«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΛΕΜΠΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

PD Dr.- Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0040 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

          10.03.2015

 Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η εικονικη αγαθοτητα εγινε μια αθεραπευτη αρρωστεια πρωτου βαθμου της Πλεμπας των κρατων υαινες της Ε.Ε. αλλα και της Ελλαδος.                                              

Η καταστροφικη δυναμικοτητα εξαναγκασμου αποκηρυξης  και αυτοτυφλωσης πραγματικων καταστασεων μπορει να διατυπωθη ξεκαθαρα με διαφορα συνωνυμα, ως υποκρησια, δολιοτητα, κακια, διπλοπροσωπεια, ευτελεια, χαιρεκακια, ψευδοτητα ‘η εγκληματικοτητα.

 

 

 

Η αποκηρυξη δεν ειναι μονο ενα ποινικο αδικημα που διωκεται με χρηματικες ποινες ‘η κρατησης κατ’ αποκλειστικοτητα στο γερμανικο δικαιο.

Οι αγωνιζομενοι για την υπαρξη τους και με ελαχιστες πιθανοτητες επιβιωσης Ελληνες πολιτες, χαρακτηρισθηκαν εφαπαξ απο την γερμανιδα καγκελαριο Μερκελ ως «τεμπεληδες», δηλαδη στηγματισθηκαν υποκρητικα με εναν τελειως ψευδη χαρακτηρισμο που ευκολα αποδεικνυεται.

Εχει ακουσει η κυρια αυτη τιποτε για το «γνωθι σ’ αυτον» του Ιερου των Δελφων;

Εχει το θαρρος  να παρακολουθηση τον εαυτοτης σε εναν καθρεφτη;

Τον καθρεφτη αυτον ομως πρεπει να τον κρατουν αλλα χερια και οχι τα δικα της διοτι ετσι διαπιστωνονται καλλυτερα ολες οι αδυναμιες της και αυτες δεν ειναι λιγες!

Με την ως ανω διαδικασια θα μπορουσε η κυρια αυτη να γινη λιγο πιο προσεκτικη με τους χαρακτηρισμους της που στοιχησαν την Ελλαδα πολυ ακριβα απο τις βαθμολογιες των γνωστων τρειων εταιρειων ποιστοληπτικης ικανοτητας των κρατων ως απωρεια των χαρακτηρισμων της.

Η διαφορα μεταξυ των κανονικων και υπερτιμολογημενων των τοκων δανειων καταληγει στους απαταιωνες της Γερμανιας που εσωσαν απο την καταρρευση την μεταξυ αλλων και της τραπεζα τους (Deutsche Bank). 

Τα σκουπιδια αυτα της γερμανικης Πλεμπας εχουν το θρασος να μας συκοφαντουν με τα διαβρωμενα απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο ΜΜΕ τους, που βρωμανε απο πανω εως κατω.

Η κυρια γερμανιδα καγκελαριος, Εβραια πολωνικης προελευσης και σταλινιστρια, δεν πρεπει να ξεχνα οτι ο πρωην καγκελαριος πρεπει να ξεχνα οτι προσφατα ο πρωην καγκελαριος της Γερμανιας κ. Helmut Kohl ‘η Kohn, δηλαδη ο πρωην αφεντης της, μας πληροφορησε σε ενα απο τα βιβλια του, οτι οταν την τραβηξε στην πολιτικη μετα την επανενωση της Γερμανιας, η κυρια αυτη δεν γνωριζεν να χειριζεται ουτε καν τα μαχαιροπιρουνα στα φαγοποτια τους.

Η ιδια κατασταση απατης επικρατει καιστους μεγαλοληστας της Wall – Street της Νεας Υορκης στις ετσι ονομασθεισες «Αγορες».

Η δηθεν ανεξαρτητη ΕΚΤ παρεχει ατοκα τρισεκατομμυρια ευρω, δηλαδη τους φορους των πολιτων των χωρων της Ε.Ε., στους μεγαλοληστες των «Αγορων», και η Ελλας οπως και οι αλλες χωρες της νοτιας ευρωπης και μελη της Ε.Ε. τα δανειζονται υψηλοτοκα.

