«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι κοτζαμπάσηδες του 1821 και τα λευκά κολάρα του 2015

3/2/15

Οι κοτζαμπάσηδες του 1821 και τα λευκά κολάρα του 2015

Επί τέλους γλυτώσαμε από τα λευκά κολάρα των κοτζαμπάσηδων του 2015.

Λυσσάξανε που χάσανε το γκουβέρνο και το μεγαλύτερο μέρος του λαού τούς έφτυσε κατάμουτρα.

Τώρα μένουν στο σκοτάδι και παρακαλάνε πότε η νέα κυβέρνηση θα κάνει το πρώτο της λάθος για να επιτεθούν.

Μάλιστα κυκλοφορεί η φήμη πως δίνουν συμπληρωματικά στοιχεία και πληροφορίες στην πλευρά των τοκογλύφων για να μην υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της ελληνικής κυβέρνησης και αποδειχτεί η δική τους ανεπάρκεια.

Κυκλοφορούν στα κανάλια της διαπλοκής στελέχη και πληρωμένοι δημοσιογράφοι που ωρύονται πως ενώ προεκλογικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έλεγαν πως θα σκίσουν τα μνημόνια τώρα κάθονται και διαπραγματεύονται.

 

 

 

Η αλλαγή της στρατηγικής της κυβέρνησης τούς χάλασε το πλάνο πάνω στο οποίο είχαν σχεδιάσει το αντιπολιτευτικό τους μένος. Σε όλους τους λαούς του κόσμου υπάρχει η υποταγμένη μάζα του λαού και η ολιγαρχία που τον διοικεί.

Οι ολιγάρχες είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με όποιον τους δώσει τα περισσότερα αδιαφορώντας για ηθική και πατρίδα.

Επί τουρκοκρατίας ήταν γνωστοί με το όνομα κοτζαμπάσηδες που ήταν οι πλούσιοι προεστοί και κάτοχοι μεγάλων εκτάσεων.

Συνεργάστηκαν αρχικά με τους Τούρκους κατακτητές και στη συνέχεια έγιναν

εκπρόσωποι  των  συμφερόντων των δυτικών εγγυητριών δυνάμεων.

Η κύρια δουλειά τους ήταν η είσπραξη των αφόρητων φόρων που είχαν επιβληθεί

για την είσπραξη των δανείων και αυτοί νοιάζονταν να πάρουν τη μίζα τους.

Οι Έλληνες τότε τους έλεγαν χριστιανούς τούρκους και όχι Έλληνες Τούρκους. Τόσο πολύ τους σιχαίνονταν και τους μισούσαν.

Το ’21 ο Μέτερνιχ ούτε ν’ ακούσει δεν ήθελε για επανάσταση και ελευθερία των Ελλήνων και τους αποκαλούσε τρομοκράτες γιατί ήθελαν να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό επιδιώκοντας τη λευτεριά τους.  

Ο Μέτερνιχ πέθανε αλλά άφησε διάδοχό του τον Σόιμπλε με τη Μέρκελ που θέλουν να επιβάλλουν σιδηρά λιτότητα με τους εδώ κοτζαμπάσηδές τους τις ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Τα χρόνια άλλαξαν αλλά οι ολιγάρχες παραμένουν στις θέσεις τους να εισπράττουν τους φόρους και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην ελληνική κοινωνία με αυτούς που την διοικούν, είναι κατάλοιπα της τουρκοκρατίας και οι πολιτικοί μας συνεχιστές των κοτζαμπάσηδων της μετά του 1821 εποχής. Μόνο που τώρα δε φοράνε σαλβάρια και τουρμπάνια αλλά κοστούμια με λευκά κολάρα.

Δεν καπνίζουνε πλέον ναργιλέ ξάπλα στα ντιβάνια του σαραγιού τους, αλλά περιφέρονται με μαγιό και ένα πούρο Αβάνας στο στόμα στις πολυτελείς βίλλες που έχουν κάνει στα πανέμορφα ελληνικά νησιά.

Κανένας Έλληνας πολιτικός μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να πει όχι στις ορέξεις των δανειστών, βρέθηκε όμως ένας πρώην κνίτης με την παρέα του να πει ΟΧΙ, φτάνει πια, ως εδώ και μη παρέκει.

Κι’ αντί οι πολιτικοί όλων των κομμάτων να συγχαρούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνουν ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, οι νεοδημοκράτες κυρίως λύσσαξαν σπέρνοντας τον τρόμο στο λαό, πως θα κλείσουν οι τράπεζες και θα πεινάσει, εξυπηρετώντας το επιχειρηματικό διεφθαρμένο κατεστημένο που καλόμαθε τόσα χρόνια να μην πληρώνει φόρους.

Ένα κύμα αντίστασης και αισιοδοξίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη και ο πλανητάρχης μάς δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα.             

Τι να σας πω το φχαριστήθηκα το χουνέρι που έκανε ο Βαρουφάκης ο νέος υπουργός των οικονομικών στον Ολλανδό Τάισενμπλουμ γιατί είχε πάρει πολύ ψιλά τον αμανέ ο τσαλαπετεινός.

Θεόφιλος Αιγινήτης   Ζωγράφος – Συγγραφέας        theofilouerga.gr

                                                                     Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com    

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>