«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν μπορώ αλλοοοοοοο αυτή την βρόμικη και πρόστυχη υποκρισία, που είναι όλοι οι θεοί σας ρε… ρεμάλια ανθρωπιστές, ειρηνιστές, πολιτισμένοι;;;

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Σαμάνθα Πάουερ περιέγραψε την χθεσινή ως «υπερβολικά ασυνήθιστη και πολύ φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση» και πρόσθεσε ότι «δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα στην αίθουσα που να μη δάκρυσε».

«Οι άνθρωποι που ευθύνονται γι’ αυτές τις επιθέσεις πρέπει να λογοδοτήσουν», είπε αργότερα στους δημοσιογράφους η κ. Πάουερ. Οοοο τρισδιάστατο σύμπαν πως στέκεσαι στο κενό και δεν τους καταπλακώνης, τους θεομπαίχτες, τους θεοψεύτες, τους θεοκλεύτες, τους υπεύθυνους δολοφονους που κλαίνε με τα δολοφονικά έργα τους!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δάκρυσαν εκπρόσωποι χωρών στο Σ.Α. του ΟΗΕ από βίντεο για επίθεση με χημικά στη Συρία

Εκπρόσωποι χωρών στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δάκρυσαν την Πέμπτη όταν Σύροι γιατροί τούς πρόβαλαν βίντεο με τις αποτυχημένες τους προσπάθειες να επαναφέρουν στη ζωή τρία παιδιά μετά την επίθεση με αέριο χλωρίου τον Μάρτιο, γεγονός που προκάλεσε νέες εκκλήσεις να προσαχθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι.

Τα παιδιά, ηλικίας ενός, δύο και τριών ετών, οι γονείς τους και η γιαγιά τους σκοτώθηκαν κατά την επίθεση της 16ης Μαρτίου στο χωριό Σαρμίν της βορειοδυτικής επαρχίας Ιντλίμπ, δήλωσε ο δρ Μοχάμεντ Τενάρι, διευθυντής νοσοκομείου εκστρατείας, όπου είχε μεταφερθεί η οικογένεια.

 

 

 

Οι κυβερνητικές δυνάμεις και οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης στη Συρία διαψεύδουν ότι χρησιμοποιούν βόμβες – βαρέλια με αέριο χλωρίου, τις οποίες ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Οπλων (OPCW) καταγγέλλει ότι ρίχνουν από ελικόπτερα.

Οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις είναι η μοναδική εμπλεκόμενη πλευρά στον εμφύλιο που διαθέτει ελικόπτερα.

Ο κ. Τενάρι, ο δρ Ζάχερ Σαλούλ, πρόεδρος του συρο-αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου και ο Κουσάι Ζακάρια, επιζήσας επίθεσης με αέριο σαρίν στην Γκούτα, κοντά στη Δαμασκό, τον Αύγουστο του 2013, ενημέρωσαν το ΣΑ του ΟΗΕ κατά την ανεπίσημη σύσκεψη που διοργανώθηκε κεκλεισμένων των θυρών και έπειτα από πρωτοβουλία των ΗΠΑ.

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Σαμάνθα Πάουερ περιέγραψε την χθεσινή ως «υπερβολικά ασυνήθιστη και πολύ φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση» και πρόσθεσε ότι «δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα στην αίθουσα που να μη δάκρυσε».

Μάλιστα, αρκετοί άλλοι από τους παρευρεθέντες είπαν ότι πολλοί άνθρωποι έκλαιγαν.

«Οι άνθρωποι που ευθύνονται γι’ αυτές τις επιθέσεις πρέπει να λογοδοτήσουν», είπε αργότερα στους δημοσιογράφους η κ. Πάουερ.

http://www.naftemporiki.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>