Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ. Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !!

4.8.15
Γράφει ο Ιωάννης Αθαν. Μπαλτζώης*
Τον παρελθόντα Μάιο είχαμε αποκαλύψει μια επικίνδυνη κατάσταση για την Ευρώπη, με αφορμή τα συνεχιζόμενα δραματικά γεγονότα στην Ουκρανία και την περιοχή του Ντονμπάς. Με τίτλο «Το ISIS στην Ουκρανία. Οι πράκτορες του χάους στην Ευρασία» αναφερθήκαμε στην «εισβολή» και παρουσία του ISIS στην Ουκρανία με την δημιουργία Ισλαμικών Ταγμάτων, που ήδη πολεμούν κατά της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνεσκ και Λουγκάνσκ, δηλαδή των Ρωσικής καταγωγής αποσχιστών από την Ουκρανία, στο πλευρό του τακτικού Ρωσικού στρατού {1} και {2).
Η απόλυτη επιβεβαίωση της αρθρογραφίας μας ήλθε από τον αμερικανικό κολοσσό την έγκυρη εφημερίδα τους New York Times, η οποία πράγματι αποκαλύπτει σήμερα την δράση ισλαμικών ταγμάτων, με τζιχαντική διασύνδεση και άμεση σχέση και μάλιστα κατονομάζει ποια τάγματα είναι αυτά και που ενεργοποιούνται. Τα τάγματα αυτά είναι το Cheikh Manour και Djokhar Doudaïev, τα οποία αποτελούνται κυρίως από φανατικούς ισλαμιστές Τσετσένους, καθώς και από τη Γεωργία και το Ουζμπεκιστάν, και το τάγμα Crimée, το οποίο αποτελείται από ισλαμιστές Τατάρους της Κριμαίας. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα, η CIA έχει εμπλακεί από το τέλος του Β’ΠΠ στον συντονισμό και διασύνδεση των Ναζί με τους ισλαμιστές, όσο περίεργο και αν ακούγεται.

Σε ότι αφορά την Ουκρανία, αποκαλύπτεται πλέον ότι η CIA είχε οργανώσει στις 8 Μαΐου 2007, ένα «αντί-ιμπεριαλιστικό Κογκρέσο» , δηλαδή στην ουσία αντί-Ρωσικό, στην περιοχή του Τέρνοπόλ (Ternopol), στην Δυτική Ουκρανία, όπου συμμετείχαν ουκρανοί ακροδεξιοί ( Ναζί) και ισλαμιστές (τζιχαντιστές) από τον Καύκασο , οι οποίοι ήσαν ήδη συνεργάτες από παλαιότερα. Δηλαδή από τότε η συνεργασία Ουκρανών ακροδεξιών Ναζί και ισλαμιστών Τζιχαντιστών ήταν δεδομένη και σε αγαστή συνεργασία, κάτι που οι περισσότεροι αγνοούσαν και μάλιστα υπό την αιγίδα και καθοδήγηση των ΗΠΑ. Η χρησιμότητα της συνεργασίας αυτής την είδαμε αργότερα, τόσο στην Συρία, όσο και σήμερα στην Ουκρανία.
Σύμφωνα δε με το Γαλλικό δίκτυο Réseau Voltaire , ο συντονισμός της συνεργασία ς αυτής ανατέθηκε στον Dmytro Yarosh (Ντμίτρο Γιαρός), τον επικεφαλής του Ναζιστικού Δεξιού Τομέα και έλαβε και την στήριξη και τις «ευλογίες» του Doku Umarof (Ντόκου Oυμάροφ) , του «πέμπτου προέδρου του Ισλαμικού Χαλιφάτου της Ισκερία, τότε Εμίρη του Καυκάσου»!!!

