«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί Έλληνες και φίλοι αναγνώστες, διαβάστε τι παγίδες μας στήνουν και πως προσπαθούν να μας εκθέσουν!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

5 Φεβρουαρίου 2015

 Γ.Γ. ΝΑΤΟ: “Θα θέλαμε να δούμε τις ελληνικές ΕΔ στην Ουκρανία”! – Π.Καμμένος και Α/ΓΕΕΘΑ: “Η απειλή για την Ελλάδα είναι η Τουρκία”

Να στείλει η Ελλάδα στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία ζήτησε εμμέσως ο Γ.Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιανς Στόλτενμπεργκ από την ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα και είχε συνάντηση τις Βρυξέλλες με τον ΝΑΤΟϊκό αξιωματούχο!


Συγκεκριμένα ο Γιανς Στόλτενμπεργκ εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του από το επίπεδο των ελληνικών ΕΔ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες και τα μέσα του προσωπικού αναφερόμενος στην πρόσφατη άσκηση που παρακολούθησε τον περασμένο Οκτώβριο προσκαλεσμένος του τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου.


“Είχα ενθουσιαστεί με τις ικανότητές τους πολύ και θα ήθελα να τους είχαμε στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσουν τους Ρώσους”!

Η απάντηση ήταν ακαριαία από τον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο ο οποίος κατόπιν συνεννόησης με τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο απάντησε ότι “Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια για τις ελληνικές ΕΔ αλλά τις διατηρούμε σε αυτό το επίπεδο πρωτίστως για να αντιμετωπίσουμε την διατυπωμένη τουρκική απειλή και όχι τους Ρώσους της Ουκρανίας”!

Πρακτικά ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ζήτησε να επαναληφθεί το ολέθριο ιστορικό λάθος του 1919 όταν ο Ε.Βενιζέλος ανταποκρίθηκε στο αίτημα των δυτικών Δυνάμεων και έστειλε Στρατό στη Χερσώνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την επανάσταση των Μπολσεβίκων.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτή η δυτική δύναμη να ηττηθεί αλλά εν συνεχεία για αντεκδίκηση οι Σοβιετικοί να ενισχύσουν με όπλα και χρήματα το στρατό του Κ.Ατατούρκ κι αρχικά να τον διασώσουν από τον Ε.Σ και εν συνεχεία να του δώσουν την δυνατότητα να επικρατήσει σε βάρος του τον Αύγουστο του 1922.

Σημειώνεται ότι το ίδιο αίτημα είχε εκφραστεί και στην προηγούμενη κυβέρνηση και ενώ ο Α.Σαμαράς δεν το απέκλειε ο τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος ήταν κάθετα αντίθετος.

Ενωρίτερα ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος είχε διαβεβαιώσει τον Γ.Στόλτενμπεργκ ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως συνέβη μέχρι τώρα στις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ και θα ανταποκριθεί στις συμμαχικές της υποχρεώσεις με την συμμετοχή της σε διάφορες αποστολές του ΝΑΤΟ ανά τον κόσμο.

Όμως διευκρίνισε ότι “θα συνεχίσουμε να έχουμε καλές σχέσεις και με χώρες εκτός ΝΑΤΟ”, εννοώντας τη Ρωσία και τόνισε ότι: “Όπως πολλές χώρες της Συμμαχίας έχουμε μεγάλες ποσότητες ρωσικής κατασκευής εξοπλισμού, και μάλιστα του πλέον εξελιγμένου, όπως A/A S-300, TOR-M1, αερόστρωμνα Zubr, πυραύλους Kornet-E, κλπ, και βέβαια δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την συντήρησή τους και επίσης δεν επιθυμούμε να εξαιρέσουμε τη Ρωσία από τον κατάλογο των μελλοντικών προμηθειών των ΕΔ”.

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ έδειξε την πλήρη κατανόησή του για το ζήτημα, αντιλαμβανόμενος την ευαισθησία της ελληνική πλευράς για την υπόθεση αυτή.

Μάλιστα σχολιάζοντας τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα είπε απευθυνόμενος στον Π.Καμμένο ότι “και εγώ στη Νορβηγία είχα κυβερνήσει με την Αριστερά και τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης ήταν εξαίρετα, και μάλιστα προχωρήσαμε σε αύξηση των αμυντικών δαπανών” είπε στον Έλληνα υπουργό ο οποίος χαμογελώντας τον διαβεβαίωσε ότι ήταν η μοναδική λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει.

http://koukfamily.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>