«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ελληνισμός δεν μπορεί να έχει την τύχη ενός δυτικού προτεκτοράτου

tsipras

Ένα από τα ίδια με μερικές ίσως μικρές βελτιώσεις (λέω ίσως γιατί και αυτό δεν είναι σίγουρο) και σίγουρα πολλές νέες ονομασίες το τέλος της απεχθούς τρόικας από τον Αλέξη…Γιατί όμως ο τρίτος σε σειρά πρωθυπουργός καταλήγει σε κυβιστήσεις και σε ένα από τα ίδια; Είναι πράκτορας των δυτικών; Είναι ανίκανος και αυτός;

Δεν θέλει το καλό των Ελλήνων;

Θέλω να πιστεύω πως όχι…απλά δεν έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ένα όραμα για την Ελλάδα στον 21ο αιώνα (όπως και οι προηγούμενοι) όπου θα μας πάει μπροστά και θα μας κάνει μια χώρα ισχυρή και ανεξάρτητη.

Και γιατί δεν το έχει; Γιατί αυτός όπως και οι προηγούμενοι δεν θέλουν να βλέπουν πέρα από τα κομματικά τους συμφέροντα, στεγανά, ιδεοληψίες και αγκυλώσεις. (Εμείς η αριστερά – και όχι η Ελλάδα – θα αλλάξουμε την Ε.Ε. έλεγε π.χ. προεκλογικά ο Τσίπρας)

 

 

 

Ο Ελληνισμός όμως (και μας είναι αδιάφορη η αριστεροδεξιά) δεν μπορεί να έχει την τύχη ενός δυτικού προτεκτοράτου γιατί έτσι το θέλουν μερικοί…έχει ανάγκη από ένα νέο όραμα και οι πολιτικοί μας αυτοί δεν μπορούν και δεν θέλουν να το δουν αυτό…ένα νέο στόχο, ένα νέο σχέδιο ή όπως θέλετε πείτε το, με βάθος τουλάχιστον, ολόκληρο τον 21 αιώνα και όχι το επόμενο 2μηνο…Δεν μπορεί άλλο η Ελληνική πολιτική σκηνή να ασχολείται αποκλειστικά με τις καθημερινά “στημένες” διαπραγματεύσεις (ενώ ακόμα να γίνει ο λογιστικός έλεγχος) για την μη αναστολή της μνημονιακής λιτότητας ενώ το μέλλον του Ελληνισμού παραμένει αβέβαιο (λαθρομετανάστες, δημογραφικό, αποβιομηχανοποίηση, απαιδεία, μη παραγωγή τεχνογνωσίας, μετανάστευση Ελλήνων κτλ.)

Πρέπει πάση θυσία να φύγουμε από τα κλειστά σύνορα μιας παρακμιακής και τοκογλυφικής Ευρώπης όπου μας έχει καταντήσει έτσι και αλλιώς μια φτωχή περιφέρεια και να ανοίξουμε τα φτερά μας με θάρρος στον υπόλοιπο κόσμο και να πετύχουμε, στοχεύοντας πάντα στην κορυφή, συγκεκριμένα πράγματα. Η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας καθώς και η εμπορική ναυτιλία μας δίνουν εξάλλου το παράδειγμα. Όσο περισσότερο δεν βλέπουμε το αυτονόητο και καθυστερούμε, τόσο το χειρότερο για όλους μας και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Κατσουράκης Γεώργιος

http://ellhnikhkosmokratoria.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>