«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βαρουφάκης: Δεν θα είναι “ρόδινη” η συμφωνία

http://agora-dialogue.com/wp-content/uploads/2015/06/Guru-1a.png

“Εδώ και πολλούς μήνες η άλλη πλευρά – ας πούμε η τρόικα – προσπαθεί να ‘σπείρει ζιζάνια‘ μεταξύ του πρωθυπουργού και εμού, προβλέποντας την παραίτησή μου για να το πετύχει, μετά εφευρίσκοντας νέες φήμες που να εξηγούν γιατί έπεσε έξω στην πρόβλεψη” αναφέρει ο Γιάννης Βαρουφάκης σε συνέντευξή στο αυστραλιανό ABC.

Nooz. – “Ο λόγος ωστόσο που υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο ‘δολοφονίας’ της προσωπικότητάς μου (σ.σ. σχέδιο αμαύρωσης) – που ξεκινά από τις Βρυξέλλες αλλά συμβαίνει και εδώ στην Αθήνα – είναι ότι λέω τα πράγματα όπως έχουν” προσθέτει.

 

 

 

“Κυρίως είναι γιατί είμαι υπουργός Οικονομικών μίας χρεωμένης χώρας, που αρνείται να κάνει ό, τι της λένε, που αρνείται απλώς να βάλει την υπογραφή στην διακεκομμένη γραμμή και να δεχτεί περισσότερο χρέος, με αντάλλαγμα πολιτικές που δημιουργούν περισσότερη δυστυχία και μειώνουν τα εισοδήματα, από τα οποία τα χρέη θα πρέπει να πληρωθούν” αναφέρει. “Για το λόγο αυτό δεν με ανέχονται” σημειώνει.

Όσον αφορά τις εσωκομματικές αντιδράσεις, διαψεύδει πως υπάρχει ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές να ζητούν να βγει η χώρα από την ΕΕ, ωστόσο παραδέχεται πως υπάρχει νευρικότητα για το μέλλον: “Υπάρχει ανησυχία στο κόμμα και στην κυβέρνηση, υπάρχει μεγάλη ανησυχία και στονελληνικό λαό όσον αφορά ένα πράγμα: τη φύση και την ουσία της συμφωνίας που θα πετύχουμε με τους δανειστές και την οποία θα φέρουμε στη Βουλή”, σημειώνει.

“Κανείς δεν την έχει δει ακόμη, ούτε εμείς, γιατί η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Έτσι οι βουλευτές του κόμματος είναι ιδιαιτέρως ανήσυχοι και σκέφτονται την αντίδρασή τους. Δεν θα είναι εύκολη για όλους, δεν θα είναι “ρόδινη“, θα έχει και αγκάθια. Έτσι ανησυχούν, μπορούν να την πουλήσουν πρώτα στους εαυτούς τους; Και μετά μπορούν να την πουλήσουν στους πολίτες; Εγώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αν η συμφωνία δεν πληροί ορισμένα βασικά κριτήρια ανθρωπιστικά – για να σας το πω “χοντρά” – δεν θα έρθει στο κόμμα ή στη Βουλή” σημείωσε.

http://agora-dialogue.com/2015/06/03/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>