«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς τι ο Eκνευρισμός του Δόκτορος Schäuble?

Συμφωνώ με το παρακάτω άρθρο και συμπληρώνω, ότι και να κάνει ο Ελληνικός λαός με την κυβέρνηση και την κάθε κυβέρνηση,  είναι δικός της λογαριασμός, εμείς οι Έλληνες ανεξάρτητα χρώματος και ιδεολογίας πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα ξεκάθαρο στους έξω μισάνθρωπους, ανθέλληνες, τέρμα μέχρι εδώ κράτησε για εσάς ο πολιτισμός μας. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πηγές, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συζήτησης στο Eurogroup, εκ μέρους του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ετέθη ζήτημα σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση που έχει καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση. «Η Γερμανία είναι έξαλλη με την Ελλάδα επειδή κατέθεσε νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια», χωρίς προηγουμένως να έχει συνεννοηθεί με τους δανειστές, αναφέρει το ρεπορτάζ.
Πρόκειται, άραγε για μια ακόμα από τις πράξεις απλού και άδολου μισανθρωπισμού στον οποίο μας έχει συνηθίσει αρκούντως ο εκ των εντιμότατων φίλων μας, δόκτωρ Σόιμπλε όλα αυτά τα χρόνια ή σχετίζεται αυτή η αντίδραση με την είδηση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών που παραπέμπει σε δίκη, μεταξύ άλλων και 13 Γερμανούς, νυν ή πρώην στελέχη της Siemens για παλιά υπόθεση χρηματισμού στελεχών του ΟΤΕ?
Είναι τάχα η άτεγκτη γερμανική λογική, η οποία θεωρεί ότι είναι ορθότερο να πεθαίνουν στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού, άνθρωποι πριν της ώρας τους, στερημένοι από τη φαρμακευτική τους αγωγή ή μέσα στην παγωνιά, παρά να αφήνουν απλήρωτα τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους ή δικαιολογείται ευχερέστερα αυτή η αντίδραση ως απότοκος της δήλωσης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών που από την γερμανική τηλεόραση δήλωσε ευθαρσώς ότι η ελληνική πλευρά επιθυμεί να πάρει τα πρωτόκολλα των καταθέσεων του κατά τα άλλα εντιμότατου κ. Χριστοφοράκου στη γερμανική δικαιοσύνη,  ώστε να βρεθούν οι αποδείξεις για το ποιοι δωροδοκήθηκαν στην Ελλάδα, από την καλή εταιρία?
Είναι οι επικρίσεις του δόκτορος Σόιμπλε, προς την ελληνική κυβέρνηση, σχετικές με την παραβίαση της αρχής pacta sunt servanda (οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται) ή είναι σχετικότερες με τον εκνευρισμό του,  αναφορικά με την υπενθύμιση εκείνης της φήμης που συνοδεύει τις καταθέσεις του κατά τα άλλα αξιολογότατου κ. Χριστοφοράκου, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι το 2% του τζίρου της Siemens στην Ελλάδα όδευε προς χρηματισμό των κομμάτων που εναλλάσσονταν όλα αυτά τα χρόνια στην εξουσία, αλλά κι άλλων κομμάτων, όπως ενός μικρού κεντροδεξιού κόμματος που δεν υπάρχει πια?
Είναι ο εκνευρισμός του δόκτορος Σόιμπλε σχετικός με το γεγονός ότι ενδέχεται να αποδειχθεί, συν τω χρόνω, ότι όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια, «διαπραγματευόταν» με εκπρόσωπους της ελληνικής πλευράς, τους οποίους είχε, κατά πάσα πιθανότητα, στο τσεπάκι του?  Δεν μπορεί να είναι αυτός ο λόγος του εκνευρισμού του δόκτορος. Άλλωστε, όλα αυτά, όπως προκύπτει από διάφορα δημοσιεύματα, δημοσιογραφικές έρευνες και διαρροές, όπως τα “Lux Leaks”, είναι μέσα στο πρόγραμμα και τη λογική των αξιότιμων μελών του ευρωπαϊκού ιερατείου: δεν συγχέουν αυτοί οι άνθρωποι τη νομιμότητα με την ηθική. Τα έχομε ξεκαθαρίσει και στα καθ’ ημάς, εξάλλου, αυτά τα πράγματα: Ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό! 
Όπως άλλωστε έχει φανεί και από την εξέλιξη των ευρωπαϊκών μας πραγμάτων, ο νόμος που ισχύει και μας διαφεντεύει, δεν είναι ούτε το ευρωπαϊκό κεκτημένο ούτε άλλα τέτοια παραμύθια της Χαλιμάς! Είναι ο νόμος της ζούγκλας! Είναι ο νόμος του δυνατότερου επί του ασθενέστερου. Οπότε δεν μπορεί να ήταν αυτό ο λόγος του εκνευρισμού του ελλογιμωτάτου και εξοχοτάτου δόκτορος.
Ίσως, λοιπόν, αν αποκλειστούν όλα τα άλλα ενδεχόμενα, πηγή του εκνευρισμού του να ήταν το γεγονός ότι εφόσον η Siemens καταδικαζόταν κάπου, κάπως, κάποτε στο μέλλον, για τις εικαζόμενες παράνομες εμπορικές πρακτικές της από ευρωπαϊκό δικαστήριο, έστω κι από ένα παρακατιανό, όπως είναι τα ελληνικά, θα ήταν σοβαρό το ενδεχόμενο να έχει μεγάλες δυσκολίες με τις δουλειές και τις φούντες της, σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, η καλή αυτή εταιρία.
Και να ήταν μόνο η Siemens! O κόσμος τις έχει τούμπανο κι ο δόκτωρ Σόιμπλε κρυφό καμάρι τις εμπορικές πρακτικές που είχε συλλάβει ο αλήστου μνήμης πρόγονός του, ο Αδόλφος Χίτλερ, που, ίσως, να τον θαυμάζει κιόλας ο δόκτορας, έστω και λιγάκι, έστω και στα κρυφά… Πρακτικές που από εκείνη την εποχή, φαίνεται ότι συνεχίζουν να τηρούνται απαρεγκλίτως. Με γερμανική ακρίβεια! 
Το κολάζ είναι από την ΟΚΤΑΝΑ

Posted 12 hours ago by

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>