«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ («ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ») ΕΡΧΕΤΑΙ……………Η ΑΦΥΣΙΚΗ, ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ, ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

Ελληνες και ελληνιδες η χωρα μας περνα δυσκολες ωρες, οχι γιατι φταιμε, αλλα γιατι αλλοι θελουν την χωρα μας και εχουν αποφασισει να πεθανουμε, αυτες οι  χρωματισμενες υποδειξεις παρακατω δηλονουν απο μονες τους την αληθεια, οποιος και να θελει να σας κοροιδεψει δεν μπορει.  Δειτε λιπων οτι δεν ειναι το χρεος και ο δανεισμος η αιτια, εμεις μπροστα σε αλλους στο χρεος  ειμαστε βελονα στο αχυρο!

Η Γερμανια με την ισχυρη παραγωγικα οικομια της είναι με 6,776 τρισεκατομμυρια ευρω υπερχρεωμενη και μας κουνα το δαχτυλο. Θα κατανοηση επισης γιατι σημερα η Ελλας και αυριο η Πορτογαλια, η Ισπανια, η Ιταλια κ.α. θα καταστραφουν οικονομικα και κοινωνικα από τις χωρες υαινες Γερμανια, Γαλλια και Μεγαλη Βρεταννια. Καταστρεφονται συστηματικα ολες οι μικρες και μεσαιες οικονομικα ανεξαρτητες επιχειρηματικες υπαρξεις σε ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε.

24.06.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η μεχρι σημερα ρητορικη των «Μεγαλοαπαταιωνων» της Ε.Ε. για την ευρωπη των των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, για τις κοινες αξιες αυτων με τους γνησιους ευρωπαιους και για τα κοινα και ενωτικα θεμελια της αρχαιοτητας, του Ιουδα’ι’σμου και του χριστιανισμου, βασιζεται σε ψευδη τα
οποια διατυπωθηκαν με παθος ως αληθειες στην εισαγωγη της συμφωνιας του Μααστριχτ της 7. Φεβρουαριου 1992 και δη ως εξης:

1. Ισχυροποιηση της αλληλεγγυης μεταξυ των λαων της ευρωπης σεβομενοι την ιστορια, τον πολιτισμο και τις παραδοσεις αυτων.

2. Ενισχυση της οικονομικης και κοινωνικης προοδου των λαων της ευρωπης και των πολιτικων που εγγυωνται, ότι η προοδος κατά την οικονομικη ολοκληρωση θα ακολουθειται παραλληλα και με την προοδο σε αλλους σοβαρους τομεις.

3. Ισχυροποιηση της ταυτοτητας και της ανεξαρτησιας της ευρωπης για την προωθηση της ειρηνης, της ασφαλειας και της προοδου στην ευρωπη και στον κοσμο.

Η μεχρι σημερα εξελιξη της Ε.Ε. δειχνει, ότι οι ως ανω με παθος διατυπωθησες διακηρυξεις δεν περιεχουν τιποτε το αληθεινο, ουσιαστικο και αξιολογο.

Σχετικα για το ποιος πραγματικα και αληθεινα απεφασισε για την ιδρυση της Ε.Ε., ο αναγνωστης μπορει να το πληροφορηθη διαβαζοντας το Βιβλιο του M. B. Schnapper με Τιτλο «Regionalism and World Organisation. Post-war Aspects of Europe’s Global Relationships. A Symposium oft he Institute on World Organisation, Washington D.C. 1944».

Γι’ αυτό αλλωστε ολες οι ισχυουσες σημερα αρχες για τους πολιτες της Ε.Ε. εχουν ανατραπει με το κεφαλι προς τα κατω και αναγνωριζονται ευκολως τα δημοκρατικα και ελεγκτικα ελλειμματα που εχουν ριζωθει στα σωθικα ολοκληρης της σημερινης Ε.Ε. Η απατη στο συστημα που εχει εξελιξει η Ε.Ε.,
δηλαδη οι εκλογες δια του λαου, Δημοκρατια ‘η Republik ‘η οτιδηποτε άλλο, είναι, ότι αυτό μπορει πολύ αυκολα να ελεγχεται.

 

 

 

Οι κρυφοι εξουσιαστες πισω από το προσκηνιο εκλεγουν ολους τους υποψηφιους και την πολιτικη αυτων.
Αυτά π.χ, που σημερα η Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ απαιτει από την Ελλαδα, επιβαρυνουν την ιδια, η οποια πνιγεται μεσα στα δημοκρατικα και ελεγκτικα της ελλειμματα, ακομη χειροτερα.

Εάν εκτελουσε τις προτασεις διορθωσης των ελλειμματων της από πολλες προσωπικοτητες,
θα θεραπευε την υπεροψια της πολιτικης της ταξης εναντι των πολιτων και θα προσγειωνονταν ομαλα στο εδαφος σχετικα με τις αποψεις περι ηθους και ηθικοτητας.

Εάν οι εκλογοις πολιτες επιρρεαζαν την εκλογη του προσωπικου της εξουσιας στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, θα καταδιωκονταν ο οποιοσδηποτε απαταιωνας.

Ολοι οι ευρωβουλευτες που με θρασυτητα ψευδονται προς το κοινο θα ειχαν προβλημα στην επανεκλογη τους.

Το ιδιο ισχυει και για τους ευρωβουλευτες που πωλουν την ανεξαρτησια τους σε οποιοδηποτε οικονομικο συγκροτημα.

Όλα τα χαρακτηριστικα της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ συνηγορουν για μια επιστροφη στις αρχες και τα ιδανικα του εθνους.

Μονο ετσι θα μπορουσε να επανιδρυθη γυρω από τις παλαιες της ριζες μια Ε.Ε. των πατριδων στην ευρυτερη περιοχη της Μεσογειου θαλασσης, χωρις κοινο νομισμα και χωρις μια ΕΚΤ αλλα με εκαστοτε εθνικοποιημενες κεντρικες τραπεζες των χωρων μελων της, που θα τυπωναν το νομισμα τους αναλογα με την παραγωγικη ισχυ της οικονομιας τους.

Ετσι το νομισμα δεν θα παραχαρασονταν και οι λαοι δεν θα υπερχρεωνονταν σε ιδιωτες Μεγαλοαπαταιωνες και Μεγαλοτραπεζιτες όπως γινεται σημερα.

Η ιδεα μιας νεας Ε.Ε. των πατριδων στον περιξ της Μεσογειου θαλασσης χωρον, απαιτει και την αναδιατυπωση των διακηρυξεων του μασονου «Ιπποτη των Ροδοσταυρων», Richard Nikolaus von Coudenbhove-Kalergi ως εξης:

1. Τυφλος είναι αυτος που δεν βλεπει τους κινδυνους που απειλουν την σημερινη Ε.Ε. εξαιτιας των θυγατερων και των υιων του Αβρααμ.

2. Εγκληματιας είναι αυτος που δεν λαμβανει μετρα κατά των κινδυνων αυτων.

3. Προδοτης είναι αυτος, ο οποιος συνεργει για την Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ και αποδεικνυει ετσι, ότι δεν αγαπα το ευρωπα’ι’κο του εθνος, δεν αγαπα την οικογενεια του και εγκατελειψε τον εαυτο του ως γνησιο ευρωπαιο.

Συνεπως ολοι οι υποστηριχτες της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ είναι στα ματια των γνησιων ευρωπαιων: όχι μονο τυφλοι, αλλα και εγκληματιες και ακομη χειρωτερο και προδοτες!

Σε μια νεα Ε.Ε. δεν θα επιτρεπεται πλεον μια μειονοτητα από πολιτικους να αποφασιζει πανω από τα κεφαλια των πολιτων για ποια ευρωπα’ι’κη πολιτικη θα εφαρμοσει.

Η προωθηση των συμφεροντων της και των συμπεροντων αυτων στους οποιους πουλησαν την ανεξαρτησια τους δεν θα γινεται ανεκτη όπως σημερα λογω ελλειμματων στους ελεγκτικους μηχανισμους.

Το εάν τωρα για μια νεα ενωμενη ευρωπη περιξ της Μεσογειου θαλασσης, η αναγκαια ευρωπα’ι’κη ταυτοτητα είναι θεμελειωμενη στις καρδιες των ανθρωπων ‘η αυτή πρεπει σαν ένα μικρο φυτο να προστατευτη για να μην ισοπεδωθη από την ξαφνικη εισροη λαων με διαφορετικες ιστορικες, πολιτικες και πολιτισμικες εμπειριες, είναι ένα σοβαρο προς μελετη θεμα, που δεν θα αντιμετωπισθει όπως γινετα σημερα, δηλαδη με ολικη αδιαφορια. Επισης στην νεα Ε.Ε. δεν θα υπαρχουν ταμειακα χυτρα για μια αυτοεξυπηρετηση.

Για μια προγραμματισθεισα επεκταση της νεας Ε.Ε. προς τα εξω και εμβανθυση προς τα μεσα θα λαμβανονται οι αποφασεις δημοκρατικα και με δημοψηφισματα και δεν θα γινονται τα εσχη που γινονται στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ.

Τα ευαισθητα αισθηματα των πολιτων της νεας Ε.Ε. θα λαμβανονται παντα σοβαρα υποψην.

Τα σε αστρονομικα μεγεθη αυξανομενα χρεη των μελων κρατων της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ εξαρτωνται από την μεθοδο παραγωγης του χρηματος στην ΕΚΤ.

Το ευρωπα’ι’κο νομισμα «ευρω» χαρασεται ως χρεολυσιο, δηλαδη προκειται για νομισμα χρεους!

Οποιος και εάν είναι στην ευρωπη της σημερον, προσωπο ‘η κρατος και πιστευει ότι μπορει με το ευρω να ξεπληρωση τα χρεη του  στην τραπεζα του, πλαναται!

Η παραγωγη του ευρω από την ΕΚΤ ταυτιζεται με την παραγωγη του χρεους, του οποιου το ξεπληρωμα ταυτιζεται παντοτε με μια εξολοθρευση του αντιστοιχου χρηματος. Αυτή είναι η κεντρικη συσχετιση μεταξυ του σημερινου νομισματικου συστηματος της Ε.Ε. και της υπερχρεωσης των μελων κρατων της.

Η συσχετιση αυτή παραμενει ακομη αγνωστη στους περισσοτερους πολιτες της Ε.Ε. αλλα και σε πολλους πολιτικους της, που ψηφιζουν στα κοινοβουλια Μνημονια χωρις προηγουμενως να τα διαβαζουν
και σε δυναμεις που ασκουν σε διαφορες κλιμακες εξουσια.

Η γνωση της συσχετισης αυτης μπλοκαραται από τους «Μεγαλοαπαταιωνες».

Οποιος στην σημερινη Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααν κατανοησει τις αντιφασεις του σημερινου νομισματος ευρω του συστηματος της ΕΚΤ γι’ αυτόν ανοιγεται ενας τελειως νεος πνευματικος κοσμος με κατανοηση και των λογων επικρατησης εντος της Ε.Ε. ενός καταστροφικου ανταγωνιστικου πολεμου.

Θα κατανοηση γιατι η Γερμανια με την ισχυρη παραγωγικα οικομια της είναι με 6,776 τρισεκατομμυρια ευρω υπερχρεωμενη. Θα κατανοηση επισης γιατι σημερα η Ελλας και αυριο η Πορογαλια, η Ισπανια, η Ιταλια κ.α. θα καταστραφουν οικονομικα και κοινωνικα από τις χωρες υαινες Γερμανια, Γαλλια και Μεγαλη Βρεταννια.

Καταστρεφονται συστηματικα ολες οι μικρες και μεσαιες οικονομικα ανεξαρτητες επιχειρηματικες υπαρξεις σε ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ προς οφελος των διεθνων επιχειρηματικων συγκροτηματων υπο την σκεπη των «Μεγαλοαπαταιωνων».
Τα μονοπωλισ στις χωρες μελη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, τρεχουν παντου με το ιδιο σχημα που αποτελει για τις μικρες και ανεξαρτητες επιχειρησεις τον κυκλο του διαβολου. Οι σιωνιστικης προελευσης διεθνεις μεγαλοκεφαλαιουχοι αγοραζοντας με ψιχουλα τις μικροεπιχειρησεις των μελων κρατων της σημερινης Ε.Ε. επεκτεινονται θριαμβευτικα και επικρατουν παντου χωρις καμμια αντιδραση.

Εδώ κρυβονται και τα σημερινα προβληματα της Ελλαδος, που ευθυνονται οι δυο λανθασμενες εθνικες αποφασεις που ελαβαν ασχετοι ‘η πληρωμενοι πολιτικοι κατά διαστηματα, δηλαδη την ενταξη μας στην Ε.Ε. και στην Ευρωζωνη.
Η ενταξη μας στην Ε.Ε. κατεστρεψε την αγροτικη μας παραγωγη, την σχετικη μας αυτοδυναμια σε αγροτικα προ’ι’οντα και την στοιχειωδη βιομηχαμικη παραγωγη, δηλαδη τα χαλυβουργεια, την ναυπηγεια κ.α.

Η βλακωδης ενταξυ μας στην Ευρωζωνη και η εγκληματικη και παρανομος υπερχρεωση μας οδηγει σημερα στο ξεπουλημα λιμανιων, αεροδρομιων, συγκοινωνιων, επικοινωνιων, κοιτασμαλογικων αποθεματων, ενεργειακων πηγων, νερου, τουριστικων εγκαταστασεων και αλλων πολλων.

Τα καθαρματα της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, μας μεταβαλλουν συστηματικα σε γκαρσονια των βαρβαρων.

Για την Ελλαδα υπαρχει μονο ενας δρομος σωτηριας και αυτος είναι ο δρομος της «Ρηξης» με την σημερινη Ε.Ε. Εξοδος συνεπως όχι μονο από την Ευρωζωνη αλλα και από την Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ.
Στον διαβολο χωρις επιστροφη συνεπως με την αμεταβλητη, με την μη αντιστρεφουσα και με την οριστικη διαδικασια ολοκληρωσης της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ!

Οι θυγατερες και οι υιοι του Αβρααμ της Ε.Ε. βρισκονται σε πληθωρα και εντος των τειχων μας και ασκουν εξουσια με ελληνοποιημενα ονοματα.

Τα καθαρματα αυτά οργανωνουν
τις φιλοευρωπα’ι’κες διαδηλωσεις στην πλατεια Συνταγματος των Αθηνων.

Τα ιδια καθαρματα θελουν να εγκαταστεισουν και το «Μαινταν του Κιεβου» στην Αθηνα. Τα αδερφια τους στις Βρυξελλες εκβιαζουν μεχρι εκει πο προγραμματισαν τους νεοφιλελευθερους «αριστερους» που ασκουν ακομη στην Αθηνα εξουσια και τους οδηγουν στην αναρχια ενισχυοντας σκοπημα και την Χρυση Αυγη.

Δεν αποκλειεται τα καθαρματα των Βρυξελλων με συνεργεια με τα αδερφια τους εντος των τειχων μας να εχουν προγραμματειση ηδη ένα νέο εμφυλιο πολεμο.

Με τους εκβιασμους στοχευουν στην αντιδραση της ελληνικης κοινωνιας για να εκπληρωσουν μετα τα εγκληματικα τους σχεδια.

Η τελικη «Ρηξη» με την Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ προ’υ’ποθετει προηγουμενως την υλοποιηση των εξης μετρων ετοιμοτητας:

1. Εγκαιρη προετοιμασια του ελληνικου λαου και κινητοποιηση των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλεις για κάθε ενδεχομενο.
2. Προετοιμασια πασης μορφης, τεχνικης και μη, για την αντιμετωπιση μεταβατικων οικονομικων προβληματων παρ’ ολο που στην πραγματικοτητα η επανοδος στην δραχμη, θα αποτελεσει πραγματι «σωτηρια».
3. Μεριμνα για αλλαγη των γεωπολοτικων συσχετισεων για να αποφυγουμεν εγκαιρα τα γεγονοτα τυπου Συριας. Λιβυης και Αιγυπτου.