Να αναφέρουμε εδώ ότι ο τσετσένος Ουμάροφ θεωρείτο από τους μεγαλύτερους και πιο αδίστακτους ακραίους ισλαμιστές, που τελικά σκοτώθηκε τον Σεπτέμβριο 2013, μετά από συνδυασμένη αντιτρομοκρατική επιχείρηση των Ρώσων. Και το Γαλλικό δίκτυο συνεχίζει τις αποκαλύψεις: Τον Δεκέμβριο του 2013 ένας μεγάλος αριθμός ισλαμιστών Τσετσένων επέστρεψε ξαφνικά από τα καυτά μέτωπα της Μέσης Ανατολής, όπου συμμετείχαν στις επιχειρήσεις κατά της Συριακής Αραβικής δημοκρατίας, μαζί και στο πλευρό με την λεγόμενη τότε Συριακή αντιπολίτευση, για να συμμετάσχουν στην υπό εξέλιξη τότε «χρωματιστή επανάσταση ή την επανάσταση της πλατείας Μειντάν», με τα γνωστά γεγονότα και τις δραματικές εξελίξεις. Μάλιστα για τους Τσετσένους ισλαμιστές –τζιχαντιστές, οι οποίοι είναι από τους πιο σκληροτράχηλους μαχητές, αδίστακτοι και ανηλεείς, αποκαλύπτεται το εξής γεγονός: Οι ηγέτες του Ισλαμικού χαλιφάτου (ISIS) στο Ιράκ και δη στην περιοχή Τσαμ (Cham) έχουν αντικαταστήσει τους τζιχαντιστές μαχητές με Τσετσένους, με αποτέλεσμα η κυρίως ομιλούμενη γλώσσα σε όλη την περιοχή να είναι τα Ρωσικά, που έχουν αντικαταστήσει πλέον τα Αραβικά!!!!
Όπως γίνεται πλέον αντιληπτό, ο Ισλαμικός κίνδυνος που πολλοί και ο γράφων έχουν επισημάνει, είναι όχι μόνο υπαρκτός, δεν είναι μακριά, αλλά είναι πλέον στην αυλή μας, ορατός και απειλητικός όσο ποτέ. Όλα αυτά που παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια δεν είναι τυχαία και ξαφνικά. Αποδεικνύεται ότι είναι παλιότεροι σχεδιασμοί, συνεργασίες ετερόκλητων εταίρων, διαφορετικών ιδεολογιών και κοινωνικό-πολιτικών αντιλήψεων και κρατικές παρεμβάσεις και χρηματοδοτήσεις. Οι ΗΠΑ μέσω της CIA από πολύ παλαιά οργανώνει (από την λήξη του Β’ΠΠ), χρηματοδοτεί και συντονίζει κρυφές επιχειρήσεις ετερόκλητων ιδεολογικά, θρησκευτικά , κοινωνικά και εθνικά ομάδων, με σκοπό την επίτευξη της γεωπολιτικής στρατηγικής που έχουν σχεδιάσει, για οικονομικά οφέλη, έλεγχο κρατών και οργανώσεων και την απόλυτη κυριαρχία των στον μονοπολικό κόσμο που επιδιώκουν και προσπαθούν να εφαρμόσουν. Και βλέπουμε σήμερα τα αποτελέσματα αυτής της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, στην Μέση Ανατολή, στην Βόρεια Αφρική , στο Μαγρέμπ, στην Ουκρανία. Επαναλαμβάνουμε ότι ο κίνδυνος από τον ισλαμικό κίνδυνο και τον τζιχαντισμό είναι όχι πλέον ορατός, αλλά ήδη στην αυλή μας και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα χθες, όχι σήμερα και φυσικά πολύ αργά αύριο. Η Ευρώπη κινδυνεύει και ας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και ας στηρίζει και υποστηρίζει κάποιες από τις οργανώσεις αυτές, όπως με αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Η συνεργασία του Ουκρανικού στρατού με ισλαμικά – τζιχαντιστικά τάγματα στο Ντονμπάς κατά των Ρωσόφωνων αυτονομιστών είναι σαν το αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται. Δεν μπορεί η Δύση γενικά να «φωνάζει» για «συμμετοχή Ρώσων» στο πλευρό των Ρωσικής καταγωγής αυτονομιστών του Ντονμπάς και να «αγνοεί και τάχα μου δεν βλέπει» την αποδεδειγμένη συμμετοχή φανατικών ισλαμιστών από πολλές χώρες της Αν. Ευρώπης στο πλευρό του επίσημου Ουκρανικού στρατού. Γιατί μετά την Ουκρανία ο στόχος ή οι στόχοι θα είναι κάπου αλλού μέσα στην Ευρώπη. Επαναλαμβάνουμε μέσα στην Ευρώπη. Και ο στρατός αυτός είναι έτοιμος, έμπειρος, μάχιμος, αμείλικτος , ιδεοληπτικώς θρησκευτικά και τρομερά φανατισμένος. Και τότε τι κάνουμε; Δεν μπορεί, όπως λένε και οι Αμερικανοί, να έχεις τα φίδια στην αυλή σου και να περιμένεις να δαγκώσουν μόνο τους άλλους και ποτέ εσένα!!
*Ο Ιωάννης Αθαν. Μπαλτζώης είναι Αντγος (ε.α.), πρώην ΑΚΑΜ Τελ Αβίβ, απόφοιτος Tactical Intelligence School , FT Huachuca , AZ, US Army και ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής.
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply