«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λέω και εγώ;;; Η ανόθευτη, απολίτευτη, ανεπηρέαστη, η δίκαιη δικαιοσύνη, δεν θα δείξει στον λαό ότι πρέπει να είσαι τίμιος??????

Ξέρετε τι λέει αυτή η δικαιοσύνη;;;

Στον κάθε απλό υπάλληλο με κάθε τέτοια απόφαση;;;

Μην στενοχωριέστε κάντε απιστίες και εγώ θα σε αθωώσω! 

Λέει στους απατεώνες πολιτικούς και κυβερνήσεις εγώ είμαι εδώ να σας αθωώνω!!!

Όταν υπουργός που θα έπρεπε να είναι το παράδειγμα κάνει απιστίες και αθωώνετε!!!

Τότε δυστυχία χτυπά αυτό το κράτος και έρχεται το τέλος του.

Ποιος θα δικάσει την δικαιοσύνη;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ

Ενοχος για νόθευση εγγράφου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Ενοχος για νόθευση εγγράφου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου - Σε λίγο η ανακοίνωση της ποινής

Ποινή ενός έτους φυλάκισης με τριετή αναστολή επέβαλε το Ειδικό Δικαστήριο στον πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου. Η ποινή επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία με έξι μέλη να έχουν την άποψη να του επιβληθεί ποινή τριών ετών.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου κλείνοντας την ακροαματική διαδικασία, στρεφόμενος στον πρώην υπουργό του είπε: “Το δικαστήριο εξήντλησε στην περιπτωσή σας την επιείκια. Εύχομαι αυτό να αποτελεσει οδηγό για το μέλλον, αλλά απ΄ότι αντιλαμβάνομαι έχετε εγκαταλείψει την πολιτική”. Προέτρεψε δε τον πρώην υπουργό,” κατά το στάδιο της δοκιμασίας της τριετούς αναστολής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην διαπράξει άλλο αδίκημα για να μην αναβιώσει και η επιβληθείσα ποινή”.

“Πηγαίνετε και μη καίτοι αμαρτάνετε…” ήταν η τελευταία φράση του Προέδρου.

Ενοχος κατά πλειοψηφία για νόθευση εγγράφου σε βαθμό πλημμελήματος κρίθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με την πλειοψηφούσα άποψη είχε σκοπό να διαφυλάξει την πολιτική του εικόνα και δεν απεδείχθει ζημιά του δημοσίου για αυτό και κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της απιστίας.

 

 

 

 

«Ήλθε η στιγμή της αλήθειας» είπε ο πρόεδρος Νικόλαος Πάσσος πριν από την ανακοίνωση της απόφασης.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια. Οι δικαστές έχουν αποσυθεί και συνεδριάζουν για την ποινή που θα του επιβληθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός ενδέχεται τελικά να μην μπει στη φυλακή.

Ο πρώην υπουργός κατηγορούταν για δύο κακουργήματα: Νόθευση εγγράφου και απόπειρα απιστίας, για τα οποία είχε δηλώσει από την αρχή αθώος.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η εισαγγελέας της έδρας, Ξ. Δημητρίου, είχε ζητήσει την ενοχή του και για τα δύο αδικήματα, τα οποία μπορεί να επιφέρουν ποινή μέχρι και ισόβια. Στη δευτερολογία της εισαγγελέως επισημάνθηκε ότι «αγνοήθηκαν και αποσιωπήθηκαν σημαντικά στοιχεία που αναφέρονται στις πραγματογνωμοσύνες».

Η εισαγγελέας κάλεσε τους δικαστές να προσδιορίσουν κατ’ εκτίμηση τη ζημία, το ύψος της οποίας, όπως είπε, ήξερε ο κ. Παπακωνσταντίνου. «Μιλάμε για έναν υπουργό Οικονομικών και οικονομολόγο. Αλίμονο αν δεν ήξερε…», επισήμανε. «Ε, τότε να του βάλετε δις ισόβια, διότι θα είναι επικίνδυνος να το ξανακάνει όταν ξαναγίνει υπουργός. Και σε δέκα χρόνια που θα έρθουν τα διοικητικά δικαστήρια και θα πουν ότι δεν υφίσταται φοροδιαφυγή και θα τα πετάξει όλα στον κάλαθο των αχρήστων, θα έρθουμε και πάλι εδώ και θα του επιδικάσουμε το ίδιο ποσό κάθε ημέρας φυλακής και θα έχει θριαμβεύσει το κράτος δικαίου!» αντέτεινε ο συνήγορος του πρώην υπουργού κ. Βασιλακόπουλος.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=33966&subid=2&pubid=113488153

Μοιραστείτε το!

2 comments to Λέω και εγώ;;; Η ανόθευτη, απολίτευτη, ανεπηρέαστη, η δίκαιη δικαιοσύνη, δεν θα δείξει στον λαό ότι πρέπει να είσαι τίμιος??????

  • Σταμάτης

    Ντροπή – ντροπή – ντροπή !!!
    Για τη τυφλή δικαιοσύνη που έχουμε στο Ελλαδιστάν !!!

    • Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε, όταν ο στυλοβάτης της νομιμότητος, ο προστάτης του συντάγματος φέρεται έτσι, οι πολίτες και η κοινωνία πως θα φερθούν;;; Φταίνε οι αναρχικοί, οι τρομοκράτες, οι αντιστασιακοί, και άλλοι, όταν υπάρχει τόση σήψη, τόση σαπίλα στον ιερότερο θεσμό την δικαιοσύνη;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>