Τα καθαρματα των Βρυξελλων ως πιστα πιονια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου θα εκτελεσουν πιστα και για αντιδραση ότι τους διαταχθει.
Δεν θα διστασουν να κινητοποιησουν και την Τουρκια και για έναν πολεμο ακομη.

Εάν συντομα δεν υλοποιηθουν οι ως ανω προυποθεσεις, αυτό σημαινει, ότι και η κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ανηκει στην ιδια ληστοσυμμορια των υπολοιπων υπερδεξιων, δεξιων, κεντρωων και αριστερων προδοτικων βρωμοκομματων, που πληρωνονται και κατευθυνονται από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. Και αυτό αποτελει την πραγματικη ελληνικη τραγωδια και όχι τα χρεη που ετσι και αλλως δημιουργηθηκαν παρανομα και με κερδοσκοπικες απατες, με στοιχηματα και ασφαλειες δανειων που βρισονται στα χερια των «Μεγαλοαπαταιωνων».

Με την επισημη χρεοκοπια της Ελλαδος θα σηκωσουν εικονικα τα βαρη των περιπου 340 δισεκατομμυριων ευρω οι χωρες της ευρωζωνης Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια και Ισπανια. Εικονικα διοτι στην πραγματικοτηα πηραν ηδη τα πολλαπλασια πισω.

Δεν επενδυσαν τα χρηματα τους στην πραγματικη οικονομια, η αποδοση της οποιας δεν θα ξεπερνουσε το 3%, επενδυσαν στην κερδοσκοπια για να βγαζουν 15 εως 20% τον χρονο.
Το ρισκο συνεπως δεν είναι της Ελλαδος είναι δικο τους.
Τα Μνημονια, τα αποτυχημενα προγραμματα σωτηριας της Τρο’ι’κα και όλα τα σωσιβια σωτηριας μας από μολυβδο δεν ειχαν ποτε στοχο την αναπτυξη της ελληνικης οικονομιας.
Τα καθαρματα των Βρυξελλων από την αρχη επιδιωκαν την καταστροφη μας και την επετυχαν με συνεργεια των εγχωριων αδερφων τους.

Όλα τα προγραμματα σωτηριας μας δεν αγγειξαν στο παραμικρο την περιουσια των υπερπλουσιων Ελληνων και της Ορθοδοξιας.

Αυτους τους καλυψαν μαλιστα με αποτελεσμα την αυξηση των περιουσιων τους.

Το γεγονος αυτό αποκρυβεται συστηματικα από τα διαβρωμενα εγχωρια και γερμανικα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ.

Ολοι τους σιωπουν για τα πραγματικα προβληματα της Ευρωζωνης και ότι κανενα από τα προβληματα της Ελλαδος δεν μπορει να λυθη εντος της Ευρωζωνης.

Και αυτό το τραγουδουν τα σπουργιτια από τα ταβανια των σπιτιων με την εξης μελοδια: «Ουδεμια χωρα μελος της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ οφειλει στο μελον να βασιζεται στα καθαρματα αυτά.

Εάν το κανει θα λεηλατηθει πρωτα και μετα θα ισοπεδωθει τελεσιδηκα».

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
…………………………………
Και στα γερμανικά
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
23.06.2015

DER CRASH IN DER HEUTIUGE «EU» DER TÖCHTER UND SÖHNE ABRAHAMS («DEM FLEISCHE NACH»), KOMMT… DER UNNATÜRLICHE IRREVERSIBELE, UNUMKEHRBARE UND ENDGÜLTIGE INTEGRATIONSPROZESS KANN NICHT MEHR AUFRECHT ERHALTEN WERDEN.

Dr. Georg Chaziteodorou

Die bisherige Europa-Rhetorik der «Supergauner» der EU über die gemeinsamen Werte mit den wahren Europäern und über die verbindlichen Grundlagen der Antike, des Judentums und Christentums, basiert auf Lügen die in den pathetische Einleitung des Maastrichter Vertrags vom 7. Februar 1992 enthalten sind:

1. Stärkung der Solidarität zwischen der Völkern Europas unter Achtung
Ihrer Geschichte, ihrer Kultur und ihrer Tradition.

