«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μην έχετε εμπιστοσύνη σε κανένα.


Είδη ναρκοθετούν όλες της συναντήσεις!

Για να κάνεις εξωτερική πολιτική και να ανοίξεις καινούργιες συμμαχίες πρέπει να είσαι γνώστης διαχρονικά της συμπεριφοράς των μέχρι σήμερα φίλων και συμμάχων?

Την Αμερική την γνωρίζουμε από την Κύπρο και στα διάφορα εθνικά μας  θέματα, μέχρι και σήμερα.

Ο Ομπάμα αλλά λέει στα κρυφά και άλλα στα πουλημένα ΜΜΕ!

Η συμπεριφορά της Μέρκελ και των άλλων νταβατζήδων της Ευρωπαϊκής ένωσης  δείχνουν ότι η Αμερική μας δουλεύει και μας υπονομεύει ασύστολα!

 

 

Το κάλεσμα από την Μέρκελ  έγινε σκόπιμα για να πάει από κοντά να τον εκβιάσει διπλωματικά και να μην έχει στοιχεία να τα πει στον λαό του, λέγοντας ότι εγώ και οι Γερμανοί  κάναμε ότι είναι δυνατόν, μέχρι που τον κάλεσα, αλλά το ζουμί είναι ότι θα τον απειλήσουν μέσω του υπουργού άμυνας της Γερμανίας μέσω του ΝΑΤΟ!

Άλλωστε η αμερικανίδα πρεσβευτής αφού τους είπε αυτά που τους είπε επήγε κατευθείαν στην σύσκεψη του ΝΑΤΟ?

Η σημερινή αποδοχή  της σύσκεψης των νταβατζήδων είναι στημένη για το θεαθήναι, ότι εμείς ερχόμαστε όταν μας φωνάζεις, είμαστε καλά παιδιά και θέλουμε να σας βοηθήσουμε, αλλά εσείς δεν κάνετε αυτά που σας λέμε και αυτό το τρενάρισμα γίνετε να μας στριμώξουν οικονομικά με την έλλειψη ρευστού, για να τον αποδυναμώσουν εσωτερικά μέσω της προδοτικής αντιπολίτευσης!

Κύριε πρωθυπουργέ δεν έχεις άλλο τρόπο αντίδρασης  με αυτούς τους ανθέλληνες, από το να τους πεις να πάνε να Γ@μιθούν!  Κύριε Πρωθυπουργέ τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ και θα επιτύχουν οι ανθέλληνες τον σκοπό τους, να χάσεις την λαϊκή υποστήριξη.

Φυσικά  θέλω να πιστεύω και όλος ο ελληνικός λαός  ότι τα γνωρίζεις αυτά και ψάχνεις ευκαιρία να τους πεις εσείς με σπρώχνεται σε αποφάσεις και επιλογές αναγκαστικές και εκβιαστικές, που είναι η δραχμή και η συμμαχία με την Ρωσία.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>