«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτό το κτίριο θα συμβολίζει, τον τρόμο, την απανθρωπιά, την επίσημη δουλεία!

Τα απάνθρωπα σκουλήκια για τέτοια έργα έχουν λεφτά, για τους λαούς του ευρωπαϊκού νότου που τον ξεζουμίζουν δεκαετίες δεν έχουν!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 

Εγκαινιάζεται ο νέος “πύργος” της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Αναμένεται μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EKT) εγκαινιάζει σήμερα επίσημα τα νέα κεντρικά της γραφεία στη Φρανκφούρτη, αξίας 1,3 δισεκατομμυρίου ευρώ, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με περισσότερους από 10.000 διαδηλωτές να αναμένεται να συμμετάσχουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της λιτότητας, που πραγματοποιηθεί την ώρα των εγκαινίων.

Το προσωπικό της ΕΚΤ έχει ήδη μετακινηθεί στον από ατσάλι γυάλινο πύργο, ύψους 185 μέτρων (605 πόδια), που βρίσκεται δίπλα από τον ποταμό Μάιν ο οποίος διέρχεται την οικονομική πρωτεύουσα της Γερμανίας.

 

 

 

Ο εντυπωσιακός ουρανοξύστης θα εγκαινιαστεί επίσημα σήμερα στις 12.00, ώρα Κύπρου, στην παρουσία του Προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και 60 με 100 προσκεκλημένων. Ωστόσο, λόγω της υφιστάμενης ελληνικής κρίσης χρέους, η Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους στην εκδήλωση, προσκαλώντας μόλις 20 άτομα εκτός της ΕΚΤ.

Ταυτόχρονα, έχει δημιουργηθεί ζώνη ασφαλείας μερικών εκατοντάδων μέτρων από την εκδήλωση για να εμποδιστούν οι διαδηλωτές να πλησιάσουν.

Υπό το έμβλημα “Blockupy”, ομάδες όπως η “Attac”, αλλά και συνδικαλιστικές οργανώσεις θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, μαζί με εκπροσώπους από το αριστερό ελληνικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και τον Miguel Urban του ισπανικού κόμματος Podemos.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτές θα λάβουν μέρος, με τρένο στο οποίο θα επιβαίνουν 800 ακτιβιστές να έρχεται από το Βερολίνο και με 60 λεωφορεία από 39 διαφορετικές πόλεις στην Ευρώπη.

Ενώ η αστυνομία αναμένει ότι οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν ειρηνική εκδήλωση, αντλίες νερού και ελικόπτερα βρίσκονται δίπλα από το κτίριο της ΕΚΤ στην περίπτωση που η κατάσταση εκτροχιαστεί.

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτύξεις που έγινε ποτέ στην πόλη», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο AFP, προσθέτοντας ότι υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» να δημιουργηθούν επεισόδια.

“Βλέπουμε τον ευρωπαϊκό σχεδιασμό να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Παρά την λιτότητα και τις κοινωνικές περικοπές, ζητούμε περισσότερη δημοκρατία και μια πιο δίκαιη ισορροπία δυνάμεων στην Ευρώπη και εντός της ΕΚΤ», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση συνδικαλιστικές οργανώσεις.

http://ikypros.com/?p=85054

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>