2. Förderung des wirtschaftlichen und sozialen Fortschritts der Völker Europas und Verfolgung der Politiker, die gewährleisten, dass Fortschritte bei der wirtschaftlichen Integration mit parallelen Fortschritten auf anderen Gebieten einhergehen.

3. Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europas, um Frieden, Sicherheit und Fortschritt in Europa und in der Welt zu fördern.

Wie der bisherige Verlauf der EU zeigt, stimmt an diesen hehren Worten so gut wie nichts. Wer die Schaffung der EU in Wahrheit beschlossen hat,

beschreibt M.B. Schapper in seinem Buch mit dem Titel «Regionalism and
World Organisation. Post-war Aspects of Europe’s Global Relationships. A Symposium oft he Institute on World Organisation, Washington D.C. 1944».

Deshalb sind heute alle für die EU-Bürger geltenden Grundsätze auf den Kopf
gestellt worden und nur der sichtbare Ausdruck eines Demokratie- und Kontrolldefizits, das kennzeichnend ist für die heutige EU insgesamt, ist leicht
zu bemerken. Das betrügerische an dem System das die EU entwickelt hat,
d.h. Wahlen durch das Volk, Demokratie oder Republik oder was auch immer, ist, dass es so leicht kontrolliert werden kann. Die heimlichen Herrscher hinter den Kulissen wählen alle Kandidaten und deren Politik selbst
aus. Das was die EU z.B. von Hellas heute verlangt, leidet bei ihr selbst am meisten Not. Würden die von mehreren Persönlichkeiten vorgeschlagenen Reformen zur Beseitigung des Demokratiedefizits in der EU der Töchter und Söhne Abrahams durchgeführt, würde die Abgehobenheit der politischen Klasse beseitigt und ihr Agieren auf den Boden der Moralvorstellungen der Bürger heruntergebracht. Wenn die Wähler Einfluss auf die Auswahl des politischen Führungspersonals der EU der Töchter und Söhne Abrahams bekäme, könnte jeder Einzelne verantwortlich gemacht werden. Dann dürften es EU-Abgeordneten, die die Öffentlichkeit belügen, schwer haben, wiedergewählt zu werden. Dasselbe gilt für EU-Abgeordneten, die ihre Unabhängigkeit an Großunternehmen verkaufen. Vieles spricht dafür dass der Rückfall in früheres nationalstaatliches Denken mit all seinen Konsequenzen wieder hergestellt werden muss. Nur auf dieser Weise kann eine neue EU der Vaterländer Europas um das Mittelmeer, ohne eine einheitliche Währung d.h. ohne eine in privaten Händen befindliche EZB um den Ursprungsbereich Europas, mit nationalisierten einzelnen Zentralbanken,
endstehen. Deshalb müssen auch die bekannten Ausdrücke des «Ritters vom Rosenkreuz», Richard Nikolaus von Coudenbhove-Kalergi, wie folgt umformuliert werden:

1. Blind ist, wer die Gefahren nicht sieht, die einem Europa der Töchter und Söhne Abrahams drohen.

2. Verbrecher ist, wer nichts gegen diese Gefahren tut.

3. Verräter ist, wer für die Vereinigung Europas der Töchter und Söhne Abrahams arbeitet und damit beweist, dass er seine europäische Nation nicht liebt, seine europäische Familie nicht liebt und sich selbst als wahrer Europäer aufgegeben hat.

Damit sollen alle Befürworter der EU der Töchter und Söhne Abrahams
wissen, was sie in den Augen der wahren Europäer sind: nicht nur Blinde,
sogar Verbrecher, und, schlimmer noch, Verräter!