Η απατη κορυφωνεται με τα CDS, δηλαδη με τα Credit Default Swaps, δηλαδη με τα ασφαλιστρα των δανειων, τα οποια θετουν εικονικα ως βαση, ποσα πενταπλασια εως δεκαπλασια των δανειων .

Το μεγεθος των ασφαλιστρων καθωριζουν οι ληεστες αυτοι χωρις κανεναν ελεγχο και οσο θελουν.

Με αλλα λογια: Δανειζουν υψηλοτοκα τα χρηματα των φορολογουμενων πολιτων που τους παρεχονται ατοκα απο την ΕΚΤ, στους ιδιους φορολογουμενους πολιτες πολιτες και απο επανω τα ασφαλιζουν αυξανοντας εικονικα το υψος των δανειων αλλα και τα ασφαλιστρα οσο και οπως θελουν.

Και ολο αυτο το συστημα ονομαζεται χρηματοπιστοτικο συστημα, ενω ειναι ενα συστημα καθαρης κλοπης του ιδρωτα των λαων της Ε.Ε. Δια του ως ανω χαρακτηρισμον των Ελληνων απο την γερμανιδα κυρια που δεν γνωριζει να χειριζεται ουτε τα μαχαιροπιρονα της, φουσκωσαν τα εικονικα και ειδεχθη χρεη της Ελλαδος εντος μηνων κατα 500 % λογω των στοιχηματων και τα CDS.

Τα απο την ΕΚΤ, δηλαδη απο την Γερμανια, διατηθεντα προς την Ελλαδα εγγυητικα κεφαλαια, επιβαρυνθηκαν απο τους μεγαλοληστας των «Αγορων» με ασφαλιστρα και στοιχηματα δισεκατομμυριων ευρω και φουσκωσαν τα πραγματικα δανεια σε τετοιο βαθμο, που εγιναν αξεπληρωτα.

Απο την στιγμη που η Γερμανια εγγυαται εκατομμυρια ευρω για την δηθεν «Σωτηρια της Ελλαδος», οι τιτλοι χρεων με τα ασφαλιστρα και τα στοιχειματα ξαναφουσκωνουν.

Τον φορον αυτον υποτελειας τα γερμανικα καθαρματα ονομαζουν  «Ευρω-Σωτηρια» της Ελλαδος ενω στην πραγματικοτητα ειναι «Σωσιβια» απο Μολυβδο που στοχο εχουν να πνιξουν την Ελλαδα στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

Τα γερμανικα καθαρματα απο την αρχη της κρισης μεχρι σημερα εχουν εισπραξει απο την Ελλαδα περισσοτερα απο το ημιση ενος δισεκλατομμυρια ευρω, Το δημοσιο χρεος της Ελλαδος αυξηθηκε απο 114 % του ΑΕΠ το 2007, σε 180 % του ΑΕΠ το 2015.

Τα χρεη αυτα ξεπληρωνονται με νεα χρεη, ετσι ωστε αυτα συνεχως να αυξανονται για να ξεπουληθη ολοκληρη η χωρα.

Αυτο τον σκοπο επεδιωκαν ολα τα μεχρι σημερα προγραμματα σωτηριας της Ελλαδος απο την Τρο’ι’κα, δηλαδη την  καταστροφη της ελληνικης οικονομιας.

Καθε νεα προσπαθεια σωτηριας με ενα νεο Μνημονιο ΙΙΙ, που θα μας ερθει τον Ιουνιο του 2015 θα επιταχυνει τον θανατο της Ελλαδος. Σημερα εχουν ακομη το θρασος να εκβιαζουν στις Βρυξελλες την Ελλαδα χωρις να βλεπουν ‘η κανουν οτι δεν βλεπουν, οτι οτι τα δηθεν πεπραγμενα τους για να μεινουμε στην ευρωζωνη και για να μας σωσουν στην πραγματικοτητα ειναι φθηνοι ελιγμοι αποπροσανατολισμου για τον θανατο μας.

