«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ

Ευρωπαϊκή Ένωση: η συμμορία αδίστακτων επιχειρηματιών όπου στο βωμό του κέρδους θυσιάζουν λαούς, τα ιδανικά τους, τα κεκτημένα,τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα τους για προσωπικό οικονομικό όφελος διαιρούν τους λαούς και τους χρεώνουν με υλικές αξίες για να τους υποτάξουν και να τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν, γη και ύδωρ.

Οι “κύριοι” της Γερμανίας καλά θα έκαναν να σκεφτούν το γεγονός ότι έχουν προσπαθήσει να καταστρέψουν την ανθρωπότητα 2 φορές μέχρι τώρα και κάνουν ότι μπορούν για να το επαναλάβουν διαλύοντας μια μια τις χώρες του νότου (κατά τα άλλα είναι εταίροι) εφαρμόζοντας τα ηλίθια νεοφιλελεύθερα σχέδια τους προς αποκόμιση ακόμα μεγαλύτερων κερδών για αυτούς.

 

 

 

Δεν είμαι σίγουρος οτι ο πρόεδρος των Γερμανών φολογούμενων Ράινερ Χολτσνάγκελ θα συντασσόταν τοσο πολύ με τον παχύδερμο κ. Σόιμπλε αν είχε ενημέρωση για τα 70 περίπου δις ευρώ που έχει κερδίσει η Γερμανία μόνο από την κρίση στην Ελλάδα.

Θεωρώ ότι και ο κ.Σόιμπλε αλλά και όλο το “σκυλολόϊ” τα μέλη της Γερμανικής κυβέρνησης που μιλάνε με τέτοιον τρόπο για τους ομολόγους τους στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους γιατι αυτούς τους ανθρώπους τους εξέλεξε ο Ελληνικός λαός και όταν αυτά τα κοπρόσκυλα καταφέρονται εναντίον τους τα βάζουν με όλους τους Έλληνες.

Μήπως να θυμίσουμε και στους αλητάμπουρες αυτούς οτι μετά την επανένωση της Γερμανίας υπάρχει κάθε νομικό έρεισμα να απαιτήσουμε πολεμικές αποζημιώσεις αλλά και οπωσδήποτε το κατοχικό δάνειο που το έχει αποδεχθεί μέχρι και ο Χίτλερ;

Ας αφήσουν τις ψευτομαγκίες οι κύριοι του Βερολίνου γιατί ξέρω καλά ότι υπάρχει Γερμανικός λαός που τάσσεται υπέρ της Ελλάδας και αισθάνεται ντροπή όταν η εκλεγμένη κυβέρνηση του φέρεται με τρόπο που ταιριάζει μόνο σε ένα μάτσο τραμπούκων

Τα απομεινάρια του Αδόλφου ας πληρώσουν πρώτα στους Ελληνες, το χρέος από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά βλέπουμε αν η Ελλάδα χρωστά οτιδήποτε..

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>