In einer neuen EU darf eine kleine Zahl von Politikern nicht mehr über die
Köpfe der Bürger hinweg, über die europäische Politik, entscheiden. Die Durchsetzung der Eigeninteressen und des verbrecherischen Lobbyismus wird durch die nicht mehr für Europa mangelnde öffentliche Kontrolle, unmöglich gemacht. Ob die für einem zusammenwachsenden Europa um
das Mittelmeer erforderliche europäische Identität in den Herzen der Menschen vorhanden ist oder ob das zarte Identitäts-Pflänzchen nicht
gerade durch überstürzte Erweiterung mit Völkern ganz unterschiedlicher geschichtlicher, politischer und kultureller Erfahrungen, durch Überregulierung gefährdet wird, dieser Grundfrage wird nicht mehr
von den Verantwortlichen der neue EU ausgewichen werden. Es wird auch
keine EU-Töpfe für eine Selbstbedienung geben. Über der fortschreitenden
Erweiterung nach außen und Vertiefung nach innen wird das erforderliche demokratische Pendant nicht mehr sträflich, wie bisher von der Töchter und Söhne Abrahams geschah, vernachlässigt werden d.h. die Erweiterung um die Menschen und die Vertiefung in den Köpfen und Herzen der Bürgern
Europas, werden Prioritäten haben.

Die in astronomische Dimensionen anwachsenden Schuldensummen der
heutigen EU-Mitgliedsländern, hängen mit der Methode der Gelderzeugung der EZB ursächlich zusammen. Das Europaweit verwendete Geld «Euro»
entsteht als Schuldschein, es handelt sich somit um Schuldgeld! Wer auch immer, Person oder Land in Europa glaubt, er könne mittels des Euro seine Bankschulden zurückzahlen, der irrt! Die Erzeugung von der EZB des Euro ist zugleich eine Erzeugung von Schuld, ihre Rückzahlung daher stets eine Geldvernichtung. Dies ist der zentrale Zusammenhang zwischen den heutigem Geldsystem der EU und der Verschuldung der EU-Mitgliedsländer. Diesen Zusammenhang für die breiten Bevölkerungen der EU-
Mitgliedsländern, aber auch vielen ihren Politiker die Blind Memoranden in den Parlamenten abstimmen und Führungskräften bzw. Mitarbeiter in Banken verständlich zu machen, zugleich aber auch taugliche Alternativen aufzuzeigen, wird von den «Supergaunern» blockiert. Wer in der EU die
Widersprüche des heutigen Euro des EZB-Systems einmal wirklich verstanden hat, für den eröffnet sich eine völlig neue geistige Welt und wird er auch verstehen warum innerhalb der EU der Vernichtungswettbewerb herrscht. Er wird verstehen warum die BRD mit 6,776 Billionen Euro verschuldet ist.
Er wird verstehen warum heute Hellas und morgen Portugal, Spanien, Italien u.a. von der Hyänen Staaten Deutschland, Großbritannien und Frankreich
vernichtet werden. Vernichtet werden sollen alle kleinen und mittleren wirtschaftlich selbständigen Existenzen in den einzelnen EU-Mitgliedsländern
auf Kosten der internationalen Konzerne unter dem großen Dach der Hochfinanz. Die Monopolisierung in den EU-Mitgliedsländern der Töchter und Söhne Abrahams, läuft überall nach einem Schema ab, das für die kleinen einen Teufelskreis darstellt. Die zionistischen, international tätigen
Großkapitalisten «erweitern» mir nichts dir nichts die bisherigen nationalen
Märkte auf ein Vielfaches und erreichen dadurch einen Rationalisierungseffekt, der nur ihnen zugutekommt. Die kleinen und mittleren Betriebe verloren folglich Marktanteile und müssten sich der Reihe