Ως προβατα μας οδηγουν στην σφαγη χωρις καμια αντιδραση!

Ο γραφων το εχει δημοσιευση πολλες φορες. Και η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανηκει στην ιδια συμμορια δολοφονων της Ελλαδος και του Ελληνισμου, δηλαδη ανηκει στην ιδια Πλεμπα της Ε.Ε. Η σημερινη Πλεμπα της  κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψευδεται με τις αποπροσανατολιστικες δηλωσεις του κυβερνητικου εκπροσωπου της, οτι δηθεν ο νυν υπουργος οικονομικων θα ομιλει πλεον με θεσμους και οι αποφασεις θα λαμβανονται σε πολιτικο επιπεδο, ενω οι συζητησεις των τεχνικων κλιμακιων θα γινονται στις Βρυξελλες.                       

Η Πλεμπα αυτη δεν διαφερει σε τιποτε απο την προηγουμενη της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ.

Ψευδεται και αποπροσανατολιζει τον ελληνικο λαο διοτι στην ουσια οι Διαβουλευσεις της την 09. και 10.03.2015 οδηγησαν στην αποφαση επιστροφης του ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιον της Ε.Ε. στην Αθηνα και εναρξη των τεχνικων διαβουλευσεων στις Βρυξελλες.

Η Ελλας εκβιαστηκε για πολλαπλη φορα διοτι ο νυν προκαθημενος της κυβερνησης, σε αντιθεση με τις προεκλογικες του υποσχεσεις  προσπαθει να αποκτηση προσβαση στα ευρωπα’ι’κα κεφαλαια δηθεν στηριξης της ελληνικης οικονομιας χωρις, φαινομενικα μονο, να απορριψη ολοκληρωτικα την ατζεντα κατα της λιτοτητας.

ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!

Ποσο μεγαλο ειναι το επιτευγμα αυτο του συμβιβασμου; Οι ρουφιανοι της Τρο’ι’κα, δηλαδη οι υπαλληλοι των πιστωτων θα χαρακτηριζονται πλεον «θεσμοι» και οχι «Τρο’ι’κα». Που εθαψαν οι μεγαλοι   αυτοι ηρωες του αγωνα των Βρυξελλων το «αιτημα διαγραφης του ελληνικου ειδεχθους χρεους»;

Που εθαψαν το περιφημο «παγωμα των ιδιωτικοποιησεων», δηλαδη της λεηλασιας της δημοσιας περιουσιας δια του ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδη δια της Treuhand, εξ’αιτιας της οποιας ο νυν γερμανος υπουργος οικονομικων καθεται στο καροτσι αναπηριας;                                                

         Η Ελλαδα εδω και 40 χρονια εξουσιαζεται απο τα παιδια και τα εγγονια των δωσιλογων της γερμανικης κατοχης. Αυτους εκβιαζει η μεγαλυτερη πουτανα της Ιστοριας, η Γερμανια, και γι’ αυτο με θρασυτητα απορριπτει καθε αξιωση της Ελλαδος για εξοφληση του κατοχικου της δανειου και για τις επανορθωσεις των καταστροφων που προξενησε στην Ελλαδα στον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο.

Εκβιαζει τους επιγονους ανωμαλων, παιδαριστων και μεθυστακων δωσιλογων.

Εκβιαζει και φουμωνει τα μπασταρδα και στις πορνες της οικογενειοκρατιας των Καραμανληδων, Παπανδρεων, Μητσοτακηδων, Σαμαραδων κ.α. ρουφιανων απο τις γραμμες της διαπλοκης, διοτι εχει στα χερια της ενοχοποιητικα στοιχεια.

