«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δέκα απόπειρες δολοφονίας, που έμειναν στην ιστορία

Απόπειρες δολοφονίας κατά πολιτικών που έγραψαν ιστορία, αγαπητών από τον κόσμο για τα σημαντικά κατορθώματά τους αλλά και μισητών για τις θηριωδίες τους (vid+pics)

Εύη Κιόρρι

Μάρτιος 11 2015 18:21

Πολιτικοί, σημαντικοί και ιστορικοί αρχηγοί κρατών που κατάφεραν να επιβιώσουν από οργανωμένες επιθέσεις δολοφονίας είτε από πολιτικούς αντιπάλους, είτε από ανθρώπους που διαφωνούσαν με την πολιτική που ακολουθούσαν.

Πόσο διαφορετική θα ήταν η ιστορία, αν κάποιοι από αυτούς τους επίδοξους δολοφόνους, είχαν βρει το στόχο τους, κανένας δεν μπορεί να το προβλέψει. Το βέβαιο είναι ότι ακόμα και οι απόπειρες, αποτέλεσαν πολύ μεγάλα πολιτικά γεγονότα και χρησιμοποιήθηκαν κατάλληλα από τους επιζώντες.

10. Roland Reagan

 Ο στόχος ήταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Roland Reagan. Η απόπειρα έγινε στις 30 Μαρτίου του 1981. Ο Τζόν Χίνκλεϊ πυροβόλησε εν ψυχρώ τον τότε Αμερικανό πρόεδρο και η σφαίρα πέρασε ξυστά από την καρδιά του. Πίσω από την επίθεση, κρυβόταν ο έρωτας του Χίνκλεϊ για την ηθοποιό Τζόντι Φόστερ, την οποία ήθελε να εντυπωσιάσει.

9. Gamal Naser

 Στόχος ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου,  Gamal Naser. Η επίθεση έλαβε χώρα στις 26 Οκτωβρίου του 1954, όταν μια μουσουλμανική αδελφότητα επιχείρησε να τον δολοφονήσει κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας. Η ομάδα εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από λίγο.

8. Benito Mussolini

Στόχος της επίθεσης η κεφαλή του Ιταλικού φασιστικού κράτους Benito Mussolini. Είχαν οργανωθεί επανειλημμένες απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του, ωστόσο κατάφερε να επιβιώσει σε όλες τις περιπτώσεις. Επιβίωσε από δυο πυροβολισμούς και μια βομβιστική επίθεση το 1926. Μάλιστα ο ίδιος χρησιμοποίησε τις επιθέσεις για προπαγάνδα, ώστε να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στην ιταλική πολιτική σκηνή.

7. Pervez Musharraf

Στόχος ήταν ο αξιωματούχος του πακιστανικού στρατού και πρόεδρος της χώρας, Pervez Musharraf. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που έχει δεχθεί περισσότερες από μια επιθέσεις. Κατάφερε να επιβιώσει από δυο βομβιστικές επιθέσεις το 2003, ενώ το 2007, ένας ελεύθερος σκοπευτής προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να ρίξει το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.

6. Harry S. Truman

 Στόχος της επίθεσης ήταν ο πρώην αμερικανικός πρόεδρος Harry S. Truman. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1950 και πίσω από αυτή κρύβονταν δυο Πορτορικανοί εθνικιστές. Κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία και την προσωπική φρουρά του προέδρου ο ένας εκ των δυο έπεσε νεκρός.

5. Charles De Gaulle

Ο Γάλλος πρόεδρος Charles De Gaulle, αποτέλεσε πολλές φορές στόχο. Υπεύθυνες για τις επιθέσεις θεωρήθηκαν διάφορες ομάδες που προσπαθούσαν να σαμποτάρουν την Αλγερινή επανάσταση. Κατάφερε να επιβιώσει από μια βομβιστική επίθεση το 1961 και από πυροβολισμό μια χρονιά αργότερα.

4. Ιωάννης Παύλος Β’

Στόχος δολοφονικής επίθεσης είχε πέσει και ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου του 1981, όταν ο Μεχμέτ Αλή Άγκτσα τον πυροβόλησε 4 φορές. Οι φήμες που ακολούθησαν την επίθεση υποστήριζαν ότι η Σοβιετική Ένωση κρυβόταν πίσω από αυτήν.

3. Franklin D. Roosvelt

Στόχος ήταν ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος  Franklin D. Roosvelt σε μια επίθεση που έλαβε χώρα στις 15 Φεβρουαρίου του 1933. Ένα απελπισμένος άνεργος δικηγόρος τον πυροβολεί, ωστόσο δεν καταφέρνει να τον χτυπήσει. Παρόλα αυτά σκοτώνει άλλους πέντε ανθρώπους, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο δήμαρχος του Σικάγο.

2. Vladimir Lenin

 Ο ηγέτης της Ρωσίας και κεφαλή του Κομουνιστικού Κόμματος, είχε μπει στο στόχαστρο από νωρίς. Η απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγούστου 1918 σε μια ομιλία του. Η Φάνια Καπλάν, μία 35χρονη Εβραία από φτωχή πολυμελή οικογένεια τον πυροβόλησε χωρίς όμως να τον τραυματίσει και η αντεκδίκηση των μπολσεβίκων δεν άργησε να έρθει.

1. Αδόλφος Χίτλερ

 Ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας Αδόλφος Χίτλερ κατάφερε να επιβιώσει από πολλές επιθέσεις δολοφονίας εις βάρος του. Πιο γνωστή επίθεση ήταν αυτή της 20 Ιουλίου 1944, με την αποστολή χαρτοφύλακα με εκρηκτικά. Παρόλο, που πραγματοποιήθηκε η έκρηξη, ο Χίτλερ κατάφερε να γλυτώσει με μόνο μερικά επιφανειακά τραύματα.

(Πηγή: AllTime10s)

 http://news247.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>