nach billigsten Preisen aufkaufen lassen. Hier ist das Problem Hellas
versteckt und verantwortlich sind dafür zwei Fehlentscheidungen der verantwortlichen Hellas, nämlich des Beitritts in der EU und in der Eurozone.
Der Beitritt in der EU zerstörte die hellenische Landwirtschaftsproduktion, die vorhandene relative Autonomie an landwirtschaftliche Produkte und die fundamentale industrielle Produktion (Stahlindustrie, Schiffswerften u.a.).
Heute werden Häfen, Flughäfen, Verkehrs- Energie- und Kommunikationseinrichtungen ausverkauft bzw. mit Hilfe der verbrecherischen Memoranden der Troika ausgeplündert. Die Hellenen sollen zu Kellnern der Barbaren degradiert werden. Es gibt für Hellas nur
ein Weg und der ist der «Bruch» mit der heutigen EU. Austritt also nicht nur
aus der Eurozone sondern auch aus der EU selbst. Zum Teufel ohne
wiedekehr mit dem unumkehrbaren und endgültigen Integrationsprozess
der EU der Töchter und Söhne Abrahams. Die Töchter und Söhne Abrahams
der EU sind in der politischen Führung Hellas mit hellenisierten Namen sehr
stark vertreten. Sie organisieren die letzte Zeit in Athen die pro EU
Demonstrationen in den Verfassungsplatz, d.h. sie organisieren
dem «Maintan von Kiew» in Athen. Sie manövrieren die derzeitige hellenische Regierung in die Anarchie und stärken absichtlich die rechtsextreme Partei Goldene Morgenröte. Es ist nicht ausgeschlossen dass
diese Verbrecher einen neuen Bruderkrieg in Hellas entfalten wollen. Die Durchsetzung der angeblichen Reformbedingungen würde auf direktem Weg in einen Volksaufstand führen. Und das ist das wahre Ziel der Verbrecher.

Der endgültige Bruch mit der EU der Töchter und Söhne Abrahams, setzt für Hellas folgendes voraus:

1. Rechtzeitige Vorbereitung auf alle Eventualitäten des hellenischen
Volkes inklusiv der Streitkräfte aller Gattungen und der Polizei.
2. Vorbereitung aller notwendigen technischen Maßnahmen für die
schwierige für die Bevölkerung Übergangszeit.

3. Durchführung der notwendigen geostrategische Wechselbeziehungen
vor dem Bruch und bevor Hellas das Schicksal Syriens, Libyens oder
Ägyptens erleidet.

Da heute keiner dieser Voraussetzungen erfüllt wird, bedeutet, das die heute regierenden Parteien Hellas, SYRIZA und ANEL, auch den gleichen hochvolksverräterischen Parteibanden angehören, die von den internationalen politischen Zionismus bezahlt und gelenkt werden. Und das
Ist die wahre Tragödie Hellas und nicht die Schulden an die Supergauner die
zum größten Teil nicht echte Schulden, sondern betrügerische Spekulation,
Wetten und überhöhten Kreditausfallversicherungen sind, die mehrheitlich
sich in den Händen der Deutschen Bank, der J. P. Morgan und der Goldman
Sachs befinden. Wenn Hellas offiziell pleite geht (inoffiziell ist Hellas seit
2010 pleite) die Länder der Eurozone Deutschland, Frankreich, Italien und Spanien werden mit ca. 340 Mrd. Euro belastet. Dieser Belastung ist aber eine Scheinbelastung. Die Spekulationsgauner haben bereits mehrfach Ihr
Geld Kassiert. Nie hatten sie ein Interesse die hellenische Wirtschaft auf Wachstum zu bringen. Die Austeritätspolitik der IWF, der Zentralbank der Zentralbanken, war absichtlich das Falscheste in Hellas, was man tun konnte.
Nie haben die Austeritätsprogramme der IWF am Vermögen ultrareicher Hellenen und der Orthodoxe Kirche gekratzt. Die Verlogenheit ist grenzenlos.
Im Gegenteil. Das Vermögen der Ultrareichen Hellenen seit der Zeit der Rettungsringe aus Blei der Supergauner, ist um das mehrfache gestiegen.
Seit 2008 die Supergauner der IWF und der EU diffamieren und beschimpfen Hellas systematisch. Die lächerliche Talkshows der ARD und ZDF Deutschlands sind billige Propagandawerkzeuge gegen Hellas geworden. Sie verschweigen die wahren Probleme der Eurozone und dass keines der Problemen Hellas, solange dieses Land in der Eurozone und in der EU der Töchter und Söhne Abrahams bleibt, jemals gelöst werden. Und das pfeifen
Mittlerweile schon die Spatzen von den Dächern, etwa nach folgender Melodie: «Kein europäisches Land soll sich künftig auf die Töchter und

Söhne Abrahams der EU von heute verlassen. Es wird ausgeplündert und endgültig zerstört».

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>