Οι δοσοληψιες του δωσιλογου Εθναρχου με τον γερμανο αξιωματικο Max Merten (Αριθ. Μελους του NSDAP, δηλαδη του Εθνικου Σοσιαλιστικου Γερμανικου Εργατικου Κομματος Nr. 4 363 7539), o οποιος μεταξυ 1942 και 1944 ηταν προεδρος διαχειρησης πολεμου του γερμανικου στρατου στην Θεσσαλονικη και κατεσχησε ολη την κινητη περιουσια των 50.000 Εβραιων της Θεσσαλονικης για να τους σωση δηθεν απο τον ολεθρο στο Αουσβιτς, ειναι ενα καλλα σκεπασμενο μυστικο τοσο στην Γερμανια οσο και στην Ελλαδα.

Ο παιδαρεστης και περιφημος Γεροντας της Δημοκρατιας Παπανδρεου, ο αθλιος συμβουλος του Τσολακογλου κατα την διαρκεια της γερμανικης κατοχης, αυτος που μας οδηγησε στον Εμφυλιο, ηταν μαζι με τους συμμοριτες των  φιλελευθερων ιδρυτων των ταγματων ασφαλειας, και αυτος δωσιλογος της γερμανικης κατοχης.

Τα ιδια ισχυουν και για τον Μητσοτακη και για αλλους ρουφιανους της γερμανικης κατοχης.

Οι Γερμανοι οι οποιοι εκβιαζαν την Ελλαδα απο την εποχη του Τρικουπη, οι ιδιοι Γερμανοι που ειχαν στα χερια τους τα στοιχεια εκβιασμου των ως ανω οικογενειων, μετετρεψαν τις παρανομες και παραλογες οικονομικες απαιτησεις τους σε διακρατικες υποθεσεις.

Οι ιδιοι αυτοι Γερμανοι μας εκβιαζουν και σημερα, ενω στην πραγματικοτητα ειναι υπευθυνοι και για την σημερινη οικονομικη εξαθλιωση και υποδουλωση της πατριδας μας με συνεργεια παλι των εγχωριων προδοτων. Η Ελλας θα επιζησει μονο εκτος της Ευρωζωνης και της Ε.Ε. Αυτη ειναι η Αληθεια!

Οι χωρες μελη «Υαινες» της Ε.Ε. θα παραμεινουν εσαει αιμοβωρες και σαρκοφαγες «Υαινες». Με αυτες βρισκεται η Ελλαδα σημερα σε πολεμο!

‘Η θα επεμβουν οι Ενοπλες Δυναμεις της χωρας μας ‘η με ενα Δημοψηφισμα θα δωσει ο λαος εντολη σε μια νεα κυβερνηση απο «εθνικιστες της πατριωτικης της δεξιας» για να προχωρηση

1.     Σε λογιστικο ελεγχο του ειδεχθους ελληνικου χρεος απο ενα διεθνους κυρους (εκτος Ευρωπης!) λογιστικου γραφειου και μετα σε προσφυγη στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης.

2.     Καταγγελια ολων των γερμανικων εταιρειων (στρατιωτικου και μη υλικου) που παρανομουσαν με τις γνωστες μεθοδους των λαδοματων.

 3.     Καταγγελια της Γερμανιας στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης για την αρνηση της αποπληρωμης του κατοχικου δανειου και των πολεμικων αποζημειωσεων της.

4.     Καταγγελια της ΕΚΤ, της Κομισιον της Ε.Ε. και του ΔΝΤ για τις οικονομικες και ανθρωπινες ζημιες που υπεστη ο ελληνικος λαος απο τα παρανομα προγραμματα δηθεν «Σωτηρειας» της Ελλαδος μετα το 2009.

Εφαρμογη του αρχαιοελληνικου νομου Λυκουργου κατα Λεωκρατους κατα ολων ακομη των ζωντων αλλα και αποθανοντων προδοτων της πατριδος.

Οι δευτεροι θα ξαναχωθουν απο τους ταφους τους και αφου σπασθουν τα βρωμοκοκκαλα τους, θα πεταχθουν αυτα σε σκουπιδοτοπους εκτος της ελληνικης επικρατειας!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου  

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΠΛΕΜΠΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>