«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έκκληση στην κυβέρνηση και υπουργό δικαιοσύνης.

Μην αρχίσετε λάθος, μην καλύπτετε τους απατεώνες.

Κύριε υπουργέ της δικαιοσύνης ζητήστε αναθεώρηση της δίκης με καθαρούς δικαστές.

Καθίστε αυτούς τους δικαστές δίπλα στον απατεώνα Παπακωσταντίνου να δικαστούν μαζί του.

Δώστε στην κοινωνία και στον Ελληνικό λαό το ηθικό δίδαγμα της ισότητας έναντι της δικαιοσύνης, έναντι του νόμου.

Αποκαταστήστε την αρχή του τέλους που μας οδηγούν τέτοιοι δικαστές.

Αποκαταστήστε το συναίσθημα του λαού που βλέπει δυο δικαιοσύνες, άλλη για τους απατεώνες και άλλη για τον απλό λαό.

Κάντε κάθαρση εδώ και τώρα, σας δίνετε η ευκαιρία με αυτήν την δίκη κόλαφο αδικίας και δικαστικής προστυχιάς.

Η δικαιοσύνη  είναι ο πολιτισμός μιας κοινωνίας που θέλει να λέει ότι λειτουργεί η δημοκρατία, η ισότητα, η ισοπολιτεία, η ίση αντιμετωπίσει όλων τον πολιτών με τον ίδιο τρόπο.

Αν και αυτή η δίκη περάσει στις κακοδικίες ατιμώρητα, μην ζητάτε από τον λαό να είναι απέναντί σας και απέναντι στον νόμο νόμιμοι.

Διαβάστε παρακάτω στους συνδέσμους να ενημερωθείτε ποιοι είναι αυτοί οι δικαστές που δίκασαν με περισσή επιείκεια τον απατεώνα;;

Η απόφαση

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, που καταδίκασε τον Γ. Παπακωνσταντίνου σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, η ενοχή του για την πλημμεληματική νόθευση εγγράφου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς οι δικαστές δέχτηκαν πως ο πρώην υπουργός «διέγραψε τα τρία αρχεία με σκοπό να διαφυλάξει την πολιτική του εικόνα», όμως όπως υπογράμμισαν «δεν αποδείχθηκε ζημία σε βάρος του δημοσίου άνω των 150000 ευρώ».

Δέκα δικαστές έναντι τριών τάχθηκαν υπέρ της άποψης ότι έπρεπε να καταδικαστεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα.

Μόνο τρεις Αρεοπαγίτες οι Δημ. Κόμης, Μαρία Γάλανη Λεοναρδοπούλου και Αργύριος Σταυράκης , ζήτησαν να κηρυχθεί ένοχος για κακούργημα και ουσιαστικά να οδηγηθεί στις φυλακές.

Σύμφωνα με τη γνώμη 5 μελών από τα 13, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της έδρας, ο κατηγορούμενος έπρεπε να αθωωθεί για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου λόγω αμφιβολιών. Την μειοψηφία απαρτίζουν εκτός από τον πρόεδρο Νίκο Πάσσο, οι αντιπρόεδροι του ΣτΕ Αγγελική Θεοφιλοπούλου και Δημοσθένης Πετρούλιας, και οι σύμβουλοι του ΣτΕ Ταξιαρχία Κόμβου και Αγγελική Σακελαροπούλου.

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον Γ. Παπακωνσταντίνου για το κακούργημα της απόπειρας απιστίας ενώ αποφάνθηκε πως δεν υπήρξε παραγραφή των αδικημάτων.

 

 

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

http://attikanea.blogspot.gr/

Βαξεβάνης: Δικαιοσύνη που διυλίζει πορτοφολάδες και χωνεύει Παπακωνσταντινου και Βενιζέλο

Η αντίδραση του Καμμένου για τον Παπακωνσταντίνου

Newsbeast.gr-Πριν από 19 ώρες

Η αντίδραση του Καμμένου για τον Παπακωνσταντίνου … στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

H “καταδίκη” Παπακωνσταντίνου ανοίγει το δρόμο για δίωξη κατά Βενιζέλου – Διαβάστε τα γιατί

http://www.candianews.gr/2015/03/25/h-katadiki-papakonstantinou-anigi-to-dromo-gia-dioxi-kata-venizelou-diavaste-ta-giati/

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Έκκληση στην κυβέρνηση και υπουργό δικαιοσύνης.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>