«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε πρωθυπουργέ…

ΝΑΖΙ 1Το βιογραφικό σας λέει ότι είστε διαβασμένος, εγώ σας έπιασα αδιάβαστο!

Κύριε πρωθυπουργέ δυο πράγματα στην ζωή δεν πρέπει να αμφισβητήσεις, την φύση και την ιστορία .
Και εσύ και τα δυο τα ξέχασες.
Κύριε πρωθυπουργέ η φύση λέει ότι είναι αφύσικο να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι και να ζητάς να κάνεις συμφωνία με Έχιδνες, Ύαινες, τρωκτικά, γύπες, και τσακάλια!
Είναι αφύσικο αφού τα θέλουν όλα δικά τους και ξεσκίζουν όποιον πάει να πάρει μερίδιο!
Μόνο με έναν τρόπο γλιτώνεις από αυτά τα κτήνη, σου δίνω, μου δίνεις.
Σας δίνω μερίδιο που θα αγοράσετε από τα πετρέλαια, από τα ορυκτά, από τον ήλιο, από την μεσογειακή διατροφή, από τα αρχαία να τα θαυμάζετε, τους ολυμπιακούς αγώνες υπό Όρους, πολιτισμό, δημοκρατία, επιστήμες, τέχνες, κάποιες κορυφές σε κάποια νησιά επί ενοικίου να βλέπετε με τα κιάλια τα Βαλκάνια, την Μεσόγειο και όπου αλλού θέλετε να ρεμβάζετε και τα λοιπά και τα λοιπά και εσείς με αφήνετε ήσυχο να φτιάξω την χώρα μου όπως θέλω διαγράφοντας όλα τα επαίσχυντα χρέη.
Αυτό λέγετε ανεξάρτητη πολιτική!!! Πουλώ σε καλούς αγοραστές.
Αυτά τα ολίγα περί παραβίασης της φύσης, ή αμφισβήτησης της φύσης.
Το δεύτερο που δεν έλαβες καθόλου υπόψη σου είναι το ιστορικό κομμάτι.
Αν αυτός ο λαός αποθεώθηκε και θαυμάστηκε από όλο τον κόσμο και εξίσου μισήθηκε διαχρονικά είναι το (ΟΧΙ)!
( ΟΧΙ) είπε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Δαρείο εκφοβισμένος από χιλιάδες Αθανάτους του Δαρείου!
(ΟΧΙ) είπαν στις Θερμοπύλες ο Λεωνίδας με τους 300 ημίθεους!
(Όχι στην Σαλαμίνα!
(ΟΧΙ ) το 1940 Στις ποιο σύγχρονες φασιστικές πολεμικές μηχανές εκείνης της εποχής!
Και τώρα εσύ ζήτησες από τον λαό να πει ξανά (ΟΧΙ) και εσύ το (ΟΧΙ) προσπαθείς να το κατακρεουργήσεις στην μηχανή του Κιμά και να το δώσεις στα παραπάνω κτήνη;
Λοιπόν σε έπιασα αδιάβαστο ιστορικά.
Έπρεπε να ξέρεις ότι αυτά τα κτήνη χαλάνε καραβιές δις και τρεις χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα χρήματα για να αγοράζουν συνειδήσεις, για να αγοράζουν την ελευθερία των λαών, όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς για τα χρέη, είναι ψίχουλα άνευ σημασίας για αυτά τα κτήνη, αυτά τα κτήνη θέλουν πλήρη υποταγή στα αφεντικά, στην αρχή σκυφτός, μετά στα τέσσερα και μετά να σέρνεσαι σαν σκουλήκι για να σε λιώνουν με το παπούτσι τους!
Κύριε πρωθυπουργέ σε έπιασα αδιάβαστο με δυο τραγικά λάθη, το χειρότερο όμως που εξαγρίωσε τα κτήνη δεν ήταν ότι έκατσες μαζί τους στο τραπέζι να έχεις και απαιτήσεις να μοιραστούν την λεία τους, ή έστω να σου δώσουν ένα ψίχουλο, έτσι και αλλιώς σε βλέπουν σαν οδοντογλυφίδα για τα δόντια τους.
Αλλά έκανες το ποιο τραγικό λάθος να ξεσηκώσεις τα ζώα εναντίον τους με το (ΟΧΙ)
Αυτά τα κτήνη την φάρμα με τα ζώα την είχαν μαντρώσει καλά με τους Έλληνες προδότες πολιτικούς και όχι μόνο και έρχεσαι εσύ μες το μεσημέρι με το φως της ημέρας να ανοίγεις τις πόρτες από την Φάρμα με τα ζώα, γιατί διάβασες λάθος ιστορία, νόμιζες ότι θα το παίξεις Δαυίδ και Γολιάθ, λάθος ιστορία διάβασες κύριε πρωθυπουργέ αυτή δεν είναι Ελληνική αλλά εβραϊκή!!!
Τις πόρτες από την φάρμα των ζώων Κύριε πρωθυπουργέ τις ανοίγουν αφού έχουν ξεδοντιάσει ή ναρκώσει τα κτήνη, δεν ανοίγουν την πόρτα στα ζώα λέγοντας τους βγείτε να σας ξεσκίσουν τα κτήνη ντάλα μεσημέρι.
Κύριε πρωθυπουργέ αυτό ακριβώς έκανες διότι δεν διδάχτηκες ή δεν διάβασες σωστά την ιστορία των Ελλήνων.
Τώρα σε αυτό το σημείο που βρίσκεσαι και βρισκόμαστε η πατριωτική και λογική και ηθική λύση είναι μόνο μια, αποχώρηση από το τραπέζι, διατάζεις την επαναφορά της δραχμής ως ισότιμη του ευρώ, χωρίς καμία υποτίμηση και την ίδια ώρα και ημέρα καταγγέλλεις στα διεθνή δικαστήρια το επαίσχυντο χρέος, τους λες κύριοι όταν βγάλουν τα διεθνή δικαστήρια ότι σας χρωστώ θα σας πληρώσω σε δώσεις. Εκτός από τις αληθινές μας υποχρεώσεις, από άμεσες αγορές που έχουν γίνει
Οτιδήποτε άλλο θα είναι προδοτικό και τελειωτικό για τον θάνατο των Ελλήνων και του ελληνισμού.
Εσύ θα διαλέξεις αν θέλεις να πεθάνεις υπερήφανος Έλληνας πατριώτης, ή προδότης και λακές του εχθρού!
Όλοι οι πολιτικοί χώροι έβγαλαν και πατριώτες ηγέτες και προδότες, εσύ μένει να διαλέξεις πως θα γραφτείς στην ιστορία;
Σε άλλο άρθρο μου θα γράψω με ποιο λεπτομέρειες τη σημαίνει ηγέτης, υπό αυτές τις συνθήκες πρέπει να γράφουμε λίγα και κατανοητά.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>