διατηρηση των μισθων κατω από τον συντελεστη του πληθωρισμου, δηλαδη την μειωση των πραγματικων εσοδων των ακομη εργαζομενων…Με τα ως ανω ονομασθεντα προγραμματα του ΔΝΤ αυξηθηκε σοβαρα η ανεργια.

Για να μειωθουν τα κρατικα εξοδα με τα ιδια προγραμματα του ΔΝΤ αυξηθηκαν οι απολυσεις στον κρατικο μηχανισμο.

Στον ιδιωτικο τομεα οδηγησε η πολιτικη περιορισμου της ζητησης στο ιδιο αποτελεσμα:

Η ανεργια πηρε την ανυουσα.

Τα ιδια προγραμματα του ΔΝΤ εκαναν τους πλουσιους Ελληνες πλουσιωτερους και τους φτωχους φτωχωτερους και δημιουργησαν τις προ’υ’ποθεσεις για την καταθλιψη της ελληνικης οικονομιας.

Το δημοσιο χρεος αυξηθηκε από 110 % του ΑΕΠ το 2009 σε 178 % του ΑΕΠ το 2015.

Εδώ τιθεται ένα σοβαρο ερωτημα.

Γιατι είναι τοσες πολες χωρες μελη της Ε.Ε. και της Υφηλιου υπερχρεωμενες;

Το χρεος ολων των χωρων του πλανητη μας ειχεν το 2014 περιπου 200 τρισεκατομμυρια δολλαρια των ΗΠΑ. Κατά τον Dieter Sordon (http://krisenfrei.de/staatsbankrott-deutschlands-gigantische-staatsverschuldung) το χρεος της Γερμανιας δεινεται με 6.776 δισεκατομμυρια ευρω ενώ αυτό είναι στην πραγματικοτητα πολύ μεγαλυτερο και υπολογιζονταν το 2011 με 7.401,6. δισεκατομμυρια ευρω.

Σε αυτό προστιθενται υποχρεωσεις προς την ΕΚΤ, ESM, EFSF, Target2 κ.α. και το ανεβαζουν στα περιπου 10 τρισεκατομμυρια ευρω ‘η 400 % του ΑΕΠ.

Το ΑΕΠ της Γερμανιας υπολογιζονταν το 2013 με 2.600 δισεκατομμυρια ευρω.

Στα τελη του 2004 οι τραπεζικες καταθεσεις και τα περιουσιακα στοιχεια των γερμανων πολιτων υπολογιζονταν με 10 τρισεκατομμυρια ευρω, δηλαδη οσο και το δημοσιο χρεος. Από τα ως ανω δεδομενα προκυπτει ότι η Γερμανια ποτε μονη της δεν θα μπορεσει να ξεπληρωση τα χρεη της.

Στην Ε.Ε. είναι ενας ηγεμονας φουσκα.

Επειδη όμως δεν υπαρχει καμμια εναλλακτικη λυση το τελος της Ε.Ε. του Μααστριχτ δεν βρισκεται πολύ μακρυα.

Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>