«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς Πρωθυπουργό Κύριον Αλέξη Τσίπρα, Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ       

03-04-15

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ πρόκειται να κάνετε διορθωτικό μετασχηματισμό της κυβερνήσεως.

Στο προσεχή διορθωτικό ανασχηματισμό της Κυβερνήσεώς σας, μην  ξεχάσετε  την  κυρά-Τασία, γνωστή κυρία για τη φιλάνθρωπο μεταναστευτική  πολιτική της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης!! (Coudenhove-Kalergi)

Γνωστή ως κυρία διεθνή φιλόξενο, και φιλάνθρωπο συνιστώσα.

Μη ξεχνάτε ότι και ο ΣΟΡΟΣ παίζει το διεθνή φιλάνθρωπο.

Αυτή η κυρία σας έκανε μεγάλη ζημιά με τα φιλόξενα αισθήματα για το Μεταναστευτικό.

Οι Έλληνες έχουν ανησυχήσει πολύ!

Με τα μυαλά της κυρά-Τασίας η Ελλάδα, σε λίγα χρόνια θα γίνει Αφγανιστάν.

 

 

 

Είναι αυτό που θέλουν οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ, για να αρπάξουν τα ορυκτά.(χρυσό, πετρέλαια). Θεωρούν και θέλουν την Ελλάδα δικό τους οικόπεδο. Οι Έλληνες τους ανησυχούν, δεν τους θέλουν! Οι Έλληνες πρέπει να αντικατασταθούν!

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η τράπεζα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Αν τολμάτε αντικαταστήσατε τον Στουρνάρα, χωρίς την έγκριση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Χρειαζόμαστε μια νέα Ελληνική Τράπεζα Ελλάδος! Χρειαζόμαστε εθνικό νόμισμα χωρίς χρέη. Το Ευρώ & Δολάριο είναι νόμισμα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Χρειαζόμαστε αναδιάρθρωση ή διαγραφή του χρέους, το οποίον τεχνηέντως μας φόρτωσαν οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» της Ε.Ε.

Η Ε.Ε. δεν είναι η ένωση που ξέραμε, την καπέλωσε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με τους ανθρώπους του.

Μετά την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, να ακολουθήσει αναδιάρθρωση των χρεών των

Ελλήνων πολιτών προς τις τοκογλυφικές τράπεζες. Είναι μέτρο ανθρωπιστικής κρίσης!!!

Η οικουμενική κυβέρνηση είναι εκ του πονηρού των Δυτικών, για να βάλλουν μέσα τους δικούς τους ΣαμαροΒενιζέλους & ποτάμια……….

Εάν συμβεί αυτό τότε, «Γαία πυρί μυχθήτω»……  

Δεν θέλουμε υπουργούς μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αρκετά πιά «φάγαμε στη μάπα» τους διάφορους αχυρανθρώπους του παρελθόντος.

Οι πολιτικοί Σαμαράδες ονειρεύονται κυβέρνηση εθνικής ενότητας, για να γλυτώσουν τα εγκλήματά τους εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Οι Εξεταστικές επιτροπές έγιναν για να μπαίνουν στο αρχείο υποθέσεις γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού, με Χρεοκοπία, & Λαθρό……

Ο Λαός ψήφισε εσάς για να αποκτήσει Εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, και ΌΧΙ συνέχιση της υποτέλειας των ανδρείκελων του παρελθόντος, στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους!!

Μη βάλετε μέσα σε πιθανή Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας-Σωτηρίας, Γερμανικά Σιωνιστικά «ποτάμια», γιατί τότε χάθηκε η Ελλάς…….

Αλλοίμονό μας εάν επανέλθουν οι Σαμαρο-Βενιζέλοι σε Οικουμενική κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Τότε θα αναφωνήσωμεν, «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλλων»………………..

Ο Λαός πρέπει να αποφασίσει!!!

Ευκαιρία τώρα με την επίσκεψή σας στη Ρωσία, να «στριμώξεις» τους Σιωνιστές «συμμάχους» Δυτικούς. Μην δειλιάσεις, όπως εδειλίασεν ο Καραμανλής και τον «φάγανε», η δε Ελλάς περιέπεσεν στη χρεοκοπία και στην εποίκιση με λαθρομετανάστευση.

Παίξε το Γεωπολιτικό-Γεωενεργειακό παιχνίδι με τα φίδια τους Δυτικούς της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας.

Αδιαφορίστε για τους «Θεσμούς», και κοιτάτε τι θα κάνετε με τη Ρωσία!!! Μην τα κάνετε θάλασσα και αυτή τη φορά, όπως οι προηγούμενοι……….

Με πιόνια & μαριονέτες υπουργούς του παρελθόντος, (της Ν.Τ.Π.) μπορείς να ασκήσεις Εθνική πολιτική;;;  

Ζούμε όλοι σε μια Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και δεν το έχουμε καταλάβει, νομίζουμε ότι ζούμε σε καθεστώς Δημοκρατίας,  Δικαιοσύνης, και ειρήνης επί της Γης!!!

«Κούνια που μας κούναγε», λέει ο Λαός.

«Τα μυαλά μας και μια λίρα», λέει ο Λαός!!

Βρισκόμαστε υπό τον απόλυτο κλοιό των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων & Παντοκρατόρων με γύπες και αρπακτικά Επικυρίαρχους της Γης.

Θύμα της μεγάλης αυτής ιδέας της Σιωνιστικής μεταναστευτικής πολιτικής, έχει πέσει και η  αριστερά, με τον ανθρωπισμό της, και τη φιλοξενία της. Φιλοξενία οι συνιστώσες να κάνουν στο σπίτι τους, και ΟΧΙ στην Ελλάδα!!!

Μη ξεχνάτε ότι και ο ΣΟΡΟΣ  παριστάνει τον διεθνή φιλάνθρωπο…….

Αποκτήσατε και εσείς τη «Σάρρα σας» & τη «Ρεββέκα σας» όπως και οι άλλοι…………..

Προσοχή!!! με τέτοιες «φιλάνθρωπες» κυρίες συνιστώσες θα καταστρέψετε την Ελλάδα!!!

Είναι θέμα Εθνικής Ασφαλείας!!!

Το Λ.Σ. (Ακτοφυλακή) προειδοποιεί, «Έχουμε εισβολή, θα μπούν στη χώρα πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες, συν τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που έχουμε τώρα»!!!

Ενώ έχετε πολύ ικανούς Υπουργούς, τη κυρά-Τασία τι την θέλατε;;; Είναι μια ανορθογραφία μέσα στο Υπουργικό σας συμβούλιο. Εκτός εάν την επέβαλλαν οι παγκόσμιες Σιωνιστικές Δικτατορικές δυνάμεις, για τη μεταναστευτική πολιτική, για να κάνουν την Ελλάδα χώρα υπό κατοχήν των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών!!!

Ο Ελληνικός Λαός δεν σας εξέλεξε για να κάνετε την Ελλάδα, τη χώρα του πνευματικού φωτός, της ιστορίας, και του πολιτισμού, χώρα του σκότους, δηλαδή ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ & Ουγκάντα!!

Προσοχή λοιπόν στην επιλογή των Υπουργών. Με Σιων. συνιστώσες δεν κυβερνάται η χώρα. Συνιστώσες που ακολουθούν τη θεωρία COUDENHOVE-KALERGI περί EURABIA…… 

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Έβαλες νερό στο κρασί σου;;; Αυτά που κάνεις σήμερα τα έκαναν και οι ΣαμαροΒενιζέλοι!!! Ακόμη και τώρα που μας στραγγαλίζουν οι «εταίροι» στην Ε.Ε. εσύ λες ότι θα πληρώσεις τους Γύπες-Κοράκια δολοφόνους των Ελλήνων!!!

Δεν θέλουμε Υπουργούς πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ! Εάν θέλαμε τέτοιους ψηφίζαμε τα Βαμπίρ, τα ζόμπι, και τα πιόνια, των AJC & WJC της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.

Οι Κοσμοκράτορες θέλουν την Ελλάδα, πατρίδα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Θέλουν την Ελλάδα προέκταση του Ισλαμικού Κράτους!!!

Ξυπνήστε επιτέλους!!! Αυτό που γίνεται τώρα με τη λαθρομετανάστευση, δεν είναι φιλοξενία, είναι εισβολή, είναι κατάληψη της Ελλάδος, γιαυτό οι «εταίροι» στην Ε.Ε. δεν ικανοποιούν τα αιτήματά μας. Προορίζουν την Ελλάδα για αποθήκη λαθρεπιβατών, λαθρεποίκων. Έσβησε ο Ελληνισμός. Η Ακρόπολης και Αμφίπολης θα γίνουν τζαμιά και Τεμένη! Ξυπνήστε επιτέλους!!!

Εάν οι Κοσμοκράτορες γίνονται επικίνδυνοι, βγείτε στα κανάλια και ενημερώστε τον Ελληνικό Λαό. Έτσι θα φοβηθούν να προχωρήσουν.

Βέβαια το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ θα αντιδράσει δυναμικά και στρατιωτικά, αλλά χρειάζεται τόλμη και θάρρος ο πατριωτισμός!!!

Χρειάζεται τόλμη η Ελευθερία, αλλιώς η δουλεία των Επικυρίαρχων μας αναμένει!!!

Αρκετά πιά η υποτέλεια………….

Σας τα γράφω έτσι απλά.

Επί  τούτοις  διατελώ,

                                Μετά  τιμής

                              Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος

                             Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>